Τι σας εκνευρίζει στο σκύλο σας;

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Καμία κατανόηση ρε παιδάκι μου! Είναι όπως όταν έρχονται κ σε χαζευουν που τρως. Εγω παιδάκι μου σε ενοχλω όταν τρως; Εσυ γτ με κοιτάς αμιλητο κ ακουνητο λες κ δν σε έχω ταισει 3 μέρες;;;

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
924
51
45
Αθηνα..Δυστυχως.
xaxaxax εμενα chilli ουτε αμιλητο ουτε ακουνητο ειναι οταν τρωμε!!
Κλαψουριζει και που κ που εμφανιζεται μια μουσουδα αναμεσα στο τραπεζι και μενα..!!Και μου τα λεγαν!! ΜΗ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΦΑΙ ΟΤΑΝ ΤΡΩΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ!!
Καλα να παθω!!

christab

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2011
314
1
Και εμάς τα ίδια. Όταν τρώμε μας κοιτάει με τέτοιο τρόπο που δεν καταφέρνουμε σχεδόν ποτέ να μην του δώσουμε κάτι...(βασικά δεν κοιτάει ακριβώς εμάς. κοιτάει αυτό που τρώμε..!)

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Πονεμενη ιστορια....:(
βαζει μια μουσουδα σαν του μυρμηγκοφαγου αναμεσα στα ποδια του αγαπημενου μου, εγω κιτρινιζω κι εκεινος καμαρωνει...τι να πω....

συμβιβαστηκα...ολα δεν μπορεις να τα εχεις σ'αυτη τη ζωη :p

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Και εμάς τα ίδια. Όταν τρώμε μας κοιτάει με τέτοιο τρόπο που δεν καταφέρνουμε σχεδόν ποτέ να μην του δώσουμε κάτι...(βασικά δεν κοιτάει ακριβώς εμάς. κοιτάει αυτό που τρώμε..!)
Ακριβώς όπως το πες!!! Κι όχι μόνο μας κοιτάει με αυτό το τρόπο, αλλά όσο περισσότερο αργούμε να του δώσουμε, σηκώνει το ποδαράκι και με σπρώχνει, σα να λέει, εεεε,τι θα γίνει είμαι κι εγώ εδώ!!!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
εμενα παλι ρε παιδια,παιζει κ να ροχαλιζει οταν τρωω....δεν τον νοιαζει τιποτα!
Ααααα, είσαι απο τους τυχερους εσύ!!!
Λοιπόν, εγώ θα το πάω βόλτα το σκύλο σου! Στείλτονμου με..........κούριερ να τον ξεπατώσω στη βόλτα, και αύριο στον ξαναστέλνω πακέτο!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
εμενα παλι ρε παιδια,παιζει κ να ροχαλιζει οταν τρωω....δεν τον νοιαζει τιποτα!
Και ο δικός μου όποτε τρώμε στο τραπέζι της κουζίνας, πέφτει και κοιμάται ή απλά μας κοιτάει από το χαλάκι της κουζίνας. Αν όμως παίρνω να φάω κάτι στο σαλόνι....ξεσαλώνει!!!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Και ο δικός μου όποτε τρώμε στο τραπέζι της κουζίνας, πέφτει και κοιμάται ή απλά μας κοιτάει από το χαλάκι της κουζίνας. Αν όμως παίρνω να φάω κάτι στο σαλόνι....ξεσαλώνει!!!
ξερει το σωστο δωματιο για το φαγητο το παιδι....

x.o.

Member
26 Σεπτεμβρίου 2010
16
0
Δράμα - Αθήνα
Σήμερα το μεσημέρι που γύρισα απο τη δουλειά, η Μπέλλα είχε βρεί μια σακούλα κάστανα στην κουζίνα, την άνοιξε, τα μετέφερε όλα στο σαλόνι επάνω στο χαλί και όταν μπήκε σπίτι με πήρε όλο περηφάνεια για να μου δείξει το έργο της. Σημειώνω ότι δεν είχε δαγκάσει/διαλύσει ούτε ένα κάστανο το κ%&λόσκυλο μου.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Την άλλη φορά να τη μάθεις να τα βάζει στο τζάκι ή στο φούρνο.Θα τα βρίσκεις έτοιμα όταν γυρνάς...:D

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
xm... τελικα δεν ειπα εγω τι με εκνευριζει...

