Το θέατρο του παραλόγου.....

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
χαχαχαχαχα!!!!!!κ δεν του βαζω ενα σημα της αστυνομιας κ εναν φαρο να τελειωνουμε???η μηπως απλα να γραψω "ειμαι ο τσακ νορις"????
Η καλύτερη λύση !!! :D:D:D

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Όταν βγήκε πρώτη φορά με στολή ο ξάδελφός μου από την Ικάρων (δεδομένου του μπλε χρώματος) τον πλησιάζανε οι απανταχού γριές να "κατγγείλουν" τις γειτόνισσες γιατί κρεμάνε τη μπογάδα με λάθος τρόπο κ.ο.κ. ...

Βάλε εσύ ένα POLICE στο σκύλο και εκεί να δεις κοσμοσυρροή για να τους βοηθήσεις....!!

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
δεν εχεις καθολου αδικο....βεβαια οι ηλικιες ειναι κ λιγο περιεργες....εχουν ακομη μαλλον στο κεφαλι τους χουντικα κατακαθια,απαγορευσεις κτλ...οποτε με ολο το θαρρος,απαγορευουν κ σε εμας.
Απλα στην Ελλαδα επικρατει η αποψη οτι ο δρομος που περναει μπροστα απο το σπιτι μας, μας ανηκει, ετσι μπορουμε να επιτρεπουμε και να απογορευουμε σε οποιον θελουμε την διελευση... Ακομα και στον ιδιο τον Τσακ Νορις! :D

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Δε μπορω να πω οτι δε γελασα....αλλα ποσο σε καταλαβαινουμε ολοι εμεις εδω μεσα!!!Γιατι αν δε το ξερεις ολοι εχουμε τερατα αλλοι μικρα και αλλοι μεγαλα,που περπατανε,κατουρανε και ναι γαυγιζουν που και που:piercing:!!!!

Τι να πεις....και εσυ!!:p

ninoula

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2010
149
1
Κομοτηνή
Απλα στην Ελλαδα επικρατει η αποψη οτι ο δρομος που περναει μπροστα απο το σπιτι μας, μας ανηκει, ετσι μπορουμε να επιτρεπουμε και να απογορευουμε σε οποιον θελουμε την διελευση... Ακομα και στον ιδιο τον Τσακ Νορις! :D

εγω έτσι όπως έγραψα και πιο πίσω τσακώνομαι με την γιαγιά που μου απαγορεύει να περνάω απο την δρόμο που είναι το σπίτι της..κάθε φορά με απειλεί οτι θα φωνάξει την αστυνομία να μου το απαγορέψει και εκείνη την διέλευση απο εκεί....τι να πείς...την γιαγιά την λυπάμαι..δεν έχει τι να κάνει στην ζωή της και ασχολείται με χαζομάρες και την ανεβαίνει κ η πίεση, επίσης μυαλά δεν θα αλλάξει..εκεί που όμως έγινε πανικός είναι όταν βγήκε απο το ίδιο κτήριο κυρία πολύ πιο νέα και μου έκανε την ίδια παρατήρηση...εκεί άκουσε κατί ξεγυρισμένα γαλλικά για το σόι της!!

