Χάθηκαν Γερμανικά ποιμενικά!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.919
Μπορεί να είδε την αγγελία να ήταν ένας μουρλός και να έκανε φάρσα..
Μπορεί να τον έβαλε φίλος του που έχει τους σκύλους να πάρει τηλέφωνο και να μην ήξερε λεπτομέρειες..
Μπορεί να τα έχει ο ίδιος και να τα μάσαγε για να μην το καταλάβεις..
Πολλά μπορεί, το θέμα είναι να ξαναπάρει και να σας οδηγήσει στους σκύλους σας!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Aaax, νομίζω δεν έπρεπε να αναφερετε την αστυνομία... Ίσως ούτε καν τα μικροτσιπ...

Ότι έγινε έγινε.. Από εδώ και πέρα, ψυχραιμία... Τον/τους πιάνετε με το καλό. Πάτε με τα νερά τους. Αλλά δεν συμφωνω με συναντηση χωρίς μετρα προστασίας η χωρίς προσυνεννοηση με την αστυνομία. Αν κανονισετε συναντηση και είναι και η αστυνομία στη μέσα, μπορουν να κανουν ντου ΑΦΟΥ πάρετε τα σκυλιά στα χέρια σας. Πιό πριν να είναι αόρατοι

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.919
Μάνου επειδή μπορεί να πρόκειται για υπόθεση απαγωγής μήπως για τις λεπτομέρειες αυτές να μην συζητάμε στο φόρουμ; Ο καθένας μπορεί να διαβάσει ακόμη και αυτός που έχει τους σκύλους. Και να μην εμφανιστεί ποτέ.

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Σωστα Κυβελη δεν το ειχα σκεφτει αυτο...

Γινεται να ζητησουμε να γινει η κουβεντα μονο για οσους ειναι στο φορουμ και απλα να ξανα βαλω μια αγγελια στο χαθηκαν για να την βλεπουν ολοι?

Αργυρω μονο εικασιες μπορουμε να κανουμε θα δειξει απο τη συμπεριφορα του απο δω και περα αν θα ξανα επικοινωνησει η οχι....

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
I.Kyveli εμείς εδώ το βλέπουμε σαν απαγωγή, που τα έχουμε μέλη των οικογενειών μας. Άνθρωποι σαν αυτόν στο τηλέφωνο, σαν αυτους που τα πήραν, αλλά ακόμα κι ο νομοθέτης...πιό πολύ σαν αντικείμενα τα βλέπει... Άρα μιλάμε για κλοπή... Άσε που για να διαβαζει το φόρουμ αυτός... Δεν δίνω και πολλές πιθανότητες... Καταλαβαίνω πλήρως τον προβληματισμό σου, αλλά λίγο λιγότερο άγχος θα βοηθησει να βρεθεί μια λύση. Η ψυχραιμία βοηθάει, όσο δυσκολο και να είναι να την κρατησεις..

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.919
Bρε κρητικόπουλο με τις λέξεις θα παίξουμε; Κλοπή απαγωγή, έχει τόση σημασία;
Σημασία έχει να μην ανοίγει τα χαρτιά της η Μάνου στο φόρουμ για λόγους ευνόητους.
Υπάρχουν και τα pm αν κάποιο έχει κάποια ιδέα να μοιραστεί με την κοπέλα!;)
Γνώμη μου πάντα, η Μάνου αποφασίζει! :D

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Bρε κρητικόπουλο με τις λέξεις θα παίξουμε; Κλοπή απαγωγή, έχει τόση σημασία;
Σημασία έχει να μην ανοίγει τα χαρτιά της η Μάνου στο φόρουμ για λόγους ευνόητους.
Υπάρχουν και τα pm αν κάποιο έχει κάποια ιδέα να μοιραστεί με την κοπέλα!;)
Γνώμη μου πάντα, η Μάνου αποφασίζει! :D
συμφωνώ κι επαυξάνω!

