Εγώ δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω, να γελάσω ή να την κάνω πλέον... με ελαφρά.
Αλλο είναι η εκτροφή, άλλο η κουταβοπαραγωγή καθαρόαιμων, άλλο η εισαγωγή.
Εχουμε αναφερθεί πάρα πολλές φορές σε αυτό εδώ το φόρουμ για την διαφορά όλων αυτών και τι διέπει την σοβαρή και πραγματική εκτροφή καθαρόαιμων σκύλων.
Η πλειοψηφία δυστυχώς, όλες αυτές τις έννοιες δεν τις κατανοεί και δυστυχώς απευθύνεται σε ανθρώπους που αυτοαποκαλούνται εκτροφείς, ανθρώπους που δεν είναι τίποτα άλλο από στυγνοί κουταβέμποροι καθαρόαιμων που το μόνο άστρο τους είναι το χρήμα.
Και είναι δυστυχώς (πάλι) η ίδια πλειοψηφία που όχι μόνο δεν αντιλαμβάνεται το λάθος, αλλά προτρέπει κιόλας κι άλλους να απευθυνθούν στους ίδιους εμπόρους.
εσυ μιλας για εννοιες - τυπους - κανονες και ορολογιες εγω για τη πραγματικοτητα,
υπαρχουν και εκτροφεις αναγνωρισμένοι και γνωστοι για καποιες ρατσες που εχουν φερει σκυλια από τα οποια κανουν γεννες από εξωτερικο με χαρτια και κοκορεύονται και για αυτό και που κανουν μια- δυο γεννες και τα πουλανε οι ιδιοι τα κουταβια .
αν για σενα αυτος δεν είναι ο κανονικος ορισμος του εκτροφεα αυτό είναι δικο σου θεμα.
είναι εκτροφεας όμως και με χαρτια και νομιμος και ότι άλλο θες.
άλλο τα τυπικα άλλο η πραγματικοτητα.
εσυ δηλαδή πιστευεις ότι οι εκτροφεις απλα εχουν σκυλια και τα εκτρεφουν.δεν τα πουλανε ουτε φερνουν καποιο από εξωτερικο.
αν ισχυε αυτό που λες τοτε δεν θα υπηρχε δουλεια εκτροφεα ουτε γεννες.
σκεψου το λογικα και ασε τους τυπους για καποιο παραλληλο κοσμο.
αν εχεις καποια άλλη αποψη σχετικα με αυτό μη μου κανεις παραθεση άλλες κουβέντες.
μαζι μιλαμε μπορούμε να πουμε την αποψη μας και όχι μονο προτασεις εντυπωσιασμου του στυλ "μηπως να τη κανω με ελαφρα , να κλαψω ή να γελασω "
η κουβεντα στηρίζεται στην αμφιδρομη επικοινωνια και σεβασμο.αν απαντας με τετοιο στυλ μαλλον δεν θες κουβεντα αλλα να νικήσεις σε ένα δικο σου αγωνισμα του ποιος ξερει περισσοτερα.
δεν παιζω όμως ....