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Περναω με την Baroque απο ενα δρομο που υπαρχει ενα οικοπεδο (το οποιο και εχουν καταπατησει και χρησιμοποιουν μερος του σαν παρκινγκ οι περιοικοι) εχει ηδη κανει την αναγκη της πιο πριν σε αλλο σημειο και απλα μυριζει τα χορτα. Παρκαρει μαμα με τα παιδια με κοιταει με μισο ματι και δεν λεει κατι. Τα πιτσιρικια μες τον ενθουσιασμο φωναζουν μαμα κοιτα ενα σκυλακι κτλ κτλ. Δεν δινω σημασια και συνεχιζουμε την πορεια μας. Υποψην οτι περασαμε οσο γινεται πιο μακρια τους γιατι δεν θελω να πιεζω καταστασεις. Φτανοντας σχεδον στο τερμα του τετραγωνου την ακουω να μου φωναζει "Να μην περνατε απο εδω, εχουμε μικρα παιδια, να πατε μπροστα στο σπιτι σας να χεζει το βρωμοσκυλο σας κτλ κτλ" Υπο νορμαλ συνθηκες δεν θα της μιλαγα αλλα μου γυρισε το ματι επειδη περιμενε να απομακρυνθω πολυ για να μου την πει. Με το που γυριζω και αρχιζω και περπαταω προς το μερος της της λεω σε μενα μιλατε? Το σκυλι μου ειναι εμβολιασμενο και ειμαστε σε δημοσιο χωρο. Δεν χρειαστηκε να πω τιποτα αλλο γιατι ειδε οτι γυαλιζε το ματι μου και μπηκε γρηγορα σπιτι μαζι με τα παιδια. Οχι οτι θα εκανα καμμια τρελη μανουρα γιατι δεν ηθελα να την ξεφτυλισω μπροστα στα παιδια της.

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Καλά, στον Τσακ Νόρις δεν νομίζω ότι θα τολμούσαν να τα κάνουν αυτά ! Ίσως πρέπει να του ζητήσουμε να βγάζει αυτός τα σκυλιά μας βόλτα ... :D:D:D

Πέρα από την πλάκα, το ζήτημα είναι εξοργιστικό !!! :mad::mad::mad: Πολύ καλά κάνετε όσοι αντιδράτε και τους τα χώνετε. Οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια είναι δημόσια - αμάν πιά με αυτό τον ρατσισμό απέναντι στους ιδιοκτήτες σκύλων !!! ](*,)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.768
7.927
Νομίζω ότι έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις ο διωγμός μας από τους διαφόρους περίοικους...Έχει καταντήσει πλέον αηδία σε κάθε βόλτα σχεδόν να έχουμε και μια ιστορία κραξίματος να διηγηθούμε. Δεν αντιλέγω ότι μεγάλη ζημιά κάνουν αυτοί που δεν σέβονται τίποτα, βγαίνουν αργά το βράδυ που δεν τους βλέπει κανείς και το πρωί ξεφυτρώνουνε κουραδίσιες τούρτες παντού...Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι δεν είναι υποτημιτικό να έχουμε μια σακουλίτσα και να τα μαζεύουμε, και από την άλλη έχουμε τον κάθε πικραμένο που μας κάνει υποδείξεις και δεν βλέπει την μούρη του που πετάει τα σκουπίδια του όπου βρει και δεν έχει κανένα απολύτως σεβασμό αλλά τον ενοχλούν μόνο οι σκύλοι..
Είχε φτάσει εποχή που είχα μεγάλο πρόβλημα ψυχολογικό ειδικά με ένα γείτονα που με έκραζε και είχαμε διάφορα έκτροπα, και δεν ήθελα να βγαίνω και πίεζα τον εαυτό μου για το καλό του σκύλου, μέχρι που το είδα αλλιώς γιατί η βόλτα είναι απόλαυση και όχι πηγή πίεσης και τους έγραψα όλους εκεί που πρέπει..

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Αντε καλε που θα κλειστω σπιτι για τους τρελους που κυκλοφορουν. Ναι σιγουρα και στεναχωριεμαι και εκνευριζομαι οταν μου λενε διαφορα στις βολτες μας. Αλλα απο την αλλη οπως εχει πει και σε μια "γλυκητατη" γειτονισσα αν με δεις εμενα και τα σκυλια μου να μην ειμαστε σωστοι τοτε κραξε με αλλιως μην μου μιλας.
Δεχομαι να μου κανουν σκηνη αν δεν μαζευω τις σκατουλες, αν αφησω τον σκυλο μου να τους κατουρησει την εξωπορτα, αν παραπλησιασω ατομο που φοβαται τα σκυλια (που δεν το κανω αλλα λεμε) αλλα οχι επειδη κυκλοφορω στον δρομο με τους σκυλους μου.
Να κοιτανε τις δικιες τους βρωμιες και να αφησουν εμας στην ησυχια μας. Οταν τους βλεπεις να πετανε τα σκουπιδια τους και να τρεχουν τα ζουμια στο δρομο ειναι παρανοϊκο να φωναζουν επειδη περταταει το σκυλι στον δρομο. Οταν πετανε τα αποτσιγαρα και τα σκουπιδια τους οπου βρουν δεν εχει λογικη να φωναζουν για τα κακα του σκυλου που τα μαζευουμε στην τελικη

