Ωιμέ δυστυχία μου! (ΤΡΙΧΕΣ!)

*Leo*

Member
2 Δεκεμβρίου 2012
23
0
piraeus
Αααα τοσο καλα :D χχααχαχ εμενα παλι εχει μπολικο τριχωμα αλλα λεπτο και ελαφρυ. Οποτε μουσκευει και σαπουνιζεται ευκολα! Σε εσενα να ευχηθω καλη υπομονη στα δυσκολα που ερχονται :D

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Αααα τοσο καλα :D χχααχαχ εμενα παλι εχει μπολικο τριχωμα αλλα λεπτο και ελαφρυ. Οποτε μουσκευει και σαπουνιζεται ευκολα! Σε εσενα να ευχηθω καλη υπομονη στα δυσκολα που ερχονται :D
Σ'ευχαριστω αλλα δεν ειναι τπτ.
Εχουμε συνηθισει.
Το καλοκαιρι δεν στρωνουμε πλεον χαλια οποτε δε μας πειραζει.

Ολα μια συνηθεια ειναι οπως ελεγε κ ο Γουντι στο toy story!

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Annouko
επειδη και εμεις εχουμε το προβλημα με το αδιαβροχο και πυκνο διπλο μανδυα μπανιαριζομαστε ως εξης:
Πολυ καλο βρεξιμο του σκυλου με μασαζ για να περασει το νερο οσο περισσοτερο γινεται.
Αραιωμα του σαμπουαν με νερο και σωστη διανομη σε ολο τον σκυλο
Ξανα μασαζ για να γινει σαπουναδα
Και μετα με την συρματινη βουρτσα περναω ολο το τριχωμα (με την σαπουναδα) σαν να χτενιζω. Αφαιρει σημαντικη ποσοτητα απο τις τριχες και ειδικα αυτες του εσωτερικου μανδυα που συνηθως δεν πεφτουν και κανουν κομπους και τζιβες.
Καλο ξεβγαλμα, στεγνωμα με πετσετα να φυγουν τα πολλα αν θες συνεχιζεις και με πιστολακι, αν εχει καλη μερα αφηνεις τον ηλιο να κανει την δουλεια του. Αν εχεις κουραγιο οταν το τριχωμα εχει σχεδον στεγνωσει αλλα ειναι ακομα νωπο ριχνεις ενα τελευταιο καλο βουρτσισμα και επιμενεις στα σημεια που το τριχωμα ειναι πιο πυκνο (λαιμος, πωπος κλπ).

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Annouko
επειδη και εμεις εχουμε το προβλημα με το αδιαβροχο και πυκνο διπλο μανδυα μπανιαριζομαστε ως εξης:
Πολυ καλο βρεξιμο του σκυλου με μασαζ για να περασει το νερο οσο περισσοτερο γινεται.
Αραιωμα του σαμπουαν με νερο και σωστη διανομη σε ολο τον σκυλο
Ξανα μασαζ για να γινει σαπουναδα
Και μετα με την συρματινη βουρτσα περναω ολο το τριχωμα (με την σαπουναδα) σαν να χτενιζω. Αφαιρει σημαντικη ποσοτητα απο τις τριχες και ειδικα αυτες του εσωτερικου μανδυα που συνηθως δεν πεφτουν και κανουν κομπους και τζιβες.
Καλο ξεβγαλμα, στεγνωμα με πετσετα να φυγουν τα πολλα αν θες συνεχιζεις και με πιστολακι, αν εχει καλη μερα αφηνεις τον ηλιο να κανει την δουλεια του. Αν εχεις κουραγιο οταν το τριχωμα εχει σχεδον στεγνωσει αλλα ειναι ακομα νωπο ριχνεις ενα τελευταιο καλο βουρτσισμα και επιμενεις στα σημεια που το τριχωμα ειναι πιο πυκνο (λαιμος, πωπος κλπ).
Σ'ευχαριστω matilda αλλα δεν εχουμε θεμα ουτε με τριχες ουτε με μπανιο.
Οταν πρεπει να βραχουμε μεχρι το κοκκαλο το πετυχαινουμε αν κ παιρνει ωρα αλλα ειναι τοσο υπομονετικη που ολα γινονται οπως πρεπει.

Εγραψα γιατι μου κινησαν την περιεργεια καποια θεματακια κ τπτ παραπανω.

