Δεν πειράζει. Αν είναι να μην κουράζεστε με το νοικοκυριό, χαλάλι. Μόνο το σίδερο σού τρώει όλη τη μέρα, αν δεν το πας κιόλας. Φαντάσου να ασχολείσαι και με τρίχες κυριολεκτικά....
Οι καλύτερες είναι οι ρομποτοσκούπες της iRobot. Η σφουγγαρίστρα δεν σκουπίζει τόσο καλά, αλλά σφουγγαρίζει καταπληκτικά. Η σκούπα σκουπίζει καλά μόνο τα σκληρά πατώματα, όχι τη μοκέτα. Γενικά τα ρομπότ είναι για συντήρηση και όχι για βαθύ καθάρισμα.εγω κατηργησα τα χαλια και χορευω με το swiffer μου ταγκο καθε απογευμα...με ηλεκτρικη και σφουγγαρισμα 2 φορες τη βδομαδα τα καταφερνουμε χωρις σχολαστικοτητες να εχουμε ενα αξιοπρεπες σπιτι...
καλη αυτη ε? ενταξει πιο ακριβη ομως απο τον Lovey the Lab
Ηλεκτρική Σκούπα Ρομπότ - Robot Vacuum cleaner
Και στα ανθρωπινα φαρμακεια στη μιση τιμη. Καψουλες 1 στα 10 κιλα διναμε.
To manual γρήγορα! K στείλε μου καμιά φωτό να δω πώς είναιΩραία, ήρθε μόλις η σκούπα και όντως τα μαζεύει, αν και δεν είμαι σίγουρη πώς δουλεύει ο μηχανισμός της και πώς αδειάζει. Πάντως καθαρίζει τη μοκέτα που είναι και το ζητούμενο. Το Μουφ της έκανε και υποκλίσεις διότι τρελλαίνεται να κάνω ότι δήθεν το κυνηγάω με τη σκούπα.
Ετσι είναι! Οσο και να το βουρτσίζεις αυτές οι εποχές είναι που αλλάζουν τη.....γκαρνταρόμπα τους!Την αλλαγή γούνας (δυό φορές το χρόνο) δεν την γλυτώνεις κατα την γνώμη μου.