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.768
7.927
Oύτε εγώ κλείστηκα, αλλά είναι πολύ ψυχοφθόρο να έχεις έναν τύπο σταθερά που στην λέει κάθε φορά που είσαι έξω, και μάλιστα με τρομερά ασχημο τρόπο. Μέχρι που πήρα τα πάνω μου άκουσε τα σχολιανά του του έκανα καταγγελία και με βλέπει και αλλάζει πεζοδρόμιο. Αλλά εντάξει ο τύπος είναι και ήταν ακραία περίπτωση αλλά δυστυχώς δεν είναι ο μόνος.

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Το περίεργο είναι ότι αυτοί που συνήθως έχουν θέμα με τα σκυλιά και μας φωνάζουν "βρωμιάρηδες", είναι αυτοί που πετάνε τις σακούλες σκουπιδιών από το μπαλκόνι, παρκάρουν επάνω στα πεζοδρόμια, φτύνουν όπου βρούν ... και κατά τα άλλα είναι τα σκυλιά που ενοχλούν. :mad::mad::mad:

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Εμενα στο Γερακα μου εχουν απαγορευσει τη διελευση απο 2 δρομους:-k

Πως γινεται καθε φορα που περναμε απο εκει να τον πιανει τον κεφαλα να θελει να κατουρισει, να χαζεψει τα πουλακια.... :picaron:
Από ποιους να τους έχω υπόψιν; :p

Στο θέμα: εγώ θα καθόμουν να φέρει την αστυνομία! :p

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Θυμώνω κι ενοχλούμαι πάρα πολύ, τόσο που μου χαλάει εντελώς η διάθεση...
Σε διακοπές πριν λίγα χρόνια έμενα σε χωριό με το σκύλο και με κράξανε κάτι τύποι στο καφενείο και κάτι κυράτσες σε μπαλκόνια που πήγαινα τον μικρό βόλτα ("όξω οι σκύλοι απ' το χωριό" και κάτι τέτοια).
Ουρλιάζανε να τον πηγαίνω στα χωράφια (και τον πήγαινα μάλιστα έκτοτε τον κακομοίρη δεν τον άφηνα να κατουράει τα δεντράκια του χωριού να αποφύγω τους καυγάδες), ότι γαυγίζει και ενοχλεί (δεύτερη μέρα ήμουν εκεί, το σκυλάκι δεν γαυγίζει, ούτε με ξέρανε :mad:) και μάλιστα όταν άκουσα ότι λερώνει τους έδειξα τσαντισμένη τις πετσέτες ότι μαζεύω και βάλανε τα γέλια και άκουσα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
Μετά το σιχάθηκα το χωριό :mad:

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Κι όμως Λαυρέντη, έπρεπε, είδικά αν ο (Αλ) Καπόνε σου είχε το υφάκι του πλουσίου πλην τίμιου πολίτη αντί γι'αυτό του γκανκστερ...

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
χαχαχα!!!ρε τιμιο ειναι το παιδακι μου κ φρονιμο,αλλα η αληθεια ειναι πως αν περιμενα εκει κ ερχοταν κ τα στρουμφς,θα την εβλεπε ακομη πιο στραβα....!!!!δεν ειμασταν για αλλα ξενυχτια...ασε....