Τι σας εκνευρίζει στο σκύλο σας;

Piou

Well-Known Member
13 Απριλίου 2014
315
277
Θεσσαλονίκη
Εμένα με εκνευρίζει που όποτε βγαίνουμε βόλτα δεν παίρνει ποτέ κλειδιά ή λεφτά μαζί του και πρέπει να κερνάω συνέχεια εγώ και να του ανοίγω τις πόρτες λές και είναι καμμια πριγκιπέσσα. :LOL:

Pitsinaki

Well-Known Member
23 Απριλίου 2014
449
1.015
Παλαιό Φάληρο
Με εκνευρίζει στη βόλτα όταν τρίβει στο πόδι μου τη μουσούδα της και με γεμίζει σάλια, ενίοτε και μύξες.. Επίσης όταν μας σταματάνε (στη βόλτα) να μας πούνε καμιά καλή κουβέντα, εγώ την παρουσιάζω ως γλυκιά αλλά λίγο φοβιτσιάρα και αυτή γρυλίζει.. Μην κάνουμε καμιά γνωριμία της προκοπής.. χαχα
Τέλος μου τι δίνει κάθε τρεις και λίγο που τινάζεται και γεμίζει το σπίτι τρίχες...

nikol_te

Well-Known Member
15 Μαϊου 2011
74
104
η λαιμαργια του!μην κανεις πως τρως κατι,καθεται μπροστα σου κ μετραει μπουκιες!

επισης να προσθεσω, οτι σαν τη χαλκιδικη,δεν εχει!!

• Like
Reactions: ntoulis

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.749
7.269
Ότι τι ?Και καλά το γράφεις για το σκυλί αλλά σαν να μας λες κιόλας κοιτάξτε που είμαι εγώ και ζηλέψτε γκρρ:mad:..
Tι "ζηλέψτε" μ'αυτόν τον καιρό καλέ? Δεν πα' να'ναι και στην Καραϊβική? Κι αυτός μέσα θα τρέξει να μη φάει τη μπόρα.

Γιατί όπως είπε και μια γνωστή φεισμπουκική χουμοριστική σελίδα
"Μου θέλατε θάλασσα σήμερα και όλοι κάνατε
check in στα beach bar.
Όοοοοοοοχι καρ*****κια, να φάτε το μπουρίνι
με τον ανεμοστρόβιλο στη μάπα."

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
Tι "ζηλέψτε" μ'αυτόν τον καιρό καλέ? Δεν πα' να'ναι και στην Καραϊβική? Κι αυτός μέσα θα τρέξει να μη φάει τη μπόρα.

Γιατί όπως είπε και μια γνωστή φεισμπουκική χουμοριστική σελίδα
"Μου θέλατε θάλασσα σήμερα και όλοι κάνατε
check in στα beach bar.
Όοοοοοοοχι καρ*****κια, να φάτε το μπουρίνι
με τον ανεμοστρόβιλο στη μάπα."
Αυτό το πράγμα στην Θεσσαλονίκη πλάκα πλάκα,σήμερα δεν παλεύεται ..Λες και έχουμε χειμώνα

• Like
Reactions: StellitsaD

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Που κανει ότι μπορει για να μου γλυφει με μανια τον αφαλο. Με λυσσα όμως εχει σκαλωσει με τον αφαλο μου! Τωρα που καλοκαιριαζει θα δεινοπαθησω...

skar

Well-Known Member
22 Μαρτίου 2014
81
158
28
Ελλάδα
χχχμμμ... εμενα με εκνευριζει η αδερφη μου...(και αυτη ζωο ειναι...)...οποτε... πιανεται..?? :p

περα απ την πλακα... αυτο που με εκνευριζει πιο πολυ ειναι οτι μου φερνει διαφορα ζωιφυα στο κρεβατι μου...κατσαριδες, ακριδες ...μεχρι και περιστερι ζωντανο μου ειχε φερει μια φορα... (το οποιο απο το φοβο του πεταγε μες το δωματιο και εκανε παντου κουτσουλιες ...).!!! επισης οτι οταν γυρναμε απο την βολτα τρεχει να ανεβει πανω στο κρεβατι μου χωρις να εχω προλαβει πρωτα να του πλυνω τα πατουσια...!!! :)

Piou

Well-Known Member
13 Απριλίου 2014
315
277
Θεσσαλονίκη
να σου φερει κανα καφε και καμια εφημεριδα Μπααααα ε;
Αυτό με ενδιαφέρει κι εμένα αν το έχει καταφέρει κανείς. Δοκίμασα να τον μάθω να φτιάχνει και να φέρνει καφέ, αλλα κατάλαβε οτι τον έφτιαχνα γι αυτόν και απλά έμαθε να τον πίνει κουνώντας την ουρά του χαρούμενος που έχει υπηρέτη.
Με την εφημερίδα δεν θα έχουμε πρόβλημα νομίζω, δεν ξέρει ακόμα να διαβάζει, οπότε ίσως το δοκιμάσω αυτές τις μέρες :LOL:.