Αυτή η ράτσα με ενδιαφέρει με αυτό ασχολούμαι.
Κάτσε τώρα διότι μας μπέρδεψες αγρίως. Εσύ λες ασχολείσαι με τα καβαλλιεράκια. Τι σχέση έχουν τα Jack Russell? Και τι σχέση έχουν οι άπειρες φυλές του παπυμιλλάδικου στο οποίο μας παρέπεμψες αρχικά?
Πάμε τώρα στις τιμές του ΙΚΕΑ, οι οποίες είπες ότι είναι ακριβότερες στην Ελλάδα. Καταρχήν αν ήταν όντως έτσι τα πράγματα θα είχε μια εξήγηση το πράγμα, αφού είναι πιο φθηνό για τη ΣΟΥΗΔΙΚΗ επιχείρηση που επιβάλλει τις τιμές στην Ελλάδα (οι Έλληνες στη συγκεκριμένη περίπτωση ΔΕΝ έχουν το δικαίωμα να το κάνουν) να στείλει τα εμπορεύματα, π.χ. στο Βέλγιο που είναι πιο κοντά, απ' ό,τι στην Ελλάδα που είναι στου διαόλου τη μάνα. Έχεις υπόψη σου πόσο κοστίζουν τα μεταφορικά, τώρα μάλιστα που ανέβηκε πάλι η βενζίνη στα ύψη?
Όμως δεν είναι ΚΑΝ έτσι τα πράγματα και μάλιστα ψεύδεσαι ασυστόλως. Διότι βλέπεις είπα να κάνω λίγο catalogus raadplegen, όπως λέτε κι εσείς οι "Βέλγοι" (που κατά τα φαινόμενα άντε να έχεις πάει στο Βέλγιο για τουρισμό), κοινώς να κάνω σύγκριση τιμών του καταλόγου του ΙΚΕΑ που μπορεί κανείς να ξεφυλλίσει από το ίντερνετ. Και τι βλέπω ενδεικτικά?
Σελίδες 8-9 του καταλόγου του ΙΚΕΑ 2011. Ένα φρικτό μοντέρνο "σαλόνι" (συγγνώμη, εγώ είμαι μικροαστή και θέλω βαρειά πράματα) με σεζλόγκ καναπέ Kivik και σύνθετο της συμφοράς Bestå. Τιμή Βελγίου 300 και 280 ευρώ αντιστοίχως. Ελληνική τιμή 295 και 260!!!!!!
Σελίδα 25, καναπές μαύρος, επίσης της συμφοράς Ektorp κάτω-κάτω, τιμή 445 στην Ελλάδα και στο βελγικό κατάλογο, σελίδα 23, τιμή 449 ευρώ!!!!!
Τι γίνεται εδώ, ωρέ πατριώτες?! Θα μου πείτε βέβαια, σωθήκαμε για διαφορές 4 μέχρι 20 ευρώ, αλλά όπως και να το κάνουμε, την τελευταία φορά που έλεγξα τα μαθηματικά μου τα 295, 260 και 445 της Ελλάδας ήταν ΛΙΓΟΤΕΡΑ από τα 300, 280 και 449 του Βελγίου. Μαθηματικό μυαλό δεν είμαι, αλλά πίστεψέ με, τη διαφορά αυτή τη βλέπω.
Μήπως τελικά τέτοιες μαθηματικές πράξεις κάνεις όταν συγκρίνεις και τιμές εκτροφείων? Ή έχεις κάποιο προσωπικό πρόβλημα με τη συγκεκριμένη Ελληνίδα εκτροφέα? Μήπως είσαι μεσάζων παπυμιλλάδων του εξωτερικού και έχασες τίποτα κορόιδα πελάτες διότι είδαν το φως το αληθινό και πήγανε στην καλή εκτροφέα και βγαίνεις στο φόρουμ να την κατηγορήσεις και να τη συκοφαντήσεις? Διότι δυο πιθανότητες υπάρχουν: ή έχεις πρόβλημα διανόησης, στην οποία περίπτωση πάω πάσο και λυπάμαι πολύ, ελπίζω να μπορέσεις να το βελτιώσεις με θεραπεία, ή βρίζεις την εκτροφέα και παραπλανείς τα μέλη εδώ κακήι τηι πίστει. Τείνω να πιστεύω το τελευταίο, αφού μάλιστα έγραψες παραπάνω:
αποκαλύπτω την απαράδεκτη ακρίβεια μπας και σώσω κανέναν
Και λέω τώρα εγώ με το πονηρό μου μυαλό: μήπως πιστεύεις ότι κάποιο κορόιδο θα σε πιστέψει στο φόρουμ και θα σου στείλει προσωπικό μήνυμα ώστε να τον/την "κατευθύνεις" κατάλληλα και να του/της πουλήσεις το παπυμιλλάδικο κουτάβι που θα φέρεις π.χ. από τη Σλοβακία με χαρτιά μαϊμού στην καλύτερη περίπτωση?
Λέω: μήπως....
Υ.Γ. Αυτό τώρα το είδα. Στο Ebay δεν πουλάει κανένας εκτροφέας κουτάβια. Μόνο παπυμιλλάδες και ΒΥΒ. Επίσης στο Ebay της Αμερικής απαγορεύεται τελείως οπότε λέω να ρωτήσω τους εδώ γιατί πουλάει η επιχείρηση σκυλιά στη Γαλλία και να καταγγείλω αμέσως τώρα τη γαλλική αγγελία.