Χάθηκαν Γερμανικά ποιμενικά!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.919
Δεν ξέρω αν συνεχίζεται το παζάρι του Σχιστού, αλλά εάν γίνεται και τους καλοκαιρινούς μήνες θα πήγαινα αν ήμουν στην θέση σας ξανά τώρα που έχει περάσει αρκετό διάστημα από την εξαφάνιση τους να τα ψάξω και εκεί.
Ίσως αν τα έκλεψαν με αυτό τον σκοπό να περιμένουν λίγο πριν τα προωθήσουν για πώληση.

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Εχουμε ξανα παει απο τοτε που τα χασαμε 3 φορες αλλα τιποτα... Για τωρα δεν ξερω αν συνεχιζεται αν ομως συνεχιζεται σιγουρα θα ξανα παμε το εχουμε στο μυαλο μας... Ευχαριστω παντως!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Στο Σχιστό δεν θα βρείτε κάτι. Τα σκυλιά τα έκλεψαν για αναπαραγωγή. Το θέμα είναι τι θα κάνουν όταν ανακαλύψουν ότι η θηλυκιά είναι στειρωμένη. :(:(

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Κι εγω σαν πιο πιθανο σεναριο αυτο εχω γιατι πολλα χρονια τωρα στην περιοχη κλεβουν ''καθαροαιμα'' θυληκα αλλα ποτε δεν ξερεις... Τωρα οταν το ανακαλυψουν η θα κοιταξουν να τα πουλησουν η θα τα ξανα αφησουν στο δρομο. Αλλα θα τα αφησουν και τα 2? Και τα αφηνουν στο δρομο, ειναι στην περιοχη? Φφφφ δεν ξερω παιδια γινονται τοσα πολλα που πραγματικα δεν ξερω...

Ο κτηνιατρος μου μου ειπε οτι υπαρχουν καποιοι ''συναδελφοι'' ο Θεος να τους κανει που αν τους δωσουν λεφτα μπορει να βγαλουν τα τσιπακια και ουτε γατα ουτε ζημια...

Ολα συνομοτουν ωστε να χασω τις ελπιδες μου δεν μπορει να γινει ποτε αυτο ομως, παντα θα ελπιζω και θα αναρωτιεμαι...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Θα κρατήσουν τον αρσενικό σίγουρα. Ας ελπίσουμε να παρατήσουν τη θηλυκιά στο δρόμο. Ναι, αυτό με τα τσιπάκια γίνεται, δυστυχώς. Να κοιτάς τις αγγελίες "βρέθηκαν"...μπας και είσαστε τυχεροί. Κάτι τέτοια γίνονται και μετά μας κατηγορούν και για ρατσιστές. Τι να πω.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Αυτό με τους γύφτους είναι αλήθεια. Αυτοί τα κλέβουν κατά κύριο λόγο για αναπαραγωγή. Βρες κανέναν στη περιοχή, υποσχέσου του μεγάλη αμοιβή και άστον να τα βρει. Αλλά μην αναφέρετε αστυνομία όπως τη προηγούμενη φορά...και τους χάσετε πάλι.

vagolf

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
209
0
ΑΧΑΡΝΑΙ
Εκτός απο αυτο κανουν πολλα χιλιόμετρα την ημέρα και έχουν ιδιαίτερη προσοχή δύσκολα ξεφεύγει κάτι απο το μάτι τους

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Καμια δυστυχως... Με εχουν παρει αλλα 2 τηλεφωνα απο σκυλια που βρηκαν αλλα δεν ηταν αυτα, αγγελιες εχω δει αρκετες αλλα παλι καμια σχεση... Δεν ξερω εχω αρχισει και απογοητευομαι... :(

rossi

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2012
181
0
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
Κρίμα, είχα μια ελπίδα ότι θα μετά από τόσο καιρό θα είχες κάποια θετική εξέλιξη, μην απελπίζεσαι και μην τα παρατάς όσο δύσκολο και να είναι.

rossi

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2012
181
0
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
Αλοίμονο, όλοι καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολο είναι να χάνεις ξαφνικά και με αυτόν το τρόπο τα σκυλάκια σου, όταν διάβασα το θέμα στεναχωρήθηκα τόσο πολύ, όταν γύρισα από διακοπές έψαχνα να βρώ το θέμα πάλι να δώ τι έγινε τελικά. Κουράγιο:lloroso: