Χάθηκαν Γερμανικά ποιμενικά!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Δεν το πίστευα όταν το διάβασα!!! Μα και τα δύο να χαθούν συγχρόνως? Ημαρτον τι άλλο θα ακούσουμε!!! Εύχομαι να βρεθούν το συντομότερο σώα και αβλαβή!!! Κουράγιο ΜΑΝΟΥ κι ενημέρωνε μας για ότι νεώτερο!!!

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη θετική ενέργεια... Τα σκυλιά ειναι 15 και 16 μηνών και το θηλυκό είμαι στειρομενο. Φαίνονται από.την περίφραξη ναι όταν λείπουν οι δικοί μου όμως δεν έχουν δυνατότητα να πλησιάσουν σε σημείο που να μπορεί να τα ταΐσει κάποιος... Αντίθετα το.βράδυ έχουν όλο το χώρο δικό τους... Για όσους πουν ας τα κοιμιζες μέσα από τη μια έχει δίκιο από την άλλη δεν τους αρέσει μέσα στο σπίτι καθόλου και το.χειμώνα με το ζόρι μπαίνουν και μετά από λίγο χαλάνε τον κόσμο να βγουν... Τέλος πάντων προς το παρόν δεν έχουμε.βρει κανενός είδους παραβίαση αλλά ψάχνουμε την περίφραξη σπιθαμή προς σπιθαμή... Ειδοποοησαμε και αστυνομία ναι...

Όσο για τα γερμανικα από θεσσαλονίκη δυστυχώς δεμ είναι τα δικα μου...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Εγώ θα σας έλεγα να προσέξετε τις επόμενες ημέρες και το σπίτι σας...Είμαι καχύποπτη αλλά ποιος μου λέει ότι δεν έχουν αποφασίσει να χτυπήσουν και το σπίτι...παίρνοντας τα σκυλιά...Με ένα σμπάρο...κλπ,κλπ

giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
αχ βρε κοπέλα μου τι έπαθες;;φαντάζομαι πόσο δύσκολα θα περνάς...εύχομαι να πάνε όλα καλά και να τα βρείτε σύντομα...βάλε και αμοιβή αν δεν το έχεις κάνει...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Καλή ιδεά....βάλτε αμοιβή και φροντίστε να γράψετε παντού ότι το θηλυκό είναι στειρωμένο...Αν τα έχουν πάρει για αναπαραγωγή....και μάθουν ότι δεν μπορούν, ίσως προτιμήσουν τουλάχιστον να βγάλουν κάτι από την αμοιβή...

Giorgos1998

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
127
0
Θα πώ μία ιδέα αλλά είναι λίγο τρελή.
Να βάλεις στην αφίσα ότι δίνεται μεγάλη αμοιβή.
Αν σε πάρουν τηλ να συναντηθείται σε ένα μέρος με πολύ κόσμο
ή αλλιώς αν σου ζητήσουν κάπου απόμερα ήταν σίγουρα κλέφτες.
Πάρε μαζί σου και την αστυνομία καλού κακού.
Εύχομαι να τα βρείς σύντομα.

apoth13

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
199
1
Athens
οχι ρε Μανου....απιστευτο μου φαινεται!!!!

πω πω πω ......Ρε συ Εμμανουελα,δεν μπορω να το χονεψω αυτο που εγινε...πολυ λυπαμαι πραγματικα πολυ και ευχομαι ολοψυχα να βρεθουν το συντομοτερο.Θα ενημερωσω τους δικους μου που σου εχω πει οτι μενουν εκει κοντα να βγουν και αυτοι στον δρομο.

Απιστευτο!!!

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
apoth ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια....

Έχουμε πει για αμοιβή και ότι είναι στειρωμενη... Μόνο εδώ και στο fb δεν το εχω γράψει... Χαίρομαι που υπαρχετε κι εσείς και με καταλαβαίνετε...

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
ευχομαι να τα βρειτε γρηγορα. . . Μηπως να περασετε και μια βολτα απο το
Σχιστο? Και πολλες αφισουλες παντου. ενημερωνε μας για τυχον εξελιξεις.

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ευχαριστω πολυ παιδια! Και για τη συμπαρασταση και για το ενδιαφερον να κοινοποιησετε στο facebook και για ολα μακαρι να τα βρουμε συντομα δεν μπορω να φανταστω να ζω με την εννοια του που βρισκονται αν ζουν, αν ζουν καλα.... Εχω χασει τον υπνο μου τη διαθεση μου τα παντα...:(