Ακριβώς όπως το πες!!! Κι όχι μόνο μας κοιτάει με αυτό το τρόπο, αλλά όσο περισσότερο αργούμε να του δώσουμε, σηκώνει το ποδαράκι και με σπρώχνει, σα να λέει, εεεε,τι θα γίνει είμαι κι εγώ εδώ!!!Και εμάς τα ίδια. Όταν τρώμε μας κοιτάει με τέτοιο τρόπο που δεν καταφέρνουμε σχεδόν ποτέ να μην του δώσουμε κάτι...(βασικά δεν κοιτάει ακριβώς εμάς. κοιτάει αυτό που τρώμε..!)
Ααααα, είσαι απο τους τυχερους εσύ!!!εμενα παλι ρε παιδια,παιζει κ να ροχαλιζει οταν τρωω....δεν τον νοιαζει τιποτα!
τον θελωωωωω!!!!!!!!!!!εμενα παλι ρε παιδια,παιζει κ να ροχαλιζει οταν τρωω....δεν τον νοιαζει τιποτα!
Και ο δικός μου όποτε τρώμε στο τραπέζι της κουζίνας, πέφτει και κοιμάται ή απλά μας κοιτάει από το χαλάκι της κουζίνας. Αν όμως παίρνω να φάω κάτι στο σαλόνι....ξεσαλώνει!!!εμενα παλι ρε παιδια,παιζει κ να ροχαλιζει οταν τρωω....δεν τον νοιαζει τιποτα!
ξερει το σωστο δωματιο για το φαγητο το παιδι....Και ο δικός μου όποτε τρώμε στο τραπέζι της κουζίνας, πέφτει και κοιμάται ή απλά μας κοιτάει από το χαλάκι της κουζίνας. Αν όμως παίρνω να φάω κάτι στο σαλόνι....ξεσαλώνει!!!
ειναι κι αυτο! Σωστα....!!!!Εμ βέβαια, στο σαλόνι είναι χαμηλό το τραπεζάκι οπότε έχει πρόσβαση...
εντάξει συμφωνώ στο 100% χαχα!!! Μας έχει αμολήσει κάτι πολύ καλές την ώρα που τρώμε αμέριμνοι πατατάκια κ βλέπουμε ταινία... Στην αρχή ο άντρας μου κοιτούσε εξερευνητικά εμένα και εγώ αυτόν... μέχρι να συμπεράνουμε ότι κανείς από τους δύο δεν την αμόλησε και να γυρίσουμε να κοιτάξουμε τον "δράστη" ! χαχαχα!!!xm... τελικα δεν ειπα εγω τι με εκνευριζει...
ενω καθομαστε παρεουλα στον καναπε.... αρχιζει τον χημικο πολεμο... ( φρρρρρ πουφ)
σηκωνεται με κοιταει επιτιμητικα λες κι εγω το εκανα... και φευγει και παει στο κρειτ να κοιμηθει χωρις μυρωδιες!!!!!!!