Ωιμέ δυστυχία μου! (ΤΡΙΧΕΣ!)

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
πως τα πλένεις δηλαδή τα μάτια?εμένα κάνει τα καφε δάκρυα και δεν τα πλένω απλά τα κουρεύει ο κτηνίατρος
Λοιπόν άκου στον κτηνίατρο δεν ξανά πας για κούρεμα.
Υπάρχει ειδικό υγρό κατά των λεκέδων κάτω από τα μάτια:
1. No More Tear Stains - 18 €
2. Και λοσιόν Pretty Eyes ARTERO - 10 €

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
έχω πάρει ένα αλλά δεν είχε κάνει δουλεία. είχα ανεβάσει φώτο παλαιότερα να δεις πως ήταν. αν μπορείς δες το και πες μου αν θα κάνει δουλεία.

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
έχω πάρει ένα αλλά δεν είχε κάνει δουλεία. είχα ανεβάσει φώτο παλαιότερα να δεις πως ήταν. αν μπορείς δες το και πες μου αν θα κάνει δουλεία.
Πιο έχεις πάρει ? Τι μάρκα είναι ?
Αυτά που σου έγραψα εγώ είναι επαγγελματικά προϊοντα και το'χα δοκιμάσει πάρα πολλές φορές και δούλεψαν άψογα.

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
μου έδωσε ο κτηνιατρος tear stain um m&c. μου είπε ότι είναι το καλύτερο αλλά δεν έκανε δουλεία. αν είναι θα πάρω αυτά που μου λες εσύ.σε συνδυασμό των 2 δουλεύουν ? και τα παραγγέλνω μέσω ιντερνέτ?

Last edited:

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
μου έδωσε ο κτηνιατρος tear taim um m&c. μου είπε ότι είναι το καλύτερο αλλά δεν έκανε δουλεία.
Αφου είναι μάπα για αυτό δεν δούλεψε, «καλός» γιατρός-έμπορος...

αν είναι θα πάρω αυτά που μου λες εσύ.σε συνδυασμό των 2 δουλεύουν ? και τα παραγγέλνω μέσω ιντερνέτ?
Γιατί να κάνεις συνδυασμό ? Πέταξε εκείνο που έχεις και πάρε ARTERO με 10 €.

Θα στείλεις e-mail στον Τσομπάρη Γιάννη [email protected] που έχει την εταιρία στην Αθήνα με επαγγελματικά προϊοντα για κομμωτήρια σκύλων για να σου στείλει δωρεάν ένα κατάλογο. Θα τα δεις όλα εκεί, να μιλήσουμε και όλας εδώ και μετά θα κάνεις παραγγελία για να πάρεις οτι σου χρειάζεται.

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
δεν δούλεψε καθόλου σαν νερό ήταν! ωραία θα του στείλω ένα μαιλ να μου στείλει το κατάλογο.
σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές σου σήμερα μου άνοιξες τα μάτια! :)

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
του έστειλα ήδη μαιλ. μόλις το πάρω θα σου στείλω ένα εισερχόμενο με το τι χρειάζομαι. για άλλη μια φορά σε ευχαριστώ πολύ! καληνύχτα

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Τα πλένω με φυσιολογικό ορό.
Όταν ήταν μωρό είχε δάκρυα, αλλά αυτό συμβαίνει για πολλούς λόγους, κυρίως όταν βγάζουν δόντια.
Δεν πρέπει να κουρεύεται η περιοχή γυρω απο τα μάτια, γιατί γυρνάει η τρίχα σε άλλη φορά και είναι χειρότερα. Πρέπει να πλένεις προς τα κάτω, προς τη φορά της τρίχας. Να είσαι προσεκτικός να μην ερεθιστεί.
Καληνύχτα, παιδιά! Καλή βδομάδα!

