Τι σας αρέσει και τι δε σας αρέσει στο Dogforum;

Status
Κλειδωμένο θέμα

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Συμβαίνει σε όλα τα forums όμως εδω μέσα γίνεται σε πολυ μεγάλο βαθμό. Επισκεψου το site μου, Μπες στα forums και θα δεις ότι υπάρχουν κι εξαιρέσεις...
Αν και βγαίνουμε off topic, θα σου πω πως
1)το site σου μάλλον ανήκει στην κατηγορία, της πολύ συγκεκριμένης θεματολογίας που ανέφερα παραπάνω
2)μην ξεχνάς πως εδώ μιλάμε για ζωντανές ψυχές, οπότε τα αίματα ανάβουν πολύ πιο εύκολα ;)

akita_yoko

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2011
142
0
Αθήνα, Κηφισιά
Ρε παιδιά συγγνώμη, αλλά είναι δυνατόν να υπάρχει ακόμα κόσμος που υποστηρίζει ή έστω δεν ενοχλείται από τέτοιες αντιδράσεις? Τι ακριβώς από το ότι είναι "ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ" δεν καταλαβαίνετε? Τα πράγματα είναι απλά! Δεν το λέω εγώ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ. Γιατί να επιμένουμε να τους αγνοούμε σε όσον αφορά αυτό το θέμα? Όπως σεβόμαστε τους υπόλοιπους κανονισμούς, έτσι πρέπει να σεβόμαστε κ αυτόν.
1.000 συγνώμη αν πέφτω κ εγώ σ' αυτή την παγίδα. Δεν θέλω να προσβάλω κανέναν. Απλά βλέπω ότι τον συγκεκριμένο κανονισμό τον έχουν όλοι γραμμένο!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Θα απαντήσω μόνο σαν mod,
γιατί την άποψη μου σαν μέλος την έχω γράψει,
αν οπουδήποτε θεωρείτε πως παραβιάζεται κάποιος κανονισμός όπου oι mods/admins δεν έχουν δει,
μπορείτε να πατήσετε το τριγωνάκι με το θαυμαστικό κάτω από το post (Αναφορά μυνήματος) για να το δούμε,
ή να στείλετε p.m. στον admin, ή σε κάποιον moderator.
:)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Αυτό ακριβώς, δεν υπάρχει ελευθερία, πρέπει να περάσουμε από φίλτρο αυτά που θέλουμε να γράψουμε για να μην φάμε παντοφλιά!
Θα σου πω κάτι πάνω σ'αυτό. Πρώτον το φόρουμ δεν φταίει για αυτό, αλλά εμείς τα μέλη. Ο admin δεν έχω δει ως τώρα να λογοκρίνει ιδιαίτερα οπότε δεν νομίζω ότι το φόρουμ ως φόρουμ δίνει παντοφλιές.

Τα μέλη τώρα , ναι μερικές φορές έχουμε γίνει πολύ δεικτικοί μέχρι και αγενείς, και βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Βέβαια αν το αποτέλεσμα όλου αυτού είναι να διστάζουν κάποιοι απλά να πουν την αλήθεια τότε δεν καταφέρνουμε τίποτα. Το θέμα και η επιτυχία θα ήταν όντως να άλλαζαν νοοτροπία, σιγά σιγά, κάποιοι.

¨Οπως είπε και η sofouli μιλάμε για ψυχές και γρήγορα τα πράγματα παίρνουν φωτιά.

pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
52
Ανοιξη,χειμωνας, καλοκαιρι
Θα απαντήσω μόνο σαν mod,
γιατί την άποψη μου σαν μέλος την έχω γράψει,
αν οπουδήποτε θεωρείτε πως παραβιάζεται κάποιος κανονισμός όπου oι mods/admins δεν έχουν δει,
μπορείτε να πατήσετε το τριγωνάκι με το θαυμαστικό κάτω από το post (Αναφορά μυνήματος) για να το δούμε,
ή να στείλετε p.m. στον admin, ή σε κάποιον moderator.
:)
πιστευω οτι ειναι γραμμη του φορουμ να υπαρχουν 2 μετρα και 2 σταθμα, το εχω πλεον αποδεχθει :).

