Πειραξα λιγο 1 απο τις 5 φωτο,ανοιξα λιγο την φωτεινοτητα και την αντιθεση και φαινεται καλυτερα,εκτος απο το βαθος αριστερα της φωτο που για να φωτισει επρεπε να δειχνει υπερβολικα φωτισμενη η υπολοιπη φωτο.Καλο το picnic.com,δεν ειναι ασχημο.Σχετικα με την οθονη του PC πρεπει να την εχωι ρυθμισμενη στο text δηλαδη για να μπορω να διαβαζω κειμενα ευκολα.Το D-Lighting που εχει η μηχανη δεν ρυθμιζεται,κανει στανταρ επεξεργασια φωτογραφιας σε 1 συγκεκριμενο αποτελεσμα.Η φωτεινοτητα ρυθμιζεται και την εχω στο 2ο απο τα 5 επιπεδα.Αυτη ειναι η φωτο.Προσεξα οτι μολις ανεβασα την φωτο στο φορουμ την μετετρεψε σε πολυ χαμηλοτερη αναλυση,απο 3.264*2.448 σε 1024*768.Τουλαχιστον αυτο το νουμερο μου δειχνει οταν την ανοιγω...Μπες εδώ.... www.picnik.com
κάνε upload τη φωτογραφία σου και δοκίμασε τα πάντα, η επεξεργασία φωτογραφίας γίνεται παιχνίδι....
Αν έχεις απορίες, εδώ είμαστε....
Το αποτέλεσμα το βλέπεις στην οθόνη, το αποτέλεσμα στην οθόνη της μηχανής δεν αποτελεί κριτήριο, μάλιστα σε μερικές μηχανές ρυθμίζεται και η φωτεινότητα του display και έτσι δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα....μόνο στην οθόνη του υπολογιστή και όταν αυτή είναι καλιμπραρισμένη ή τέλος πάντων λογικά ρυθμισμένη.....
Χμμ.... τί καταστρέφει και κάθεται έτσι φρόνιμος; Έχε το νου σου την ώρα που εσύ παίζεις το φωτογράφο μην προκαλέσει κανά ΚατρίναΠειραξα λιγο 1 απο τις 5 φωτο,ανοιξα λιγο την φωτεινοτητα και την αντιθεση και φαινεται καλυτερα,εκτος απο το βαθος αριστερα της φωτο που για να φωτισει επρεπε να δειχνει υπερβολικα φωτισμενη η υπολοιπη φωτο.Καλο το picnic.com,δεν ειναι ασχημο.Σχετικα με την οθονη του PC πρεπει να την εχωι ρυθμισμενη στο text δηλαδη για να μπορω να διαβαζω κειμενα ευκολα.Το D-Lighting που εχει η μηχανη δεν ρυθμιζεται,κανει στανταρ επεξεργασια φωτογραφιας σε 1 συγκεκριμενο αποτελεσμα.Η φωτεινοτητα ρυθμιζεται και την εχω στο 2ο απο τα 5 επιπεδα.Αυτη ειναι η φωτο.Προσεξα οτι μολις ανεβασα την φωτο στο φορουμ την μετετρεψε σε πολυ χαμηλοτερη αναλυση,απο 3.264*2.448 σε 1024*768.Τουλαχιστον αυτο το νουμερο μου δειχνει οταν την ανοιγω...
To Kong μασουλαει.Εχω 4 τετοια πουφ που καποια στιγμη δεν ειχε κατι να δαγκωσει και εκανε 1 μικρη τρυπα στο 1 απο αυτα.Τον μαλωσμε,κρυψαμε ολα τα πουφ για να μην τα βρουμε κομματια αλλα τωρα δεν τα πειραζει.Ευτυχως μεχρι τωρα δεν εχει κανει ζημιες,ανεπαισθητα πραγματα,αντε να ριξει κατι καταλαθος οταν τρεχει.Εχει την ταση να μασουλαει καποια πραγματα που γινονται κομματια οπως μανταλακια αλλ δεν τα καταπινει,τα φτυνει.Με το που τον δω να μασουλησει κατι που δεν πρεπει με την 1 του λεω Μη,αστο και του δινω κατι δικο του.Χμμ.... τί καταστρέφει και κάθεται έτσι φρόνιμος; Έχε το νου σου την ώρα που εσύ παίζεις το φωτογράφο μην προκαλέσει κανά Κατρίνα
ωραίο το πουφ
File - Publish Movieρε χακερς απο το μουβι μεικερ.οταν φτιαξεις ενα βιντεο τελος παντων πως μπορεις να το παιξεις σε ενα πλειερ.δοκιμασα και το μιντια πλειερ,και το vlc,κ το ριαλ πλειρ αλλα δε μου το παιζει
Panasonic Lumix DMC-FS15. Καπου 130 ευρω, oπτικο 5x, 12,1mp και φακο Leica.ψαχνω φωτ.μηχανη απο ελλαδα μεχρι 100ευρω.θα μου πρωτεινεται καμια καλη σαυτα ταλεφτα?
Τι θέλεις από τη μηχανή;ψαχνω φωτ.μηχανη απο ελλαδα μεχρι 100ευρω.θα μου πρωτεινεται καμια καλη σαυτα ταλεφτα?
Αμα σε ενδιαφερει πρωταρχικα το βινετο θα ψαξεις αναλογα. Αυτη δεν κανει. Νομιζα ηθελες κυριως αξιοπρεπεις φωτο.οχι ρε απλα ειδα κατι αλλες με 12μπιχελ
αλλα αναλυση βιντεο 1280χκατι δε θυμαμαι.να το λαβω υποψη η στα αποτετοια μου?
φωτογραφια-βιντεοΤι θέλεις από τη μηχανή;