Βεβαίως.....δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ενημερώθηκα για τα νέα μηνύμτα μέσω email...Καλησπερα Δημητρη.Πιστευω οτι για να γνωριζεις ολα αυτα τα οποια περιγραφεις με λεπτομερειες αλλα και με οσο το δυνατον κατανοητο τροπο σε εμας θα εχεις σπουδασει πανω στο αντικειμενο της φωτογραφιας.Προσωπικα εχω 1 ψηφιακη Nikon P4 στα 8 ,1 Megapixel που αγορασα σε υπερβολικη τιμη πριν 3 χρονια περιπου αν θυμαμαι καλα και τωρα 1 αντιστοιχη μηχανη εχει το 1/3 της τιμης.Απ'οτι ξερω οι μηχανες με φιλμ εχουν πιο πολλες ικανοτητες και απεικονιζουν τις φωτογραφιες πιο αληθοφανεις και ρεαλιστικες.Εκτος απο αυτο επειδη βγαινουν πολλα μοντελα ψηφιακων μηχανων μεσα σε μικρο χρονικο διαστημα,1 ψηφιακη μηχανη χανει ευκολα την αξια της αλλα και τις ικανοτητες της σε σχεση με 1 αλλη που βγηκε μηνες μετα.Παντως πρι την αγορασω συγκρινα τα χαρακτηριστικα της σε σχεση με αλλες μαρκες και ειδα οτι υπερτερει.
Παντως ως αρχαριος ειμαι ικανοποιημενος απο την μηχανη αλλα δεν εχω ασχοληθει στα manual προγραμματα που τα ονομαζει στον δεικτη επιλογης P η A.Στις 2 αυτες επιλογες μου δινει την δυνατοτητα να ρυθμισω απ'οτι καταλαβαινω το διαφραγμα και την φωτεινοτητα,αλλα εχω καιρο να ανοιξω το βιβλιαρακι και δεν θυμαμαι ποια ειναι η διαφορα αναμεσα σε αυτες τις 2 επιιλογες.Ετσι ολες οι φωτογραφιες που εχω βγαλει ειναι στο αυτοματο και μερικες στην επιλογη Scence που σε αφηνει να επιλεξεις καποιο απο τα προγραμματα σκηνων οπως το Portrait(Face AF) η το Party Indoor.Δυστυχως δεν γνωριζα και ειχα αγορασει 1 καρτα μνημης SD HC 8 GB πανω απο 30 ευρω και η μηχανη δεν την υποστηριζει,παιρνει μονο απλες SD.Αυτη ειναι βασικα,αν και θα την ξερεις...
http://www.photo.gr/v2/index.php?option=15&selector=24&id=166 Να ανεβασω καποιες φωτος που πιστευω οτι ειναι καλες για να μου πεις την γνωμη σου?
Last edited: