Παιδιά, μην απορείτε για την κακιά στιγμή. Εγώ ξεκλίπαρα κατά λάθος πάνω στις.. μανούβρες το λουρί του Άρη και τον είδα να σπριντάρει μακριά μου, η l.Kyveli θυμάμαι παλιότερα νόμιζε ότι είχε κλιπάρει το λουρί στον Έλβις αλλά δεν το κούμπωσε τελικά και της έμεινε στο χέρι, μη βλέπετε που γυρίσανε πίσω, κι οι δυο φανταστήκαμε τον εαυτό μας να κολλάμε αφισάκια, ένα κολάρο να σκιστεί (κι αυτό μου τυχε αλλά εκεί δεν το κατάλαβε κι έμεινε δίπλα μου), μια αυλόπορτα που νομίζεις ότι έχει κλείσει αλλά δεν έχει κλείσει, τι λέτε τώρα, δεν είναι και τόσο δύσκολο αν δεν έχεις από τα άγια σκυλάκια.
Θυμάμαι σε μια βόλτα μια κοπέλα να ψάχνει το σκυλί της βράδυ, κι αυτή έτσι, με ξεκλιπάρισμα, έμεινε με το λουρί στο χέρι.
Αυτό που είπατε με τον άλλο που θα βγάλει και μπορεί να χάσει το σκυλί ισχύει. Γνωστή μου που είχε χάσει το σκυλί της το έχασε επειδή το είχε αφήσει ελεύθερο ο φίλος της στο κέντρο, σε άγνωστη για το σκυλί περιοχή, γιατί θεώρησε ότι αυτός είναι τέρμα υπάκουος και ήρεμος, ενώ η κοπέλα αυστηρά μόνο κοντά στο σπίτι της τον άφηνε που είχε στάνταρ διαδρομή και ήξερε όλα τα δεσποζόμενα και αδέσποτα, δεν είχε καθόλου κίνηση κτλ κτλ. Κάτι μύρισε, κάτι είδε, την έκανε γρήγορα, τον κυνήγησε αλλά τον έχασε σε μια στροφή ο φίλος και το σκυλί δε μπόρεσε να βρει το δρόμο του πίσω στον φίλο της. Ευτυχώς βρέθηκε το σκυλί. Εντάξει, αυτός ήτανε να πεθάνει με τη βλακεία του από ότι μου είπαν, αλλά εγώ θα τον σκότωνα, αυτή δεν ξέρω τι έκανε. Στον πρώην μου δεν τον έδινα τον δικό μου πάντως γιατί ήμουν σίγουρη ότι δεν θα είχε το νου του να τον κρατήσει αν έβλεπε κανά σκυλί να περνάει, φοβόμουν ότι θα του φύγει μαζί με το λουρί - δεν έκατσε να τον "εκπαιδεύσω" κιόλας.. σκυλοβολτικά (
) ποτέ . Για την ακρίβεια μόνο 2 φίλους που είχαν σκυλιά (οχι από τα καλόβολα) άφηνα/αφήνω να του κρατήσουν το λουράκι, κι αυτό για λίγο.