Το νέο μέλος της Οικογένειας μας

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
Ληονάϊντας!!!

μια χαρά όνομα είναι ;-)

Αντιθέτως εμείς είμαστε 2 τρομάρες, ακόμα δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να έρθουμε στα γενέθλια. Ευτυχώς εγώ δεν έχω αρρωστήσει αλλά έχω τους άλλους που δεν μπορούν να κουνηθούν και με έχουν κάνει room service (σόρρυ για το οφ τοπικ).

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Η Ζήβα μου τη γλύτωσε δεν την γνώρισα κουταβίτσα αυτό το "ψεύτικο" όμως δεν μου τη γλυτώνει.... Είναι πανέμορφο πλασματάκι!!!! Με το καλό Διονύση!!!!

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Αν δεν κάνω λάθος το σκυλί που μυρίζει τον Λήο είναι ο μπαμπάς του, αλλά μπωρεί να κάνω και λάθος, έχει τόσα σκυλιά η εκτροφέας που έχω χάσει την μπάλα. χε χε.

Elli μην ανυσηχείς με το που γυρίσουμε ελλάδα με το πρώτο Σ/Κ θα κανονίσουμε να βρεθούμε και θα τον φέρω μαζί μου αγκαλιά ή στο βαλιτσάκι του να τον γνωρίσετε και να σας γνωρίσει.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Δεν το είχα δει το θεματάκι..

Με το καλο να σου έρθει το μωράκι!!:)

p.s. αν και συμφωνώ με εκείνους που πιστεύουν ότι πρέπει να υπάρχει διαφορά στα χρόνια..
και εγώ θα πάρω δεύτερο και θέλω να είναι περίπου ο δικός μου 6-7..(τουλάχιστον για μικρόσωμο..).

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
με το καλό... όμορφος είναι... τωρα για το όνομα.... αργησα!
παντως για να προτεινει τα συγκεκριμενα χρωματα η εκτροφεας μαλον δεν νομιζει να καταληξει ασπρο....
οπότε το shadow θα ήταν ιδανικό...

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
O leo θα έχει κατάληξη σε χρώμα Άσπρο (Κρεμ το είπε η εκτροφέας) ή ασπρό-γκριζο. Άρα το shadow δεν πολυ κόλαγε. :)

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
kai οι φωτογραφίες που σου έστειλλε???
Του Leo οι φωτογραφίες? Αυτές που έβαλα παραπάνω είναι. Μπορεί τώρα να τον βλέπεις κατίμαυρό αλλά τα Eurasiers όλα έτσι γενιούνται και αλλάζουν 2 χρώματα μέχρι τους πρώτους 8 μήνες της ζωής τους. Μπορείς να καταλάβεις το χρώμα που θα πάρει αν κοιτάξεις το υπόστρωμα της γούνας του (έτσι νομίζω μου το είπε η εκτροφέας). Και η Ζήβα όταν γενήθηκε το ίδιο σχεδόν χρώμα με τον Leo είχε και μετά άρχισε να φαίνετε λίγο το κόκκινο και μετά κοκινό-άσπρισε.

Για να καταλάβεις δες μία απο τις σκυλίτσες τις εκτροφέας μου πόσες παραλαγές άλλαξε

Cassie

4-5μηνών

7-8μηνων

10-12μηνων

Last edited:

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Ντόινγκ!! Λες και είναι άλλο σκυλί :):)

Μου θυμίζει τα Matchbox, τα αυτοκινητάκια που τα έβαζες στο ζεστό νερό κι άλλαζαν χρώμα χαχαχ:D:D