Οσο για τους κομπους δεν ξερω βρε..
Διαβαζω γι'αυτους αλλα δεν εχουμε κανει ποτε ευτυχως.
Πετσετα..
2 μεγαλες χεχε. Τι να μας κανει 1 πετσετα?
Η 1η στο μπανιο
Η 2η στο δωματιο οπου παει κ μετα κυλιεται στο στρωμενο σεντονι της (στο πατωμα) κ τελος..
το πιστολακι οπου κ εκει βοηθαει η ιδια οπως ειχα ξαναγραψει.

Το κομματι καλλωπισμος ειναι το μονο που δειχνει απολυτη υπομονη γιατι γενικοτερα ειναι αρκετα ανυπομονη.

Οπως κ να'χει ομως σ'ευχαριστω κ παλι!

(Καπως ετσι..)

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Χαχα Χριστουγεννιατικο μπανιο!

Τζιβες και η δικια μου δεν προλαβαινει να κανει γενικως με εξαιρεση το τριχωμα πισω απο τα αυτια. Εκει κανουμε υπομονη και οι 2 μας :cool:

Nanrall

New Member
11 Μαρτίου 2013
1
0
Καλησπέρα σε όλους! Έχω ένα amstaff 16 μηνών θηλυκό. Διάβαζα παραπάνω για το furminator για να σωθώ λίγο από τις τρίχες στο σπίτι. Ξέρει κανείς αν μπορώ να το χρησιμοποιήσω στη σκυλίτσα μου; Το τρίχωμά της είναι αρκετά σκληρό και μου πρότειναν και το hibitane. Λέω να τα δοκιμάσω συνδυαστικά με το furminator. Ευχαριστώ πολύ

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.685
4.322
43
www.proudtobegreek.eu
Στο αμσταφ μου που το χρησιμοποιω κανει καλη δουλεια,απλα δε θελει πολλες φορες περασμα και συνεχεια!

Sent from my iPhone using Tapatalk

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Χωρίς να έχω ξεπεράσει το απογευματινό σοκ που στο τσακ ημουν να φτιάξω πουλόβερ βρισκομαι σε αναζήτηση νέας βούρτσας!Να αγοράσω χτένα ή βούρτσα?

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Χωρίς να έχω ξεπεράσει το απογευματινό σοκ που στο τσακ ημουν να φτιάξω πουλόβερ βρισκομαι σε αναζήτηση νέας βούρτσας!Να αγοράσω χτένα ή βούρτσα?
//
αναλογα το τριχωμα του καθε σκυλου,, εγω για τις δικες μου εχω βρει μια βουρτσα για χαλια της 3M πολυ πρακτικη και πολυ φθηνη ==))

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Νομίζω πως η Βούρτσα βγάζει περισσότερο πράμα σε σχέση με την απλή χτένα..
Εγώ διαφορά στο σπίτι και πάνω στον σκύλο βλέπω μόνο όταν χτενίζω με βούρτσα!!

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Μου ειχε συστήσει ο κτηνίατρος χτένι γιατι λεει με το βουρτσισμα δεν φεύγει το εσωτερικό αλλα μονο το εξωτερικό τοίχωμα!

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Το σπρευ το furminator το χει χρησιμοποιησει κανεις?

Sent from my iPad using Tapatalk HD

markos14

Well-Known Member
23 Μαϊου 2013
109
0
Βόλος
εμενα ο δικος μου μεχρι μεχρι 3 μηνων μαδουσε τρελα. του εβαλα στην τροφη μια κουταλια λαδι (δικο μας) για 2-3 φορες και οχι μονο δεν εχω ξαναδει τριχα αλλα εχω σταματησει και το βουρτσισμα.

markos14

Well-Known Member
23 Μαϊου 2013
109
0
Βόλος
μην ξεχνας οτι καθε σκυλος εχει διαφορετικο τριχωμα και πανω κατω διαφορετικη ηλικια οριμοτητας. απο εμπειρια μου περιπου οταν στην εφηβεια χανει το περισσοτερο τριχωμα (6-10 μηνων) και μετα καθε τελος ανοιξης

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
απο τριχες αλλο τιποτα,,, χαμος λεμε,,, εδω και ενα μηνα,,,

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Και εμεις χαμός!
Κοντευω να φτιάξω ενα πουλοβερακι για το χειμώνα τέλειο.. Θα ειναι και μπεζ που παει με ολα!