Φωτογραφίζοντας τα σκυλιά μας! (Tips & συμβουλές)

Rooby

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
359
0
Νομίζω εξαρτάται και απο το φλας της μηχανής .Εχω πάρει στα χέρια μου διάφορες ψηφιακές που να τραβάω φλας ,με ήλιο ,και το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό .Από κατάμαυρο φόντο μέχρι σχετικά έντονο .

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Μπες εδώ.... www.picnik.com

κάνε upload τη φωτογραφία σου και δοκίμασε τα πάντα, η επεξεργασία φωτογραφίας γίνεται παιχνίδι....

Αν έχεις απορίες, εδώ είμαστε....

Το αποτέλεσμα το βλέπεις στην οθόνη, το αποτέλεσμα στην οθόνη της μηχανής δεν αποτελεί κριτήριο, μάλιστα σε μερικές μηχανές ρυθμίζεται και η φωτεινότητα του display και έτσι δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα....μόνο στην οθόνη του υπολογιστή και όταν αυτή είναι καλιμπραρισμένη ή τέλος πάντων λογικά ρυθμισμένη.....
Πειραξα λιγο 1 απο τις 5 φωτο,ανοιξα λιγο την φωτεινοτητα και την αντιθεση και φαινεται καλυτερα,εκτος απο το βαθος αριστερα της φωτο που για να φωτισει επρεπε να δειχνει υπερβολικα φωτισμενη η υπολοιπη φωτο.Καλο το picnic.com,δεν ειναι ασχημο.Σχετικα με την οθονη του PC πρεπει να την εχωι ρυθμισμενη στο text δηλαδη για να μπορω να διαβαζω κειμενα ευκολα.Το D-Lighting που εχει η μηχανη δεν ρυθμιζεται,κανει στανταρ επεξεργασια φωτογραφιας σε 1 συγκεκριμενο αποτελεσμα.Η φωτεινοτητα ρυθμιζεται και την εχω στο 2ο απο τα 5 επιπεδα.Αυτη ειναι η φωτο.Προσεξα οτι μολις ανεβασα την φωτο στο φορουμ την μετετρεψε σε πολυ χαμηλοτερη αναλυση,απο 3.264*2.448 σε 1024*768.Τουλαχιστον αυτο το νουμερο μου δειχνει οταν την ανοιγω...

Attachments

Last edited:

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Πειραξα λιγο 1 απο τις 5 φωτο,ανοιξα λιγο την φωτεινοτητα και την αντιθεση και φαινεται καλυτερα,εκτος απο το βαθος αριστερα της φωτο που για να φωτισει επρεπε να δειχνει υπερβολικα φωτισμενη η υπολοιπη φωτο.Καλο το picnic.com,δεν ειναι ασχημο.Σχετικα με την οθονη του PC πρεπει να την εχωι ρυθμισμενη στο text δηλαδη για να μπορω να διαβαζω κειμενα ευκολα.Το D-Lighting που εχει η μηχανη δεν ρυθμιζεται,κανει στανταρ επεξεργασια φωτογραφιας σε 1 συγκεκριμενο αποτελεσμα.Η φωτεινοτητα ρυθμιζεται και την εχω στο 2ο απο τα 5 επιπεδα.Αυτη ειναι η φωτο.Προσεξα οτι μολις ανεβασα την φωτο στο φορουμ την μετετρεψε σε πολυ χαμηλοτερη αναλυση,απο 3.264*2.448 σε 1024*768.Τουλαχιστον αυτο το νουμερο μου δειχνει οταν την ανοιγω...
Χμμ.... τί καταστρέφει και κάθεται έτσι φρόνιμος; Έχε το νου σου την ώρα που εσύ παίζεις το φωτογράφο μην προκαλέσει κανά Κατρίνα:D
ωραίο το πουφ

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Χμμ.... τί καταστρέφει και κάθεται έτσι φρόνιμος; Έχε το νου σου την ώρα που εσύ παίζεις το φωτογράφο μην προκαλέσει κανά Κατρίνα:D
ωραίο το πουφ
To Kong μασουλαει.Εχω 4 τετοια πουφ που καποια στιγμη δεν ειχε κατι να δαγκωσει και εκανε 1 μικρη τρυπα στο 1 απο αυτα.Τον μαλωσμε,κρυψαμε ολα τα πουφ για να μην τα βρουμε κομματια αλλα τωρα δεν τα πειραζει.Ευτυχως μεχρι τωρα δεν εχει κανει ζημιες,ανεπαισθητα πραγματα,αντε να ριξει κατι καταλαθος οταν τρεχει.Εχει την ταση να μασουλαει καποια πραγματα που γινονται κομματια οπως μανταλακια αλλ δεν τα καταπινει,τα φτυνει.Με το που τον δω να μασουλησει κατι που δεν πρεπει με την 1 του λεω Μη,αστο και του δινω κατι δικο του.

Java

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2011
85
0
35
Ηράκλειο Κρήτης
Επιασα αυτο το νημα προχθες και επιτελους σημερα το τελειωσα!Πρεπει να πω 1000 ευχαριστω και αλλα τοσα στα παιδια που καθονται και ασχολουνται με εμας τους αμαθεις! :p Επεσε στα χερια μου μια Canon AE-1 Program του 83 και μια ΖΕΝΙΤ του 70κατι οποτε καποια πραγματα που εβλεπα πανω στις μηχανες μου φαινοντουσαν κινεζικα...Τωρα ομως θα ερθουν φωτογραφιες σιγα σιγα να δω τι εμαθα απο αυτα που διαβασα!

Προς το παρων οριστε μια φωτο απο οταν ειναι ακομη μωρο η java λιιιιιγο επεξεργασμενη στους τονους με μια ψηφιακη οχι και τοσο καλη.
IMG_2880a..jpg

Αν δεν κανω λαθος θα επρεπε να ειμαι λιγο πιο πισω για να την παρω ολοκληρη(ολη την ουρα δηλαδη) και λιιιιιγο πιο κατω η κουβερτα για να μην την κρυβει τοσο. :)

Last edited:

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
738
χαλκιδα
www.facebook.com
ρε χακερς απο το μουβι μεικερ.οταν φτιαξεις ενα βιντεο τελος παντων πως μπορεις να το παιξεις σε ενα πλειερ.δοκιμασα και το μιντια πλειερ,και το vlc,κ το ριαλ πλειρ αλλα δε μου το παιζει

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
ρε χακερς απο το μουβι μεικερ.οταν φτιαξεις ενα βιντεο τελος παντων πως μπορεις να το παιξεις σε ενα πλειερ.δοκιμασα και το μιντια πλειερ,και το vlc,κ το ριαλ πλειρ αλλα δε μου το παιζει
File - Publish Movie

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
φιλε,απλα μπες σε ενα καταστημα κ δες ποια σου αρεσει σε αυτα τα λεφτα.οι διαφορες δεν ειναι τεραστιες,οποτε ,ο,τι κ να παρεις θα εισαι οκ.την δουλεια σου την κανεις μια χαρα!!!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
οχι ρε απλα ειδα κατι αλλες με 12μπιχελ
αλλα αναλυση βιντεο 1280χκατι δε θυμαμαι.να το λαβω υποψη η στα αποτετοια μου?
Αμα σε ενδιαφερει πρωταρχικα το βινετο θα ψαξεις αναλογα. Αυτη δεν κανει. Νομιζα ηθελες κυριως αξιοπρεπεις φωτο. :)

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Εγώ γίνεται επιτέλους να βρω φτηνή με ευρυγώνιο φακό και σταθεροποιητή ή θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ για πολύ καιρό ακόμα το γούοκμαν;