Δες προηγούμενο ποστ μου σ' αυτό το νήμα που δείχνει το μαλλί του Μουφ να έχει γεμίσει και να βγαίνει έξω από τη σακούλα της σκούπας! Μοιάζει με αυτό το ακριβό ανκορά μαλλί που αγοράζουμε για να φτιάξουμε πουλόβερ.
Ρε κοιτα κατι πραγματα.Και εμεις παλευουμε τοσα χρονια να βρουμε ενα τροπο να μην μαδαει τοσο πολυ,ερχεται ο αλλος με 3 κουταλιες ελαιολαδο παπαλα η τριχοπτωση.Και ολα αυτα σε κουταβι 4 μηνων.Παρεμπιπτοντως το εχει και απο 2 μηνων.εμενα ο δικος μου μεχρι μεχρι 3 μηνων μαδουσε τρελα. του εβαλα στην τροφη μια κουταλια λαδι (δικο μας) για 2-3 φορες και οχι μονο δεν εχω ξαναδει τριχα αλλα εχω σταματησει και το βουρτσισμα.
Εγώ όποτε τις έβαλα,όταν ήρθε ο καιρός της πέταξα!Εχει βρει κανείς τρόπο να βγάζει τις τρίχες από κουβέρτες fleece?
Eχω μαζέψει 5-6 τέτοιες τίγκα στην τρίχα απ'το χειμώνα και ήρθε η ώρα της καλοκαιρινής καθαριότητας, οπότε έχω τις εξής επιλογές:
1. Τις πετάω (κρίμα είναι...)
2. Τις βάζω στο πλυντήριο (το'κανα παλιά, αλλά πλέον φοβάμαι μη βουλώσει)
3. Τις πλένω στη μπανιέρα (δύσκολο... είναι και πολλές, ξεπλένονται δύσκολα, και επιπλέον δε φεύγουν οι βρωμότριχες!)
4. Τις περνάω με το ρολό που κολλάει (θα μου κοστίσουν περισσότερο τα ρολά παρα να ξαναγοράσω τις κουβέρτες!!)
Καμιά ιδέα?? Λένε οτι με το μαλακτικό φεύγουν (χάνεται ο στατικός ηλεκτρισμός που τις κάνει να κολλάνε....). Εχει δοκιμασει κανείς?
Κανα καθαριστήριο λέτε να τις πάρει ή θα με διώξουν οπως ήρθα?