Φωτογραφίζοντας τα σκυλιά μας! (Tips & συμβουλές)

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
738
χαλκιδα
www.facebook.com
η φουτζι μαρεει
ξερεις ποιο ειναι το θεμα?αναθεμα κ αν χρησιμοποιησω τιποτα απο αυτα.
αυτη εχει ζουμ στο βιντεο?αμα το λες εσυ οτι αξιζει να τη παρω

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Εφοσον εχει οπτικο ζουμ γιατι να μην ειναι και στο βιντεο ;;; Καποια πραγματα απο ολα αυτα, θα τα χρησιμοποιησεις εστω και χωρις να το καταλαβαινεις...;)
Εμενα δεν μαρεσει καμια απο τις 2. Εχω να σου προτεινω κατι, αλλα παει τα διπλα+. Διαλεξε οτι γουσταρεις εσυ ρε φιλε, και ρωτα εκει στα μαγαζια οτι αλλο θελεις...:cool:

Last edited:

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
παρε αποφαση καταρχην μεχρι ποσα λεφτα θα δωσεις....το σημαντικοτερο!!!!στο 100αρι θα βρεις κ σονυ κ νικον να κανουν δουλιτσα καλη για αυτο που θες.κ αφου δεν θες κ πολλα πραγματα,μην δωσεις 40-50 ευρω τζαμπα.κ με τα 100 μια χαρα φωτογραφιες θα βγαζεις.

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Εφοσον εχει οπτικο ζουμ γιατι να μην ειναι και στο βιντεο ;;; Καποια πραγματα απο ολα αυτα, θα τα χρησιμοποιησεις εστω και χωρις να το καταλαβαινεις...;)
Εμενα δεν μαρεσει καμια απο τις 2. Εχω να σου προτεινω κατι, αλλα παει τα διπλα+. Διαλεξε οτι γουσταρεις εσυ ρε φιλε, και ρωτα εκει στα μαγαζια οτι αλλο θελεις...:cool:
Μερικές κλειδώνουν το ζουμ στο βίντεο....
Αλλά ούτως η άλλως σε αυτά τα λεφτά...και hd να είναι το βίντεο, δεν παίζει να έχουν σοβαρό σταθεροποιητή, και η εικόνα θα είναι...φρουι ζελε...κον κανσε....γκουρμε....
Γνώμη μου....πάρε μία να την χαρείς για καλοκαιράκι και παιχνίδι, χωρίς να περιμένεις παπάδες...
Και όταν και αααν μαζέψεις χρήματα, παίρνεις και μια σωστή μηχανή...

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Η αυτο που λεει ο Λαυρεντης και εσυ κατι τζαμπα και ευκολα αυριο κιολας, ή υπομονη να παρει κατι αξιοπρεπες στα 3-4 κατοσταρικα και να καλυφθει σωστα.
Το θεμα ειναι οτι αυτο ο παλαβιάρης θελει καλη ληψη βιντεο και εκει αν παει με τα 100 απλα θα απογοητευτει και θα ψαχνει να την χαρισει μετα...

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
ρε συ εχω καπου μια νικον,την ειχα παρει 115 ευρω κ το βιντεο της ειναι πολυυυυυυ αξοιπρεπες φιλε!κανενα προβλημα!!!!κ εχει 2 χρονια σιγουρα!πιστευω οτι με 100 ευρω τωρα,παιρνει κατι πολυ καλυτερο.κ οπως λετε κ εσεις,ας κανει υπομονη να παρει κατι καλυτερο μετα.ασε που για μενα η καλυτερη λυση ειναι η καμερα για βιντεο κ οχι η φωτογραφικη.ακομη κ η δικια μου που τραβαει hd κ ειναι ακριβουτσικη φωτογραφικη,εχει καποια ψεγαδια.μηπως να επαιρνες ρε καμερα που τραβαει φωτογραφιες?

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
738
χαλκιδα
www.facebook.com
οχι ρε παιδες με 3-4 κατοσταρικα.δεν ειμαι πολυ της φωτογραφιας ,να τραβαω κανα βιντεακι και καμια φωτο που να βλεπεται μεχρι εκει.
γιατι με χαλασε η παλια που χα βρηκα αυτη,μαλλον θα τη παρω ελπιζω για τα λεφτα της να αξιζει
http://www.olympus.com.gr/consumer/29_accessory_vr-310_24165.htm

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
μια χαρα ειναι!βαρα!!!!κ με χρωματακι που φυσικα ταιριαζει γαντι σε εναν υπερηρωα...!!!!!η μπερτα σου ειναι ιδιο χρωμα ρε κ απο τις δυο μεριες???δεν μας ειπες!!!

Allegro

Well-Known Member
30 Σεπτεμβρίου 2009
878
10
Maroussi
Οι καλύτερες φωτογραφίες σκύλων που έχω δει:
http://www.bulliez.net/forum/showthread.php?5767-_-.-*-*-.-_-My-PHOTOS-)-_-.-*-*-.-_
Είναι αρκετές οι σελίδες, αλλά δεν τις χορταίνω με τίποτα. Πάντα ξεκινώ να δω 1-2 απο τις καινούριες και καταλήγω να τις ξαναβλέπω όλες απο την αρχή.
Και δεν το λέω γιατί τα μοντέλα είναι Bull Terrier. Πραγματικά ο τύπος είναι πολύ καλός.