Το νέο μέλος της Οικογένειας μας

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
είναι πανέμορφοοοοοοοο!!!!!!!!
ο δεύτερος σκύλαρος είναι ο πατέρας του??είναι και αυτός κούκλος!!!!

εγώ είμαι ανάμεσα σε Ryko και Shadow αν και μου αρέσει καλύτερα το Shadow:)

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Όχι, το δευτερο σκυλί είναι και αυτό θυληκό απλά την έβαλα γιατί μου είπε η εκτροφέας ότι μπορεί να πάρει και αυτό το χρώμα ο μικρός.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Ευχαριστώ Βαλέρια.
Καλά είμαι πανευτηχισμένος διότι το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου όχι μόνο πάω να πάρω το σκυλάκι μου αλλά την ίδια μέρα εκεί η εκτροφέας έχει κανονήσει συνάντηση με το Κλάμπ Ευρασίας (Eurasier Club) όπου όλοι όσοι έχουν σκυλιά Ευρασίας θα βρίσκονται εκεί (απο ότι λέει γύρω στα 40-50 άτομα) και θα περάσουμε την μέρα μας σε ένα ωραίο μέρος με πολλά σκυλάκια Ευρασίας.

Θα χωρτάσει το μάτι μου σκυλάκια Ευρασίας (το μόνο που λυπάμαι είναι ότι δεν θα είναι και η Ζήβα εκεί να δεί τόσα πολλά σκυλάκια Ευρασίας).

Θα τραβήξω μια ωκά φωτογραφίες και βίντεο να φέρω πίσω να δείτε πως περάσαμε.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Ευχαριστώ Βαλέρια.
Καλά είμαι πανευτηχισμένος διότι το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου όχι μόνο πάω να πάρω το σκυλάκι μου αλλά την ίδια μέρα εκεί η εκτροφέας έχει κανονήσει συνάντηση με το Κλάμπ Ευρασίας (Eurasier Club) όπου όλοι όσοι έχουν σκυλιά Ευρασίας θα βρίσκονται εκεί (απο ότι λέει γύρω στα 40-50 άτομα) και θα περάσουμε την μέρα μας σε ένα ωραίο μέρος με πολλά σκυλάκια Ευρασίας.

Θα χωρτάσει το μάτι μου σκυλάκια Ευρασίας (το μόνο που λυπάμαι είναι ότι δεν θα είναι και η Ζήβα εκεί να δεί τόσα πολλά σκυλάκια Ευρασίας).

Θα τραβήξω μια ωκά φωτογραφίες και βίντεο να φέρω πίσω να δείτε πως περάσαμε.
Τελεια! Δες τα και χορτασε τα Διονυση!! Γιατι στην Ελλαδα....γιοκ....

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Θα σου προτεινα το Ιαπωνικο ονομα "Kenzo", αλλα τελικα ειπες οτι δεν θελεις να ειναι ανατολιτικο οποτε παμε στο "Hugo" (Χιουγκο).

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Με το καλό να δεχτείς τον κούκλο Leo λοιπόν!!! (αν το πάρουμε ως ξένη εκδοχή του Leonidas σε Ελληνικό κατέληξες!!!)

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
μπορει να ειναι και Leopold ομως και Leonard :p
Παντως εμεις, οπως καλα λες, Λεωνιδα θα τον λεμε για να πειραζουμε το Διονυση...
Μη βάζεις φωτιές εσύ τώρα:D Μην δίνεις ιδέες... Θα τον Ελληνοποιήσουμε!:p

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Kαλε ποιον? το Λεωνιδα? Ειπαμε... Ελληναρας και ηρωας!! Εχει και αγαλμα! :p
Στον Διονύση μην δίνεις ιδέες για ξένα ονόματα με το Leo και στην τελική? Ποιός τον ρωτάει? Κατοχωρώθηκε η ρίζα του ονόματος!!!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Στον Διονύση μην δίνεις ιδέες για ξένα ονόματα με το Leo και στην τελική? Ποιός τον ρωτάει? Κατοχωρώθηκε η ρίζα του ονόματος!!!
ναι ναι το καταλαβα...απλα εκανα τη παπια μετα μπας και τον κανω να ξεχαστει!

Πω πω!! του μοιαζει κιολας!!

300px-Leonidas_ev&.jpg