Τι λένε οι Σέρβοι?

Status
Κλειδωμένο θέμα

S13

Well-Known Member
30 Απριλίου 2007
305
0
www.rott-gr.com
του Marcic δεν ειναι αυτος ?
ωραιος σκυλος αλλα οχι τιποτα ιδιαιτερο.

τωρα για τις νικες που παιρνει ας παει σε αλλον ιδιοκτητη και μετα τα λεμε.

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Για πείτε και σε μένα που δεν ξέρω τον σκύλο...
κατ'αρχάς στην φωτό φαίνεται νεαρός (λιγότερο από 15 μηνών)!
Αν είναι τότε μου αρέσει! Αν δεν είναι συζητάμε σε άλλη βάση!

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Pipo vom Radkestein

Γιός του Emil Bleichstrasse ΗΓ 5/4/2007

Πρωταθλητής νέων Ευρώπης και 1ος στην intermediate Βundessieger - πρωταθλητής νέων Σερβίας

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
τωρα για τις νικες που παιρνει ας παει σε αλλον ιδιοκτητη και μετα τα λεμε.
S13 με ποιο τροπο μπορει να βοηθησει ενας ιδιοκτητης τον σκυλο του στις νικες?

celius

Well-Known Member
22 Νοεμβρίου 2008
104
0
ποιανης???? της μικρης ψολ@#%$ς??????:D:D .
παλι καλα που στην ελλαδα εχουμε καλυτερους.

μενα δεν με νοιαζει θα παω να ζευγαρωσω. παιρνει και 250 ευρω και ειναι και πρωταθλητης ευρωπης. οχι σαν κατι αλλους μ@$#$ς εδω που τους παιρνεις τηλ. και ζητανε 800-1000 ΑκατεβατΑ. ΜΠΑΚΟΥΙ:D:D

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
οποιος εχει μυγα........:eek::eek:

Μάλλον βγάζει ξίδι:eek::D:D:D:D

Όπως και να είναι καμια επιτυχία κάποιου σκύλου δεν οφείλεται μονο σε αυτόν που κρατάει λουρί του!
Στο finale γιατί να τι λέμε στον άνθρωπο και όχι στους αγίους κριτές του ADRK:cool:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Όπως και να είναι καμια επιτυχία κάποιου σκύλου δεν οφείλεται μονο σε αυτόν που κρατάει λουρί του!
Στο finale γιατί να τι λέμε στον άνθρωπο και όχι στους αγίους κριτές του ADRK:cool:
Ε όχι εντάξει, πρέπει και ο σκύλος να στηθεί ή να τρέξει λίγο :p :p :p

Δεν την λέμε στον άνθρωπο ... :rolleyes:

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς... εμένα πάντως αυτό που βλέπω στην φωτογραφία μου αρέσει.
Και αυτό με προβληματίζει για δύο βασικούς λόγους:
1. Ο σκύλος δεν είναι από την Γερμανία και δη απ' την Σερβία! (μιλάω πάντα για προσωπικές προτιμήσεις
2. Μιας και είμναι γκρινιάρης δεν λέω εύκολα πως ένας σκύλος "μου αρέσει"!

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
Αυτός ο ανθρωπος,που δεν του τη λέμε,εχεi στη κατοχή του πολλα αρσενικά εκτροφης του και μη, γιατί να διαλλεγε τον Pipo,που δεν ειναι και εκτροφής του,να το προωθησει με αυτόν τον τρόπο που λέτε?
η αλήθεια ειναι οτι καταφερε να κανει πολλους σκύλους με μεγαλύτερους τιτλούς που υπαρχουνε,σε διαφορετικούς κριτές του ADRK...

η ερωτηση μου είναι γιατί είναι αυτός διεφθαρμένος και οχι οι κριτές του ADRK που του κάνουν " ολες αυτές τις χάρες" ?
όσο για τον Pipo πιστευω πως ειναι ένας πολύ τύπικος σκύλος χωρίς το τίποτα extreme.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Το σίγουρο Dasty είναι ότι γίνεται προώθηση ... οκ ?
Προώθηση γίνεται από συγκεκριμένους σε επιλεγμένους σκύλους άρα καλούς.
Πάει κι αυτό.

Τώρα γιατί ένας σκύλος πρέπει για να κάνει αυτά να πάει στον Marcic ή σε οποιονδήποτε άλλον, είναι μία καλή ερώτηση.

Διεφθαρμένο θα μπορούσες να πείς έναν κριτή που χρηματίζεται, όχι έναν που απλά γνωρίζει κάποιον πολύ καλά, έχει πολλές επαφές και γνωριμίες (αναπόφευκτα) και απλά βλέπει έναν καλό σκύλο και γνωρίζει και τί παίζει από πίσω, και απλά τον βγάζει.

Επίσης δεν είναι θέμα ADRK, απλά οι κριτές του ADRK κρίνουν τις μεγάλες εκθέσεις. Γνωριμίες και συμπάθειες έχουν όλοι οι κριτές, που κρίνουν και μικρές και μεγάλες εκθέσεις, και την ίδιο συμπεριφορά βλέπουμε παντού.

Ο Pipo δεν είναι από την Γερμανία αλλά είναι γιός του Emil Bleichstrasse και από ένα εκτροφείο που επιμένει σε γερμανικά ζευγαρώματα ...

Είναι καλός αλλά τίποτατο extreme, ακριβώς ... όχι πώς πρέπει να είναι extreme για να πάει καλά ...

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
όσο για τον Pipo πιστευω πως ειναι ένας πολύ τύπικος σκύλος χωρίς το τίποτα extreme.
Αυτό δεν είναι άλλωστε και πάντα το ζητούμενο? Να είναι τυπικός χωρίς να έχει τίποτα extreme ή έχει άλλάξει το πρότυπο?!?!
Τώρα, αν είναι και πολύ τυπικός χωρίς τίποτα extreme, τότε ακόμα καλύτερα!

Κι επειδή γηράσκω αει διδασκόμενος, έχετε να μου ποστάρετε μια φωτογραφία ενός άλλου σκύλου στην ίδια περίπου ηλικία και να μου εξηγήσετε που και πως θα μπορούσε να χάσει ο συγκεκριμένος?

Status
Κλειδωμένο θέμα