2 μετρα και δυο σταθμα?
μηπως ειναι ωρα να τραβηξουμε το αυτακι στους ''παλιοημερολογιτες'' του φορουμ γιατι εχουν ξεφυγει??
απο mod
Συνήθως τα παιδιά κάνουν πολλή περισσότερη φασαρία από τα σκυλιά. Γιατί δεν φτιάχνετε και κλουβιά για τα παιδιά να μην ενοχλούν τους πελάτες χωρίς παιδιά;
απο μελος
είχες. να τον αφήσεις μέσα στο σπίτι κι ας τα έχεζε όλα. Γιατί δεν περίμενες να πηδήξει αλλά αν τον έβρισκες με γυάλινα μάτια και τη γλώσσα έξω ούτε τη σκνίπα θα περίμενες, ούτε βέβαια αν χθες βράδυ η θερμοκρασία ανέβαινε κατακόρυφα θα το περίμενες.
Καλύτερα μη μου δώσεις άλλες απαντήσεις, έχουμε διαφορετικό τρόπο σκέψης, εντελώς διαφορετικά βιώματα και δεν έχει νόημα. Εσύ θεωρείς πως είσαι καλός σκυλογονιός, εγώ πάλι καλύτερα να μην εκφέρω άποψη. Εύχομαι να βρεθεί ο σκύλος και να είναι υγιής. Δεν επιθυμώ να σου γίνει καμία μήνυση (παρότι νομικά στέκει) αλλά να καταλάβεις μόνος σου συν το χρόνο πως η ζωή σου είναι τέτοια αυτή τη στιγμή που δε μπορείς να έχεις σκύλο.
απο μελος
Φυσικά και ξέρεις από παλιότερο θέμα ότι μου είσαι 120% αντιπαθής γιατί σε θεωρώ αυταρχικό. Τώρα σε θεωρώ και ανεύθυνο κι εγωιστή. Δεν έχει να κάνει με την ποιότητα ζωής του επιληπτικού σκύλου, ή την ευθανασία αλλά με την εκλογίκευση και την απόσταση που θα σου δώσει την ευκαιρία να μην πάρεις την ευθύνη της όποιας απόφασης. Έχεις κι άλλο ένα σκύλο, πρόσεξε το γιατί γερνάει σιγά σιγά να δεις που θα τον δώσεις.
απο μελος
Τώρα θα σου απαντήσω στον ίδιο τόνο και να σου πω αν χρειαστείς περούκα να πάρεις μελαχροινή μήπως και καμουφλαριστείς;
Για μένα αυτά που έγραψα δεν είναι καθόλου άσχετα με το θέμα, είναι μέρος του θέματος και ένας σημαντικός λόγος που με ενόχλησε η όλη στάση του. Εσύ πάλι βάλε περούκα..
ε ως που θα φτασει αυτο? δλδ επειδη ο ενας εχει μεινει ανεργος ο αλλος χωρισε ,ο τριτος δεν ξερω γω τι εχει, ειμαστε υποχρεωμενοι να ακουμε αυτα? δεν ''ανεβαινει'' το φορουμ μας ετσι και το καταλαβαινει νομιζω..........
ευχαριστω πουφ