Φθηνότερα τα ευρωπαϊκά εκτροφεία;

Mariliz

Member
9 Φεβρουαρίου 2011
21
0
Προφανώς διαγράφετε ότι δεν σας βολεύει και αφήνετε ότι βολεύει την επιχειρηματολογία των συμφερόντων που με σθένος υποστηρίζετε. όταν λίγες αράδες πιο πάνω η Sara παραθέτει τιμές του ΙΚΕΑ που σας βολεύουν το αφήνετε.Όταν το πράττω εγώ το εξαφανίζετε ως μη έχων σχέση με το dogforum.
Σας καταλάβαμε και αυτό αρκεί. Χαιρετισμούς στην κυρία Δάφνη το πιο ακριβό εκτροφείο King charles της Ευρώπης.

1.Για την αντιγραφή του παρακάτω Μαριλίζ
2. Τυχαίνει να είμαι αρχιτέκτων και ουδεμία σχέση έχουσα με σκυλεμπόριο. και σκυλεμπόρους γιαυτό και σας καλώ όλους να μην απευθυνθείτε σε μένα για καμιά αγορά σκύλου.
3. Δεν έχω τίποτα με την ιδιοκτήτρια του εν λόγω εκτροφείου αλλά δεν θέλω κανείς να θεωρεί ότι μπορεί να μας δουλεύει χρησιμοποιώντας διάφορα ονόματα.
4. Ουδείς δεν βρήκε ούτε ένα site στον κόσμο με πιο ακριβά king Charles Τυχαίο; Οχι βέβαια νι (εις την ν ) υπόστατη Δαφνούλα !!!!

................................................................................................................................................................................

Διεγράφη μεγάλο μέρος του ποστ, που ουδεμία σχέση έχει με το dogforum
Δεν πρόκειται να συμμετέχω πια σε καμιά συζήτηση σας Μαϊντανός στα στημένα δεν γίνομαι .ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Συνεχίζεις να κάνεις δηλώσεις μόνο και να μην απαντάς επί της ουσίας τίποτα! Λές ότι έκανες την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του αιώνα! Ένα πανάκριβο εκτροφείο ΟΚ!!!! Πήγαινε εκεί που καλύπτεσαι οικονομικά και πάρτο φθηνότερα! Προσωπικά ούτε τέτοιο σκύλο έχω ούτε τον εκτροφέα γνωρίζω ούτε τις τιμές του! Αυτό που κάνεις όμως δεν είναι διάλογος!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Μαριλίζα, οι κατάλογοι του ΙΚΕΑ είναι στο ίντερνετ για όλους να τους δουν. Επίσης δε μας έχεις εξηγήσει τι έχεις προσωπικά με την κυρία Δάφνη. Τέλος αν η κυρία Δάφνη θεωρήσει ότι τη δυσφημίζεις μέσα από το φόρουμ, γνωρίζεις ότι ο ελληνικός νόμος, ιδιαίτερα αυστηρός σε τέτοια θέματα, της επιτρέπει να σε βρει και να σου κάνει μήνυση για δυσφήμιση. Δε χρειάζεται καν να πάει δε στον admin. Της αρκεί να σώσει τα γραπτά σου, να στείλει email στο server του φόρουμ και να τους ζητήσει τα στοιχεία σου (ΙΡ, κλπ.).

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
mariliza...
τουλαχιστον κανε κατι σωστα να μην αρχισουμε να ψαχνουμε εμεις που δεν εχουμε σχεση με το εκτροφειο και δεν ξερουμε καμμια δαφνη...
γραψε το ονομα του εκτροφειου...
βαλε την γεννα την συγκεκριμενη.....
και γραψε την τιμη που σου πουλαει τα κουταβια ...
γραψε μετα οτι ειναι απαραδεκτη... οτι... οτι... οτι...
απλα να μπορουμε να κανουμε κουβεντα...
ετσι απλα..
βαζοντας τιμες απο κουταβια παπυμιλς.... και πετσοπ site το μονο που καταφερνεις ειναι να χανεις το δικιο σου.. αν εχεις δικιο....
εδω στο φορουμ ολοι ειναι κατα των παππυ μιλς.. και των πετσοπ που πουλανε κουταβια...
αν δεν καταλαβαινεις τι ειναι πετσοπ κουταβια... και παππυ μιλς...κανε μια αναζητηση στο φορουμ και θα καταλαβεις....
αν σταθεις οπως περιεγραψα στα παραπανω θα μπορεσει να γινει και ουσιαστικη συζητηση

