Τι ήταν, τι;Ναι και δεν μάθαμε ποτε τι ήταν...
Ναι μωρέ...τι του'λειπε του ανθρώπου; Το μούτρο μόνο του'λειπε. Σιγά την έλλειψη...Αρτιμελής έφυγε..
Πάντως βλέποντας το βίντεο θυμάμαι κάποτε που και μένα πήγε να με φάει ένας...Έκανε ακριβώς τα ίδια πράγματα: Πλησίασε αργά, με έγλυψε, με κοίταζε στα μάτια, και μετά πλησίασε στο πρόσωπο κοκαλωμένος...και ήταν και λευκός!
Με κάποιον τρόπο του αποσπάστηκε η προσοχή και κατέβηκε και πήγε να πιάσει αυτό που του απέσπασε την προσοχή.και τι τον έκανε να αλλάξει γνώμη?
Αυτός θα 'χε φάει πρωινό, μάλλον....Με κάποιον τρόπο του αποσπάστηκε η προσοχή και κατέβηκε και πήγε να πιάσει αυτό που του απέσπασε την προσοχή.
Μάλλον εμένα ήθελε να φάει για πρωινό!Αυτός θα 'χε φάει πρωινό, μάλλον....
αν δεν έχει σκυλιά μέσα είσαι οφ τοπικΕρχεται και νεος κύκλος prison break για οσους ενδιαφερονται χαχαχα (αλλο παλιο αγαπημένο αυτο)
Δεν έχει καμία σχεση με αυτό:
Μήπως κάτι δεν κατάλαβα καλά ?..........
View attachment 58425
Μήπως του'χες πέσει πολύ πικάντικος, σκέφτηκε τις μετέπειτα καούρες και αποφάσισε ότι δεν άξιζε το γεύμα;Πάντως βλέποντας το βίντεο θυμάμαι κάποτε που και μένα πήγε να με φάει ένας...Έκανε ακριβώς τα ίδια πράγματα: Πλησίασε αργά, με έγλυψε, με κοίταζε στα μάτια, και μετά πλησίασε στο πρόσωπο κοκαλωμένος...και ήταν και λευκός!
the power of make upEast.......
Αυτό το κεφάλι (το πάνω)
Δεν έχει καμία σχεση με αυτό:
Μήπως κάτι δεν κατάλαβα καλά ?
Tί να πω, δεν μπόρεσα να μπω ποτέ στο μυαλό του...άν και αυτός ήταν παμφάγος!Μήπως του'χες πέσει πολύ πικάντικος, σκέφτηκε τις μετέπειτα καούρες και αποφάσισε ότι δεν άξιζε το γεύμα;
Μάλλον εσύ, δεν τρώγεσαιTί να πω, δεν μπόρεσα να μπω ποτέ στο μυαλό του...άν και αυτός ήταν παμφάγος!
Δεν νομίζω να ενδιέφερε τον σκηνοθέτη αν ο σκύλος έχει ζάρες η όχι ώστε να του κάνει μπότοξ. Το να τον κανει μαύρο, άντε, το καταλαβαίνω και μου φαίνεται και απολύτως φυσιολογικό για την περίσταση.the power of make up
όχι σοβαρά τώρα με τόσο μεικαπ μπορούσα να τον παίξω και εγώ αυτόν τον ρόλο
Σας παρακαλω μην απομυθοποιείται την σκηνή, δεν θέλω να ξέρω αν είχα νκάνει μέικ απ στον σκύλο ή αν είναι παλιάς ή νέας κοπής ή οτιδήποτε..θέλω να φαντασιώνομαι απλά και καθαρά ότι η σκηνή δεν ήταν από ταινία
Για ποιο λογο? ε? Τα σκυλια παντως τα φροντιζε! Δε μπορουμε να τον κατηγορησουμε για κακοποιηση. Μεχρι και εργασιακα τα εξασκουσε! Ποσοι απο μας το κανουμε αυτο?Εν τω μεταξύ, πιο δίκαιος τίτλος θα 'ταν "Το σκυλί που δαγκώνει το χέρι που ΔΕΝ το ταίζει...", ή "που το ταίζει... πότε-πότε"
το μεικ απ ναι αλλα δεν μπορει να διορθωσει το μεικ απο 2 διαφορετικα κομμενα αφτια στις φωτο πριν και μετα ττο βαψιμοthe power of make up
όχι σοβαρά τώρα με τόσο μεικαπ μπορούσα να τον παίξω και εγώ αυτόν τον ρόλο