Εμένα με εκνευρίζει που όποτε βγαίνουμε βόλτα δεν παίρνει ποτέ κλειδιά ή λεφτά μαζί του και πρέπει να κερνάω συνέχεια εγώ και να του ανοίγω τις πόρτες λές και είναι καμμια πριγκιπέσσα.
δεν μπορω ειμαι στεναχωρημενος...θα φαω ενα σουβλακιΑντε πανε κ κολυμπα ρε!
Ότι τι ?Και καλά το γράφεις για το σκυλί αλλά σαν να μας λες κιόλας κοιτάξτε που είμαι εγώ και ζηλέψτε γκρρ..με εκνευριζει που δεν ξερει να πεταει...να ερθει χαλκιδικη..τωωωρα
ελατε για πλωμαρι,μπανακι, με η χωρις σκυλοΌτι τι ?Και καλά το γράφεις για το σκυλί αλλά σαν να μας λες κιόλας κοιτάξτε που είμαι εγώ και ζηλέψτε γκρρ..
Tι "ζηλέψτε" μ'αυτόν τον καιρό καλέ? Δεν πα' να'ναι και στην Καραϊβική? Κι αυτός μέσα θα τρέξει να μη φάει τη μπόρα.Ότι τι ?Και καλά το γράφεις για το σκυλί αλλά σαν να μας λες κιόλας κοιτάξτε που είμαι εγώ και ζηλέψτε γκρρ..
Αυτό το πράγμα στην Θεσσαλονίκη πλάκα πλάκα,σήμερα δεν παλεύεται ..Λες και έχουμε χειμώναTι "ζηλέψτε" μ'αυτόν τον καιρό καλέ? Δεν πα' να'ναι και στην Καραϊβική? Κι αυτός μέσα θα τρέξει να μη φάει τη μπόρα.
Γιατί όπως είπε και μια γνωστή φεισμπουκική χουμοριστική σελίδα
"Μου θέλατε θάλασσα σήμερα και όλοι κάνατε
check in στα beach bar.
Όοοοοοοοχι καρ*****κια, να φάτε το μπουρίνι
με τον ανεμοστρόβιλο στη μάπα."
Στανταρ !!Δεν υπαρχει χειμωνας στη θεσσαλονικη!καλοκαιρια για αγκαλιες ειναι!
Weird!!!!Που κανει ότι μπορει για να μου γλυφει με μανια τον αφαλο. Με λυσσα όμως εχει σκαλωσει με τον αφαλο μου! Τωρα που καλοκαιριαζει θα δεινοπαθησω...
Αυτό με ενδιαφέρει κι εμένα αν το έχει καταφέρει κανείς. Δοκίμασα να τον μάθω να φτιάχνει και να φέρνει καφέ, αλλα κατάλαβε οτι τον έφτιαχνα γι αυτόν και απλά έμαθε να τον πίνει κουνώντας την ουρά του χαρούμενος που έχει υπηρέτη.να σου φερει κανα καφε και καμια εφημεριδα Μπααααα ε;