Τελεια! Δες τα και χορτασε τα Διονυση!! Γιατι στην Ελλαδα....γιοκ....Ευχαριστώ Βαλέρια.
Καλά είμαι πανευτηχισμένος διότι το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου όχι μόνο πάω να πάρω το σκυλάκι μου αλλά την ίδια μέρα εκεί η εκτροφέας έχει κανονήσει συνάντηση με το Κλάμπ Ευρασίας (Eurasier Club) όπου όλοι όσοι έχουν σκυλιά Ευρασίας θα βρίσκονται εκεί (απο ότι λέει γύρω στα 40-50 άτομα) και θα περάσουμε την μέρα μας σε ένα ωραίο μέρος με πολλά σκυλάκια Ευρασίας.
Θα χωρτάσει το μάτι μου σκυλάκια Ευρασίας (το μόνο που λυπάμαι είναι ότι δεν θα είναι και η Ζήβα εκεί να δεί τόσα πολλά σκυλάκια Ευρασίας).
Θα τραβήξω μια ωκά φωτογραφίες και βίντεο να φέρω πίσω να δείτε πως περάσαμε.
Υπάρχει και του Gaia Lykaia η UNIQUE. Άρα τώρα στο σύνολο υπάρχουν 2 Ευρασίας στην Ελλάδα (+1 το αρσενικό που θα φέρω τον Σεπτέμβρη).Αλήθεια, στην Ελλάδα δεν υπάρχει άλλο;
η Unique, που δεν ειναι πια Unique!Υπάρχει και του Gaia Lykaia η UNIQUE. Άρα τώρα στο σύνολο υπάρχουν 2 Ευρασίας στην Ελλάδα (+1 το αρσενικό που θα φέρω τον Σεπτέμβρη).
Μη βάζεις φωτιές εσύ τώρα Μην δίνεις ιδέες... Θα τον Ελληνοποιήσουμε!μπορει να ειναι και Leopold ομως και Leonard
Παντως εμεις, οπως καλα λες, Λεωνιδα θα τον λεμε για να πειραζουμε το Διονυση...
Στον Διονύση μην δίνεις ιδέες για ξένα ονόματα με το Leo και στην τελική? Ποιός τον ρωτάει? Κατοχωρώθηκε η ρίζα του ονόματος!!!Kαλε ποιον? το Λεωνιδα? Ειπαμε... Ελληναρας και ηρωας!! Εχει και αγαλμα!