Τι σας αρέσει και τι δε σας αρέσει στο Dogforum;

Status
Κλειδωμένο θέμα

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
δεν μαρεσουν οι κατ'επαναληψη συζητησεις...
αυτο ειναι καλο.. αυτο οχι...
μ'αρεσει??? ειμαι εδω και συμετεχω...
δεν μ'αρεσει????
1) παιρνω το κουβαδακι μου και σε αλλη παραλια...
2) προσπαθω οσο μπορω να επηρεασω στην κατευθυνση που θαθελα...

πολλες φορες ο ψυχαναλυτης μας βγαινει ακριβα.. εχουμε και τα εξοδα με τα σκυλια μας.. μερικοι δεν εχουμε σκυλια...
τεσπα....

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Εγώ βρίσκω νορμάλ το αίτημα του vasgial από την εξής άποψη..μια φορά βρήκα κι εγώ ένα γατάκι και το έδωσα για υιοθεσία και το έγραψα στα φιλοζωικά θέματα, θα μπορούσα να μπω σε ένα φόρουμ γατών αλλά δεν μου λέγε τίποτα, εδώ ξέρω 5 ανθρώπους και σέβομαι τις απόψεις τους και θέλω να μοιραστώ ένα δυσάρεστο ή ένα ευχάριστο γεγονός μαζί τους ακόμη και αν δεν αφορά σκύλους.
Από την άλλη κτλβαινω και το κλείδωμα γιατί αλλιώς σε λίγο θα αρχίσουμε να μιλάμε και για τα παπαγαλάκια μας....Καταλαβαίνω και τις 2 πλευρές με λίγα λόγια.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
η μια πλευρα χριζει κατανοησης κ η αλλη σεβασμου κ τυπικοτητας προς την χρηση.δεν γινεται διαφορετικα.ετσι ειναι οι κανονες κ οπως καταλαβαινουμε,μας συμφερει ολους.υπαρχει η εξειδικευση ,μιλαμε για σκυλους,ειναι καθαρα,καθαρο σκυλοφορουμ κ προς το παρων εχει αποφασιστει να παραμεινει ετσι.μπορει να μην σηκωνει ο σερβερ αλλο ζωο ρε παιδι μου!!!!

παρολα αυτα,νομιζω πως το θεμα πρεπει να κλεισει εδω κ να μην το συνεχισουμε.παμε παρακατω?

Vasbar

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2010
964
0
Καλημέρα...

Τελικά από όλες τις απαντήσεις... Βγήκε κάποια άκρη?

cos50

New Member
1 Ιουλίου 2011
3
0
Γεια χαρά εμένα πάλι δεν μου αρέσουν οι υπερβολές αρκετών με την συμβίωση με τους φίλους μας πιστεύω ότι ο σκύλος μας πρέπει να ζει με μας και όχι εμείς με τον σκύλο μας

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Cos αυτό όμως που λες αφορά στο τι δεν σου αρέσει στους ιδιοκτήτες σκύλων και όχι στο φορουμ :)

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
νικολακι και δικος μου γπ 3 μηνων ειναι και δεν τρωει οσο πρεπει του εκανα ολες της εξετασεις και δεν εχει τιποτα μαλον η ζεστη και ναζακια οπως λει και ο φιλος
παιδια για χαρα εχω και εγω ενα ΓΠ 3,5 μηνων στα μαρμαρα περπαταει αλλαδεν βλεπω κανενα προβλημα και μεσ στο καλοκαιρι να στροσουμε χαλια?λιγο υπερβολικο το βρισκω
Γεια χαρά εμένα πάλι δεν μου αρέσουν οι υπερβολές αρκετών με την συμβίωση με τους φίλους μας πιστεύω ότι ο σκύλος μας πρέπει να ζει με μας και όχι εμείς με τον σκύλο μας
Κι εγώ νομίζω πως πρέπει να μάς συστηθείς επίσημα :)

akita_yoko

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2011
142
0
Αθήνα, Κηφισιά
Εμένα όπως και πάρα πολλούς άλλους μας ενοχλεί η επίθεση που κάνουν ορισμένα μέλη σε άλλα όταν δεν συμφωνούν μαζί τους. Καταλαβαίνω ότι στην τελική έχουν κάποιο δίκιο αλλά είναι και ο τρόπος που το λες. Χάνεις το δίκιο σου όταν μιλάς άσχημα σε κάποιον. Και μη μου απαντήστε τα κλασικά ότι ορισμένοι τις αξίζουν τέτοιες απαντήσεις κλπ γιατί στους κανονισμούς του φόρουμ γράφει ξεκάθαρα ότι:
"Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε οι δημοσιεύσεις να μην αποτελούν προσωπική επίθεση σε άλλα μέλη. Παρακαλούμε να υπάρχει στοιχειώδης ευγένεια και να τηρούνται οι κανόνες διαλόγου." Αποφασίστε τελικά ισχύουν ή δεν ισχύουν όλοι οι κανονισμοί...αν είναι να έχει αλλάξει κάτι να μας ενημερώνατε...

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Εμένα όπως και πάρα πολλούς άλλους μας ενοχλεί η επίθεση που κάνουν ορισμένα μέλη σε άλλα όταν δεν συμφωνούν μαζί τους. Καταλαβαίνω ότι στην τελική έχουν κάποιο δίκιο αλλά είναι και ο τρόπος που το λες. Χάνεις το δίκιο σου όταν μιλάς άσχημα σε κάποιον. Και μη μου απαντήστε τα κλασικά ότι ορισμένοι τις αξίζουν τέτοιες απαντήσεις κλπ γιατί στους κανονισμούς του φόρουμ γράφει ξεκάθαρα ότι:
"Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε οι δημοσιεύσεις να μην αποτελούν προσωπική επίθεση σε άλλα μέλη. Παρακαλούμε να υπάρχει στοιχειώδης ευγένεια και να τηρούνται οι κανόνες διαλόγου." Αποφασίστε τελικά ισχύουν ή δεν ισχύουν όλοι οι κανονισμοί...αν είναι να έχει αλλάξει κάτι να μας ενημερώνατε...
σωστο! εγω ομως εχω παρατηρησει πως οταν σε μερικα μελοι τους πουνε 2-3 πραγματα με ηπιο τροπο μετα αρπαζονται απο μονη τους γιατι πολυ εδω μεσα νομιζουν πως ξερουν τα παντα και οταν τους πεις το λαθος δεν το δεχονται και θελουν να στην πουν και απο πανω οποτε πολλες φωρες πιθανο να καταλιξει ετσι οπως λες. αυτο εχω καταλαβει εγω.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Αν και έχω πει την άποψη μου σε ανάλογα θέματα του παρελθόντος, "πορεία 1", "πορεία 2",.....,"πορεία 1874632059827" :D,
βλέπω πως πολλά μέλη θίγουν το θέμα της συμπεριφοράς ειδικά στα νέα μέλη.

Μετά από καιρό αποχής, που διάβαζα που και που, ομολογώ πως και εγώ συνειδητοποίησα ότι κάποιες φορές ίσως τα μέλη θίγονται.
Παράλληλα από την ανάγνωση άλλων φόρα, με άσχετη κυρίως θεματολογία,είδα πως το ίδιο συμβαίνει στα περισσότερα.
Στα ελάχιστα που δεν συμβαίνει αυτό, είναι σε εκείνα με λίγα μέλη, ή σε εκείνα με πολύ συγκεκριμένη θεματολογία, και πάλι όχι πάντα.

Δυστυχώς ή ευτυχώς, έτσι λειτουργούν τα forums, ίσως απαιτεί γερά νεύρα καμιά φορά η συμμετοχή, πάντως αν και πιπιλάω την γνωστή καραμέλα, τα φόρα είναι μικρογραφία της κοινωνίας, κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να χαιδέψει τα αυτιά κανενός, από την καλή του καρδιά απαντάει κλπ.
Έτσι είναι.

Εγώ για μένα, νομίζω πως η ευγένεια είναι μεγάλος σύμμαχος (αν και όχι πάντα), οπότε προσπαθώ πλέον ακόμα και όταν διαφωνώ ή εξοργίζομαι, να κρατάω μια φιλική στάση, γιατί κουβέντα κάνουμε εδώ μέσα στην τελική :)

Αυτό που μου αρέσει εδώ μέσα πολύ, είναι ότι μπορώ να διαβάσω για ότι με απασχολεί για τους σκύλους,
να μάθω πράγματα που κάποιοι αποφάσισαν να γράψουν γι αυτά, που από προσωπική μελέτη, θα έκανα χρόνια να ανακαλύψω,
και για αυτό ευχαριστώ αυτούς που μας γράφουν και τους ειδικούς, και τους απλούς σκυλογονιούς,
να καμαρώσω χαρούμενους σκυλογονείς, και ευτυχισμένα σκυλιά,
να πω την γνώμη μου και να ακούσω την γνώμη των άλλων .
Μου αρέσει επίσης η ελευθερία που υπάρχει στο dogforum, θέματα σαν αυτό εδώ
(και μάλιστα τόσα πολλά) δεν υφίστανται σε πολλά φόρα.
Moυ αρέσει που έκανα 2 καλούς φίλους (ξέρετε εσείς Κ&Θ :D ) και αρκετά φιλαράκια!

Αυτά που δεν μου αρέσουν, απλά τα προσπερνάω,αν κάποτε γίνουν τόσα πολλά που θα είναι περισσότερα από αυτά που μου αρέσουν, απλά θα κάνω log out.

akita_yoko

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2011
142
0
Αθήνα, Κηφισιά
Συμφωνώ απόλυτα Sofouli και θεωρώ ότι όσοι συνεχίζουμε να μπαίνουμε και να λέμε τη γνώμη μας στο φότουμ μάλλον δεν έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα... Αν και προσώπικα δεν έχω δεχθεί μέχρι τώρα κάποια προσβολή, ίσως επειδή προσέχω πολύ τι λέω, και γι'αυτό δεν αισθάνομαι ότι έχω μεγάλη ελευθερία λόγου αφού γράφω προσέχοντας ότι σίγουρα θα λογοκριθώ. Σίγουρα στα φόρουμ ο καθένας γράφει ότι θέλει και εν γνώση του λογοκρίνεται, άλλο όμως η "ευγενική λογοκρισία" του τύπου "λέω την γνώμη μου στον άλλο προσέχοντας μην τον θύξω" ( και το τονίζω ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ) και άλλο το "τον παίρνω απ' τα μούτρα ακόμα δεν έκανε το 1ο του post".(που άλλωστε είναι και ενάντια στους κανόνες... Εχω δει πολλές φορές να γίνονται συστάσεις σε μέλη για off topic συζητήσεις ή για χρήση greeklish όμως ποτέ δεν έχω δει να επικρίνεται κάποιος που σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουν "έκραξε" έναν συμφουρομίτη. (έτος από την ευγενική πάντα διαμαρτηρία, ορισμένων πιο λογικών μελών)

Gherudos

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2011
423
0
Ηράκλειο
Αυτό ακριβώς, δεν υπάρχει ελευθερία, πρέπει να περάσουμε από φίλτρο αυτά που θέλουμε να γράψουμε για να μην φάμε παντοφλιά!

JacksonGSP

Well-Known Member
6 Απριλίου 2011
251
0
Να πω κάτι κι εγώ πάνω σ'αυτό το θέμα των λεκτικών επιθέσεων στο οποίο έχουν αναφερθεί αρκετοί. Βέβαια εγώ ο ίδιος δεν έχω δεχτεί τέτοιου είδους "επίθεση" οπότε ίσως να είμαι και έξω από τον χορό, αλλά έχω να πω οτι εμένα προσωπικά,τέτοιου είδους συζητήσεις με βοήθησαν.

Με ποιον τρόπο? Πριν γίνω μέλος, πριν καν αποκτήσω σκύλο, παρακολουθούσα το φόρουμ ως επισκέπτης για αρκετό καιρό, για να πάρω τις πληροφορίες που ήθελα ως μελλοντικός ιδιοκτήτης σκύλου. Και, εμένα προσωπικά, η επίμονη και αυτός ο πιο "σκληρός" τρόπος κάποιων από δω απέναντι σε κάποιους άλλους, με βοήθησαν να καταλάβω γιατί πραγματικά ΔΕΝ παίρνουμε σκυλί από πετσοπ, απο ιδιώτες κλπ κλπ, γιατί ΔΕΝ πρέπει να ζευγαρώσω το σκύλο μου και άλλα πολλά...

Διαβάζοντας δλδ συζητήσεις μελών που μεταξύ τους "λογομαχούσαν", εγώ πείστηκα από την επιμονή τους και τον αυστηρό τους τρόπο και ενώ ήμουν στον τσαφ να πάρω σβάρνα τα πετσοπ (δεν ήξερα τι θα πει εκτροφέας μεχρι τότε), άρχισα να ψάχνω εκτροφείς, ξεκαθάρισα στον τάδε που έχει θηλυκό γ.π. οτι όχι δεν πρόκειται να γίνουμε συμπέθεροι και έφυγαν όλες οι τύψεις που είχα γιατί ο σκύλος θα έμενε μέσα στο διαμέρισμα μαζί μου.

Για μένα, που ξαναλέω παρακολουθούσα ως απλός θεατής αυτές τις συζητήσεις, όλο αυτό λειτούργησε θετικά. Ίσως αν "τα άκουγα" εγώ από κάποιους να μη μου άρεσε, αλλά είπα να σας δώσω και μια άλλη οπτική πάνω σ'αυτό το θέμα :)

akita_yoko

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2011
142
0
Αθήνα, Κηφισιά
Πράγματι οφείλω να παραδεχτώ ότι συνήθως αυτοί που κράζουν έχουν δίκιο. Αλλά επιμένω στο ότι πρέπει να το λένε ευγενικά αλλιώς και το δίκιο τους χάνουν και καταστρατηγούν και τους κανονισμούς του φόρουμ.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Αυτό ακριβώς, δεν υπάρχει ελευθερία, πρέπει να περάσουμε από φίλτρο αυτά που θέλουμε να γράψουμε για να μην φάμε παντοφλιά!
Θεωρείς πως αυτό είναι κάτι που συμβαίνει μόνο στο dogforum,
ή στην πλειοψηφεία των φόρα γενικότερα;

:)

Gherudos

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2011
423
0
Ηράκλειο
Συμβαίνει σε όλα τα forums όμως εδω μέσα γίνεται σε πολυ μεγάλο βαθμό. Επισκεψου το site μου, Μπες στα forums και θα δεις ότι υπάρχουν κι εξαιρέσεις...

Status
Κλειδωμένο θέμα