Λοιπον μου χει γεννηθει το εξης ερωτημα εδω κ αρκετα μεγαλο χρονικο διαστημα κ η αιτια φυσικα ειναι το Fb κ οι αμετρητες κοινοποιησεις που κανω καθημερινα για σκυλια που ειτε χαθηκαν ειτε βρεθηκαν..σε σημειο πλεον το προφιλ μου να αποτελειται 90% απο διαφορες τετοιες κοινοποιησεις ...το αλλο 10% ειναι διαφορες π@π@ριες,χιουμοριστικα,αλλα κλασσικα παλι για σκυλια (εδω οφειλω να ομολογησω οτι πριν αποκτησω την Ηρα ουδεμια σχεση ειχα με ολα αυτα τα φιλοζωικα ζητηματα,ναι μεν ημουν παιδι της γατας -τα σκυλια τα θεωρουσα υπερβολικα μελο για τα γουστα μου- αλλα μεχρι εκει,ναι ταιζα αδεσποτα παροτι με κραζαν ολοι στην γειτονια,ναι αμα εβρισκα κανενα να περιφερετε χαμενο προσπαθουσα να βρω τους ιδιοκτητες του αλλα κοντα 2 χρονια τωρα που ειμαι με την Ηρα ανακαλυψα εναν εντελως καινουριο κοσμο που δεν ηξερα καν οτι υπηρχε)
Στο θεμα μας λοιπον...ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥΣ?
Θα ηθελα να ακουσω εμπειριες απο ανθρωπους που ειτε τα εχασαν οι ιδιοι,ειτε εζησαν απο κοντα καποια απωλεια,ειτε βρε αδελφε απλα ακουσαν την ιστορια κ ξερουν ολες τις ανατριχιαστικες λεπτομερειες...προς συμορφωση κ προβληματισμο των υπολοιπων μας δλδ!
Εμενα μου ακουγεται αδιαννοητο κ εξωφρενικο-βεβαια θα μου πει καποιος μεγαλη μπουκια φαε μεγαλο λογο μη λες- αλλα πραγματικα ειναι πχ σα να μου λες "εχασα το παιδι μου" πως σκ@τ@ χανεις εναν ζωντανο οργανισμο?
Δε θελω να πω κατηγορω τους ιδιοκτητες τους,αλλα επι της ουσιας αυτο κανω,θα ηθελα λοιπον καποιος να μου βγαλει αυτη την ιδεα υποδεικνυοντας μου τον ασταθμιτο παραγοντα που προφανως δε μπορω να διαννοηθω εγω η ιδια...
ΥΓ διαβασα κ αυτο (που το ανερτησε η φιλη μας η vek) κ εμεινα "παγωτο"...
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/06/microchip.html
Στο θεμα μας λοιπον...ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥΣ?
Θα ηθελα να ακουσω εμπειριες απο ανθρωπους που ειτε τα εχασαν οι ιδιοι,ειτε εζησαν απο κοντα καποια απωλεια,ειτε βρε αδελφε απλα ακουσαν την ιστορια κ ξερουν ολες τις ανατριχιαστικες λεπτομερειες...προς συμορφωση κ προβληματισμο των υπολοιπων μας δλδ!
Εμενα μου ακουγεται αδιαννοητο κ εξωφρενικο-βεβαια θα μου πει καποιος μεγαλη μπουκια φαε μεγαλο λογο μη λες- αλλα πραγματικα ειναι πχ σα να μου λες "εχασα το παιδι μου" πως σκ@τ@ χανεις εναν ζωντανο οργανισμο?
Δε θελω να πω κατηγορω τους ιδιοκτητες τους,αλλα επι της ουσιας αυτο κανω,θα ηθελα λοιπον καποιος να μου βγαλει αυτη την ιδεα υποδεικνυοντας μου τον ασταθμιτο παραγοντα που προφανως δε μπορω να διαννοηθω εγω η ιδια...
ΥΓ διαβασα κ αυτο (που το ανερτησε η φιλη μας η vek) κ εμεινα "παγωτο"...
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/06/microchip.html