προσφατως επισυναψα προσβλητικα/επιθετικα εως εμετικα ποστ σε προσωπικη επικοινωνια με τον αντιμιν. δεν εγινε τπτ,αντθετως σε αλλες περιπτωσεις τα στρατοδικεια ηταν αμμεσα.
αφου μας πειραζει περισσοτερο π.χ. η διπλοεγγραφη παρα η προσωπικες επιθεσεις, πασο :) .

ή εφαρμοζεις ολους τους κανονες ή κανεναν.
παντως εγω, μπορω να ζησω και ετσι :)

υ.γ.σε αντιστοιχη επικοινωνια με μοντ βρηκα ανταποκριση και μαλιστα θετικη,η δουλεια των μοντ ομως ειναι αλλη:)

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
πιστευω οτι ειναι γραμμη του φορουμ να υπαρχουν 2 μετρα και 2 σταθμα, το εχω πλεον αποδεχθει :).

προσφατως επισυναψα προσβλητικα/επιθετικα εως εμετικα ποστ σε προσωπικη επικοινωνια με τον αντιμιν. δεν εγινε τπτ,αντθετως σε αλλες περιπτωσεις τα στρατοδικεια ηταν αμμεσα.
αφου μας πειραζει περισσοτερο π.χ. η διπλοεγγραφη παρα η προσωπικες επιθεσεις, πασο :) .

ή εφαρμοζεις ολους τους κανονες ή κανεναν.
παντως εγω, μπορω να ζησω και ετσι :)

υ.γ.σε αντιστοιχη επικοινωνια με μοντ βρηκα ανταποκριση και μαλιστα θετικη,η δουλεια των μοντ ομως ειναι αλλη:)
Aν και δεν νομίζω πως απευθύνεσαι σε μένα προσωπικά μιας και είχα πάρει "άδεια διαρκείας" παίρνω το θάρρος να απαντήσω, για να διαβεβαιώσω πως δεν υπάρχει τέτοια γραμμή.

Δεν αμφιβάλω ότι μπορεί να έχει συμβεί κατά καιρούς κάτι τέτοιο (αφ'ενός γιατί απείχα οπότε δεν μπορώ να ξέρω, αφ'ετέρου γιατί και οι mods άνθρωποι είναι και αποκλείεται να μην έχουν γίνει λάθη), και δεν αμφισβητώ αυτό που λες.

Εγώ προσωπικά θα ήθελα να μην συμβαίνει ποτέ κάτι τέτοιο, αν και φαντάζομαι πως είναι και λογικό να υπάρχει μεγαλύτερη ανοχή σε μέλη με καλή παρουσία, απ'ότι στο πρώτο post ενός μέλους που μπήκε να trollaρει. Δεν λέω πως συμβαίνει αυτό,απλά είναι η γνώμη μου αυτή, οι αποφάσεις είναι του admin.

Δεν γνωρίζω το περιστατικό όπου αναφέρεσαι για να κρίνω, αλλά τυχαίο παράδειγμα: εγώ προσωπικά όταν πιστεύω πως θα αδικήσω κάποιον με την στάση μου (επειδή του έκανε επίθεση ένα μέλος που είμαστε φιλαράκια), απλά ίσως να μην αναλάβω εγώ την σκούπα, γιατί δεν θέλω να μπλεχτώ, και να το αναλάβει ένας άλλος mod που είναι πιο ήπιων τόνων ή πιο "αυστηρός" ας πούμε, και έτσι να φανεί αδικία ενώ ουσιαστικά μιλάμε για μια ομάδα ανθρώπων (mods) με διαφορετική χρήση του γραπτού λόγου, διαφορετική ψυχοσύνθεση κλπ κλπ:)

Στην τελική ο admin κρίνει και πράτει αναλόγως, οπότε αν έκρινε εκείνος πως στην περίπτωση που αναφέρεις να το χειριστει με συγκεκριμένο τρόπο, τότε είναι δεκτό από εμένα.

Αν κάπου διαφωνήσω εγώ σαν mod,θα το πω, αν δεν μου αρέσει ίσως φύγω από την Διαχείρηση.
Προς το παρόν δεν έχω βρει σημεία έντονης διαφωνίας με τις κινήσεις του Admin, οπότε είμαι ακόμα εδώ:)

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Όπου υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση δεν έχει σίγουρα να κάνει με 2 μέτρα και 2 σταθμά. Ο κάθε μοντ έχει το δικό του χαρακτήρα και συχνά διαφορετική εκτίμηση των γεγονότων ή απλά κάτι δεν είδαμε.

pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
52
σοφουλι φυσικα και δεν ειναι κατι που σε αφορα προσωπικα.:) (αλλωστε εγραψα οτι βρηκα ανταποκριση απο μοντ)

αλεξια οταν εχεις να κανεις με καραμπινατα, προσωπικη ευθεια επιθεση που αντικειται στους κανονισμους δεν εχεις να κανεις με υποκειμενισμους.
ΔΕΝ ΘΕΣ και δεν εφαρμοζεις τον κανονισμο, καποια πραγματα στην ζωη ειναι πολυ απλα.:).

- επισης κατι αλλο που εχει παρεξηγηθει στο φορουμ ειναι οτι ''αυτη ειναι η αποψη μου''.
μπορουμε καποιες αποψεις να τις κραταμε για μας :)

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Παρακολουθούμε την συζήτηση με τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις σας με ενδιαφέρον και σίγουρα προσπαθώντας να βρούμε την "καλύτερη δυνατή λύση".

Για το συγκεκριμένο θέμα που ανέφερε το μέλος pouf θα ήθελα να του ζητήσω την άδεια, αν επιθυμεί, να δημοσιοποιήσω το π.μ. που μου έστειλε καθώς και την δική μου ανταπόκριση η οποία δεν έτυχε απάντησης και διευκρινήσεων.

pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
52
βεβαιως και εχεις το ελευθερο να δημοσιοποιησεις την συζητηση.

σε θεωρω πολυ εξυπνο για να σου απαντησω στην απαντηση τρικλοποδια που μου εδωσες.

αν πραγματικα ηθελες, θα ειχες επιλυφθει του θεματος. αυτη ειναι η απαντηση μου και μαλιστα''ζωντανα'' :)

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Από μέλος pouf 07-08-11 15:34 :

2 μετρα και δυο σταθμα?

μηπως ειναι ωρα να τραβηξουμε το αυτακι στους ''παλιοημερολογιτες'' του φορουμ γιατι εχουν ξεφυγει??

απο mod
Συνήθως τα παιδιά κάνουν πολλή περισσότερη φασαρία από τα σκυλιά. Γιατί δεν φτιάχνετε και κλουβιά για τα παιδιά να μην ενοχλούν τους πελάτες χωρίς παιδιά;

απο μελος
είχες. να τον αφήσεις μέσα στο σπίτι κι ας τα έχεζε όλα. Γιατί δεν περίμενες να πηδήξει αλλά αν τον έβρισκες με γυάλινα μάτια και τη γλώσσα έξω ούτε τη σκνίπα θα περίμενες, ούτε βέβαια αν χθες βράδυ η θερμοκρασία ανέβαινε κατακόρυφα θα το περίμενες.

Καλύτερα μη μου δώσεις άλλες απαντήσεις, έχουμε διαφορετικό τρόπο σκέψης, εντελώς διαφορετικά βιώματα και δεν έχει νόημα. Εσύ θεωρείς πως είσαι καλός σκυλογονιός, εγώ πάλι καλύτερα να μην εκφέρω άποψη. Εύχομαι να βρεθεί ο σκύλος και να είναι υγιής. Δεν επιθυμώ να σου γίνει καμία μήνυση (παρότι νομικά στέκει) αλλά να καταλάβεις μόνος σου συν το χρόνο πως η ζωή σου είναι τέτοια αυτή τη στιγμή που δε μπορείς να έχεις σκύλο.

απο μελος
Φυσικά και ξέρεις από παλιότερο θέμα ότι μου είσαι 120% αντιπαθής γιατί σε θεωρώ αυταρχικό. Τώρα σε θεωρώ και ανεύθυνο κι εγωιστή. Δεν έχει να κάνει με την ποιότητα ζωής του επιληπτικού σκύλου, ή την ευθανασία αλλά με την εκλογίκευση και την απόσταση που θα σου δώσει την ευκαιρία να μην πάρεις την ευθύνη της όποιας απόφασης. Έχεις κι άλλο ένα σκύλο, πρόσεξε το γιατί γερνάει σιγά σιγά να δεις που θα τον δώσεις.

απο μελος
Τώρα θα σου απαντήσω στον ίδιο τόνο και να σου πω αν χρειαστείς περούκα να πάρεις μελαχροινή μήπως και καμουφλαριστείς;

Για μένα αυτά που έγραψα δεν είναι καθόλου άσχετα με το θέμα, είναι μέρος του θέματος και ένας σημαντικός λόγος που με ενόχλησε η όλη στάση του. Εσύ πάλι βάλε περούκα..

ε ως που θα φτασει αυτο? δλδ επειδη ο ενας εχει μεινει ανεργος ο αλλος χωρισε ,ο τριτος δεν ξερω γω τι εχει, ειμαστε υποχρεωμενοι να ακουμε αυτα? δεν ''ανεβαινει'' το φορουμ μας ετσι και το καταλαβαινει νομιζω..........

ευχαριστω πουφ :)
Από μέλος admin 07-08-11 20:09 :

Για να είμαι ειλικρινής...δε πολυκατάλαβα...

Δώσε κανένα link με τα θέματα μπας και βγάλω άκρη...:D

Βέβαια, σε γενικές γραμμές "δε τραβάω, ούτε τραβούσα ποτέ αυτάκια"...Τώρα καλώς ή κακώς δε ξέρω, αλλά δε μπορώ να το κάνω...:)

Να κάνω καμιά σύσταση όμως, ίσως και δημόσια αν παρατηρείται κάτι γενικό, ναί.

Επίσης, 2 μέτρα και 2 σταθμά ποτέ!...Ένα μέτρο και αστάθμητο...μπορεί διότι χρόνος λιγοστός να παρακολουθώ τα πάντα ειδικότερα τώρα (περίοδος διακοπών και αποφεύγω την συχνή χρήση υπολογιστή).
Δεν υπήρξε άλλη επικοινωνία.

Δε ξέρω τι μπορεί να φάνηκε σαν "τρικλοποδιά", αλλά ζητώ συγνώμη αν δόθηκε τέτοια εντύπωση.

Διάβασα το μήνυμα αρκετές φορές τότε και αρκετές τώρα εξακολουθώντας να μη μπορώ να καταλάβω για ποιο νήμα μιλάμε, ποια μέλη, ποιος γράφει τι και πολλά άλλα, χρήσιμα για εμάς ώστε να αποφασίσουμε τι πρέπει να πράξουμε και προς ποια κατεύθυνση.

Να ζητήσω και πάλι συγνώμη για την παρεξήγηση που μάλλον προκάλεσε η απάντηση μου και ελπίζω να έγινε κατανοητό, έστω και τώρα, πως δεν υπάρχει καμία πρόθεση να τηρούνται "2 μέτρα και 2 σταθμά".

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
Μανο εγω εχω μαθει στην ζωη μου να μην ανεχομαι οποιονδηποτε μιλα με αγενεια και ειρωνικο υφακι γι'αυτο και τραβηξα την ακρη μου,δεν παραιτηθηκα απλα δεν εχω κουραγιο να ασχοληθω μαζι τους αυτον το καιρο και δεν μπορουσα να κανω κατι αλλο σ'αυτη την περιπτωση εδω,σταματησα να διαβαζω σχολια αυτων που θεωρω πως συμπεριφερονται μ'αυτον τον τροπο και απλα διαβαζω θεματα που πιστευω πως αξιζουν ή εχουν να πουν κατι καινουργιο.Επισης νομιζω πως η λογικη του κραζω εσενα για να παρουν παραδειγμα οι υπολοιποι ειναι λαθος.Αυτο το φορουμ εχει πολλες πληροφοριες και μερικους αξιολογους συνομιλητες αλλα δεν θεωρω πως ειναι το καλυτερο,γιατι το λεω?Υπαρχει φορουμ το οποιο σε ιατρικα θεματα για παραδειγμα σου απαντα μονο ο γιατρος και δεν πεταγεται ο καθενας να δωσει παραπληροφορηση σε τοσο σημαντικα ζητηματα ή για παραδειγμα σε θεματα εκπαιδευσης απαντα στην απορια σου επαγγελματιας εκπαιδευτης κι απο κει και περα εξελισεται αναλογα η συζητηση και παντα με ηρεμους κι ευγενεις τροπους ακομη κι αν δεν συμφωνει ο ενας με τον αλλον πραγμα που εδω το εχω δει ελαχιστες φορες.Ελπιζω μετα απο ολη αυτη την συζητηση το φορουμ να αλλαξει και να κινηθει προς τα εμπρος γιατι ορισμενοι το τραβουν προς τα πισω και διωχνουν μελη με την συμπεριφορα τους.Υπηρχε μελος απο την Κρητη,δικηγορος στο επαγγελμα,που θα επαιρνε ενα σκυλακι(για πρωτη φορα στην ζωη της) δωρεαν απο ιδιωτη για να μην βρεθει στο δρομο το κακομοιρο και μπηκε εδω να ρωτησει τι πρεπει να αγορασει γι'αρχη και τι πρεπει να κανει.Το τι εγινε ειναι για κλαματα,ακουσε για pet shop που δεν πρεπει να ψωνιζουμε,ακουσε για Β.Υ.Β,ακουσε οτι εχει ευθυνες που παιρνει σκυλι απο γεννα ιδιωτη,οτι εχει ευθυνες που δεν εκραξε τον ιδιωτη που αφησε την σκυλα του να αναπαραχθει,ακουσε ενα σωρο και η καταληξη ηταν να πηδηξει απ'το καραβι και να μην πει ουτε γεια στα 2-3 ατομα που προσπαθησαν να την βοηθησουν σε αυτο που πραγματικα ειχε αναγκη.Το χειροτερο ολων ειναι οτι το τελικο αποτελεσμα του συντομου περασματος της απο εδω που την φρικαρε ηταν οτι το σκυλι δεν το πηρε και δεν ξερω που κατεληξε.Ειτε εισαι εκτροφεας,ειτε εκπαιδευτης,ειτε mod,ειτε οτιδηποτε αλλο εδω μεσα,οφειλουμε ολοι να σεβομαστε τις αποψεις(σωστες ή λαθος) και τις χαζες αποριες που μπορει καποιος να εχει.
δεν ειμαι καλη στον γραπτο λογω γιαυτο κατεληξα , σε αυτο το ποστ που με καλυπτει απολυτα, και τωρα που το σκεπτομαι θυμηθηκα ενα πιτσιρικι περσι τετοια εποχη , που μπηκε ολο χαρα να σας δειξει το σκυλακι του , ενα μαλτεζ μου φαινεται και του εγινε τετοια επιθεση,,,,,, ευχομαι να μην ειχε την ιδια τυχη με το σκυλακι που δεν πηρε η δικηγορος , μετα απο αυτο εκανα κοντα 8 μηνες να ξαναμπω στο φορουμ <σιγα μην σας ελειψαν οι επιστημονικες μου γνωσεις , το ξερω > παντως ειλικρινα μου ειχε φανει πολυ ασχημο τα καλα για μενα ειναι οτι ενημερωνομαι για πολλα θεματα που δεν ξερω και νομιζα πως ηξερα Αυτα τα ολιγα, ευχαριστω γεια σας Α επισης και οτι με βοηθησατε στο θεμα εκπαιδευσης Ξανα γεια σας

Gherudos

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2011
423
0
Ηράκλειο
Αγαπητέ admin και mods το πρόβλημα υπαρχει και το βλέπετε, όλοι σας λέμε το ίδιο παράπονο, κάντε Κάτι επιτέλους...

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Μιας και το πρώτο quote* είναι δικό μου θα ήθελα να διευκρινίσω ότι δεν το έγραψα σαν mod.

Κατά τα άλλα αναρωτιέμαι σε ποιο σημείο κανω προσωπική επίθεση ή γράφω κάτι που δεν επιτρέπεται από τους κανονισμούς του φόρουμ.

