Νομίζω ότι δεν είναι και τόσο τρελό να πηδήξει από πεζούλι 1,5 μέτρο! Σιγά το ύψος! Εδώ μιλάμε για δεύτερο όροφο, δλδ το λιγότερο 6 μέτρα, βάλε και το κάγκελο άλλο λίγο! Είναι εντελώς τρελό!
ευχαριστω...τα διαβασα σε λιγο θα παω για τις αφισουλες
αυτο ειναι το θεμα οτι δεν μπορω να καταληξω καπου...δεν μου χε καν περασει απο το μυαλο γ αυτο κ παντα ειχε προσβαση στο μπαλκονι ειδικα τ καλοκαιρι..Άλλο να χωράει το κεφάλι ...και άλλο να χωράει όλο το σώμα, άλλο χάλαγε τον κόσμο από τις φωνές...άλλο δεν ακούστηκε καθόλου. Τι να σου πω περίεργα πράγματα. Εσύ που ξέρεις τον σκύλο σου θα τον είχες ικανό να κάνει αυτό το πήδημα ?Θα ήταν δυνατόν κάποιος να τον πάρει ? Εκεί που υποτίθεται οτι προσγειώθηκε από το σάλτο έχει τσιμέντο, χώμα ? Βάση των λεγόμενων του θείου σου το σκυλί μέχρι το πρωι βρισκόταν εκεί. Οι υπόλοιποι γείτονες τι λένε ? Ρώτησες ? Εν ανάγκη χτύπα κουδούνια και ρώτα.
διαρηξη δεν εγινε ,τωρα να ανεβει καποιος πρωινιατικα με σκαλα να το πηρε μου ακουγεται τρελο....Τότε δεν είναι δυνατόν να πέρασε κάποιος, να τον είδε τραυματισμένο και να τον μετέφερε στον γιατρό, γιατί μάλλον δεν έχει κίνηση ιδιαίτερη εκεί. Άρα ο σκύλος αν πήδηξε είναι μάλλον αρκετά καλά για να απομακρυνθεί μόνος του. Αν είχε σπάσει κάτι δεν θα ήταν και τόσο εύκολο. Σκέψου το ενδεχόμενο να στον έχουν κλέψει !!!
η πρωτη της τελειωσε την πρωηγουμενη εβδομαδα....Για να κυνηγισει γάτα ίσως;
Μήπως ειχε αδιαθετίσει και δεν το είχες κατλάβει;