και θα συμφωνησω απολυτα με προμηθεα ,η ελληνικη εκτροφη δεν ειναι ακρηβοτερη απο την υπολοιπη ευρωπη
Σωτήρη, στα στέλνω με προσωπικό μνμ γιατί δε θέλω να θεωρηθεί δυσφήμηση για τα ελληνικά εκτροφεία. Αν θεωρείς και μετά από αυτό ότι λέω ψέματα, τότε σε παρακαλώ γράψε πάλι σε μνμ εδώ ότι είμαι λάθος.Κώστα μου, είναι μάλλον αναληθές πως τα ελληνικά εκτροφεία είναι ακριβότερα των ευρωπαϊκών!
Κάποιος που θέλει σκύλο για εργασία, το εξωτερικό είναι μονόδρομος, τόσο από άποψη ποιότητας όσο και τιμής....η εκτροφη " στοιχιζει " εδω στην ελλαδα ,αυτη ειναι η αληθεια ,τα παντα "στοιχιζουν" εδω στην ελλαδα ,συν το κολημα που εχουν μερικοι ,δεν μιλαω για εσενα, να θελουν σκυλο απο εξω γιατι πιστευουν οτι θα ειναι καλυτερης ποιοτητας
και σου απαντησα και σε ρωτησα συγχρονως αυτοΝα προσθέσω ότι στα ίδια επίπεδα βρίσκονται και τα Dobermann
εσυ δεν απαντησες καθολου επι αυτου και συνεχισες τα δικα σου περι τιμων ,οποτε λογικη συνεχεια αυτων ειναι οτι αναφερεσε και για τα dobermanτι ενοεις αν καποιος θελει doberman θα βρει καλυτερη ποιοτητα εξω και οχι εδω ? γιατι εδω διαφωνω καθετα μαζι σου ,εχουμε εξαιρετους ελληνες εκτροφεις ,που παρουσιαζουν εξαιρετα δειγματα φυλης