γιατι επρεπε να λειψω το ολο το βραδυ και θα επεστρεφα 3-4 το μεσημερι..δεν ειχα καποιον να την κρατησει κ για το λογο τις τουαλετας την εβαλα στο μπαλκονι.ταυτοτητα ηθελα να βαλω αλλα ολο το αναβαλλα επειδη παντα την βγαζω βολτα με λουρι και δεν την αφηνω ελευθερη...Το μπαλκόνι σου δεν συνορεύει με άλλο χώρο (μπαλκόνι, ταράτσα κλπ) απ' όπου μπορεί να έφυγε ή να την πήραν;
Αποκλείεται από τέτοιο ύψος να μην τραυματίστηκε.
Γιατί στο μπαλκόνι βρε gioti; Γιατί χωρίς στοιχεία πάνω της; Δεν σας καταλαβαίνω ρε παιδιά ειλικρινά. Σαν να μην σας νοιάζει...
τι εννοεις να τον δωσω σε καποιον?εχω τρελαθει να τον βρω για να τον δωσω για υιοθεσια?Εύχομαι να βρεθεί ο σκυλάκος, να είναι υγιής και να τον δώσεις σε κάποιον άλλο που θα θέλει συνειδητοποιημένα να υιοθετήσει ένα σκυλάκι.
φιλε μου μην τα δραματοποιηουμε ολα....δν ειχα αλλη επιλογη,λειπουν ολοι διακοπες γ να μ το κρατουσε καποιος και απλα το εβαλα στο μπαλκονι που ειναι και η εφεδρικη του τουαλετα[17 ωρες θα εμενε και τισ 12 θα κοιμοταν]. τοσο κακο ειναι αυτο?που να φανταστω οτι θα εξαφανιζοταν..Ούτε εγώ καταλαβαίνω κάποιον που παρατάει το σκύλο στο μπαλκόνι, άρα είμαστε δύο που δεν καταλαβαίνουμε
Σεβαστο αυτο που λες..καλη σου νυχτα!είχες. να τον αφήσεις μέσα στο σπίτι κι ας τα έχεζε όλα. Γιατί δεν περίμενες να πηδήξει αλλά αν τον έβρισκες με γυάλινα μάτια και τη γλώσσα έξω ούτε τη σκνίπα θα περίμενες, ούτε βέβαια αν χθες βράδυ η θερμοκρασία ανέβαινε κατακόρυφα θα το περίμενες.
Καλύτερα μη μου δώσεις άλλες απαντήσεις, έχουμε διαφορετικό τρόπο σκέψης, εντελώς διαφορετικά βιώματα και δεν έχει νόημα. Εσύ θεωρείς πως είσαι καλός σκυλογονιός, εγώ πάλι καλύτερα να μην εκφέρω άποψη. Εύχομαι να βρεθεί ο σκύλος και να είναι υγιής. Δεν επιθυμώ να σου γίνει καμία μήνυση (παρότι νομικά στέκει) αλλά να καταλάβεις μόνος σου συν το χρόνο πως η ζωή σου είναι τέτοια αυτή τη στιγμή που δε μπορείς να έχεις σκύλο. Ίσως αργότερα.