Σχεδόν...θα συμφωνήσω με αυτή την τραγική προοπτική...και να το αναγνωρισουν,δεν μπορεις να το παρεις πισω εαν δεν στο δωσουν με τη θεληση τους,οπως καταλαβαινεις...
δικο μου ειναι και οοοολοι οσοι εχουν κλειδεια ηταν εκτος αθηνων και με κανενα τροπο δεν γινεται να ηρθαν ν το πηραν κ να ξαναφυγαν...Να σε παω λιγο αλλου. Το σπιτι ειναι με ενοικιο; αν ναι ο ιδιοκτητης εχει προσβαση; ειχε κανεις αλλος προσβαση εκτος απο σενα;
το ξερω αλλα αν το δω στο δρομο με αλλον ιδιοκτητη κ δεν το δωσει με η θεληση του,υπαρχουν κ αλλοι τροποι οσο παρανομο κ αν ακουγεται αυτο.Σχεδόν...θα συμφωνήσω με αυτή την τραγική προοπτική...
Αν εννοείς αυτό που φοβάμαι ότι εννοείς... πω, πω...θα είναι τραγικό....τα σκουπιδια ο δημος της περιοχης σου,ποτε τα μαζευει?εχει συγκεκριμενες ωρες?
στα 28 γλυκια και ευγενικη αγορασε το σπιτι μεσα στη βδομαδα....Πες μου για την κοπέλα που μένει δίπλα
1. Αν πρεπει ν'αφήσετε το σκύλο σας μόνο του για 17 ώρες, πηγαίνετε τον σε μια πανσιόν! Αξίζει το 20αρικο!!
2. Μην αφήνετε σκυλιά ατσιπάριστα χωρίς ταυτότητα
3. Ποτέ μόνα στο μπαλκόνι/ταράτσα. Ο διάολος έχει πολλά ποδάρια.
είναι κομμάτι αυτού που σου έγραψα χθες, αν είχες βάλει το τσιπ, αν είχες πάρει ένα τηλέφωνο στο πετ σοπ (κι ας πουλάει ζώα το συγκεκριμένο, στην παρούσα φάση δεν έχει σημασία αν γλιτωνόταν ο σκύλος σου) κοντά στο σπίτι σου θα σου δίνανε το όνομα κάποιας πανσιόν. Τώρα θα είχες σκύλο αλλά δυστυχώς θα κοιμόσουν ακόμη τον ύπνο του δικαίου. Κι όπως σου εξήγησα δε νομίζω πως αν βρεθεί ο σκύλος πρέπει να συνεχίσεις να τον έχεις, αλλά ξέρω πως τώρα θα κάνεις τα σωστά που προβλέπονται κι εύχομαι τα σωστά να είναι αυτά που σου προανέφερε η Κοπρίτης και όχι συρματόπλεγμα στο μπαλκόνι.μην πειτε δεν θα συμβει σε μενα....