Χάθηκαν Γερμανικά ποιμενικά!

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
Πάντως δεν φαίνεται να είναι ίδια τα σκυλάκια με της Μανού.
Το χρώμα είναι πολύ διαφορετικό καθώς και το μήκος του τριχώματος.

Διάβασα τώρα ότι έχει απαντήσει και η Μανού, οπότε ειδοποιήθηκε.

Last edited:

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Η Μανου ενημερωθηκε,πριν λιγο μιλουσα μαζι της στο φατσοβιβλιο και απ οτι μου ελεγε κι εκεινη δεν μοιαζουν με τα δικα της,οπως ειπε και η Ιρμα...Να υποθεσω ομως οτι επιδη ειναι μηνες στο δρομο ταλαιπωρημενα,μηπωςλεω μηπως,εχουν αλλαξει καπως και εκ πρωτης οντως να μην αναγνωριζονται ευκολα...Αν φυσικα ειναι τα δικα της! Αυτο μονο αν τα δει απο κοντα θα καταλαβει τι γινεται

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Παιδια καλησπερα ευχαριτω που ολους για το ενδιαφερον! Το θυληκο τουλαχιστον δεν ειναι σιγουρα το κοιταω το ξανα κοιταω δεν εχει καμια σχεση ο χρωματισμος της και η μουρη επισης! Ειμαι σε επικοινωνια με την κοπελα που τα πρωτο ειδε η οποια τα ξανα βρηκε και τα παει με φαγητο σε μια πλατεια κοντα στο σπιτι της. Επισης σιγουρευτηκε οτι το θυληκο ειναι σε οιστρο γιατι μαζευτηκαν και αλλα αρσενικα και γινεται ενας χαμος μου ειπε. Περιμνω νεες φωτο για να σιγουρευτω τουλαχιστον για το αρσενικο! Ειμαι μακρια δυστυχως και το νωριτερο που θα μπορω να ειμαι Αθηνα ειναι αυριο το πρωι, κατι που θα γινει αν δεν σιγουρευτω και με τις νεες φωτο της κοπελας!!! Για οτι νεοτερο θα ενημερωσω!!!!

Και παλι σας ευχαριστω ολους παρα πολυ!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.919
Αν έχει οίστρο το θηλυκό σίγουρα δεν είναι το δικό σου ΜΑΝΟΥ αλλά για το αρσενικό να πας να το δεις η ίδια οπωσδήποτε.
Πολύ παλιά είχα δώσει ένα σκύλο σε έναν ξάδερφο μου, το πρώτο βράδυ κιόλας το χάσανε. Το ψάχναμε μια βδομάδα και πάνω στην βδομάδα το βρήκαμε αγνώριστο!!! Δεν ήμασταν σίγουροι ότι ήταν αυτός , η ταλαιπωρία, η αδυναμία η βρώμα τον είχαν αλλάξει. Βεβαιωθήκαμε όταν τον φωνάξαμε και ήρθε τρέχοντας μέσα στο αυτοκίνητο.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.919
Κyveli ευχαριστ πολυ για τη συμβουλη να εισαι σιγουρη οτι θα κανω τα παντα ωστε να σιγουρευτω ειτε οτι ειναι ειτε οτι δεν ειναι τα σκυλια μου!
Δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία για αυτό ΜΑΝΟΥ απλά στο είπα γιατί κι εγώ δεν θα το πίστευα αν δεν το έβλεπα με τα μάτια μου πόσο μπορεί να τα αλλάξουν οι κακουχίες.

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Ληξη συναγερμου παιδια δυστχως δεν ειναι τα δικα μου σκυλια! Τα πηγε η κοπελα στον κτηνιατρο δεν εχουν τσιπακια το θυληκο δεν ειναι στειρωμενο το αρσενικο ειναι και μεγαλο σε ηλικια. Ελπιζω να βρουν ενα σπιτακι συντομα. Και παλι ενα τεραστιο ευχαριστω σε ολους σας!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.919
Ληξη συναγερμου παιδια δυστχως δεν ειναι τα δικα μου σκυλια! Τα πηγε η κοπελα στον κτηνιατρο δεν εχουν τσιπακια το θυληκο δεν ειναι στειρωμενο το αρσενικο ειναι και μεγαλο σε ηλικια. Ελπιζω να βρουν ενα σπιτακι συντομα. Και παλι ενα τεραστιο ευχαριστω σε ολους σας!!!
Κρίμα ... :(
Ευτυχώς που τα έπιασαν όμως.

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Νομίζω ότι δεν είναι έχει λευκό στα μπροστινά πατούσια ένω η Κιρα δε έχει!Μακάρι να είναι!