Δεν ηταν και οτι καλυτερο που τα πηρα και την εβρισα,αλλα τετοιοι ανθρωποι ειναι γεματοι κακια και πετανε φολες.Πιστευω οτι η συγκεκριμενη αν δεν εχει πεταξει ποτε φολα θα το εκανε ανετα.Σκασε πλακα σκεφτηκα να βγει ο γιος της κανας 40 χρονος και να γινοταν χαμος...Δεν αξιζει να τσακωνομαστε αν δεν υπαρχει σοβαρος λογος,χρειαζεται ψυχραιμια.Υπαρχουν πολλοι καφροι στην περιοχη μου.
1 Αλλη μερα στην βολτα μας πηγαιναμε προς 1 μερος που εχει παρκακια και ειναι κοντα στο σπιτι μου.Πριν φτασουμε εκει ο σκυλος λιγα μετρα πιο πριν δεν κρατηθηκε και εκει που μυριζε σε 1 σημειο με χορτα που ειναι μπροστα σε πολυκατοικια τα εκανε.Ειχα 1 σακουλλιτσα μαζι μου αλλα πριν προλαβω να τα μαζεψω ετυχε εκεινη την στιγμη να ειναι μπροστα 1 απο αυτους που εμενε εκει.Ειχε μολις κατεβει απο την πολυκατοικια και μου λεει-Α,ωραια,τωρα θα τα πατησουμε.Και του λεω-Μα θα τα μαζευα...Δεν απαντησε,τα μαζεψα,τα πεταξα διπλα στον καδο και συνεχισαμε τον δρομο μας.Λες και ειναι τυφλος και δεν ειδε που τα εκανε ο σκυλος.Τον δικαιολογω απο 1 πλευρα γιατι οι περισσοτεροι δεν τα μαζευουν,εχω δει μονο 2-3 ατομα που τα μαζευουν και νομιζε οτι θα ειμαι 1 απο αυτους.Δυστυχως υπαρχουν και τα αδεσποτα που δεν μπορουμε να κανουμε κατι για αυτο και τα κανουν παντου,υπαρχουν σημεια που ειναι πολυ χαλια...