Φιλε μου ολες οι ιδεες που ανεφερες τις προτειναν μελη του φορουμ και τα ευχαριστω για την βοηθεια...δεν ειδε τυχαια τη ρατσα στο ιντερνετ αλλα του μιλησαν γι αυτην και επειτα εψαξε γι αυτην στο ιντερνετ...Εσυ δηλαδη αγοραζεις σκυλους δωρεαν?Πω πω........ Πως μου είχε ξεφύγει αυτή η θεματαρα.
Τι να πρώτο σχολιάσω.
Το ότι κάποιος είδε τυχαία την ύπαρξη μιας ράτσας σκύλων στο ίντερνετ, την οποία την ερωτεύτηκε κεραυνοβολα και από τότε ζει, αναπνέει, και ονειρεύεται πως θα αποκτήσει έναν τετοιον σκύλο. Τοσο πολύ που είναι διατεθημενος να χρυσόπληρώσει παράνομο μετανάστη ώστε να του φέρει ένα. Η ακόμα ακόμα να μετατρέψει εναν εκτροφεα σε ανηθικο εισαγωγέα αμφίβολου προέλευσης κουταβιων ώστε να πετύχει τον σκοπό του.
Αυτά είναι. Τυχερό το κουτάβι αν αποκτηθει. Αν για πάρτη του σπαταληθουν τόσα χρήματα και με τρόπο που μου θυμίζει σενάριο από σειρά του φωσκολου μόνο και μόνο για την απόκτηση του, φαντάζομαι θα ζήσει ζωή μες την χλιδα.
Και στην τελικη αν θεωρεις το θεμα γελοιο τι ασχολεισε?
Ευκολα βγαζεις συμπερασματα για ανθρωπους μεσα απο τον υπολογιστη...
Αφου δεν σαρεσει το θεμα μην ασχοληθεις παραπανω, ετσι και αλλιως οτι και να γραψεις εγω δεν θα σου δωσω καν απαντηση ουτε γω δεν ασχολουμαι με αυτους που δεν βοηθανε απο τις γνωσεις τους αλλους αλλα τους επικρινουν!