ΧΑΘΗΚΕ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ ΒULL TERRIER "HΛΙΟΥΠΟΛΗ"

Status
Κλειδωμένο θέμα

giotis

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2011
153
0
Athens
ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΗΔΗΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΡΟΦΟ......

ΕΙΝΑΙ 8ΜΗΝΩΝ ΜΙΚΡΟΣΩΜΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ROXY.
FORAEI KOKKINO ΛΟΥΡΑΚΙ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΑΚΗ.

6947863589 ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΤΕ

SDSDSS..jpgSDSDS..jpgSDSD..jpg

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Την είδες να πηδάει; :eek:
Απ' τον δεύτερο όροφο και δεν τραυματίστηκε; :confused:
To λουρί της έχει ταυτότητα; Τσιπ;

giotis

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2011
153
0
Athens
οχι δεν την ειδα...αλλα δεν μπορω να φαδαστω πως μπορει να εξαφανιστηκε.απλα ανοιξα τα παντζουρια κ ελειπε.θα γεμισω με αφισες την ηλιουπολη μηπως την ειδε κανεις τραυματισμενη κ την πηρε σπιτι του...

τσιπακι δεν εχει ουτε ταμπελακι δυστυχως.

Gherudos

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2011
423
0
Ηράκλειο
Τραγικό λάθος να μην έχει τσιπάκι ή ταυτότητα, ακόμα κι αν την βρήκε κάποιος δεν θα ξέρει σε ποιόν να την επιστρέψει. Εύχομαι κι ελπίζω να τη βρείς.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Το μπαλκόνι σου δεν συνορεύει με άλλο χώρο (μπαλκόνι, ταράτσα κλπ) απ' όπου μπορεί να έφυγε ή να την πήραν;
Αποκλείεται από τέτοιο ύψος να μην τραυματίστηκε.
Γιατί στο μπαλκόνι βρε gioti; Γιατί χωρίς στοιχεία πάνω της; Δεν σας καταλαβαίνω ρε παιδιά ειλικρινά. Σαν να μην σας νοιάζει...:(

giotis

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2011
153
0
Athens
Το μπαλκόνι σου δεν συνορεύει με άλλο χώρο (μπαλκόνι, ταράτσα κλπ) απ' όπου μπορεί να έφυγε ή να την πήραν;
Αποκλείεται από τέτοιο ύψος να μην τραυματίστηκε.
Γιατί στο μπαλκόνι βρε gioti; Γιατί χωρίς στοιχεία πάνω της; Δεν σας καταλαβαίνω ρε παιδιά ειλικρινά. Σαν να μην σας νοιάζει...:(
γιατι επρεπε να λειψω το ολο το βραδυ και θα επεστρεφα 3-4 το μεσημερι..δεν ειχα καποιον να την κρατησει κ για το λογο τις τουαλετας την εβαλα στο μπαλκονι.ταυτοτητα ηθελα να βαλω αλλα ολο το αναβαλλα επειδη παντα την βγαζω βολτα με λουρι και δεν την αφηνω ελευθερη...
να την πηραν με τιποτα....να σκαρφαλωσει καποιος με τρομερο κινδυνο γ να παρει ενα σκυλι? και σιγα δεν ηταν και κανας προταθλητης..

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Όλοι νομίζουμε ότι δε θα συμβεί σε μας :(
Ευχομαι να βρεθεί γρήγορα και να είναι καλά. Ο 2ος είναι μεγάλο ύψος για να πήδηξε και απλά να συνέχισε να τρέχει:|

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Σου εύχομαι ολόψυχα να την βρεις, αν και μου φαίνεται αρκετά παράξενο όλο αυτό. Θα πρέπει από κάτι, να τρόμαξε πάρα πολύ, για να σκεφτεί να κάνει τέτοια κίνηση :(

Gherudos

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2011
423
0
Ηράκλειο
Επίσης απαγορεύεται να έχουμε τα κατοικίδιά μας στο μπαλκόνι, θα μπορούσε να σου κάνει μήνυση κανένας γείτονας.

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Εύχομαι να βρεθεί ο σκυλάκος, να είναι υγιής και να τον δώσεις σε κάποιον άλλο που θα θέλει συνειδητοποιημένα να υιοθετήσει ένα σκυλάκι.

giotis

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2011
153
0
Athens
Εύχομαι να βρεθεί ο σκυλάκος, να είναι υγιής και να τον δώσεις σε κάποιον άλλο που θα θέλει συνειδητοποιημένα να υιοθετήσει ένα σκυλάκι.
τι εννοεις να τον δωσω σε καποιον?εχω τρελαθει να τον βρω για να τον δωσω για υιοθεσια?

μερικες απαντησεις δεν τις καταλαβαινω εδω μεσα...
οπως κ αυτο με τη μηνυση..

