αααα και εγώ νόμιζα πως μόνο σε μάς συμβαίνει αυτό....μάλλον προσπαθούν να εξασκήσουν βουντού...!!!
Kαι για να λεμε ολη την αληθεια σε σχεση με αυτο, μερικες φορες οταν δεν του δινω καμια σημασια, καταλαβαινω και κατι δοντακια να με ακουμπανε μεχρι να βαλω φωνη. Κανει οτι τυχαια πανω στο παιχνιδι εγινε, την μπαλα ηθελε να δαγκωσε,ι και κατα λαθος δαγκωσε και το ποδι μου...Εμενα, η σαλιωμενη-βρωμικη μπαλα που φερνει και ακουμπαει στο παντελονι μου για να μου τραβηξει την προσοχη οταν καθομαι μπροστα στο pc και εχω μονιμως το δεξι μπατζακι ''μαυρο''...
Γιατι ειναι μοιραια γυναικα κ θελει τα μαλλια της λυτατο ότι μόλις την χτενισω και της φτιάξω ενα ωραιότατο κοτσιδι σαν top knot, αρχιζει να τριβεται σε κουβέρτες, μαξιλάρια κλπ όσο εγώ την κοιτάω με το βλέμμα 'γιατι θεε μου?"
Μπααα εχει και αποψη το σκατο????? Αν της τα κάνω ολα ράστα, θα της πω μετα....Γιατι ειναι μοιραια γυναικα κ θελει τα μαλλια της λυτα
Χαρακτηριστικό των λαμπ! Επιπλέον να χαίρεσαι όταν ενα σκυλί είναι φαγανό! Σε αυτά τα σκυλιά (τα λαίμαργα) η απώλεια όρεξης ειναι σημάδι αρρώστιας! Σωτήρια ένδειξη πολλές φορες!Με εκνευριζει η λαιμαργια της!
Καταντάει αηδεια
Υποψιάζομαι ότι ξέρεις τί να κάνεις για τους μπελάδες σου αυτούς, αλλά θα σου πώ τί έκανα εγώ που είχα τα ίδια ακριβώς θέματα με τον Σπόρο και τα ξεπεράσαμε...3. Με το που με βλέπει να παίρνω το λουρί για να πάμε βόλτα αρχίζει να χοροπηδάει πάνω μου μες τον ενθουσιασμό! Αυτό δε με ενοχλεί όμως.. αυτό που με ενοχλεί ειναι οτι θεωρεί φοβερό παιχνίδι να τον κυνηγάω για να βάλουμε το περιλαίμιο ή το στηθόλουρο του. Και να οι κύκλοι γύρω απο το τραπεζακι του σαλονιού! Και να οι τσαχπινιες και να μη με αφήνει! Ούτε εντολες ακουει ουτε τίποτα! Μέχρι την ώρα που θα τον στριμώξω κάπου όπου κάθεται και με κοιτάει με το πιο αθώο ύφος!
4. Με το που θα γυρίσουμε απο τη μεγάλη βόλτα, τελείωσουμε το καθαρισμα και τον αφησω πλεον ελεύθερο ξεκινάει τα σπριντ μεσα στο σπιτι! Χαλιά φεύγουν απο τη θέση τους, καλύμματα φεύγουν πίσω από τους καναπέδες, γενικά επικρατεί ένας πανικός για κανενα 5-10λεπτο λες και δεν εχει βγει βόλτα από 1 ως 2 ώρες!... Αυτό γίνεται μόνο μα μόνο μετά από τις μεγάλες του βόλτες! Στις μισάωρες ειναι μια χαρά μετά!
Γυρω γυρω από το τραπεζάκι και γκρινιάζεις? Η Σελιν παει και χώνεται κάτω απο οοοοοολα τα επιπλα θεωρώντςα οτι πρεπει να την κυνηγήσω για να παει βολτα... Αλλά "οχι καλη μου, αν θες να μου βγάλεις την ψυχή μια φορά, θα στην βγάλω εγώ δέκα'"... Αράζω, τρώω και ερχεται να με σκουντήξει με το κεφάλι της στο ποδι για να την ακολουθήσω προς τη βόλτα (θα με βγάλει και βολτα δλδ)3. Με το που με βλέπει να παίρνω το λουρί για να πάμε βόλτα αρχίζει να χοροπηδάει πάνω μου μες τον ενθουσιασμό! Αυτό δε με ενοχλεί όμως.. αυτό που με ενοχλεί ειναι οτι θεωρεί φοβερό παιχνίδι να τον κυνηγάω για να βάλουμε το περιλαίμιο ή το στηθόλουρο του. Και να οι κύκλοι γύρω απο το τραπεζακι του σαλονιού! Και να οι τσαχπινιες και να μη με αφήνει! Ούτε εντολες ακουει ουτε τίποτα! Μέχρι την ώρα που θα τον στριμώξω κάπου όπου κάθεται και με κοιτάει με το πιο αθώο ύφος!
5. And the WINNER για το πιο εκνευριστικό είναι οταν κοιμάμαι και πηγαίνει στην μπαλκονόπορτα της κουζίνας και χτυπάει να βγει έξω! Τις πρώτες φορές τον αγνοώ μεσα στον ύπνο μου γιατι λεει απλά κατι θα ακουσε... Όταν όμως το συνεχίζει σκέφτομαι μήπως τον έχει πιάσει ανάγκη και κόψιμο και σηκώνομαι να του ανοίξω όπου βγαίνει, κοιτάει μία τον δρόμο, ξαναμπαίνει στο σπιτι και πάει στο δωμάτιο μου, ανεβαίνει στο κρεβάτι μου και με κοιτάει με ύφος... "τι θα γίνει? Θα σβήσεις κανενα φως να κοιμηθούμε?"
Και επειδή η εκπαίδευση που μου εχει κανει ειναι απλά τελεια υπακουω και εκτελώ iercing: