Το θέατρο του παραλόγου.....

stavros.m.

Well-Known Member
11 Μαρτίου 2010
58
0
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
τιμιο.......φρονιμο.......νομιζω οτι προσπαθεις να διασκεδασεις τις εντυπωσεις.μην τον ακουτε,ο σκυλος του ειναι ενας αιμοδηψεις δολοφονος που το μονο που τον χαροποιει εναι αφου σε φαει πρωτα να παιζει μετα με το κουφαρι σου.λευτερια στη γιαγια!!!γιαγια εγω μαζι σου ειμαι θα ερθω να καταθεσω στο δικαστηριο εναντιον του,να καθαρισουμε επιτελους τους δρομους της θεσ/νικης απο τα σκυλια δολοφονους - και τους ιδιοκτητες τους......

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
E, Δεν τον έχω δει τον καναρίνο, αλλά δεν το έγραψα και σωστά. Έπρεπε να γράψω αν πήρε το υφάκι κι όχι αν έχει...

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Πας μέρα μεσημέρι και καλείς τη φιλοζωική και την αστυνομία, κάνεις και μια καταγγελία στο υγειονομικό για τα σκυλιά της αυλής, γίνεται σούσουρο, περιμένεις να βγουν έξω και τους προτείνεις σα μάρτυρες. Εσύ δε θα τους κάνεις τίποτα, η γειτονιά όμως θα τους περιποιηθεί κατάλληλα. Επίσης θα έχεις κάνει κι ένα καλό για τα σκυλάκια της αυλής. Και κάτι ακόμα, αυτή τη φράση κλισέ που λένε αρκετοί ''μάνα σου είναι'', επειδή η δική μου η μάνα ήταν ψυχούλα και δεν είχε καμιά σχέση με μικροπρέπειες πάντα τσαντίζομαι με τέτοιες φράσεις και πάντοτε ανταπαντάω. Αλλά έτσι είμαι εγώ.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
βρε Λαυρεντη..
βρε - Λαυ-ρε-ντη!!

τι κανεις? μα τι κανεις? ναι εσυ!! που εβγαλες το θηριο βολτα!?!?

Λοιπον.. εγω εννοειται θα ξαναπερναγα απο εκει.. οπως και κανω απο δρομους που με χουν διωξει και μαλιστα παρακαλω να ειναι εκει... στα μπαλκονια και να περιμενουν.. αντιδρω αναλογα της διαθεσης μου.... :)
αυτο που ειπωθηκε περι καταληψης πλατειας .. και το να "μην ξαναπερασεις απο εδω" δεν καταλαβα?? ποιανου ειναι ο δρομος?? απο το σπιτι τους μεσα περναω??

Βρε Λαυρεντη.. εσυ!!!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Στην περιοχή μας έφεραν την αστυνομία σε μία γιαγούλα γείτονες της που τους ενοχλούσε λέει το καναρίνι της. :eek: Και της είπε ο αστυνομικός (νιώθοντας άσχημα που τον ανάγκαζαν να κάνει παρατήρηση σε μεγάλη γυναίκα) "οι γείτονες έκαναν καταγγελία ότι έχετε ένα πουλάκι που κελαηδάει και τους ενοχλεί". Και εκείνη απάντησε ότι έχει από καιρό πάψει να κελαηδάει αυτό ... ;):D:D Ευτυχώς ήταν από τις γυναίκες που έχουν χιούμορ, και δεν συγχίστηκε. Φανταστείτε τώρα αυτοί οι τραμπούκοι γείτονες που είχαν θέμα με το καναρίνι, τί θα έκαναν άν στην πολυκατοικία υπήρχε σκύλος ... :mad:

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Στην περιοχή μας έφεραν την αστυνομία σε μία γιαγούλα γείτονες της που τους ενοχλούσε λέει το καναρίνι της. :eek: Και της είπε ο αστυνομικός (νιώθοντας άσχημα που τον ανάγκαζαν να κάνει παρατήρηση σε μεγάλη γυναίκα) "οι γείτονες έκαναν καταγγελία ότι έχετε ένα πουλάκι που κελαηδάει και τους ενοχλεί". Και εκείνη απάντησε ότι έχει από καιρό πάψει να κελαηδάει αυτό ... ;):D Ευτυχώς ήταν από τις γυναίκες που έχουν χιούμορ, και δεν συγχίστηκε. Φανταστείτε τώρα αυτοί οι τραμπούκοι γείτονες που είχαν θέμα με το καναρίνι, τί θα έκαναν άν στην πολυκατοικία υπήρχε σκύλος ...
Έχω ένα φίλο με δύο τζακ ράσσελ που ψάχνει για σπίτι, νοικιάζεται τίποτα στην πολυκατοικία ; :D

:mad::mad::mad:

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Έχω ένα φίλο με δύο τζακ ράσσελ που ψάχνει για σπίτι, νοικιάζεται τίποτα στην πολυκατοικία ; :D

:mad::mad::mad:
Δεν είναι στην δική μας την πολυκατοικία ευτυχώς. Αλλά είναι στην περιοχή. Θα έχω το νού μου και θα σου πώ. Άν έχεις και κανένα φίλο με κατοικίδια ερπετά, ακόμη καλύτερα ... ;)

christostr

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
409
1
Δεν είναι στην δική μας την πολυκατοικία ευτυχώς. Αλλά είναι στην περιοχή. Θα έχω το νού μου και θα σου πώ. Άν έχεις και κανένα φίλο με κατοικίδια ερπετά, ακόμη καλύτερα ... ;)
Χμμμ... ο κροκόδειλος είναι κατοικίδιο;

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Για τέτοιους γείτονες, κροκοδείλους και πύθωνες χρειαζόμαστε. Να δείς μετά για πότε θα σταματήσουν να βρίζουν τα σκυλιά μας ...

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Ειναι τραγικο αλλα εχουμε συνηθισει σε παρομοια περιστατικα.Το προβλημα δεν ειναι δικο σου αλλα δικο τους,ο δικος τους σκυλος γαβγιζει.Στην Ελλαδα οι 9 στους 10 ειναι οπισθοδρομικοι,εχω αρκετους τετοιους την γειτονια μου.Δυστυχως ειμαι οξυθυμος και τα παιρνω στο κρανιο.Πριν καποιους μηνες περασα με τον αδερφο μου εξω απο 1 μικρο παρκακι με πρασινο που διπλα υπαρχει 1 σπιτι.Βγηκε 1 γρια μεσα απο 1 μονοκατοικια και λεει-Φυγε απο δω με το βρωμοσκυλο και τετοια.Και λεει ο αδερφος μου με ψυχραιμια στον σκυλο-Χεσε Danny:D.Μετα μου το ειπε και γελασα.Ημουν μακρια και δεν τα ακουσα ολα καθαρα.Τα πηρα στο κρανιο σε δευτερολεπτα και της ειπα-Αντε και @@@@ μωρη Κω@@γρια,Βρωμοσκυλο να πεις τον γιο σου.Που θα βρισεις εσυ τον σκυλο μου.Ενιωσα σαν να μου εβρισε μελος της οικογενειας μου και ημουν ετοιμος για ολα,οτι και αν γινοταν.Τουλαχιστον ξεθυμανα λιγο...

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Εγώ μια φορά έκανα το εξής κακό:D. Πήγαινα συχνά σε εναν δρόμο που έβγαινε μια γιαγιά και πάντα έλεγε <πάρε το σκύλο σου απο εδώ...>. Ε...μια φορά δεν άντεξα, την βλέπω στο παράθυρο και επίτηδες τον άφησα να κάνει τσίσα στο δεντράκι (απόσταση περίπου 7-8 μέτρα απο το σπίτι) λέγοντας μπράβο Ερμή !!!. Αμέσως βγαίνει έξω και αρχίζει να μου τα χώνει. Εγώ δήθεν έκπληκτη της λέω συγνώμην δεν το κατάλαβα ...η κυρία που μένει δίπλα σας μου είπε οτι δεν υπάρχει πρόβλημα να κάνει τσίσα εκεί ο σκύλος αντιθέτως να τον πάω οπωσδήποτε για να μην πηγαίνουν τα γατιά. Τότε η γιαγιά το ενδιαφέρον της το έστρεψε αμέσως στην γειτόνισσα (τον ξέχασε τον σκύλο) και με ρωτάει <ποιά γειτόνισσα αυτή που είναι δεξιά??).Οπως καταλαβαίνετε υπήρχε θέμα με αυτή και της λέω ναι αυτή που μένει δεξιά. Βέβαια δεν ξαναπέρασα απο εκεί ...γιατί δεν μου άρεσε και ο δρόμος ...:D:D

