ΧΑΘΗΚΕ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ ΒULL TERRIER "HΛΙΟΥΠΟΛΗ"

Status
Κλειδωμένο θέμα

giotis

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2011
153
0
Athens
αυριο παει για τσιπ,λουρακι[του το βγαλανε],σπρει για τσιμπουρια και κολαρορα ψιλους-τσιμπουρια κτλ...

ποσο εχει το τσιπ????

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
το σκυλακι δεν ειχε τραυματα εκτος απο κατι γρατζουνιες και κατι κοψιματακια στο ποδι...

αρα απο το μπαλκονι δεν επεσε,καποιος το πηρε,αλλα γτ το πεταξαν εκει δεν ξερω και δεν θα μαθω ποτε...

τελοσ καλο ολα και τωρα μετα αυτο εμαθα πολλα...
Μην είσαι τόσο σίγουρος. Κάποτε είχε πηδήξει το μπόξερ μας από ανοιχτό παράθυρο από το δεύτερο όροφο και μονο τα πέλματα του είχαν λίγο ματώσει

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Τέλος καλό όλα καλά!!!

Εγω 50 ευρουλάκια είχα πληρώσει το τσιπ και γενικά οι περισσότεροι κτηνίατροι 50 το χρεώνουν απ' οτι έχω δει..
Εγώ στη θέση σου θα άλλαζα και κλειδαριές!!
Και πλέον ξέρεις!!Άμα χρειαστεί να ξανα λείψεις για τόσες ώρες υπάρχουν και πανσιον,σκυλοπάρκα για να σε εξυπηρετήσουν!!!Το πάθημα,μάθημα!!;)

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Γιώτη να τον χαίρεσαι, είπαμε πως :)

Δεν είμαστε φίλε θεοί, δεν τα ξέρουμε όλα και δε τα μπορούμε όλα. Μείνε εδώ κοντά μας κι ό,τι θες ρώτα. Κανένας δεν είναι ο απόλυτος φωστήρας. Κάτι σκέφτεσαι, κάτι επεξεργάζεσαι, κάπως θες να κινηθείς, ρώτα, γιατί κι εμείς πάθαμε και μάθαμε σιγά σιγά και μπορεί εκεί που δε βλέπεις λύση, συλλογικά να βρεθεί κάτι. Δέκα μυαλά είναι καλύτερα από ένα.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.919
Μπραβοοοο χάρηκα πολύ που τον βρηκες!!!!! Πολύ γρήγορα λειτούργησε το όλο σύστημα διάσωσης του μένω άναυδη!!!!βάλε και μια ταυτοτητουλα στο κολαρο καλού κακού!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
...αρα απο το μπαλκονι δεν επεσε,καποιος το πηρε,αλλα γτ το πεταξαν εκει δεν ξερω και δεν θα μαθω ποτε...
Εγώ θα έφερνα τα πάνω-κάτω για να μάθω, ειδικά αν είχα αυτή την υποψία. Οτι κάποιος, έκανε κάτι...
Χαίρομαι πάρα πολύ που τον βρήκες. Το μέλος Νταβίνα, ξέρω ότι ασχολείται με το καταφύγειο του Βύρωνα. Αν θέλεις ρώτα την, μήπως ξέρει ή μπορεί να μάθει κάτι παραπάνω, για το πως βρέθηκε στο καταφύγειο :cool:
Λάβε μέτρα προστασίας του τώρα και ίσως ακόμη και ενίσχυση της βεράντας. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις...

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Να και κάποια καλά νέα..χαίρομαι αλλά εγώ δεν θα ησύχαζα αν δεν μάθαινα τι έγινε ειδικά όταν έχεις την υποψία ότι κάποιος πήρε τον σκύλο από το μπαλκόνι ;)

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
Ωραια νεα !!!!
Παρε ενα crate και οταν λειπεις να τον εχεις μεσα στο σπιτι μεσα σε αυτο,,,γιατι αν τον εχεις χυμα μεσα ελευθερο ( φιλε γριφο) μπορει να παθει χειρωτερα πχ δαγκωνοντας καλωδια.

