εμεις περιμενουμε να μας ερθει αυτο το εξαρτημα για την σκουπα.πιστευω να κανει δουλεια.The Dyson groom tool in use - YouTube
Δεν το βάζω πάνω στον καναπέ οπότε δεν ξέρω αν κάνει για αυτό...αυτο κανει μονο για υφασματα επιπλων και χαλια? για πλακακι οχι ε?
Σάρα μου ένα θα σου πω: σώθηκες! Περιμένω εντυπώσεις από το νεότερο μοντέλο ε?Μπράβο, ρε μεγάλοι! Μόλις το παράγγειλα από την Amazon και θα το έχω μεθαύριο! Έχει τρία διαφορετικά από δαύτα.
Sorry αλλα δεν πιανει μια μπροστα μου.Οπωσδήποτε διότι για να διατηρήσω το σπίτι καθαρό ξεκίνησα να μιλάω με ένα "support group" που έχει μια Νοτιοκαρολινέζα ονόματι "The Fly Lady". Ένα να σας πω: μπορεί να ακούγεται ολίγον τι υπερβολική και cheesy (δε βρίσκω το ελληνικό αντίστοιχο), αλλά άμα την ακούσετε θα σωθείτε! Το σπίτι μου λάμπει! Πάτε εδώ και ακούστε τη, διαβάστε τη, γίνετε και μέλος του mailing list της και θα σας εμπνεύσει: FlyLady.net FlyLady TV Επίσης: Kanaal van TheFLYLADY - YouTube Ο δε άντρας της, που είναι και σπουδαίος δικαστής, κάνει κι αυτός τα αντίστοιχα στο HeyTom για τους άντρες: Hey Tom - Answering your questions from a Male perspective!! FlyLady's Rubba Sweepa How To Video from the HeyTom Workshop - YouTube (στο τελευταίο θα βρείτε λινκ με τα βίντεό τους) Τους παρακολουθούν εκατοντάδες χιλιάδες από όλο τον κόσμο.
Είχε λοιπόν αυτή βίντεο με καθαρίσματα του σπιτιού του ενός λεπτού, αλλά είναι τυχερή και δεν έχει όλο μοκέτες όπως εγώ: FlyLady Capturing Dust Bunnies! - YouTube Ήθελα να ακολουθήσω το σύστημά της ώστε να μη σκουπίζω λίγες φορές και μου φαίνεται μετά βουνό.
Έχει επίσης τρομερό τσάμπα app με ηλεκτρονική ατζέντα και λίστες που μπορείτε να μοιράζεστε και να συγχρονίζετε από παντού με όλη σας την οικογένεια, ακόμα και από το κομπιούτερ αν δεν έχετε πολύ εξελιγμένο κινητο ή tablet: Free Online Calendar and Mobile Application For Busy Families | Cozi
Εννοείται ότι η Marla Cilley (Flylady) έχει δυο μεγάλους και τριχωτούς σκύλαρους.
Edit: ChilliJRT, βούτηξες της μάνας σου τη ρετρό σκούπα της δεκαετίας του 1970-1980 που έχει μείνει θρυλική!
Το σίγουρο είναι ότι είναι αθάνατη! Ούτε γρατζουνιά στο χρώμα δεν έχει. Ο βραχίονας ξεβιδώνεται σε 3 σημεία κ κατά συνέπεια αποθηκευεται όπου χωράει το κυρίως σώμα. Αλλο που εγώ την έχω μόνιμα πίσω από το πλυντήριο για να την έχω πρόχειρη.Edit: ChilliJRT, βούτηξες της μάνας σου τη ρετρό σκούπα της δεκαετίας του 1970-1980 που έχει μείνει θρυλική!
Mε προκαλεις!!!Sorry αλλα δεν πιανει μια μπροστα μου.
Μπορω να ξεσκονισω, σκουπισω (με ηλεκτρική) και σφουγγαρισω ολο το σπιτι (90m2) σε 12'.
Η γυναικα μου δεν το πιστευει καθε φορα....
Το μυστικο ειναι να ειναι τοποθετημενα ολα ετσι ωστε να γινονται γρηγορα.
Καλα μη φανταστεις, δε το κανω και καθημερινα... Απλώς καμια φορά -ειδικα αν βρεχει και δε μπορω να βγω εξω- και θελω να εκτονωθω καπου το κανω.Mε προκαλεις!!!
Κι οχι τιποτε αλλο δεχτηκα προταση γαμου τα Χριστουγεννα....
Αλλα οκ, δεν εχω παραπονο με πραγματικα νοικοκυρη αντρα....