Όντως υπάρχουν αρκετές διαφορές με τη σειρά. Αλλά αξίζουν και τα 2. Τα πρώτα τα είχα διαβάσει στα ελληνικά. Μετά όμως επειδή μου έβγαινε κομματάκι ακριβό το να αγοράζω τον κάθε τόμο 23-24 ευρώ, τα διάβασα σε pdf αγγλικό. Τρομερή παρέα στο μετρό της Αθήνας ενώ πήγαινα δουλειά. Σε όποια έκδοση και να το διαβάσεις αξίζει. Εγώ είχα αρχίσει να το διαβάζω πριν ανακοινωθεί η σειρά και μου άρεσε πολύ. Μπορείς να φανταστείς τη χαρά μου και το άγχος μου παράλληλα όταν είπαν ότι θα το γυρίσουν. Γενικά οι διαφορές με τη σειρά μη σε προβληματίζουν τόσο. Μπορείς να περιμένεις να τελειώσει η σειρά πρώτα και να τα αρχίσεις μετά. Έτσι κι αλλιώς με τους ρυθμούς που πάει ο Martin γυρίζουν δεύτερο Game of thrones.Αν ξαναπεθάνει Χιονιάς θα ναι και πολύ αποτυχημένος.
Έχει περάσει ένας χρόνος από τοτε που αγόρασα τον πρώτο τόμο αλλά ακόμη να τον αγγίξω. Με προβληματίζει πως λένε ότι υπάρχουν αρκετές διαφορές με τη σειρά. Ασχετο, στα ελληνικά το διαβασες?
Noooo!! Daenerys rulezzzz!!!Προτιμώ χίλιες φορές Ραμσει απο Νταινερις. Αλλά δυστυχώς δε τη βλέπω να παίρνει πόδι. Έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου στους Γουαιτγολκερς
Όχι δα. Γιατί το λες αυτό;;Καμμένοι εντελώς, έτσι;