Το θέατρο του παραλόγου.....

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
εγινε πριν λιγο το εξης αστειο(?)....εκνευριστηκα παντως,αλλα ειναι αστειο....εχω τον κοπρο βολτα ,παω.....ερχομαι......κ καθως ερχομαι αρχιζει μια μεγαλης ηλικιας γυναικα τα καντιλια!!!!επειδη λεει ειμαι η αιτια που γαυγιζουν τα σκυλια των γυρο σπιτιων,τα οποια να σημειωθει οτι ειναι φρι καμπ στην αυλη κ ξυπνησα λεει το μωρο που κοιμαται...εγω?!!!!!να μην ξαναπερασεις λεει απο εδω!!!εγω?

εντωμεταξυ,με πλησιαζε ,την ειδε κ ο σκυλις καπως κ σου λεει ποια εισαι κ ερχεσαι κοντα,τραβηξε κ αυτος αναποδες κ ξεκινησε τα γαβ γουβ κ γιναμε μια ωραια παρεα!!!!!

βγηκε κ ο απο πιο πανω που ξυπνησε,πηρε μπρος κ το δικο του το στομα,να φυγεις λεει νεαρε με ξυπνησες...εγω?

εκεινη την ωρα περναει κ ενας αλλος με το αμαξι του,με αρχιζει στα "δεν την σεβεσαι την γυναικα,μανα σου ειναι",λες κ της ειπα τιποτα κακο,κ ειμαι σαν τον μ@λ@κ@ στην μεση ,να σκεφτομαι οτι σιγουρα με κοροιδευουν ....δεν υπαρχει αυτο που ζω....εγω?

τους προτεινα να κατσω εκει κ να φωναξουν την αστυνομια,να δουμε ποιος φταιει,αλλα σκεφτηκα σιγα μην χασω καμια ωρα μεχρι να ερθουν τα τσακαλια,οποτε λεω παω σπιτι....

τελικα δεν παμε καθολου καλα ετσι?

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Αύριο πάμε μαζί από εκεί!

Από τα πολλά γαβα γουβα δεν θα ακουγόμαστε μεταξύ μας οπότε...χαχαχα

Έλα ρε συ Λαυρέντη που έπιασες και συζήτηση...έλεος είσαι...τράβα παρακάτω νυχτιάτικΟ!

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Εσυ νεαρε με το κτηνος τι κυκλοφορεις νυχτιατικα και ξεσηκωνεις τον κοσμο που κοιμαται μακαρια στο υπαιθρο?
Δεν σεβεσαι καθολου την κακομοιρα την γρια που με τοσο κοπο εβαλε το βρεφος για υπνο μετα τους κολικους που ειχε το ερμο?

ΥΓ καλα τοσο καλος ειναι ο καιρος εκει πανω που εχετε αρχισει απο τωρα να κοιμαστε εξω? Να σε δω τι θα κανεις τον Αυγουστο που θα σφιξουν και οι ζεστες

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Λαυρεντη καλημερα. Τωρα το διαβασα, τι να πεις ρε φιλε...Ασχολιαστο. :(
Αληθεια, εχει κανα παρκο εκει κοντα? Για να κανονισετε καμια σκυλοσυναντηση λεω μωρε...:D

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Λόρενς....εγώ πάλι....σόρυ κι όλας....γέλασα πάρα πολύ.....:D:D
Αλλά εντάξει.....μην τρελαίνεσαι.....
όρεξη πάντως που την έχει ο κόσμος νυχτιάτικα.....
Μα όλη τη γειτονιά σήκωσες στο πόδι.....Ποιός είσαι βρε παιδάκι μου.....????

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Εμενα στο Γερακα μου εχουν απαγορευσει τη διελευση απο 2 δρομους:-k

Πως γινεται καθε φορα που περναμε απο εκει να τον πιανει τον κεφαλα να θελει να κατουρισει, να χαζεψει τα πουλακια.... :picaron:

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Πες τους μωρέ και εσύ ...οτι είσαι αστυνομία και κάνεις με τον αστυνομικό σκύλο περιπολία στις γειτονιές για να μην έχουν προβλήματα με τους κλέφτες...περιζήτητος θα γίνεις!!!

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Δεν μπορω να καταλαβω...τωρα που ανοιξε ο καιρος,πηγαινουμε στην παραλια με το ποδι,κανουμε αρκετο ποδαροδρομο πηγαινε και ελα.Σε καποιους απο τους δρομους που περναμε γινεται ΧΑΜΟΣ.Μπορει να γαυγιζουν και 10 σκυλια συγχρονως,τα οποια ειτε ειναι στα μπαλκονια,ειτε σε αυλες και βγαινουν τα αφεντικα και σε κοιτανε με μισο ματι γιατι περνας απο μπροστα και τα ξεσηκωνεις.Δεν παμε καθολου καλα..Και για ενα περιεργο λογο,του ερχεται και του δικου μου να μυρισει τα παντα και να παει με το πασο του :)

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
και εσεις με το ποδι ποδι πατε παραλια?που εχετε εναρξη?
κ το ασχημο ειναι,οτι αν ξαναπαω,θα μου πουν οτι ζηταω κ φασαριες....ουτε λογος για δικαιο...επρεπε τελικα να τους πω την ιδεα μου κ ετσι οπως ηταν κ οι 3εις που με κραζαν μαζεμενοι ,να τους στειλω να πανε να "κοινωνικοποιηθουν"....
αντε απο κει!

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Mε το ποδι παμε,αλλα μαλλον σε αλλη παραλια,μενουμε Περαια.Στην κατω παραλια δεν παμε συχνα,χωρια που τον φοβαμαι πολυ στο παρκο,εχει επιχειρησει στο παρελθον να την σκαπουλαρει για να βουτηξει στον Θερμαικο...Εκτος αυτου στην Περαια,το απογευμα αργα εχει απλα για μπανιο.

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
το να κάνεις βόλτα τον σκύλο σου είναι σωστό και νόμιμο, το να έχεις τον σκύλο έξω σε ώρες κοινής ησυχίας και να παρενοχλείς τον κόσμο που περνάει απέξω είναι παράνομο. :D

-eleni-

Well-Known Member
18 Απριλίου 2011
433
2
Athens,Kalli8ea
κοιτα να δεις που οι κομπλεξικοι ειναι παντου τελικα......βραδιατικα ψαχνονται για φασαριες.......εσυ εννοειται μη μασας...!!!! γραψτους ξερεις που.....!! εδω εγω περνουσα κατω απο μια πολυκατοικια με τον μικρο τον ivan ,και ενω περπατουσαμε βγαινει μια καρακαξα κι αρχιζε να μου ουρλιαζει και να λεει να μη ξαναπερασω απο εκει με σκυλια.....και βγηκε κι αλλη μια απο αλλο οροφο στο μπαλκονι και ελεγε ο,τι μ@λ@κι@ μπορεις να φανταστεις.....εεεε....εγινε χαμος......γι'αυτο σε καταλαβαινω γιατι το εχω περασει..... και οντως την επομενη φορα που θα περασεις απο εκει εντελωωωως τυχαια θα βγαλει ο δικος σου το κολλαρο......!!!!!!!!!!!!!!! :D:D

Last edited:

ninoula

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2010
149
1
Κομοτηνή
με κάτι τέτοια που διαβάζω αρχίζω να αισθάνομαι τυχερή που εμείς έχουμε πρόβλημα μόνο με μια γιαγιά που ενοχλείται που περνάμε απο τον δρόμο (δρόμο σαν λέμε όλη την οδό και οχι μόνο το κομμάτι μπροστά απο την πολυκατοικία που μένει) γιατί ο έκτορας κατουράει κάποιες φορές τα δεντράκια που υπάρχουν εκεί....αλλά εμένα ο χαλβάς μου κάθε φορά που εγω βρίζομαι με την γιαγια αυτός κουνάει χαρούμενα την ουρά του:maria::confused::dohh:

