Εχει κ τα αλλα σκυλια ;; Αυτά τι απέγιναν ;;; Η καγκουρια δεν ειναι συνάρτηση της ηλικίας η της επαγγελματικής κατάστασης ....ειναι κατι έμφυτο κ δεν μιλαω για τον φίλο σου ..
Λογω γηρατειων πεθαναν τα περισσοτερα πηγαν πανω απο 10 χρονων.Εχει κ τα αλλα σκυλια ;; Αυτά τι απέγιναν ;;; Η καγκουρια δεν ειναι συνάρτηση της ηλικίας η της επαγγελματικής κατάστασης ....ειναι κατι έμφυτο κ δεν μιλαω για τον φίλο σου ..
Και μπερδεμα και ρισκο, αλλα αφου του αρεσει τοσο πολυ αυτος ο σκυλος...βασικα καλα κανετε και το ψάχνετε αφου αυτό θελει .
απλα εντελως περιληπτικα αν το σκεφτεις είναι μεγααααλο μπερδεμα και Αν θα στεφθει με επιτυχια .
Συνορεύουμε και με το Πακιστάν τώρα επί αριστεράς?οι πακιστανοι,ειδικα οσοι ειναι χρονια ελλαδα,εχουν το πακισταν-ελλαδα,ευκολοτερα απο οτι εχουμε εμεις το αθηνα-πειραια...
μ'αρεσει που ορισμενοι γραφετε λες και ζειτε σε καμια ευρωπαϊκη χωρα με συνορα και οχι στο σουρωτηρι μπανανισταν της λαμογιας...ειδικα τωρα με το τσιρκο των ιδεοληπτικων καθυστερημενων...
..
Λογικα απο τα χαρακτηριστικα της φυλης.@Dias2 σε παρακαλώ ρωτάς και τον φίλο σου πως θα καταλάβει ότι το σκυλί που θα του φέρουν (όποιος, εάν, όποτε κι απ'όπου ) είναι αυτό που διακαώς θέλει να αποκτήσει ?
Κι επίσης μια παρατήρηση - απορία
Για σκύλο ο φίλος σου, θα πάει σε ...μεσάζοντα
Εδώ έχει στείλει εσένα ως ...μεσάζοντα
Κάτι δεν μου πάει καλά...
Αυτο που περιγραφεις ειναι μια κατασταση παρανομη. Αν ο υποτιθεμενος φιλος ειχε τετοιες ακρες σιγα μην εκανε ψαχτικη εδω μεσα.οι πακιστανοι,ειδικα οσοι ειναι χρονια ελλαδα,εχουν το πακισταν-ελλαδα,ευκολοτερα απο οτι εχουμε εμεις το αθηνα-πειραια...
μ'αρεσει που ορισμενοι γραφετε λες και ζειτε σε καμια ευρωπαϊκη χωρα με συνορα και οχι στο σουρωτηρι μπανανισταν της λαμογιας...ειδικα τωρα με το τσιρκο των ιδεοληπτικων καθυστερημενων...
το οτι το ολο εγχειρημα ειναι μεγαλου ρισκου και αμφιβολου αποτελεσματος,ειναι γεγονος,αλλα μην γραφετε περι συνορων και δυσκολιας προσβασης γιατι γελανε και τα πεζοδρομια...
εδώ χωρισαμε τη λεσβο με τη μυτιληνη.Συνορεύουμε και με το Πακιστάν τώρα επί αριστεράς?
1ον εγω ψαχνω εδω και οχι εκεινος!Αυτο που περιγραφεις ειναι μια κατασταση παρανομη. Αν ο υποτιθεμενος φιλος ειχε τετοιες ακρες σιγα μην εκανε ψαχτικη εδω μεσα.
Πακιστανος που θα σου φερει παρανομο σκυλο απο το πακισταν οταν με το ζορι καταφερνουν να ερθουν αυτοι, ναι ειναι ακρη και μαλιστα ακρως παρανομη1ον εγω ψαχνω εδω και οχι εκεινος!
Και δεν νομιζω ενας πακιστανος που δεν εχει να φαει να ειναι οι μεγαλες ακρες.
Εγω θα του το πω τωρα τι θα κανει δικη του δουλεια και εγω δεν ειμαι συμφωνος με αυτη τη μεθοδο αποκτησης.Tι να τον κανει ρε φιλε αυτον τον σκυλο?Πες του να παρει κανα αλλο να ησυχασετε.
Σα σκεψη το λεμε αυτη η ιδεα ειπωθηκε εδω μεσα στο φορουμ πριν μιση ωρα ακομα δεν εχει μιλησει καν με πακιστανο και δεν ξερω αν το κανει.Πακιστανος που θα σου φερει παρανομο σκυλο απο το πακισταν οταν με το ζορι καταφερνουν να ερθουν αυτοι, ναι ειναι ακρη και μαλιστα ακρως παρανομη
ναι δεν βλεπεις;καθε δευερο σ/κ πηγαινουν και ριχνουν εναν κρυο στην γυναικα για ξεχαρμανιασμαοι πακιστανοι,ειδικα οσοι ειναι χρονια ελλαδα,εχουν το πακισταν-ελλαδα,ευκολοτερα απο οτι εχουμε εμεις το αθηνα-πειραια...
το οτι το ολο εγχειρημα ειναι μεγαλου ρισκου και αμφιβολου αποτελεσματος,ειναι γεγονος,αλλα μην γραφετε περι συνορων και δυσκολιας προσβασης γιατι γελανε και τα πεζοδρομια...
Πες του εχει κι αλλες φυλες που μπορει να τον ενδιαφερουν και να τις βρει εδω Ελλαδα,πχ μαλτεζ.Μην μπλέκει με Πακισταν.Εγω θα του το πω τωρα τι θα κανει δικη του δουλεια και εγω δεν ειμαι συμφωνος με αυτη τη μεθοδο αποκτησης.
Εγω του το χω ξαναπει τωρα δικη του η αποφαση.Πες του εχει κι αλλες φυλες που μπορει να τον ενδιαφερουν και να τις βρει εδω Ελλαδα,πχ μαλτεζ.Μην μπλέκει με Πακισταν.