ενω καθομαστε παρεουλα στον καναπε.... αρχιζει τον χημικο πολεμο... ( φρρρρρ πουφ)
σηκωνεται με κοιταει επιτιμητικα λες κι εγω το εκανα... και φευγει και παει στο κρειτ να κοιμηθει χωρις μυρωδιες!!!!!!!
εντάξει συμφωνώ στο 100% χαχα!!! Μας έχει αμολήσει κάτι πολύ καλές την ώρα που τρώμε αμέριμνοι πατατάκια κ βλέπουμε ταινία... Στην αρχή ο άντρας μου κοιτούσε εξερευνητικά εμένα και εγώ αυτόν... μέχρι να συμπεράνουμε ότι κανείς από τους δύο δεν την αμόλησε και να γυρίσουμε να κοιτάξουμε τον "δράστη" ! χαχαχα!!!

Με την μέχρι τώρα εμπειρία μου, αυτό είναι το μόνο "εκνευριστικό"... το χειρότερο μου δε... όταν την έχω αγκαλιά μου στο αυτοκίνητο κ μου την αμολάει !!! νιώθω ότι θα μεταλλαχθώ από το "τοξικό" αέριο το οποίο βρωμάει τόοοοοοοσο πολύ!!! χαχαχαχαα!!!

Πακίτα

Member
15 Νοεμβρίου 2011
19
0
36
Σέρρες -
Αυτό που με εκνευρίζει πολύ είναι ότι τρώει οτιδήποτε από το δρόμο όσο και να τη μαλώσω. Επίσης, με εκνευρίζει το ότι δεν θέλει με τίποτα τις αγκαλιές, ούτε και πολλά χάδια. Αυτό που είπαν και μερικοί πιο πριν, ότι το βράδυ κοιμάται πάνω από το πάπλωμα και όσο και να σπρώχνω δεν μπορώ να κουνηθώ με τίποτα.

Αλλά, το χειρότερο από όλα είναι ότι η Φάβα εκτός από σκυλί είναι και "καταστροφέας εγγράφων"! Τουλάχιστον τώρα ξέρω πως μπορώ να ξεφορτωθώ τα απόρρητα έγγραφα!

tinanef

Well-Known Member
31 Αυγούστου 2009
246
0
Θεσσαλονίκη
δυο πράγματα μου την σπάνε πάαααρα πολύ....το πρώτο είναι ότι όταν θέλει να βγεί έξω για τις ανάγκες του,πάει στην πόρτα ήσυχα ήσυχα,σηκώνει το ένα πόδι και γρατζουνάει την πόρτα ευγενικά.και περιμένει.αν είμαι εκεί κοντα με κοιτάει.και με κοιτάει.και περιμένει.ξανασηκώνει το πόδι και ξαναγρατζουνάει πάλι ευγενικά.και ξαναπεριμένει......ΕΛΕΟΣ.αμα κοιμάμαι εγω ή είμαι σε άλλο δωμάτιο που στο καλό να τον ακούσω...????τα φυσιολογικά σκυλιά όοοολου του κόσμου πάνε στην πόρτα και γαυγίζουν και γρατζουνάνε επίμονα ώστε να γίνεται θόρυβος.μα τόση ευγένια επιτέλους...????τα νεύρα μου.
το δεύτερο είναι ...ότι στον σπίτι μου μέσα μόνιμα αιωρούνται τρίχες.πετάνε γενικώς.παντού.είμαστε το σπίτι της τρίχας.τινάζω ρούχα ,τα βάζω πληντήριο και τα απλώνω με τις ίδιες τρίχες!οι τρίχες υπάρχουν παντού πλέον.ακόμα και μέσα στον φούρνο μου βρίσκω και άς είναι ψηλά σε στήλη....

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
εγω τι να πω που οι δικες μου απλα κοιτανε μια την πορτα και μια εμενα αν ειμαι στο ιδιο δωματιο και μονο την πορτα αν ειμαι σε αλλο δωματιο.
Ουτε γρατσουνισματα, ουτε κλαψουρισματα ουτε γαυγισματα. Προφανως περιμενουν με την δυναμη του μυαλου να μου μεταφερουν το μηνυμα...