Τι σας εκνευρίζει στο σκύλο σας;

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
K αυτό είναι κακό? Η δική μου αν δν είναι επείγον αφήνει κραυγούλες από κει που κάθεται. Αν δν κρατιέται άλλο, με πάιρνει απο πίσω όπου πάω κ πραγματικά μιλάει! Σν να λέει "αν δν με βγάλεις ΤΩΡΑ δν θα είμαι υπεύθυνη για ότι γίνει!"

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Εμενα, η σαλιωμενη-βρωμικη μπαλα που φερνει και ακουμπαει στο παντελονι μου για να μου τραβηξει την προσοχη οταν καθομαι μπροστα στο pc και εχω μονιμως το δεξι μπατζακι ''μαυρο''...
Kαι για να λεμε ολη την αληθεια σε σχεση με αυτο, μερικες φορες οταν δεν του δινω καμια σημασια, καταλαβαινω και κατι δοντακια να με ακουμπανε μεχρι να βαλω φωνη. Κανει οτι τυχαια πανω στο παιχνιδι εγινε, την μπαλα ηθελε να δαγκωσε,ι και κατα λαθος δαγκωσε και το ποδι μου...:rolleyes::p

Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
με εκνευρίζει που με το που δεί άλλο σκύλο κατευθείαν να τον γλύφει στα επίμαχα σημεία. και όταν λέμε για γλύψιμο αν δεν τον τραβήξω θα κάτσει ολόκληρη την μέρα!!!
για ποιο λόγο γίνεται αυτό; μυρίζει το άλλο σκυλί; του επιβάλλεται;

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
το ότι μόλις την χτενισω και της φτιάξω ενα ωραιότατο κοτσιδι σαν top knot, αρχιζει να τριβεται σε κουβέρτες, μαξιλάρια κλπ όσο εγώ την κοιτάω με το βλέμμα 'γιατι θεε μου?"

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
το ότι μόλις την χτενισω και της φτιάξω ενα ωραιότατο κοτσιδι σαν top knot, αρχιζει να τριβεται σε κουβέρτες, μαξιλάρια κλπ όσο εγώ την κοιτάω με το βλέμμα 'γιατι θεε μου?"
Γιατι ειναι μοιραια γυναικα κ θελει τα μαλλια της λυτα ;)

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Με το που ειδα το θεμα πηγα να πω τιποτα...
αλλα διαβαζοντας τα προηγουμενα θυμηθηκα πως και μενα μια φορα μολις του ειχα βαλει αμπουλα ειχε παει και ειχε τριφτει πανω σε ψοφιο ποντικι
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΩ.
(δεν ηξερα οτι το κανουν γενικα τα σκυλια...γιατι το κανουν??)
Με το πανω στο παπλωμα ειναι κλασικο...αλλα ειναι και μικρος οποτε δεν ενοχλει ιδιαιτερα...
ΧΜΜΜ επισης οτι μερικες φορες οτι φοβαται χωρις λογο η οτι οταν θελει κατι αντι να γαυγισει, κλαψουριζει...
και τελος που μασαει τις παντοφλες μου οταν λειπω...ΜΟΝΟ οταν λειπω.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
1. Μας έχει τσακίσει τις παντόφλες μας. Σκορπίζει το περιεχόμενο στο σπίτι και βλέπουμε παντού κομματάκια απο το εσωτερικό του! Μόνο απο το εσωτερικό τους όμως!

2. Σίγουρα έχει καταπιεί και κάποιο μικρό κομματάκι απο το εσωτερικό της παντόφλας οπότε μετά να μη κάνει εμετό για να τα βγάλει? ε.. ΝΑΙ! :mad:

3. Με το που με βλέπει να παίρνω το λουρί για να πάμε βόλτα αρχίζει να χοροπηδάει πάνω μου μες τον ενθουσιασμό! Αυτό δε με ενοχλεί όμως.. αυτό που με ενοχλεί ειναι οτι θεωρεί φοβερό παιχνίδι να τον κυνηγάω για να βάλουμε το περιλαίμιο ή το στηθόλουρο του. Και να οι κύκλοι γύρω απο το τραπεζακι του σαλονιού! Και να οι τσαχπινιες και να μη με αφήνει! Ούτε εντολες ακουει ουτε τίποτα! Μέχρι την ώρα που θα τον στριμώξω κάπου όπου κάθεται και με κοιτάει με το πιο αθώο ύφος! :rolleyes:

4. Με το που θα γυρίσουμε απο τη μεγάλη βόλτα, τελείωσουμε το καθαρισμα και τον αφησω πλεον ελεύθερο ξεκινάει τα σπριντ μεσα στο σπιτι! Χαλιά φεύγουν απο τη θέση τους, καλύμματα φεύγουν πίσω από τους καναπέδες, γενικά επικρατεί ένας πανικός για κανενα 5-10λεπτο λες και δεν εχει βγει βόλτα από 1 ως 2 ώρες!... Αυτό γίνεται μόνο μα μόνο μετά από τις μεγάλες του βόλτες! Στις μισάωρες ειναι μια χαρά μετά!

