Το νέο μέλος της Οικογένειας μας

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
με το καλο
(εχεις παρει φορα σε βλεπω και για εκτροφεα με την καλη πλευρα παντα)
Ε, μωρέ, απο την ημέρα που πήρα την Ζήβα η ζωή μου έχει αλλάξει προς το πολύ καλύτερο, η ράτσα αυτή μου άλλαξε την ζωή μου και το είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου όταν η Ζήβα κλείσει τον πρώτο χρόνο ζωής της ότι θα έπερνα άλλο ένα σκυλάκι, βέβαια αρχικά έλεγα να πάρω αδέσποτο αλλά με έχει ξετρελάνει τόσο αυτή η ρατσα σκύλου που ήθελα άλλο ένα. Αν μετακομίσω σε μονοκατοικία τότε το 3ο σίγουρα θα είναι αδεσποτάκι.

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Εεεε μας δουλεύεις Διονύση; ;) Ναρούτο, εύηχο, τρισύλλαβο, γιαπωνέζικο!! Τι σε χαλάει;

Ακούς εκεί Χικάρου και Σόρα...:D

Εναλλακτικές:
Gaara (of the Sand)
Sasuke (λατρεύω όπως το λένε σαν Σά'σκε!)
κι επίσης λατρεμένο είναι το Sakura (κάνει και γι'αγόρι και για κορίτσι)

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Εκτός εάν τον πεις Ακίρα (από τον λατρεμένο, πολυαγαπημένο, σεβάσμιο Akira Kurosawa) :)

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Darkness, πολυ Naruto βλέπεις. Άντε να δείς λίγο Bleach μήπως και αλλάξεις γνωμη. χε χε χε
Μπα δε βλέπω! Δεν έχω δει ποτέ ούτε ένα επεισόδιο :)
Απλά έχω ένα ψιλο-κόλλημα με την Ιαπωνία.

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
να σου ζησει τι κουτσουνι.κ μενα μαρεσουν να ιαπωνογενικοτερα.γιατι δεν τον λεσ μιγιαγκι?χαχα.αλλα εγω θα σου προτεινα να τον βγαλεις λαμπρο!

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Με το καλό και το καινούριο σκυλάκι!!!
(Για φωτογραίφες... μην το ξεχάσεις! να μας τις ανανεώνεις έτσι; ) ;)

Όμως, με έβαλες σε προβληματισμό!
Γαι αρχή θα σου έλεγα Ορφέας (η υπογραφή μου κάνει προφανές το γιατί!), αλλά το Σόρα πολύ μου άρεσε! (τι σημαίνει ξέρουμε; )
Αλλά και το Κίρα είναι πολύ ωραίο!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu

Καλοοοοοοο!
Ετσι θα εχεις και οραια απαντηση, οταν σε ρωτανε το κλασσικο ¨τι μαρκα ειναι¨!!!

Ορφεα (και Μορφεα) δεν μαρεσει καθολου! Ειναι πολυ "τις μοδας" και ξερω απειρους σκυλους που τους λενε ετσι! Εγω θα ηθελα να ξεχοριζει το δικο μου σκυλι- εστο με ενα οραιο ονομα.
Casper μαρεσει!

Με το καλο να σας ερθει!!
Θα δεις, οτι με 2 σκυλια ειναι η ζωη ακομα πιο οραια- και θα ελεγα οτι σε πολλες περιπτοσεις και ευκολοτερη- σιγουρα ομως πιο ενδιαφερον και γεματη για τα ιδια τα σκυλια!

Last edited:

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Με το καλό να το δεχτείς κ αυτό το μουσούδι. :)

Πάντως εγώ θα περίμενα να φτάσει ο πρώτος σκύλος μου τουλάχιστον 5,6 ετών κ μετά να πάρω το δεύτερο.
Η απώλεια δύο φίλων σε σύντομο χρονικό διάστημα προσωπικά εμένα μου πέφτει πολύ...

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Πάντως εγώ θα περίμενα να φτάσει ο πρώτος σκύλος μου τουλάχιστον 5,6 ετών κ μετά να πάρω το δεύτερο.
Η απώλεια δύο φίλων σε σύντομο χρονικό διάστημα προσωπικά εμένα μου πέφτει πολύ...
Και εγω το σκεφτομαι πολυ αυτο- μιας και οι μαυρες μου ειναι αδελφες απο την ιδια γεννα και η ΜοναΛιζα μολις 10 μηνες μεγαλητερη.

Αλλα για τα σκυλια ειναι καλυτερα να ειναι περιπου στην ιδια ηλίκια.
Κουβαλανε την ιδια τρελα!!

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Άλλο ένα γιαπωνέζικο όνομα που θα μπορούσες να του δώσεις είναι kawai (καβάι) που σημαίνει γλυκός:p
και 'μένα μ'αρέσει το Γιόσι

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Λοιπόν, μόλις έλαβα 2 νέες φωτογραφίες του μωρού μου και σας τις παραθέτω παρακάτω. Επίσης μαζί με την εκτροφέα συμφωνούμε σε ένα απο τα 2 ονόματα: Casper ή Shadow

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ωραιότατο το σκυλάκι! Να σου ζήσει! :) Όσο για το όνομα, ρε ξενομανή (με τον ξενομανή εκτροφέα), κι εμένα μ' αρέσει το Κάσπερ καλύτερα από το άλλο...:p:p:D:D:D:D:D

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Καλά, τι μαχμουρλούδικο είναι αυτό?! Κάνει τίποτα άλλο εκτός από το να κοιμάται?!:p:p:D:D:D Έχεις πάει καθόλου να το δεις?