Τι λένε οι Σέρβοι?

Status
Κλειδωμένο θέμα

nearos

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2008
205
0
celius τα έχεις μπερδέψει λίγο είδα πιο πίσω ότι αναφερόσουν σε μένα ,,καμια σχέση με όσα γραφεις ούτε ψαράκι δεν έχω,,,,,εδώ και 5 χρονια.Ουτε ξερεις ποιος ειμαι....και πιστεψε με εχω σοβαροτερα πραγματα να κανω απο το να ασχοληθω μαζι σου..

Τώρα άμα θες να μάθεις σερβικα να πάρεις νεότερο μεταφραστικό ΓΙΑΤΙ το srpskoharvatski δεν ισχύει από το 95;););)

Και κατι αλλο οι σερβοι δεν λενε οτι ειναι το καλυτερο σκυλι λενε ισως το καλυτερο σκυλι με βαση τα αποτελεσματα....

Καλα χριστουγεννα σε ολους.

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Αν θεωρήσουμε πως πρόκειται για νεαρά σκυλιά, τότε πρέπει να πω πως προσωπικά μου αρέσει περισσότερο το 2ο σκυλί.
Έχει πιο σωστή μάζα για νεαρό σκύλο, σαφέστατα πιο σωστή γωνίωση εμπρός και πίσω και είναι στο σύνολό του πιο αρμονικός, αν και από την γωνία αυτή δεν φαίνεται η θέση της λεκάνης και με προβληματίζει η θέση της ουράς (σε σχέση με το γεγονός πως έχει εστιασμένη κάπου την προσοχή του).
Ο πρώτος σκύλος με αφήνει μάλλον αδιάφορο! Όπως φαίνεται από την φωτογραφία θεωρώ πως έχει αδύνατη κάτω γνάθο, αποχρωματισμό στα ούλα, (θα συμφωνήσω με τον denis πως...) είναι υπεργωνιωμένος πίσω - και μπροστά θα συμπληρώσω εγώ! Έχει όμως σωστή δύναμη οστών (χωρίς καμία δόση υπερβολής), εξαιρετική θέση λεκάνης και ουράς.

Προσωπικά γούστα είναι όμως αυτά!

Τι λένε τελικά οι Σέρβοι?

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Μιλάω για την μπροστινή γωνία που σχηματίζεται μεταξύ των οστών του ώμου (αντίστοιχο του δικού μας κλείδα- ωμοπλάτη) και του άνω βραχίονα. Αυτή η γωνία είναι στην εξιδανικευμένη της περίπτωση 270ο (εγώ θα πω πως στις περισσότερες περιπτώσεις αυτή η γωνία είναι 260ο).
Αν π.χ. το οστό του βραχίονα είναι πιο κοντό από το οστό του ώμου, τότε αυτή η γωνία είναι μεγαλύτερη!

celius

Well-Known Member
22 Νοεμβρίου 2008
104
0
Νεαρε χαλαρωσε δεν σου την λεω και δεν εχω μπερδεψει τιποτα. εσυ μαλλον δεν καταλαβαινεισ τι γραφω . δεν θυμαμαι να εγραψα σερβοκροατικα :confused: . με το να σου κανω μια ερωτηση δεν στην λεω.

σου εκανα μια ερωτηση σχετικα με αυτο που απαντησες στον Ντενης, ο οποιος θα μπορουσε να πει καποιος οτι στην ''λεει'';) για τις γνωμες που αλλαζεις . εγραψες λοιπον το εξης

nearos
Ειπα αμα πληρωσεις μαθαινεις:D:D:D:D καταλαβες:):):):)

το εργο το ειδα παντως !!!

AN θελεις απαντας ποιο εργο ειδες και που πληρωσες , μην ζοριζεαι δεν υπαρχει λογος αν ερχεσαι σε δυσκολη θεση .

οσο για το ζευγαρωμα μια υποθεση εκανα . οταν λες οτι εχεις πληρωσει χωρις να διευκρινιζεις μπορω να φανταστω οτι θελω. ετσι και αλλιως ουτε εμενα μου αρεσει ο εν λογο σκυλος.

αμα δεν θες να ασχολησε μαζι μου η να ασχολουμε εγω, μην γραφεις στο φορουμ. απο την στιγμη που γραφεις εχω δικαιωμα να μιλαω και να σε ρωταω οτι θελω.

Σε οτι αφορα τον γκιζο και τον τσακ το αναφερω ως παραδειγμα υπερβολης σε ολο της το μεγαλειο . αντιπαραθετω 2 νεαρα καλα σκυλια που και τα δυο δεν εχουν κατι το ιδιαιτερο πανω τους και οσο θα μπορουσε να ο ενας ειναι καλυτεροσ σκυλοσ στον κοσμο αλλο τοσο θα μπορουσε να ειναι και αλλος. υπαρχουν πολλα τετοια σκυλια εξαλλου. και απο οτι ειδα και χαιρομαι δεν λετε κατι διαφορετικο.
το αναφερω δηλαδη σαν στοιχειο υπερβολης και θελω να καταληξω ως εξης:

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΕΡΒΟΥΣ μιας και αυτο ειναι το θεμα μας .

celius

Well-Known Member
22 Νοεμβρίου 2008
104
0
Α!!! ΞΕΧΑΣΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΩΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙς ΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΜΟΥ . ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Ακούμε και ασπαζόμαστε ό,τι νομίζουμε ότι μας κάνει ΚΑΛΟ είτε το πεί ο Σέρβος είτε η γιαγιά μας ... η δικιά μου πάντως κόβει το μάτι της ... :p :p :p

celius

Well-Known Member
22 Νοεμβρίου 2008
104
0
Μια διορθωση θελω να σου κανω promithea σε οτι αφορα τα ουλα.
δεν εχει αποχρωματισμο στα ουλα καθε αλλο μαλιστα. και στο λεω γιατι τον εχω δει πολλες φορες απο κοντα. στα αλλα δεν θα διαφωνησω.

για την ιστορια μου αρεσει σαφεστατα ο γκιζο απο τον τσακ. κατα την γνωμη μου ο δευτερος ειναι περισσοτερο θηλυπρεπης.

κανενα απο τα δυο σκυλια δεν εχουν αστρο κατα την γνωμη μου. το αστρο του επιβητορα με ολο το πακετο

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
κανενα απο τα δυο σκυλια δεν εχουν αστρο κατα την γνωμη μου. το αστρο του επιβητορα με ολο το πακετο
Δεν ειπατε πως οι σκυλοι αυτοι ειναι νεαροι ? Πως πιστευεις οτι δεν εχουν αστρο επιβητορα απο τη στιγμη που δεν εχεις δει ακομα απογονους του?Δεν ειναι πιθανον να δωσουν στο μελλον εξαιρετικα πραγματα?
Υποθεση κανω.

celius

Well-Known Member
22 Νοεμβρίου 2008
104
0
μπορει και να εχεις δικιο αλλα εγω αυτο νομιζω.
δεν μου γεμιζουν καν το ματι ουτε καν στο στιβο και συγουρα δεν επαιρνα κουταβι τους η θα ζευγαρωνα .
εχει συμβει να δω σκυλο σε στιβο και πραγματικα να ανατριχιασω. αυτοι μου ειναι μαλλον αδιαφοροι και να εισαι σιγουρος οτι δεν θα ειναι καν εδω για να το διαπιστωσουμε;);) . μαλλον να κανουν γεννες στην ασια τους κοβω

http://www.vomgrossental.com/gizo offspring.htm

celius

Well-Known Member
22 Νοεμβρίου 2008
104
0
μια χαρα ειναι. ειπα τιποτα?????

μεγαλα κοκκαλα , σκουρα ματια scissors bitte, εξαιρετικες γωνιωσεις μπρος πισω χωρις αποχρωματισμους ,σωστα τοποθετημενα αυτια φοβερο ταπεραμεντο. σε κανα δυο οι τοποθετησει της ουρας θα με προβληματιζε και η πλατη αλλα ειναι νωρις ακομα σε αυτη την ηλικια :maria::D:D ;)

:p

diablo2

Well-Known Member
22 Νοεμβρίου 2007
148
0
Φιλε σιλος ειπα αμα εισαι μπατσος αλλα βλεπω εισαι συναγωνιστης και κανεις και αστεια.:) Φιλοι του φορουμ δεν ειπα οτι ο εκτροφεας του σκυλου ειναι απατεωνας δεν το ξερω εξαλλου εγω ξερω απο αλλες ρατσες τι γινεται εκει να δειτε γελια ειπα οτι αφου εκανε δυσπλασια 5 χρονων πριν δεν ειχε αλλα ζευγαρωνε αρα πως ζευγαρωνανε ολοι να σας πω εγω δεν ξερω ρωταω:)και ειπα οτι με τοση δυσπλασια ητε εχει σπασει το ποδι του ητε οχι στην γερμανια δεν θα προχωραγε πολυ σε ζευγαρωματα. Δεν κατηγγειλλα κανεναν αλλα ανωνυμα τους εκτροφεις που ζευγαρονανε οπως εσυ σιλος στο θεμα τι φταιει ανωνυμα καταγγελλω ανωνυμους δεν πρεπει να φανερωθω ομως ολοι ανωνυμα κι ο κοροιδος επωνυμα δεν γινετε. :)

celius

Well-Known Member
22 Νοεμβρίου 2008
104
0
Μεσα στο συνοθηλευμα των προβληματων που ταλανιζουν το χωρο το HDa-noch zugelassen" που εχει ο Μπεννο ειναι ενα τιποτα.

Τωρα οσοι απο τους εκτροφεις πηραν το ρισκο και ζευγαρωσαν μαζι του κρινονται εκ των αποτελσματων . Ηταν ενας σκυλος ο οποιος εμφανηστικε σε μια χρονικη στιγμη οπου η ελλαδα ειχε στερεψει απο επιβητορες και η μετακινηση στο εξωτερικο ηταν πολυ δυσκολη . Ενας σκυλος νεαρος, ομορφος, ποιοτικος πολλα υποσχομενος και γιος του RICK .
απο τον ΒΕΚ ΖΟΡΑ τον GERI & τον ΧΟΥΤΣ ξαφνικα εμφανιστηκε γιος του RICK

ενας σκυλος που εχει εκτραφει απο εναν ανθρωπο , ο οποιος εχει εκθρεψει αρκετα καλα και ποιοτηκα σκυλια στην ελλαδα και εχει απωνυμο εκτροφειο.
.
Οσοι λοιπον πηραν την αποφαση να ζευγαρωσουν μαζι του και ηταν τα περισοτερα εκτροφεια , το εκαναν και τα αποτελεσματα της επιλογης τους αυτης πλεων σημερα τους δικαιωνουν η οχι.
Αρκετα απο τα παιδια του κατεβαινουν σε εκθεσεις σημερα και ο καθε ενας μπορει να κρινει . Τα περισοτερα εκτροφεια ζευγαρωσαν μαζι του. Παρτους εναν εναν ξεχωριστα και ρωτα τους γιατι ζευγαρωσαν και αν το μετανιωσαν τελικα.

Ετσι και αλλιως επιτρεπεται να ζευγαρωνει.
Προσωπικη μου γνωμη παντα ειναι οτι ο σκυλος λανθασμενα εκανε το τεστ δυσπλασιας σε τοσο μεγαλη ηλικια. Δεν κανεις δυσπλασια σε εναν σκυλο 6 χρονων και με προβλημα στο πισω ποδι λογο καταγματος και καταπονημενο απο τον χρονο . δεν το κανεις γιατι ειναι σχεδον σιγουρο οτι το αποτελεσμα δεν θα ειναι καλο. αν δεν εχεις ιδεα για το αποτελεσμα δεν το κανεις εκτος και αν εισαι κουτος.

αυτο που μου υπαγορευει η δικια μου λογικη ειναι οτι εκτροφεας του δεν ειναι κουτος και γνωριζε οτι σκυλος του δεν θα αντιμετωπιζε προβλημα και πολυ πιθανο σε μικροτερη ηλικια να τον ειχε τσεκαρει ανεπισημα.
αν ειχε κανει δυσπλασια επισημα σε νεαρη ηλικια το σκορ ειναι πιθανο να ηταν καλυτερο απο το σημερινο .
Τους λογους για τους οποιους ο επιβητορας δεν εκανε δυσπλασια μικρος τους ξερει ο ιδιοκτητης του. αν θες παρτον τηλεφωνο και ρωτα τον.

Τωρα ολα αυτα αν τα διαβαζε καποιος απο το εξωτερικο θα γελαγε αλλα οπως εχω πει δεν θπαρχει προβλημα γιατι ετσι και αλλιως ειμαστε το ανεκδοτο της ευρωπης!!!!!

Το να χαρακτηριζεις ενα σκυλο μαυρο διαμαντι της ελληνικης εκτροφης και να γελας σαν χαχας ανωνυμα ειναι πολυ ευκολο. Θα σου εβγαζα το καπελο αν το εκανες επωνυμα .
δεν αναφερεσαι σε ανωνυμους αλλα σε επωνυμους

εξακολουθει η γραφη σου να ειναι δυσνοητη

Δεν σε ειδα να φωναζεις για σκυλους απο πετ σοπ που κατεβαινουν σε εκθεσεις και ζευγαρωνουν .
δεν σε ειδα να φωναζεις για το αν αυτοι οι σκυλοι εχουν αληθινο πεντιγρι η δυσπλασια.
δεν σε ειδα να φωναζεις για το backyard breeding απο ανθρωπους που εχουν μια ντουζινα σκυλες .
δεν σε ειδα να φωναζεις για τον οφιρε.
δεν σε ειδα να φωναζεις για τους κριτες.
δεν σε ειδα να φωναζεις για ολους αυτους που εχουν φροντισει να απομακρυνουν τον κοσμο
ο μπεννο μας μαρανε

προσωπικη μου εκτημιση ειναι οτι εισαι του χωρου (ροττι) και για καποιο λογο ποναει το δοντακι σου για τον συγκεκριμενο σκυλο.
Διαφορετικα θα αναφεροσουν και σε αλλα σκυλια που πραγματικα ειναι μαυρα διαμαντια.

Ο καθε επιβητορας κρινεται απο τα παιδια του και αυτα ειναι που καθοριζουν την αξια του και τον καθιστουν μαυρο διαμαντι η οχι.

το προσωπικο σου μαλλον θεματακι με τον μπεννο και τον εκτροφεα του δυστυχως σε κανει να βλεπεις το δεντρο και να χανεις το δασος

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ. ΔΕΝ ΔΙΚΑΟΛΟΓΩ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΟΡΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ.

ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Εγώ θα παρέμβω απλά για να σας επιστήσω την προσοχή στο ότι δεν είναι δυνατόν να γράφωντε δεκάδες άσχετα post σε ένα θέμα με τίτλο "Τι λένε οι Σέρβοι?" ή "Τι φταίει?" ή "ΟΦΙΡΕ" κλπ... :rolleyes:

Θα παρακαλούσα λοιπόν αν θέλετε να θίξετε κάποιο άλλο θέμα , πέρα από αυτό που λέει ο όποιος τίτλος , να ανοίγετε καινούργιο θέμα!

Καλώς ή κακώς κάποια threads που περιλαμβάνουν ακατάσχετη φλυαρία περί παντώς επιστητού θα κλειδωθούν , όσο ενδιαφέροντα και εάν είναι , μόνο και μόνο επειδή δεν μπορούν να συνεχίζονται επ'άπειρον.

Ευχαριστώ πολύ!

celius

Well-Known Member
22 Νοεμβρίου 2008
104
0
αν διαβασεις ποιο πανω ζητησα να ανοιχτει καινουριο θεμα και κανενας δεν θελει.
οταν καποιος αναφερεται σε μενα προσωπικα απανταω.
αν θεωρεις ακατασχετη φλυαρια το να λεω την γνωμη σε ενα σοβαρο θεμα κλειδωσε με λιγο με ενδιαφερει.

παρακαλω

diablo2

Well-Known Member
22 Νοεμβρίου 2007
148
0
file celious ΠΡΩΤΟΝ δεν ξερω το παρασκηνιο στα ροτβαιλερ αν θες διαβαζω αυτα που λενε τα site ειπατε για εναν σκυλο τον εβαλα στο google και τα λεω.
Και δευτερον αυτα που λές παντα γινονταν και ειναι καταδικαστεα απο πολλους εδω στο φορουμ και σε αλλα φορουμ. Αυτα που λεω ομως μαλλον ειναι καλος που πατησα και δικο σου θεματακι και οχι δικο μου αλλοι φωναζουν για αυτα και εγω φωναζω για τα αλλα.
Οποιον ενοχλησα που αοριστα φωναζει για εκτροφή της πλακας ενω μαλλον κανει την ιδια και ενοχληθηκε συγγνωμη. Ανωνυμα κι εγω θα κανω κριτικη σε οτι δεν ενοχλει μαλλον απο δω και περα, να μην χαλαω και την ατμοσφαιρα.
Συγγνωμη και απο τον antmin που του χαλαω το forum.

celius

Well-Known Member
22 Νοεμβρίου 2008
104
0
δεν θα διαφωνησω σε αυτα που λες εκτος απο τον δικο μου καλο . ελα λοιπον να ανοιξουμε ενα θεμα για την εκτροφη της πλακας που κανουμε στην ελλαδα

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Μια διορθωση θελω να σου κανω promithea σε οτι αφορα τα ουλα.
δεν εχει αποχρωματισμο στα ουλα καθε αλλο μαλιστα. και στο λεω γιατι τον εχω δει πολλες φορες απο κοντα...
πιθανόν να είναι κι έτσι.... εγώ σημείωσα όσα είδα από την συγκεκριμένη φωτογραφία και μόνο!

...κατα την γνωμη μου ο δευτερος ειναι περισσοτερο θηλυπρεπης.
Βλέπεις αντιστροφή φύλου?

Προσωπικη μου γνωμη παντα ειναι οτι ο σκυλος λανθασμενα εκανε το τεστ δυσπλασιας σε τοσο μεγαλη ηλικια. Δεν κανεις δυσπλασια σε εναν σκυλο 6 χρονων και με προβλημα στο πισω ποδι λογο καταγματος και καταπονημενο απο τον χρονο
Δηλαδή το κάταγμα ήταν στην άρθρωση του ισχίου? Γιατί διαφορετικά πως επιρρέασε την γωνία Norberg και αλλοίωσε την μέτρηση?

Status
Κλειδωμένο θέμα