Last edited:

giotis

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2011
153
0
Athens
Ούτε εγώ καταλαβαίνω κάποιον που παρατάει το σκύλο στο μπαλκόνι, άρα είμαστε δύο που δεν καταλαβαίνουμε
φιλε μου μην τα δραματοποιηουμε ολα....δν ειχα αλλη επιλογη,λειπουν ολοι διακοπες γ να μ το κρατουσε καποιος και απλα το εβαλα στο μπαλκονι που ειναι και η εφεδρικη του τουαλετα[17 ωρες θα εμενε και τισ 12 θα κοιμοταν]. τοσο κακο ειναι αυτο?που να φανταστω οτι θα εξαφανιζοταν..
τωρα ειναι ενας που δεν καταλαβαινει!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
είχες. να τον αφήσεις μέσα στο σπίτι κι ας τα έχεζε όλα. Γιατί δεν περίμενες να πηδήξει αλλά αν τον έβρισκες με γυάλινα μάτια και τη γλώσσα έξω ούτε τη σκνίπα θα περίμενες, ούτε βέβαια αν χθες βράδυ η θερμοκρασία ανέβαινε κατακόρυφα θα το περίμενες.

Καλύτερα μη μου δώσεις άλλες απαντήσεις, έχουμε διαφορετικό τρόπο σκέψης, εντελώς διαφορετικά βιώματα και δεν έχει νόημα. Εσύ θεωρείς πως είσαι καλός σκυλογονιός, εγώ πάλι καλύτερα να μην εκφέρω άποψη. Εύχομαι να βρεθεί ο σκύλος και να είναι υγιής. Δεν επιθυμώ να σου γίνει καμία μήνυση (παρότι νομικά στέκει) αλλά να καταλάβεις μόνος σου συν το χρόνο πως η ζωή σου είναι τέτοια αυτή τη στιγμή που δε μπορείς να έχεις σκύλο. Ίσως αργότερα.

giotis

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2011
153
0
Athens
είχες. να τον αφήσεις μέσα στο σπίτι κι ας τα έχεζε όλα. Γιατί δεν περίμενες να πηδήξει αλλά αν τον έβρισκες με γυάλινα μάτια και τη γλώσσα έξω ούτε τη σκνίπα θα περίμενες, ούτε βέβαια αν χθες βράδυ η θερμοκρασία ανέβαινε κατακόρυφα θα το περίμενες.

Καλύτερα μη μου δώσεις άλλες απαντήσεις, έχουμε διαφορετικό τρόπο σκέψης, εντελώς διαφορετικά βιώματα και δεν έχει νόημα. Εσύ θεωρείς πως είσαι καλός σκυλογονιός, εγώ πάλι καλύτερα να μην εκφέρω άποψη. Εύχομαι να βρεθεί ο σκύλος και να είναι υγιής. Δεν επιθυμώ να σου γίνει καμία μήνυση (παρότι νομικά στέκει) αλλά να καταλάβεις μόνος σου συν το χρόνο πως η ζωή σου είναι τέτοια αυτή τη στιγμή που δε μπορείς να έχεις σκύλο. Ίσως αργότερα.
Σεβαστο αυτο που λες..καλη σου νυχτα!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.919
Πολύ περίεργη ιστορία...την είχες ξαναφήσει ποτέ στο μπαλκόνι; Μάλλον όχι για τοσες ώρες για αυτό τρομοκρατήθηκε και πήδηξε...Τέλως πάντων συμφωνώ κι εγώ ότι ήταν λάθος η επιλογή σου να την κλείσεις εκεί τόσες ώρες αλλά ούτε και εγώ θα φανταζόμουν ποτέ το ενδεχόμενο να πηδήξει από τον δεύτερο όροφο.
Ελπίζω να την βρεις, τραυματισμένη ή μη, και σύντομα!!!

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Μου κανει τρομερη εντυπωση πως πηδηξε και προσγειωθηκε χωρις να τραυματιστει. Κριμα. Σου ευχομαι να την βρεις συντομα και να μην κανεις ξανα το λαθος να την αφησεις τοσες ωρες στο μπαλκονι. Αν με το καλο τη βρεις και δεν εχει τραυματιστει να της αλλαξεις το ονομα και να τη βγαλεις lucky, θα ειναι μεγαλη κωλοφαρδια.:)

blackpit35

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
374
0
Kalamata
Τα bullterrier είναι αρκετά "τρελά" και άνετα μπορεί να πηδήξουν από μπαλκόνι ή ύψος, το έχω πάθει με τον μικρό μου όταν ήταν 4 μηνών που πήδηξε από πεζούλι περίπου 1,5 μέτρου την ώρα που έπαιζε με άλλον σκύλο και δόξα τον Θεό δεν έπαθε τίποτα. Τώρα να πέσει από 2 ορόφους και να μην πάθει τίποτα είναι όντως παράξενο. Κάτι άλλο συμβαίνει...Σίγουρα δεν έχουν πρόσβαση στο μπαλκόνι σου; Τι να πω, εύχομαι να την βρεις σύντομα, και να είναι καλά!

Status
Κλειδωμένο θέμα