Το νέο μέλος της Οικογένειας μας

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Κούκλος αλλά θυμωμένος φαίνεται, όλα τα κουτάβια το έχουν;

Δεν μας λες και 2 λόγια σχετικά με την διαδικασία της επιλογής. Τι έρευνα έκανες, γιατί κατέληξες στο συγκεκριμένο εκτροφείο στην Αγγλία, πόσο καιρό περιμένεις...

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Κούκλος αλλά θυμωμένος φαίνεται, όλα τα κουτάβια το έχουν;
Θυμωμένος? Που το βλέπεις αυτό? Εγώ τον βλέπω που κοιτάει με απορία (πιθανότατα την κάμερα).

Δεν μας λες και 2 λόγια σχετικά με την διαδικασία της επιλογής. Τι έρευνα έκανες, γιατί κατέληξες στο συγκεκριμένο εκτροφείο στην Αγγλία, πόσο καιρό περιμένεις...
Μα όλα αυτά τα είχα πεί όταν πήρα την Ζήβα, πάλι τα ίδια θα λέμε? :) (Βαριέμεεεεεεεεεεεεεε) χε χε χε

Το ίδιο εκτροφείο είναι πάλι έτσι και αλλιώς απλά άλλοι γονείς (δηλαδή δεν θα έχει καμία συγκένεια με την Ζήβα). Όσο για το κρητήριο επιλογής μου εγώ είχα τα εξής: ήθελα αρσενικό και σε χρώμα λευκό ή γκρίζο. Η συγκεκριμένη εκτροφέας είναι μία απο τις καλύτερες της Αγγλίας για την ράτσα αυτή (αν το ψάξεις στο Eurasier Club of UK) και επειδή είχα πολύ καλή συναναστροφή μαζί της με την Ζήβα έτσι αποφάσισα να πάρω και τον Λήο απο αυτήν και να μην ψάξω σε άλλο εκτροφείο και για αυτό το λόγο περίμενα 1 χρόνο τώρα να γενηθεί ένα αγόρι με τα χρώμματα που ήθελα.

Last edited:

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Ειναι πανεμορφος και ειμαι περιεργη πως θα εξελιχθει χρωματικά μεγαλώνοντας!
Να τον χαίρεσαι!
Ποσες μερες έμειναν;