5. And the WINNER για το πιο εκνευριστικό είναι οταν κοιμάμαι και πηγαίνει στην μπαλκονόπορτα της κουζίνας και χτυπάει να βγει έξω! Τις πρώτες φορές τον αγνοώ μεσα στον ύπνο μου γιατι λεει απλά κατι θα ακουσε... Όταν όμως το συνεχίζει σκέφτομαι μήπως τον έχει πιάσει ανάγκη και κόψιμο και σηκώνομαι να του ανοίξω όπου βγαίνει, κοιτάει μία τον δρόμο, ξαναμπαίνει στο σπιτι και πάει στο δωμάτιο μου, ανεβαίνει στο κρεβάτι μου και με κοιτάει με ύφος... "τι θα γίνει? Θα σβήσεις κανενα φως να κοιμηθούμε?"
Και επειδή η εκπαίδευση που μου εχει κανει ειναι απλά τελεια υπακουω και εκτελώ :piercing::mad:

Liana01

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2012
297
0
Πειραιάς
Καλημέρα. Με εκνευρίζει αυτό που κάνει αυτή τη στιγμή. Κοιμάται μπροστά στο γεμάτο μπωλ του. Μέχρι να φάει ξημερώνουμε. Επίσης με εκνευρίζει αυτό που ανέφερε ένα άλλο μέλος παραπάνω, όταν τον χτενίζω και του κάνω κοκοράκι, πάει και τρίβεται παντού να βγάλει το λαστιχάκι.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Με εκνευριζει η λαιμαργια της!
Καταντάει αηδεια
Χαρακτηριστικό των λαμπ! Επιπλέον να χαίρεσαι όταν ενα σκυλί είναι φαγανό! Σε αυτά τα σκυλιά (τα λαίμαργα) η απώλεια όρεξης ειναι σημάδι αρρώστιας! Σωτήρια ένδειξη πολλές φορες! :)

rossi

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2012
181
0
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
Εμένα με εκνευρίζει όταν έρχεται το πρωί να με ξυπνήσει, μου γλύφει την μύτη και αν το δίωξω και δεν του δώσω σημασία κάθεται πάνω από το κεφάλι μου και νιαουρίζει και βέβαια αυτό σταματάει όταν σηκωθώ. Επίσης κάποιες φορές έχει μαρκάρει το μαξιλάρι μου, εκεί ήταν που ήθελα να το σκοτώσω.:mad:

ΈλεναΚικ

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2013
101
0
38
Χαλκίδα
M'εκνευρίζει που όταν μαγειρεύω έρχεται κ κοιμάται μπροστα στην κουζίνα, με αποτέλεσμα να την γυρίζω στην κουβέρτα της με την εντολή μείνε καμια 10αριά φορές. Επίσης δεν τολμούμε να ανοίξουμε οποιαδήποτε συσκευασία ακόμα κ χαρτί υγείας ή τον καπνό γιατί νομίζει ότι είναι λιχουδιά! :p αποτέλεσμα αυτού είναι να με γραφει κανονικά στο έλα...αλλά μόλις ζουλήξω σακουλάκι διακτηνίζεται :p :p

KaterinaSp

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2012
390
174
Ηράκλειο
3. Με το που με βλέπει να παίρνω το λουρί για να πάμε βόλτα αρχίζει να χοροπηδάει πάνω μου μες τον ενθουσιασμό! Αυτό δε με ενοχλεί όμως.. αυτό που με ενοχλεί ειναι οτι θεωρεί φοβερό παιχνίδι να τον κυνηγάω για να βάλουμε το περιλαίμιο ή το στηθόλουρο του. Και να οι κύκλοι γύρω απο το τραπεζακι του σαλονιού! Και να οι τσαχπινιες και να μη με αφήνει! Ούτε εντολες ακουει ουτε τίποτα! Μέχρι την ώρα που θα τον στριμώξω κάπου όπου κάθεται και με κοιτάει με το πιο αθώο ύφος! :rolleyes:

