Τι σας εκνευρίζει στο σκύλο σας;

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Λήδα: Είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ φιλική με όλους!!! Άνθρωπος να ναι κι ότι να ναι!
Πολύ κοντά στο σπίτι μου υπάρχει ένα μίνι πλάτωμα με κάτι παγκάκια κι ένα μίνι οικοπεδάκι ακριβώς δίπλα. Σ αυτά τα παγκάκια αράζουν λοιπόν όλοι οι αλκοολικοί της περιοχής. Εμείς λόγω του ότι τρώμε συχνά πυκνά ban από τα αξιοπρεπή μέρη της περιοχής, πηγαίνουμε να κάνουμε εκεί τις ανάγκες μας που δύσκολο να μας την πει κανείς (μας την έχουν πει κι εκεί βέβαια, αλλά μόνο μια φορά). Ε το σκατόσκυλο και καμία σημασία να μη της δώσουν, κάθεται και τους κοιτάει και κουνάει χαρωπά την ουρά της για να της δώσουν σημασία. Τελείως χαζοχαρούμενη!
Τις προάλλες είχε νυχτώσει και κάναμε τη βόλτα μας (είχαμε πλέον απομακρυνθεί από το οικοπεδάκι) και σκάει ένας τύπος σκνίπα τελείως τρεκλίζοντας να την αγκαλιάσει!Τρελάθηκε από τη χαρά της αυτή! Να πηδάει πάνω του, να τον γλείφει λες και τον ξέρει κι από χτες! Εγώ είχα χεστεί από το φόβο μου κι η Λήδα μες στην τρελή χαρά!

Η Φοίβη μ εκνευρίζει που είναι κουτάβι. Αλλά αυτό θα διορθωθεί!:p

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Τώρα τελευταία, όταν πάω να ξαπλώσω, εκνευρίζεται (γρυλίζει) και πάει να ορμήξει στο χέρι μου όταν ακουμπάω τα σκεπάσματα για να ξαπλώσω.
Με εκνευρίζει.
πολύ.
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! Δεν ξέρω γιατί το κάνει! Παλιά δεν το έκανε! Άρχισε να το κάνει πριν από λίγους μήνες.
Και αν του φωνάξω (ΜΗ και ΟΧΙ), κλαψουρίζει σα να το έχω χτυπήσει!
τόσο πολύ που αρχίζω και του λέω "αγάπη μου, δεν σε μαλώνω" και τον χαϊδεύω στην κοιλιά (το έχω κόψει τώρα γιατί ξέρω ότι δεν κάνω καλά, οπότε του το παίζω κακιά μαμά και του λέω ΜΗ και ΟΧΙ και σκεπάζομαι) αλλά με έχει φοβίσει κάπως. Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνει. :/

Anesidora

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2012
504
5
Με εκνευρίζει απίστευτα η ψύχωση που έχει με τις γάτες! :mad:
Και όταν πάει να πιει νερό, φεύγει από το δωμάτιο, τα νερά στάζουν από το στόμα του και καταλήγει να τινάζει από πάνω του ότι νερό δεν έχει πέσει κάτω μπροστά στην τηλεόραση!

• Like
Reactions: mpoumpoulaoriginal

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
Το απο πανω με τα νερα

Οταν με ακολουθει οπου και να παω μεσα στο σπιτι

Οταν το πρωι του σκ βαριεται και ερχεται στο δωματιο και στεκεται ακριβως διπλα μου και μπορει να με κοιταει με τις ωωωωωρες. Και λεω απο μεσα μου , ασε με ρε κοπροσκυλο να κοιμηθω.

Οταν μαγειρευω και ξαπλωνει στο διαδρομο της κουζινας και μπορει να τον σηκωσω και χιλιες φορες για να περασω.

Οταν καθε φορα που ειναι να κλασει θα ερθει διπλα μου και θα το κανει.

Οταν τιναζεται συνεχεια μεσα στο σπιτι χωρις λογο και αιτια και ενω δεν τις βλεπω , ξερω οτι εξφενδονιζονται δισεκατομμυρια τριχες στα γυρω σημεια.

Οταν χωνει την μουτσκα του μεσα στα δαχτυλα μου την ωρα που εγω πληκτρολογω ολα τα προηγουμενα.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Με εκνευρίζει απίστευτα η ψύχωση που έχει με τις γάτες! :mad:
Και όταν πάει να πιει νερό, φεύγει από το δωμάτιο, τα νερά στάζουν από το στόμα του και καταλήγει να τινάζει από πάνω του ότι νερό δεν έχει πέσει κάτω μπροστά στην τηλεόραση!
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...στην μόλις πριν 5 λεπτά καθαρισμένη με azax, τηλεόραση!!!

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Με εκνευρίζει που όσο και να τον χτενίσω ξέρω ότι ποτέ δεν έχουν βγει ΟΛΕΣ οι νεκρές τρίχες και μετά απο λίγες ώρες βλέπω (μερικές μόνο) απο τις υπόλοιπες σε διάφορα μέρη του σπιτιού απο τα οποία πέρασε...

η μικρή δε μαδάει τόσο ευτυχώς !

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
με εκνευρίζει ότι έμαθε να ανοίγει τη σίτα στο σαλόνι αλλα ποτέ δεν την κλείνει. Σηκώνομαι 50 φορές την ημέρα από το γραφείο και την κλείνω και αυτή αμέσως μετά πάλι βγαίνει στο μπαλκόνι. δυστυχώς η εντολή "κλείσε" λητουργεί μόνο για τα συρτάρια.

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Με εκνευριζει που την ωρα που κοιμαμαι ερχεται και φτερνιζεται στο προσωπο μου με ολη της τη δυναμη λες και το κανει επιτηδες!

Boss

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2013
279
170
Οτι μου εφαγε δυο ζευγαρια παπούτσια της δουλειας (δλδ ακριβά), δυο ζευγαρια σαγιωνάρες ( τις αγαπημενες μου), και καμποσα μπλουζακια ( εεε μα και εγω να τα αφηνω στις καρέκλες...)που μου λειπουν καποια κοματια απο το μπαμπού στις καρέκλες τις βεράντας ( ποιος αραγε?), το οτι εμειναν χωρις καλωδια αποστραγγησης νερού τα aircondition (τα φαγαμε), οτι μου χαλασε το αγαπημένο μου χαλί, το οτι εχει φαει ολες τις σκούπες, το οτι όλα τα παιχνίδια που του πέρνω δεν κρατάν πάνω απο 2 ωρες κτλ κτλ

Αλλη θεματολογία : το οτι μου σκάβει τον κήπο, το οτι με δαγκώνει ασταματητα και δυνατα, το οτι δεν καταλαβαίνει οτι οταν τρωω δεν θα μοιραστει το φαγητό μου και διεκδικεί αταραχα να βάζει την μουρι του στο πιάτο, το οτι οταν τον δένω για να φαει μέχρι να του ερθει το πιάτο έχει ξεσηκώσει το κόσμο, ....το οτι δεν καθεται να τον κατσιάσω, το οτι εδω και δυο και κατι μήνες που τον έχω έχω μειωσει δραματικά τις εξόδους μου για να τον προσέχω αααααχχχχ...Τα είπα !!!! (παιδιά οπως καταλαβαίνετε ξέσπασα αλλα έτσι για να θυμήσω σε όλους αυτούς - σαν και εμένα- που εχουν ξεχάσει τα κουταβίστικά.

Κατα τα αλλα ειναι τέλειος !!!

• Like
Reactions: Siegfried

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Εμενα με ενοχλει που μεχρι προτινος...τα πρωινα που την εβγαζα στον κηπο...πηγαινε ακι εψαχνε αν βρει γατοκουραδα και καποια τα ετρωγε....και παρολο που την μαλωσα...επανειλημενως...δεν εβαλε μυαλο...! εκτοτε...πριν βγει...παω κανω ελεγχο αν υπαρχουν...τα μαζευω...και το προβλημα μας λυθηκε.
Το αλλο εκνευριστικο που εχει...ειναι οτι σε γνωριμιες με νεα ζωα....αυτη παει μυριζει το αλλο μια χαρα...αλλα μολις το αλλο παω να την μυριζει...αμεσως κανει αναστροφη με τη μουρη προς αυτο μην αφηνωντας να την μυρισει.

nikalias

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
256
3
Γλάρισα
Πέρα από lock target πυραύλου με τις γάτες , έχει μια έφεση να κλέβει κάλτσες και να τις δαγκώνει σαν δαιμονισμένο , ψυχωτικό αλλά συνάμα χαριτωμένο τρόπο .

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Με εκνευρίζει που κάθε φορά που χτενίζω τον σκύλο μου,βάζω στοίχημα ότι θα τον χτενίζω μέχρι να μην βγάζει τρίχες και ποτέ δεν το κέρδισα.
Άλλο που με εκνευρίζει είναι η ουρά του. Κινείται πέρα δώθε ασταμάτητα με αποτέλεσμα μέσα στο σπίτι να μου ρίχνει και να σπάει πράγματα και στην αυλή να μου καταστρέφει τα λουλούδια(δεν είναι ουρά αλλά μαστίγιο*demonio* )

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Με εκνευριζει οτι οταν χτυπάει το τηλέφωνο εκεινη μου φερνει τις παντοφλες.
(Μαλλο κατι θα εχω μπερδεψει εγω στην εκπαιδευση δεν εξηγειται αλλιώς...)

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
με εκνευρίζει ότι έμαθε να ανοίγει τη σίτα στο σαλόνι αλλα ποτέ δεν την κλείνει. Σηκώνομαι 50 φορές την ημέρα από το γραφείο και την κλείνω και αυτή αμέσως μετά πάλι βγαίνει στο μπαλκόνι. δυστυχώς η εντολή "κλείσε" λητουργεί μόνο για τα συρτάρια.
Καλά όλο το καλοκαίρι διαφημίζεται η έξυπνη σίτα κι εσύ ακόμα δεν την πήρες?

έχει και δώρο το ρολόι pretty bra :p

mountain

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2013
66
3
*Οτι ειναι επιμονος
*Οτι τον αγαπω τοσο πολυ που τον κακοποιω στα φιλια και παλι δεν ξεχαρμανιαζω

• Like
Reactions: sharito

Στατιστικά Forum

Θέματα