Πάντως η σκύλα που ξεκίνησε το φαγοπότι ήταν ένα κοριτσάκι να το πιεις στο ποτήρι, φοβερή γλύκα, δεν κάνω πλάκα.
Χρόνια έχω να ευχαριστηθω΄τόσο σκηνή σε ταινία.
Ναι πολυ ομορφη σκυλα!! Παλιας γραμμης κεφαλι cane corso παντως. Καμια σχεση με τα "μοδατα". Να χει πεντιγκρι αραγε ?Πάντως η σκύλα που ξεκίνησε το φαγοπότι ήταν ένα κοριτσάκι να το πιεις στο ποτήρι, φοβερή γλύκα, δεν κάνω πλάκα.
Εχει φυσικα pedigreeΝαι πολυ ομορφη σκυλα!! Παλιας γραμμης κεφαλι cane corso παντως. Καμια σχεση με τα "μοδατα". Να χει πεντιγκρι αραγε ?
Το ειδα, το ξαναειδα... ενταξει τρομερη σκηνη.. μαλλον οτι καλυτερο εχω δει σε αυτο το αντικειμενο
Τί σου κάνει το μακιγιάζ τελικά!!Και η Diana (cane corso)
View attachment 58424
Η δε Diana εχει παιξει απ οτι καταλαβα κ σε αλλες ταινιες, κ εδω την βλεπετε οπως κανονικα ειναι:
View attachment 58425
Αυτα εμαθα, κατα δηλωση του ιδιου (ιδιοκτητη) παντα.....
τι κριμα καλε? περιμεναμε ολοι πως και πως να πεθανει ο ψυχακιαςο Ραμσει πάντως η πιο ενδιαφέρουσα φιγούρα της σειράς. Κρίμα κρίμα κρίμα...
Ναι και δεν μάθαμε ποτε τι ήταν...Αυτή η ταινία( Colombiana ) εχει συζητηθεί ξανά ....
http://www.dogforum.gr/community/threads/colombiana.19002/
δεν περίμενα να γίνει τόσο σύντομα... και σιγά το θάνατο (για τα δεδομένα του). Αρτιμελής έφυγε.. Τι να πει και ο Ρικ?τι κριμα καλε? περιμεναμε ολοι πως και πως να πεθανει ο ψυχακιας