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
Τα πλένω με φυσιολογικό ορό.
Όταν ήταν μωρό είχε δάκρυα, αλλά αυτό συμβαίνει για πολλούς λόγους, κυρίως όταν βγάζουν δόντια.
Δεν πρέπει να κουρεύεται η περιοχή γυρω απο τα μάτια, γιατί γυρνάει η τρίχα σε άλλη φορά και είναι χειρότερα. Πρέπει να πλένεις προς τα κάτω, προς τη φορά της τρίχας. Να είσαι προσεκτικός να μην ερεθιστεί.
Καληνύχτα, παιδιά! Καλή βδομάδα!
καλημέρα τα έχω κάνει αυτά που λες και δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα. με το κούρεμα ξανα βγαίνουν απλά αισθητικά είναι πιο ωραίο γιατί φαίνεται καθαρός. όλα τα υπόλοιπα κανένα αποτέλεσμα.

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Στο κρεβάτι μου ανέβαζα πάντα την Λούνα ... ε τ τελευταίο καιρό κοιμάται στο κρεβάτι της !!
Γίνεται χαμός απο μικρές τριχούλες !!!

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
hook, είναι πολλά τα αίτια για τα δάκρυα. Η τροφή, τα νέα δόντια, πόνος στα αυτιά, στενοί ή κλειστοί δακρυικοί πόροι, είναι πολλά, hook, είναι πολλά. Ίσως όμως τα ποστ που αφορούν στα δάκρυα να πρέπει να μεταφερθούν στο θέμα που είχες ανοίξει.

Γιατί ? Τι να πάθει άμα θα κουρέψεις τις τρίχες ?
Κάπου το είχα διαβάσει αυτό και το εφήρμοζα στον Φρέντυ. Έγραφε ότι δεν πρέπει να κουρεύουμε τις τριχούλες στο μάτι για το λόγο που ανέφερα ήδη. Αυτός που δεν ξέρει να κουρεύει μπορεί να κόψει πολύ με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ''βεντάλια'' και να ενοχλείται το μάτι.
Εσύ τις κόβεις με στρογγυλό ψαλιδάκι να υποθέσω, χτενίζοντας ταυτόχρονα προς τη φορά που μεγαλώνουν; Εμείς με το ψαλιδάκι κόβαμε το σημείο που είχε μάζα, σπάζοντας τη μάζα ουσιαστικά.

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Εσύ τις κόβεις με στρογγυλό ψαλιδάκι να υποθέσω, χτενίζοντας ταυτόχρονα προς τη φορά που μεγαλώνουν; Εμείς με το ψαλιδάκι κόβαμε το σημείο που είχε μάζα, σπάζοντας τη μάζα ουσιαστικά.
Δεν τα κόβω με ψαλίδια, τα ξυρήσω με τη μηχανή αντίθετα από τη φόρα που μεγαλώνουν και δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Ολα περίμενα να τα δω και να τα ακούσω,αλλά αυτό ποτέ!!!:confused::confused:

[video=youtube;y9y22VID_3w]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=y9y22VID_3w[/video]

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Γιατι? Μια χαρα μου φαινεται...

Πλακα, πλακα μηπως να το δοκιμασω στην μεγαλη? Τρεχουν οι τριχομπαλες...ειδικα η αυλη θυμιζει γουεστερν.

Το μονο που με καιει ειναι μην στουμπωσει η σκουπα...αλλα χαλαλι. Μεχρι το χειμωνα προλαβαινω να παρω αλλη.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Ολα περίμενα να τα δω και να τα ακούσω,αλλά αυτό ποτέ!!!:confused::confused:

[video=youtube;y9y22VID_3w]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=y9y22VID_3w[/video]
Γιατί; :confused: Κι εγώ το κάνω αυτό στο Μουφ. Ξέρεις τι τρίχα βγάζει το Μουφ; :p;)

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Κι ο δικός μου βγάζει άπειρη τρίχα αλλά δεν θα το έκανα αυτό!
Μα και να το κάνεις θα σταματήσει να βγάζει? Δε νομίζω....

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
η Dyson έχει βγάλει ειδικό εξάρτημα στη σκούπα που ΄ρουφάει τις τρίχες. Δεν αντικαθιστά το βούρτσισμα, απλά ρουφάει τις τρίχες που μένουν στο σκύλο μετά το βούρτσισμα. Είναι ΣΩΤΗΡΙΑ αυτό το εξάρτημα....και σας το λέει κάποια με 3 Golden που αυτή την εποχή αν ήθελα θα είχα πλέξει ολόκληρο μαγαζί με πουλόβερ!!!