4. Με το που θα γυρίσουμε απο τη μεγάλη βόλτα, τελείωσουμε το καθαρισμα και τον αφησω πλεον ελεύθερο ξεκινάει τα σπριντ μεσα στο σπιτι! Χαλιά φεύγουν απο τη θέση τους, καλύμματα φεύγουν πίσω από τους καναπέδες, γενικά επικρατεί ένας πανικός για κανενα 5-10λεπτο λες και δεν εχει βγει βόλτα από 1 ως 2 ώρες!... Αυτό γίνεται μόνο μα μόνο μετά από τις μεγάλες του βόλτες! Στις μισάωρες ειναι μια χαρά μετά!
Υποψιάζομαι ότι ξέρεις τί να κάνεις για τους μπελάδες σου αυτούς, αλλά θα σου πώ τί έκανα εγώ που είχα τα ίδια ακριβώς θέματα με τον Σπόρο και τα ξεπεράσαμε...
Όταν τρέχει για να τον κυνηγήσω δεν του κάνω το χατήρι... απλά ξανακάθομαι στον καναπέ , δηλαδή αναβάλλεται η βόλτα μέχρι να έρθει ήρεμα να του βάλω λουρί. Εναλλακτικά, ανοίγω την πόρτα και κάνω ότι θα φύγω μόνη μου, οπότε τσακίζεται να ρθεί. Εκεί δίνω εντολή να κάτσει να του βάλω το λουρί.
Στο δεύτερο τώρα, όποτε μου το έκανε τον έβαζα στο crate αμέσως μετά την βόλτα , ηρεμούσε κανένα τέταρτο, και μετά επιβράβευα και άνοιγα την πόρτα. Μετά δεν ήθελε ούτε να τρέξει, αλλά συχνά ούτε και να βγεί απ'το κλουβί του. Αν είναι υπερένταση (που τί άλλο να είναι μετά από μεγάλη βόλτα?) έτσι περνάει η έντονη στιγμή και χαλαρώνει.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα

5. And the WINNER για το πιο εκνευριστικό είναι οταν κοιμάμαι και πηγαίνει στην μπαλκονόπορτα της κουζίνας και χτυπάει να βγει έξω! Τις πρώτες φορές τον αγνοώ μεσα στον ύπνο μου γιατι λεει απλά κατι θα ακουσε... Όταν όμως το συνεχίζει σκέφτομαι μήπως τον έχει πιάσει ανάγκη και κόψιμο και σηκώνομαι να του ανοίξω όπου βγαίνει, κοιτάει μία τον δρόμο, ξαναμπαίνει στο σπιτι και πάει στο δωμάτιο μου, ανεβαίνει στο κρεβάτι μου και με κοιτάει με ύφος... "τι θα γίνει? Θα σβήσεις κανενα φως να κοιμηθούμε?"
Και επειδή η εκπαίδευση που μου εχει κανει ειναι απλά τελεια υπακουω και εκτελώ :piercing::mad:
Γυρω γυρω από το τραπεζάκι και γκρινιάζεις? Η Σελιν παει και χώνεται κάτω απο οοοοοολα τα επιπλα θεωρώντςα οτι πρεπει να την κυνηγήσω για να παει βολτα... Αλλά "οχι καλη μου, αν θες να μου βγάλεις την ψυχή μια φορά, θα στην βγάλω εγώ δέκα'"... Αράζω, τρώω και ερχεται να με σκουντήξει με το κεφάλι της στο ποδι για να την ακολουθήσω προς τη βόλτα (θα με βγάλει και βολτα δλδ)

Το #5 το εκανε και η δικιά μου και ερχοταν η ωρα που ηθελα να την κρεμάσω έξω για παραδειγματισμό!

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Εχε χάρη που πραγματικά εχω το τέλειο σκύλο και απλά θέλω να διατηρήσω αυτες τις μικρές βλακείες για να έχουμε να λεμε! :p

Το γυρω γύρω όλοι με κάνει και γελάω απιστευτα! Αν και αν σταματήσω να ασχολούμαι και πιστεψει ότι βόλτα ήταν και πέρασε... είναι ικανός να αράξει και να κοιμηθει... :mad:

Ghelly μας έχει λείψει η Σελίν και οι τσαχπινιές της!!! ;)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα