ΧΑΘΗΚΕ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ ΒULL TERRIER "HΛΙΟΥΠΟΛΗ"

Status
Κλειδωμένο θέμα

rozeum

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
601
3
Ευτυχως που βρεθηκε το σκυλακι και απο δω και περα προσοχη, θελω να ρωτησω κατι ομως επειδη δεν διαβασα ολα τα σχολια, ειναι η πρωτη φορα που χανεται το σκυλακι? πριν λιγους μηνες ειχα διαβασει για αλλο ενα σκυλι ιδια ρατσα και ιδιο χρωμα με το δικο σου, που ειχε πηδηξει παλι απο το μπαλκονι. μπορει να ηταν αλλο βεβαια

giotis

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2011
153
0
Athens
Ευτυχως που βρεθηκε το σκυλακι και απο δω και περα προσοχη, θελω να ρωτησω κατι ομως επειδη δεν διαβασα ολα τα σχολια, ειναι η πρωτη φορα που χανεται το σκυλακι? πριν λιγους μηνες ειχα διαβασει για αλλο ενα σκυλι ιδια ρατσα και ιδιο χρωμα με το δικο σου, που ειχε πηδηξει παλι απο το μπαλκονι. μπορει να ηταν αλλο βεβαια
oxi καμια σχεση αλλο θα ταν εμενα τελικα δεν πηδηξε καποιος το πηρε...

giotis

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2011
153
0
Athens
crate για 17 ώρες;
crate κλειστο δεν εχω...ειχα παρκο και το εδωσα επειδη το εριχνε κατω και εβγαινε aλλα και να ειχα το βλεπω οπως ειπαν πολλες ωρες...

το σκυλακι το πηγα σμρ στον κτηνιατρο για αιματολογικες και γενικη εξεταση. εχει χασει 2 κιλα,εχει ψιλοδαγκωνιες και γενικα ειναι εεξασθενημενο.μου εγραψε βιταμινες ,μια τροφη αναpρωσης [αλλα θα του δεινω βραστο κοτοπουλο και ρυζι,ε?] και μου πε μετα απο 4 μερες το chip....

τελικα δεν γνωριζουμε τι εγινε,,..το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εχει καταγματα στραμπουλιγματα ή κατι τετοιο και με διαβεβαιωσε ο γιατρος οτι απο δευτερο οροφο δεν εχει πεσει....

Last edited:

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Στο καταφύγιο πως βρέθηκε? τι σου είπαν τα άτομα που είναι εκεί? Βύρωνα μένεις ή μιλάμε ότι βρέθηκε σε άλλη περιοχή?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.919
Είσαι σίγουρος ότι δεν πήδηξε απο τον δεύτερο σε τπτ θάμνους γι αυτό και δεν χτύπησε; Ο σκύλος απελπιστικε νόμιζε ότι δεν θα ξαναγυρισεις και αποφάσισε να δραπετεύσει για να σωθεί και προσγειώθηκε στα μαλακά , αυτό δεν παίζει σαν εκδοχή;
Ότι και να έγινε είναι καλά κι αυτο μετράει!
Γιατί όχι την τροφή που σου πρότεινε ο γιατρός;

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
σας ευχαριστω ολους..η ιστορια ειναι γενικα περιεργη κ δεν μπορω να βγαλω ακρη.το μεσημερη πριν γυρισω με τηλ ο θειοσ μου που μενει στον 1ο οροφο και μου ειπε οτι το βραδυ γαυγιζε και το πρωι κατα της 8 που πηγε για δουλεια το ειδε που χε βγαλει το κεφαλακι του απ τα καγκελα κ παλι γαυγιζε σε κατι αδεσποτα. και γενικα μου πε οτι χαλαγε τον κοσμο...
το περιεργο ειναι οτι στη διπλανι πολυκατηκια εμενε μονο μια κοπελα στον 3ο η οποια μου πε οτι δεν ακουσε ουτε γαυγισματα ουτε τπτ κ γνκ δεν ενοχληθηκε καθολου....ειναι ολα πολυ μπερδεμενα >το σκυλακι ειχε το φαγητο του κτλ στο μπαλκονι και αραζε πολλες φορες να φαει το κακαλο του εκει δεν ειχε προβλημα....
Αυτός ο θείος που μένει στον 1ο όροφο, το συμπαθεί το σκυλάκι γενικότερα?

blackpit35

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
374
0
Kalamata
Και τα δαγκωματάκια πως δικαιολογούνται; από που γίνανε; έχει αδέσποτα στην περιοχή σου;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Αφού η Roxy βρέθηκε υγιής, το θέμα κλειδώνεται.
Τα υπόλοιπα είναι θέματα του φίλου giotis και προφανώς δεν μας αφορούν.

Status
Κλειδωμένο θέμα