εσένα τουλάχιστον γάβγισε λίγο...:D:D

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Λογικά τα σκυλιά των γύρω σπιτιών θα έπρεπε να γαυγίζουν και όταν περνά άνθρωπος έξω από το σπίτι τους. Εντάξει, όταν περνάει σκύλος γίνεται μεγαλύτερος χαμός, αλλά αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι κάθε φορά που περνώ ακριβώς έξω από σπίτι που έχει τον σκύλο στην αυλή, εννέα φορές στις δέκα θα γαβγίσει. Άρα και μόνος σου να περνούσες από εκεί, κάποια σκυλιά θα σε γάβγιζαν. Εφόσον λοιπόν το τζαβινόσκυλο δεν γάβγισε, αλλά το γάβγισαν τα άλλα σκυλιά, είναι προφανές ότι εσύ δεν έχεις καμία ευθύνη. Τί δηλαδή, θα μας απαγορέυσουν να βγάζουμε βόλτα τον σκύλο μας ή να βγαίνουμε και εμείς οι ίδιοι το βράδυ ; :mad: Παρεπιπτόντως, τί ώρα ήταν ; Πόόόόόσο πιά αργά ήταν που ξύπνησες τους πάντες σε αυτή την γειτονιά ; Και γιατί δεν κάνουν τα παράπονα τους στους ιδιοκτήτες των σκύλων που τα έχουν στην αυλή ή στο μπαλκόνι ; Κλασικά, τα ρίχνουν στον δικό σου σκύλο ... :mad:

Ευτυχώς εμάς δεν μας έχει τύχει να μας απαγορεύσουν να περνάμε από δρόμο - θα ήθελα να το δώ, γιατί είμαι σίγουρη ότι θα φάνε μήνυση από τον πατέρα μου. Τα πεζοδρόμια και ο δρόμος είναι δημόσια, άρα εφόσον το σκυλί δεν λερώνει (ή αν λερώνει τα μαζεύουμε), κανένας δεν έχει δικαίωμα να απαγορεύσει την διέλευση σε οποιονδήποτε. Δηλαδή αυτοί που περνούν κάτω από τα σπίτια στις 2-3 την νύχτα με την μουσική που τραντάζει το σύμπαν ή την μηχανή με την πειραγμένη εξάτμιση δεν ενοχλούν κανένα ; Τα σκυλιά τους μάραναν ; :mad:
Και σε στραβοκοιτάζουν από πάνω οι ιδιοκτήτες των σκύλων που σας γαβγίζουν από τα μπαλκόνια, αντί να μαζέψουν τα σκυλιά τους για να μην γαβγίζουν ; :eek: Προσωπικά αυτό κάνω όταν ο Έκτορας γαβγίζει άλλο σκυλί - τον μαζεύω μέσα μέχρι να περάσει. Και εννοείται ότιδεν τον αφήνουμε ποτέ να βγαίνει στο μπαλκόνι σε ώρες κοινής ησυχίας ...

Τί να σου πώ βρέ Λαυρέντη, χίλια δίκια έχεις. Την επόμενη φορά ίσως θα πρέπει να σκεφτείς την λύση της αστυνομίας, άν και ελπίζω ότι δεν θα σου ξανασυμβεί. ](*,)

Μήπως διέρρευσε στην Θεσσαλονίκη ότι είσαι Τζαβινεΐτορ και σου κάνουν αντίποινα ; ;):D:D

angel.p

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2010
81
0
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Προχθές στην βόλτα μας περνούσαμε από ένα δρόμο στον οποίο γίνεται συναυλία κάθε φορά και ειδικά από ένα σκυλί που είναι μόνιμα στην ταράτσα. Μαζί μας περπατούσαν και κάποιες γυναίκες μεγάλης ηλικίας που επέστρεφαν από εκδρομή της εκκλησίας. Σκεφτόμουνα ότι δεν μπορεί κάτι θα πούν. Και πράγματι γυρνάει η μία και μου λέει:

Τι να κάνουν και αυτά τα κακόμοιρα κορίτσι μου έτσι κλεισμένα που τα έχουν!!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Προχθές στην βόλτα μας περνούσαμε από ένα δρόμο στον οποίο γίνεται συναυλία κάθε φορά και ειδικά από ένα σκυλί που είναι μόνιμα στην ταράτσα. Μαζί μας περπατούσαν και κάποιες γυναίκες μεγάλης ηλικίας που επέστρεφαν από εκδρομή της εκκλησίας. Σκεφτόμουνα ότι δεν μπορεί κάτι θα πούν. Και πράγματι γυρνάει η μία και μου λέει:
Τι να κάνουν και αυτά τα κακόμοιρα κορίτσι μου έτσι κλεισμένα που τα έχουν!!
:):):)