nikosjkd

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2009
118
0
+φωνω με sophiaouda καλα τοσα post για το τι επρεπε να κανει και ενα crate δε σκεφτηκε κανεις?Ενταξει θαμενε τοσες ωρες μονο τι θαπαθενε θα του βαζε νερο και το φαγητο του και ενταξει....δεν ξερω σε τι σπιτι μενει ο giotis αλλα στο δικο μου λογω δουλειας εχω πολυμπριζα κτλ κτλ.Παλι καλα που μια φορα δοκιμασα να το αφησω μονο βγαζοντας ολα τα καλωδια ρευματος που θα μπορουσε να δαγκωσει του για καμια ωρα και οταν γυρισα ειχε μπει μονος του στο box και κοιμοταν.Στο μπαλκονι οταν βγαινει παντα τον επιτηρω και ειμαι στον 3ο ή γατα ή σκυλος να περασει παντα κλαψουριζει,οσο επιρροη και να ασκω στο σκυλο μου δεν το εμπιστευομαι να τον αφησω καπου μονο του χωρις επιτηρησει θελω παντα να ξερω που ειναι.Παλι καλα παντως που το σκυλακι ειναι καλα σταθηκες πολυ τυχερος και οπως ειπε Kyveli εντυπωσιαστηκε με το ποσο γρηγορα λειτουργησε το συστημα...μπραβο

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.919
Για να διευκρινηστεί γιατί διαβάζουν διάφοροι, το crate δεν νομίζω να εννοεί κανείς ότι θα μπορούσε να δώσει λύση στην παρούσα φάση εφόσον ο σκύλος θα έμενε μόνος γύρω στις 19 ώρες. Αυτό που εννοούμε είναι crate για 4-5 ώρες το πολύ αν πρεπει να μείνει μόνος του και είναι καταστροφικός.

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Αν και fan του crate διαφωνώ για την περίπτωση του Γιώτη. Για 17 ώρες δεν είναι λύση και ελπίζω να μην ξαναχρειαστεί να αφήσει το ζώο τόσες ώρες μόνο του.

nikosjkd

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2009
118
0
17 ωρες ναι ειναι πολυ δεν το συζητω καλυτερα να τον απομονωνε σενα δωματιο με κανα ανεμιστηρα για τη ζεστη και πλολλα παιχνιδια .Απο τοτε που ειδα ποσο ψηλα μπορει να κανει αλμα ο δικος μου εχω τρομοκρατηθει και χω τα ματια μου 14

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
crate για 17 ώρες;
ειπα ''οταν λειπει''
αλλα αν δεν εχει αλλη λυση,ναι να ειναι τοσες ωρες στο crate και το λεω εγω που δεν το γουσταρω καθολου το crate.

ΕDIT και δεν λειπει καθε μερα τοσες ωρες,αν ξανατυχει

Last edited:

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Παιδειαα το βρηκαμεεε!!!

το ανεβασαμε στο facebook sto "Ενεργή Κοινωνία Πολιτών για την Προστασία των Αδέσποτων Ζώων"

και καποιοσ απο εκει το ειδε στο καταφυγιο αδεσποτο ζωων στο βυρωνα οπου εκει δεν ηξεραν πως βρεθηκε!

το σκυλακι δεν ειχε τραυματα εκτος απο κατι γρατζουνιες και κατι κοψιματακια στο ποδι...

αρα απο το μπαλκονι δεν επεσε,καποιος το πηρε,αλλα γτ το πεταξαν εκει δεν ξερω και δεν θα μαθω ποτε...

τελοσ καλο ολα και τωρα μετα αυτο εμαθα πολλα...
Κάνε και κανα δώρο στη φιλοζωϊκή που στον μάζεψε..... (οχι απαραίτητα σε χρημα.... υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να τους βοηθήσεις: το γνωστό τρίπτυχο "χέρια, χώρος, χρόνος").

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Ωραια νεα !!!!
Παρε ενα crate και οταν λειπεις να τον εχεις μεσα στο σπιτι μεσα σε αυτο,,,γιατι αν τον εχεις χυμα μεσα ελευθερο ( φιλε γριφο) μπορει να παθει χειρωτερα πχ δαγκωνοντας καλωδια.
:D:D:D:D:D

Δε χρειάζεται να είναι ξέφραγο αμπέλι σε ένα ολόκληρο διαμέρισμα, μπορεί να περιοριστεί σε ένα δωμάτιο, γενικά είμαι κατά του crate και ειδικά για τόσες πολλές ώρες.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
ευτυχώς που βρέθηκε ζωντανό!
Κι εγώ θα έφερνα τον κόσμο πάνω κάτω να δω πως βρέθηκε το σκυλί μου εκεί!

Status
Κλειδωμένο θέμα