Αν εσένα προσωπικά δεν σου αρέσει ο παραλληλισμός που έκανα με γεια σου και χαρά σου να με θεωρείς παλιοημερολογίτισσα

* απο το θέμα Ξενοδοχείο που δέχεται κατοικίδια
Συνήθως τα παιδιά κάνουν πολλή περισσότερη φασαρία από τα σκυλιά. Γιατί δεν φτιάχνετε και κλουβιά για τα παιδιά να μην ενοχλούν τους πελάτες χωρίς παιδιά;

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
@admin :)

2 μετρα και δυο σταθμα?

μηπως ειναι ωρα να τραβηξουμε το αυτακι στους ''παλιοημερολογιτες'' του φορουμ γιατι εχουν ξεφυγει??

απο mod Ξενοδοχείο που δέχεται κατοικίδια

απο μελος ΧΑΘΗΚΕ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ ΒULL TERRIER "HΛΙΟΥΠΟΛΗ"

είχες. να τον αφήσεις μέσα στο σπίτι κι ας τα έχεζε όλα. Γιατί δεν περίμενες να πηδήξει αλλά αν τον έβρισκες με γυάλινα μάτια και τη γλώσσα έξω ούτε τη σκνίπα θα περίμενες, ούτε βέβαια αν χθες βράδυ η θερμοκρασία ανέβαινε κατακόρυφα θα το περίμενες.

Καλύτερα μη μου δώσεις άλλες απαντήσεις, έχουμε διαφορετικό τρόπο σκέψης, εντελώς διαφορετικά βιώματα και δεν έχει νόημα. Εσύ θεωρείς πως είσαι καλός σκυλογονιός, εγώ πάλι καλύτερα να μην εκφέρω άποψη. Εύχομαι να βρεθεί ο σκύλος και να είναι υγιής. Δεν επιθυμώ να σου γίνει καμία μήνυση (παρότι νομικά στέκει) αλλά να καταλάβεις μόνος σου συν το χρόνο πως η ζωή σου είναι τέτοια αυτή τη στιγμή που δε μπορείς να έχεις σκύλο.

απο μελος Αντιο μικρε μου φιλε!!!
Φυσικά και ξέρεις από παλιότερο θέμα ότι μου είσαι 120% αντιπαθής γιατί σε θεωρώ αυταρχικό. Τώρα σε θεωρώ και ανεύθυνο κι εγωιστή. Δεν έχει να κάνει με την ποιότητα ζωής του επιληπτικού σκύλου, ή την ευθανασία αλλά με την εκλογίκευση και την απόσταση που θα σου δώσει την ευκαιρία να μην πάρεις την ευθύνη της όποιας απόφασης. Έχεις κι άλλο ένα σκύλο, πρόσεξε το γιατί γερνάει σιγά σιγά να δεις που θα τον δώσεις.

απο μελος Αντιο μικρε μου φιλε!!!
Τώρα θα σου απαντήσω στον ίδιο τόνο και να σου πω αν χρειαστείς περούκα να πάρεις μελαχροινή μήπως και καμουφλαριστείς;

Για μένα αυτά που έγραψα δεν είναι καθόλου άσχετα με το θέμα, είναι μέρος του θέματος και ένας σημαντικός λόγος που με ενόχλησε η όλη στάση του. Εσύ πάλι βάλε περούκα..

ε ως που θα φτασει αυτο? δλδ επειδη ο ενας εχει μεινει ανεργος ο αλλος χωρισε ,ο τριτος δεν ξερω γω τι εχει, ειμαστε υποχρεωμενοι να ακουμε αυτα? δεν ''ανεβαινει'' το φορουμ μας ετσι και το καταλαβαινει νομιζω..........

ευχαριστω πουφ :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Λοιπόν admin να σε βοηθήσω να μου τραβήξεις το αφτάκι , το τελευταίο quote , έτσι να μην σε κουράζω να ψάχνεις αφού ο pouf έκανε μισές δουλειές :) είναι δικό μου

είναι δικό μου από το θέμα

http://www.dogforum.gr/v3/showthread.php?17324-Αντιο-μικρε-μου-φιλε!!!/page12

και εννοείται πως δεν θα απολογηθώ σε κανέναν για το πως απαντώ σε προκλήσεις :)

Status
Κλειδωμένο θέμα