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
αποκαλύπτω την απαράδεκτη ακρίβεια μπας και σώσω κανέναν
Δυσφήμιση κάνεις και μάλιστα ανώνυμα, για να διασκεδάσεις, όπως δήλωσες, χωρίς να υπάρχει δευτερολογία από την εκτροφέα. Εχεις δε μάλιστα και την εμμονή ότι η εκτροφέας περι ης ο λόγος γράφει με πολλά ψευδώνυμα. Και τέλος, επιμένεις σε κάτι που τόσες σελίδες μετά δεν έχεις αποδείξει.
Παρουσιάζεις ενδιαφέρον μπορώ να πω...
Κάτι σαν θηλυκός Ζορό
ή Ρομπέν των Σκυλιών, δε χαλάμε χατήρια

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
738
χαλκιδα
www.facebook.com
ρε παιδια διαβαζοντας ολο το νημα εγω καταλαβα πως τελικα ειναι πολυ ακριβα....τα κρασια!!
δωστε σιβας στο λαο
με τοσα λεφτα θα πιω ολη τη σκωτια!!!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
ρε παιδιά .ήμαρτων
εδώ δεν διαβάζει αυτός που ξεκίνησε το θέμα (εμφανώς με ατζέντα ανα χείρας και υπο μάλης ίσως.....)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Οff topic
Αν το παρεις απο καβα, γιατι αν το πιεις σε μαγαζι (αν το εχει) τοτε η φιαλη κοστολογειτε γυρω στα 2000 ευρω!

Παντως Γιαννη και Κωστα, με εκπληξατε ευχαριστα με τι γνωσεις σας για τα μεγαλα κοκκινα κρασια! Oυτε sommelier να εισασταν.
Πολυ γκουρμε οι μπουλμαστιφαδες!!!
(επίσης) off-topic

Θοδωρή,
Για να το πιείς σε μαγαζί, πρέπει νάσαι πολύ πλούσιος και πολύ ...καψούρης:D

Τι νομίζεις, έτσι πρέπει να είναι οι μπουλμαστιφάδες, για να ταιριάζουν στην υπέροχη φυλή !!!

Από την άλλη, "μάθε τέχνη κι άστηνε"... μπορεί να χρειαστούν οι γνώσεις αυτές:cool:

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
εγώ τους μπουλμαστιφάδες ,κρίνοντας απο την ιστορία του σκύλου ώς φύλακα μεγάλων εκτάσεων "λόρδων" στην Μεγάλη(ας γελάσω) Βρετανία απο τους πεινασμένους "λαθροκυνηγούς"/φτωχούς χωρικούς
τους είχα για τίποτα μπύρες στην pub -άντε και κανα Malt ουίσκι το πολύ........
:cool::p:p:p:paja1:

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Βαγγέλη,

δεν έχεις κι άδικο... Οπως διάβαζα το κείμενό σου, ήταν σαν να τους έβλεπα μέσα στην pub !!!:D:D
(κι εγώ, όπως ξέρουν και ορισμένοι ...μπουλμαστιφάδες, τη μπύρα προτιμάω:cool:)

...αλλά εκείνοι ήταν οι χειριστές - σύντροφοι του σκύλου. Οι λόρδοι, όμως?;)

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Από την άλλη, "μάθε τέχνη κι άστηνε"... μπορεί να χρειαστούν οι γνώσεις αυτές:cool:
Με την οικονομικη κριση που μαστιζει την χωρα μας και οχι μονο, αυτες οι γνωσεις ειναι πολυτελεια πλεον! Ο κοσμος προτιμαει το μισο κιλο κατρουτσο και δεν παραπονιετε αν εχει παρει φελο ή ειναι ασχημης σοδειας!;)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
ή αν δεν πλύνανε τα πόδια τους οι αλβανοί πρίν πατήσουν τα σταφύλια τα οποία ηταν θειαφισμένα πρόσφατα και για να πάρει μπρός ο μούστος ο οινολόγος έπρεπε να ρίξει μισό κιλό φάρμακα
......άσε που τον μήνα που δεν έχει "Ρο" το κρασί είναι νερό μεν.......αλλά το μεταμπισουλφίτ σώζει.........

Κυρ Γιάννη παιδιά-τίμια πράγματα και σε σωστή τιμή-όχι σαν την Δαφνη ???Καρυοφίλλη??????