Τι πρεπει να προσεξω σε ενα PEDIGREE;

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
:Dλες να μην το εχει κοιταξει?:maria:

νομιζω πως το εντυπο ειναι παλιο, οποτε γραφοταν αριθμος τατουαζ, μονο τσιπακι πρεπει να εχει ο σκυλος,νομιζω πως δεν κανουν πλεον τατουαζ απλα γραφεται στο εντυπο(λογω παλαιοτητας του εντυπου) διαφορετικα.το νουμερο εχει σημασια.
καταλαβες τι ειπα? :-|

σαν τον λιακο τα εγραψα τωρα που το διαβασα..χαχαχαχ...

dimiv

Well-Known Member
18 Αυγούστου 2008
506
0
50
Αθήνα
και εγώ έτσι κατάλαβα ότι το έντυπο είναι παλιό-

οποτε ο αριθμος ταυτοποιησης τι είναι?

σιγουρα δεν είναι ο αριθμος ηλεκτρονικης ταυτοποιήσης (τσιπακι) το οποίο το έχω κάνει εγώ στον σκυλο μου και όχι ο εκτροφέας -

επίσης δεν είναι το βεκ γιατί υπάρχει

βεκ με διαφορετικο αριθμο

απο τον αριθμο ταυτοποιήσης-

ελπιζω να μην σας μπερδεψα!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
:Dλες να μην το εχει κοιταξει?:maria:

έλα ντε...
ο δικός μου έχει τατουάζ και ο ίδιος αριθμός είναι γραμμένος και στην μεταβίβαση αλλά και στο pedigree.

...αποκλείεται να σας μπέρδεψα...:D

Last edited:

dimiv

Well-Known Member
18 Αυγούστου 2008
506
0
50
Αθήνα
λοιπον τώρα που το ξαναειδα προσεξα κατι:

είναι ο ιδιος αριθμος με το βεκ της μητέρας του

αλλά έχει στο τέλος 02

οπου 02 είναι το δευτερο μέλος της τοκετομαδας-

μάλλον αυτο θα είναι ο αριθμος ταυτοποιησης..

dimiv

Well-Known Member
18 Αυγούστου 2008
506
0
50
Αθήνα
βάζω μία φωτο -είναι από το πισω μερος του

εντυπου που λέει και για το σόι του-

στο μπροστινο μερος δεν αναφερεται

σορυ αλλά εχω σβήσει κάποια στοιχεία για ευνόητους λόγους..

Last edited:

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
το δικό μου εκδόθηκε στις 6/9/2007, και έχει αριθμό δερματοστιξίας-(tattoo Nr.) και όχι αριθμ.ταυτοποίησης.
άρα έχει δίκιο η galazio ,στα παλιά έντυπα αναφερόταν ο αριθμ.τατουαζ και επειδή τώρα μάλλον δεν γίνεται υπάρχει ένας αρ. ταυτοποίησης που απ΄ότι φαίνεται είναι ίδιος με τον αριθμό εγγραφής( ΒΕΚ). συν 01,02 κλπ.

Πάντως ο ΚΟΕ συνεχίζει ακόμα να δίνει τα παλιά έντυπα μεταβίβασης με αριθμ.tattoo. είδα ένα τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε.

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
τωρα ; πολυ καιρο

απλα λογω στρατου και αναμενομενης μετακομισης δεν ειχα ασχοληθει βαθυτερα μεχρι να τελειωσω με τον στρατο και να τελειωσει το χτισιμο του σπιτιου που μας καθυστερει ενας μακακας που πληρωθηκε και μετα και καλα χρεοκοπησε ενω επρεπε να τελειωσει τον Αυγουστο

τελος παντων αν και αργω ακομα για τον σκυλο μπαινω στην τελικη ευθεια ... ελπιζω

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
τι pedigree ειναι αυτο το αδειανο απο στοιχεια και γιατι ειναι καθετο ; και πως διαβαζεται ;

http://www.tanzarella.it/pedigree.php
Δεν είναι άδειο από στοιχεία... για τρεις γενεές υπάρχουν! Λείπουν στοιχεία απ' την τέταρτη γεννεά, αλλά αυτό λίγο σε ενδιαφέρει!

Πως διαβάζεται τώρα? Το ανάπτυγμα έχει ως εξής:
-----
Προ-προπαππούς
Προπαππούς
Προ-προγιαγια
Παππούς
Προ-προπαππούς
Προγιαγιά
Προ-προγιαγιά
Πατέρας
Προ-προπαππούς
Προπαππούς
Προ-προγιαγια
Γιαγιά
Προ-προπαππούς
Προγιαγιά
Προ-προγιαγιά
-----
Προ-προπαππούς
Προπαππούς
Προ-προγιαγια
Παππούς
Προ-προπαππούς
Προγιαγιά
Προ-προγιαγιά
Μητέρα
Προ-προπαππούς
Προπαππούς
Προ-προγιαγια
Γιαγιά
Προ-προπαππούς
Προγιαγιά
Προ-προγιαγιά
-----

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Παιδια θα ηθελα να ρωτησω οταν διαβαζουμε το πεντιγκρι και περνουμε εναν εναν καθε προγονο ξεκινωντας απο τους γονεις κυριως , τι ειδους διακρισεις και ποσες πρεπει να κοιταω cac cacib ktlp για να ειμαι οσο το δυνατο πιο σιγουρος οτι θα αποκτησω ενα σωστο κουταβι-σκυλο . Ακομη να ρωτησω τι γνωριζεται για τα εκτροφεια σερβιας κροατιας και τσεχιας αν εχουν καλη φημη κτλπ

Kimon

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2012
284
0
Παιδια θα ηθελα να ρωτησω οταν διαβαζουμε το πεντιγκρι και περνουμε εναν εναν καθε προγονο ξεκινωντας απο τους γονεις κυριως , τι ειδους διακρισεις και ποσες πρεπει να κοιταω cac cacib ktlp για να ειμαι οσο το δυνατο πιο σιγουρος οτι θα αποκτησω ενα σωστο κουταβι-σκυλο . Ακομη να ρωτησω τι γνωριζεται για τα εκτροφεια σερβιας κροατιας και τσεχιας αν εχουν καλη φημη κτλπ
Να κοιτάξεις σε τι ηλικίες πέθαναν οι πρόγονοι, από τι πέθαναν, τι εξετάσεις υγείας έχουν κάνει κλπ. Μη μείνεις μόνο στις διακρίσεις...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Απο ποια ηλικια μπωρο να βγαλω pedigree ξερετε:-??
Πεντιγκρι βγαίνει όταν το κουτάβι εχει γεννητορες που εχουν πεντιγκρι και δηλωθει στον ΚΟΕ η γέννα μέσα σε 30 μέρες από τον τοκετο της σκύλας!
Αν δεν εχει τότε πεντιγκρι, δεν θα αποκτήσει ποτε!