ΧΑΘΗΚΕ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ ΒULL TERRIER "HΛΙΟΥΠΟΛΗ"

Status
Κλειδωμένο θέμα

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
και να το αναγνωρισουν,δεν μπορεις να το παρεις πισω εαν δεν στο δωσουν με τη θεληση τους,οπως καταλαβαινεις...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
και να το αναγνωρισουν,δεν μπορεις να το παρεις πισω εαν δεν στο δωσουν με τη θεληση τους,οπως καταλαβαινεις...
Σχεδόν...θα συμφωνήσω με αυτή την τραγική προοπτική...:(

giotis

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2011
153
0
Athens
Να σε παω λιγο αλλου. Το σπιτι ειναι με ενοικιο; αν ναι ο ιδιοκτητης εχει προσβαση; ειχε κανεις αλλος προσβαση εκτος απο σενα;
δικο μου ειναι και οοοολοι οσοι εχουν κλειδεια ηταν εκτος αθηνων και με κανενα τροπο δεν γινεται να ηρθαν ν το πηραν κ να ξαναφυγαν...

giotis

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2011
153
0
Athens
Σχεδόν...θα συμφωνήσω με αυτή την τραγική προοπτική...:(
το ξερω αλλα αν το δω στο δρομο με αλλον ιδιοκτητη κ δεν το δωσει με η θεληση του,υπαρχουν κ αλλοι τροποι οσο παρανομο κ αν ακουγεται αυτο.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Εβαλες αφίσες;
Στην θέση σου θα είχα πάρει τηλέφωνο όλα τα κτηνιατρεία της περιοχής και σίγουρα τις δύο μεγάλες κλινικές.
Και μια ενημέρωση/ερώτηση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου.
Μακάρι να βρεθεί και να είναι καλά.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
τα σκουπιδια ο δημος της περιοχης σου,ποτε τα μαζευει?εχει συγκεκριμενες ωρες?

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
το πιο πιθανο εαν επεσε απο τον δευτερο οροφο θα ειναι το να σκοτωθηκε,οποτε σκεφτηκα οτι τον μαζεψαν και τον πεταξαν στα σκουπιδια.
μακαρι να ειναι καλα και ας τον εχουν παρει αλλοι.

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Πάρε και τηλέφωνο στην κλινική στο Πικέρμι. Νομίζω πως αυτή είναι ανοιχτή κάθε μέρα οπότε αν βρέθηκε τραυματισμένο σοβαρά να το πήγαν εκεί.

giotis

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2011
153
0
Athens
Πες μου για την κοπέλα που μένει δίπλα
στα 28 γλυκια και ευγενικη αγορασε το σπιτι μεσα στη βδομαδα....
δεν εχω καμια υποψια γ αυτη. διπλα στον δευτερο κ στον πρωτο ειναι διακοπες.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Πάντως είναι σύνηθες να πηδάνε σκυλιά απο το μπαλκόνι/ταράτσα για διάφορους λόγους οταν λείπουμε, ακόμα κι αν υπο επίβλεψη είναι συνηθισμένα να βρίσκονται εκεί.

Ο θείος που την άκουγε απο κάτω δεν ήταν κατάλληλος να τη βγάλει μια βόλτα ωστε να μη χρειαστεί να μείνει στο μπαλκόνι?

Σε κάθε περίπτωση, ανάλογα με το που/πως έπεσε, δεν είναι απαραίτητο να εχει τραυματιστεί το σκύλι.

Οι υπόλοιποι που διαβάζετε:

1. Αν πρεπει ν'αφήσετε το σκύλο σας μόνο του για 17 ώρες, πηγαίνετε τον σε μια πανσιόν! Αξίζει το 20αρικο!!
2. Μην αφήνετε σκυλιά ατσιπάριστα χωρίς ταυτότητα
3. Ποτέ μόνα στο μπαλκόνι/ταράτσα. Ο διάολος έχει πολλά ποδάρια.

giotis

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2011
153
0
Athens
1. Αν πρεπει ν'αφήσετε το σκύλο σας μόνο του για 17 ώρες, πηγαίνετε τον σε μια πανσιόν! Αξίζει το 20αρικο!!
2. Μην αφήνετε σκυλιά ατσιπάριστα χωρίς ταυτότητα
3. Ποτέ μόνα στο μπαλκόνι/ταράτσα. Ο διάολος έχει πολλά ποδάρια.

+1000 ποτε μην πειτε δεν θα συμβει σε μενα....

το τραγικο ειναι οτι περσυ την ιδια βδομαδα του αυγουστου εφυγε το παπαγαλακι μου,ισως να το χω καταρα....

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
κατεβα και στον δρομο κατω απο το μπαλκονη σου, να δεις αν εχει αιματα η κατι περιεγο τελος παντων ,και αν δεν στο εχει παρει καποιος κρυφα απο το σπιτι σκεψου το ενδεχομενο της gallazio δυστυχως

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
μην πειτε δεν θα συμβει σε μενα....
είναι κομμάτι αυτού που σου έγραψα χθες, αν είχες βάλει το τσιπ, αν είχες πάρει ένα τηλέφωνο στο πετ σοπ (κι ας πουλάει ζώα το συγκεκριμένο, στην παρούσα φάση δεν έχει σημασία αν γλιτωνόταν ο σκύλος σου) κοντά στο σπίτι σου θα σου δίνανε το όνομα κάποιας πανσιόν. Τώρα θα είχες σκύλο αλλά δυστυχώς θα κοιμόσουν ακόμη τον ύπνο του δικαίου. Κι όπως σου εξήγησα δε νομίζω πως αν βρεθεί ο σκύλος πρέπει να συνεχίσεις να τον έχεις, αλλά ξέρω πως τώρα θα κάνεις τα σωστά που προβλέπονται κι εύχομαι τα σωστά να είναι αυτά που σου προανέφερε η Κοπρίτης και όχι συρματόπλεγμα στο μπαλκόνι.

giotis

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2011
153
0
Athens
Παιδειαα το βρηκαμεεε!!!

το ανεβασαμε στο facebook sto "Ενεργή Κοινωνία Πολιτών για την Προστασία των Αδέσποτων Ζώων"

και καποιοσ απο εκει το ειδε στο καταφυγιο αδεσποτο ζωων στο βυρωνα οπου εκει δεν ηξεραν πως βρεθηκε!

το σκυλακι δεν ειχε τραυματα εκτος απο κατι γρατζουνιες και κατι κοψιματακια στο ποδι...

αρα απο το μπαλκονι δεν επεσε,καποιος το πηρε,αλλα γτ το πεταξαν εκει δεν ξερω και δεν θα μαθω ποτε...

τελοσ καλο ολα και τωρα μετα αυτο εμαθα πολλα...

blackpit35

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
374
0
Kalamata
Μπράβο ρε Γιώτη! Άντε με το καλό και να προσέχεις από δω και στο εξής! Σίγουρα δεν έχει τίποτα δαγκώματα;

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Δόξα το Θεό...

Μεγάλη κ...φαρδία φίλε μου, ελπίζω το πάθημα να έγινε μάθημα, εεε....
Για ψάξ' το λίγο το πως βρέθηκε εκεί το σκυλί.

radionuclide

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
660
11
Athens
Τυχερή η σκυλίτσα!! Μπράβο! Εγώ θα σου ξαναπώ να δεις ποιος άλλος θα μπορούσε να μπει στο σπίτι σου χωρίς να το παραβιάσει..

Status
Κλειδωμένο θέμα