christostr

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
409
1
Εγώ μια φορά έκανα το εξής κακό:D. Πήγαινα συχνά σε εναν δρόμο που έβγαινε μια γιαγιά και πάντα έλεγε <πάρε το σκύλο σου απο εδώ...>. Ε...μια φορά δεν άντεξα, την βλέπω στο παράθυρο και επίτηδες τον άφησα να κάνει τσίσα στο δεντράκι (απόσταση περίπου 7-8 μέτρα απο το σπίτι) λέγοντας μπράβο Ερμή !!!. Αμέσως βγαίνει έξω και αρχίζει να μου τα χώνει. Εγώ δήθεν έκπληκτη της λέω συγνώμην δεν το κατάλαβα ...η κυρία που μένει δίπλα σας μου είπε οτι δεν υπάρχει πρόβλημα να κάνει τσίσα εκεί ο σκύλος αντιθέτως να τον πάω οπωσδήποτε για να μην πηγαίνουν τα γατιά. Τότε η γιαγιά το ενδιαφέρον της το έστρεψε αμέσως στην γειτόνισσα (τον ξέχασε τον σκύλο) και με ρωτάει <ποιά γειτόνισσα αυτή που είναι δεξιά??).Οπως καταλαβαίνετε υπήρχε θέμα με αυτή και της λέω ναι αυτή που μένει δεξιά. Βέβαια δεν ξαναπέρασα απο εκεί ...γιατί δεν μου άρεσε και ο δρόμος ...:D:D
Απίστευτη!!!!!!!! Χαχαχαχαχαχα

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Δεν ηταν και οτι καλυτερο που τα πηρα και την εβρισα,αλλα τετοιοι ανθρωποι ειναι γεματοι κακια και πετανε φολες.Πιστευω οτι η συγκεκριμενη αν δεν εχει πεταξει ποτε φολα θα το εκανε ανετα.Σκασε πλακα σκεφτηκα να βγει ο γιος της κανας 40 χρονος και να γινοταν χαμος...Δεν αξιζει να τσακωνομαστε αν δεν υπαρχει σοβαρος λογος,χρειαζεται ψυχραιμια.Υπαρχουν πολλοι καφροι στην περιοχη μου.
1 Αλλη μερα στην βολτα μας πηγαιναμε προς 1 μερος που εχει παρκακια και ειναι κοντα στο σπιτι μου.Πριν φτασουμε εκει ο σκυλος λιγα μετρα πιο πριν δεν κρατηθηκε και εκει που μυριζε σε 1 σημειο με χορτα που ειναι μπροστα σε πολυκατοικια τα εκανε.Ειχα 1 σακουλλιτσα μαζι μου αλλα πριν προλαβω να τα μαζεψω ετυχε εκεινη την στιγμη να ειναι μπροστα 1 απο αυτους που εμενε εκει.Ειχε μολις κατεβει απο την πολυκατοικια και μου λεει-Α,ωραια,τωρα θα τα πατησουμε.Και του λεω-Μα θα τα μαζευα...Δεν απαντησε,τα μαζεψα,τα πεταξα διπλα στον καδο και συνεχισαμε τον δρομο μας.Λες και ειναι τυφλος και δεν ειδε που τα εκανε ο σκυλος.Τον δικαιολογω απο 1 πλευρα γιατι οι περισσοτεροι δεν τα μαζευουν,εχω δει μονο 2-3 ατομα που τα μαζευουν και νομιζε οτι θα ειμαι 1 απο αυτους.Δυστυχως υπαρχουν και τα αδεσποτα που δεν μπορουμε να κανουμε κατι για αυτο και τα κανουν παντου,υπαρχουν σημεια που ειναι πολυ χαλια...