Το θέατρο του παραλόγου.....

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
παιδια ,νταξη....δεν ειναι να ασχολουμαστε με τετοιους....αλλα μου γυρναει ο εγκεφαλος οταν το σκεφτομαι!!!!!δεν τον αντεχω τον παραλογισμο!!!!!παραλογιζομαι!!!!!!!!φορτζα τζαβινεϊτορ!!!!!!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Την επόμενη (που εύχομαι να μην υπάρξει επόμενη....) ν'αρχίσεις να γαβγίζεις και εσύ.....Τι λες????:D:D

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Την επόμενη φορά πές τους "μην με ξαναπείτε νεαρό, εγώ είμαι ο Μέγας Τζαβίνης με το όνομα". Γάβγισε και λίγο ... έ, που θα πάει, θα σε περάσουν για τρελό και θα σε αφήσουν ήσυχο. ;):D:p

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Υπέροχα ! Αλλά να βρείς τρόπο να βιντεοσκοπήσεις την σκηνή, γιατί είναι κρίμα να το χάσουμε αυτό ... :D:D:D

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Αχχχ... πηγαίνουμε στις πλατείες για ένα καλύτερο αύριο αλλά ακόμα να μπορέσει ένας άνθρωπος να περπατήσει ελεύθερα στον δρόμο.
Το καταλαβαίνετε αυτό? Μόνο το γεγονός που κάποιος είπε "μη περνάς απο εδώ" για μένα είναι τρομακτικό... τώρα που το σκέφτομαι, το ότι πολλοί συμφώνησαν στην άποψη αυτή είναι ακόμα χειρότερο.

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Αχχχ... πηγαίνουμε στις πλατείες για ένα καλύτερο αύριο αλλά ακόμα να μπορέσει ένας άνθρωπος να περπατήσει ελεύθερα στον δρόμο.
Το καταλαβαίνετε αυτό? Μόνο το γεγονός που κάποιος είπε "μη περνάς απο εδώ" για μένα είναι τρομακτικό... τώρα που το σκέφτομαι, το ότι πολλοί συμφώνησαν στην άποψη αυτή είναι ακόμα χειρότερο.
Ακριβώς αυτό με σοκάρει και εμένα ! Είναι δυνατόν ;;; Δές και στις τελευταίες σελίδες αυτού του θέματος, όπου αναφέρονται παρόμοια περιστατικά και μάλιστα συνοδεύονται με προσβολές πρός τους ιδιοκτήτες των σκύλων: http://www.dogforum.gr/v3/showthread.php?16206-Στους-Κοινόχρηστους-χώρους-Πολυκατοικίας

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
δεν εχεις καθολου αδικο....βεβαια οι ηλικιες ειναι κ λιγο περιεργες....εχουν ακομη μαλλον στο κεφαλι τους χουντικα κατακαθια,απαγορευσεις κτλ...οποτε με ολο το θαρρος,απαγορευουν κ σε εμας.

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Έχει να κάνει και με τον κάθε άνθρωπο. Στην δική μας πολυκατοικία, οι φανατικότεροι υπέρμαχοι του Έκτορα είναι ηλικιωμένοι. Ο κολλητός του είναι ο παππούς του διπλανού διαμερίσματος, ο οποίος απείλησε με την μαγκούρα του συγκάτοικο που δημιούργησε θέμα για τον σκύλο.

stitch18

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2011
288
0
Athens
ελα πες την αληθεια παραδεξου το απλα εισαι ταραξιας και κοτσομπολης και εσυ και ο σκυλος σου ! ειναι δυνατον ?!δεν ειδες την πινακιδα που ελεγε "ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΣΚΥΛΩΝ " πες οτι το διασκεδαζεις ! ακου εκει εβγαλε το σκυλο βολτα και ξυπνησε το κοσμο που ζεις εσυ σε αλλο πλανητη ??
χαχαχαχα :D

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Άντε καλά, μην βάζεις θλιμμένες φατσούλες και μας σπαράζεις την καρδιά. Το καλύτερο παιδί είσαι Τζαβίνη. Λίγο άτακτος μόνο ... ;)

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Λαυρεντη σου εχω λυση! Θα προσαρμοσεις στα σαμαρια του Capo μια μεγαλη επιγραφη διπλης οψεως που θα λεει με μεγαλα φωσφορουχα γραμματα: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΚΥΛΟΣ !!! :D:D

Και οταν σε ρωτανε τι ειναι, θα λες υπαλληλος του δημου...:p:p

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
χαχαχαχαχα!!!!!!κ δεν του βαζω ενα σημα της αστυνομιας κ εναν φαρο να τελειωνουμε???η μηπως απλα να γραψω "ειμαι ο τσακ νορις"????