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ναι εχεις δικιο εστειλα ηδη pm στον admin αν γινεται να γινει το θεμα εμφανες μονο στα μελη ωστε να μην υπαρχει θεμα γιατι και τα pm δεν ειναι και οτι ποιο ευκολο. Καλα να μου στειλει καποιος τη γνωμη του αλλα ειστε τοσοι σε ποσους να στελνω τα νεα εαν υπαρχουν... Για οτι νεοτερο θα ενημερωσω παιδια...

Για ακομα μια φορα σας ευχαριστω παααρα πολυ!

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
434
53
Β.Α Αττική
Εύχομαι να είναι καλά τα σκυλάκια!
Λεφτα έψαχνε ο τύπος..αν είχε τα σκυλια δε θα τα μασαγε απλα τα πράγματα!
Συμφωνώ απόλυτα.
Πιστεύω επίσης πως θα σε πάρουν τηλέφωνο αυτοί που τα έχουν.
Για πιο λόγο μπήκαν σε όλη αυτή την ιστορία και το ρίσκο;
Για λεφτά.
Πιστεύω πως θα σας αφήσουν να "ψηθείτε", να φτάσετε στα όριά σας και μετά θα πάρουν.
Ας ελπίσουμε όλον αυτόν τον καιρό να είναι καλά τα κουκλάκια!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Το θεμα μπορει να γινει πολυ σοβαρο με αυτον τον τυπο. Ετυχε πριν 3 χρονια σε γνωστη μου που της κλεψανε το σκυλακι (αυτη το εβγαζε χωρις λουρι εξω) και μετα που γεμισε αφισες ολη τη γειτονια επαιρνε καποιος τηλ και ζητουσε ανταλλαγματα σε "ειδος" για να το επιστρεψει. Τελικα τον συνελαβε η αστυνομια και βεβαια ουτε σκυλακι ειχε βρει αυτος ουτε τιποτα. Ασε τον πατερα σου να κανονιζει τετοια πραγματα καλυτερα και ποτε να μην πηγαινει ενας μονος του σε τετοιες συναντησεις και παντα σε μερος με πολυ κοσμο.

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Το θεμα μπορει να γινει πολυ σοβαρο με αυτον τον τυπο. Ετυχε πριν 3 χρονια σε γνωστη μου που της κλεψανε το σκυλακι (αυτη το εβγαζε χωρις λουρι εξω) και μετα που γεμισε αφισες ολη τη γειτονια επαιρνε καποιος τηλ και ζητουσε ανταλλαγματα σε "ειδος" για να το επιστρεψει. Τελικα τον συνελαβε η αστυνομια και βεβαια ουτε σκυλακι ειχε βρει αυτος ουτε τιποτα. Ασε τον πατερα σου να κανονιζει τετοια πραγματα καλυτερα και ποτε να μην πηγαινει ενας μονος του σε τετοιες συναντησεις και παντα σε μερος με πολυ κοσμο.

Δεν κανονιζω τίποτα εγώ δεν το συζητάμε... απλά θα μπω στο μπαμπά μου τι παίζει σε αυτές τις περιπτώσεις να ξέρει κσι να το χειριστεί εκείνος... Και εννοείται ότι δεν θα παει κάνεις μόνος του σε περίπτωση συνάντησης!

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Οτι χειρότερο να παίζει ο άλλος με το πόνο σου!!! Σίγουρα θέλει κάποιος να βγάλει λεφτά,το θέμα είναι όμως έχει τα σκυλιά αυτός ή είναι κανένας κακοήθης που απλώς θέλει να τα οικονομήσει και να φύγει? Οτι και να λέμε είναι μόνο υποθέσεις.Πρέπει να κάνετε προσεκτικές κινήσεις απο δω και πέρα!!! Εύχομαι να έχει αίσιο τέλος η ιστορία Μανου και να τα βρείτε γρήγορα!