Τι λένε οι Σέρβοι?

Status
Κλειδωμένο θέμα

celius

Well-Known Member
22 Νοεμβρίου 2008
104
0
και στην ελλαδα το εχω δει να γινεται αυτο με θηλυκο σκυλο . λεσ να παιρνουν γραμμη απο εκει και να τα κανουν και σε εμας. :D:D:D
η μπορει να στην εκθεση να την κραταγε σαν την φωτο ποιο κατω

¨http://www.linkhitlist.com/cgi/LHL_E.exe?G2L&LinkNo=1673555&ListNo=32170.

κανονικα ομωσ εχει δικιο. αλλα αυτα συμβαινουν :p

celius

Well-Known Member
22 Νοεμβρίου 2008
104
0
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. τωρα που την βλεπω καλυτερα εχουν κανει πουστια . αρε φωτοσοπ που εχει πεσει αχαχαχαχαχ

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
... η ουρά ακουμπάει και ξεπερνάει πρός τα κάτω το επίπεδο της πλάτης ...

ΜΠΟΡΕΙ να είναι disqualified ΜΠΟΡΕΙ και ένας κριτής να είναι ελαστικός (πρόσφατες οι ουρές - μεγάλο το πρόβλημα ) ...

Η ουρά είναι του πατέρα του ... ελπίζω και το κεφάλι να είναι δικό του :p :p :p

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
την μεγάλωσε κανεις?
εγώ που την μεγάλωσα δεν μου φαίνεται για photoshop
φαίνεται πως είναι καθισμένο
το τρίχωμα σε εκείνο το σημείο!:confused:

Και ας πούμε ότι δεν είναι σωστή(ουρα) από photos πάντα ,
γιατί πάντα πρέπει σε έναν σκύλο που βλέπουμε να τονίσουμε πρώτα ελαττώματα και να ακυρώνουμε το υπόλοιπο σκύλο από ένα λάτος .

ποιος είναι αυτός ο σκύλος χωρίς ελάττωμα?

τίποτα άλλο δεν σας άρεσε που είδατε(ομοιότητα...)?

Και αν μιλάμε για photoshop ευχαρίστως ανεβάζω και photos από sait Ελληνικά εκεί να δείτε δουλειά ...:cool:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Εχεις δίκιο.
Τόνισα την ουρά γιατί δεν είναι "ένα" ελάττωμα, είναι αποκλεισμού "κανονικά" σε αυτό το σχήμα. Και τα μάτια του είναι ανοιχτόχρωμα και πολύ δέρμα έχει στο λαιμό και χίλια δύο άλλα, αλλά να πούμε ότι ο σκύλος είναι πάρα πολύ καλός - πραγματικά ένας σκύλαρος ...
Η ομοιότητα με τον πατέρα του είναι εντυπωσιακή (εξού και οι φωτογραφίες μαζί) καικαθόλου τυχαία, και η μάνα του είναι πολύ καλή σκύλα ...

celius

Well-Known Member
22 Νοεμβρίου 2008
104
0
επειδη μοιαζει με τον πατερα του εβαλα τα σκυλια μαζι. για να το τονισω δηλαδη.

απλα η ουρα ειναι κραυγαλεα και χτυπαει πολυ ασχημα στο ματι. και στη φωτο εχει κοπει καθετα, διαφορετικη φορα τριχας καιι διαφορετικη φωτεινοτητα. αυτο βλεπω .

θα συμφωνησω μαζι σου οτι ειναι λαθος να κοιταμε τα αρνητικα πρωτα σε εναν σκυλο. εγω δεν το κανω ποτε. παντα σε δευτερη φαση. απλα εδω το προβλημα ειναι πολυ εμφανες. ξαναλεω οτι υπαρχει σκυλα στην ελλαδα με το ιδιο προβλημα η καλυτερα ακομα ποιο εντονο που κερδιζει σε ειδικες εκθεσεις. :eek::eek::eek: φανατζομαι την εχετε δει ολοι

γενικα ειναι πολυ εντιπωσιακο ζωο και μου αρεσει στο συνολο του . εγω ομως δεν ηθελα να σταθω σε αυτον αλλα στον πατερα του και στον τυπο τον οποιο φαινεται να περναει στουσ απογονους του.
η αληθεια ειναι οτι γινεται μια προσπαθεια να ανεβει και διαφημιστει σαν επιβητορας γι’αυτο τον πηρε πισω εκτροφεας του για στη τσεχια και στα χερια του ιδιοκτητη του δεν επαιρνε πολλα ζευγαρωματα. και καλα κανουν

celius

Well-Known Member
22 Νοεμβρίου 2008
104
0
ειδες λοιπον Ντενις οτι ο Φαουστο δεν ειναι ο μονος σκυλος με ουρα χασκι και προγουλι που παει καλα!!!!!!;)

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
και η μάνα του είναι πολύ καλή σκύλα ...

http://www.royalbreed-rottweiler.com/nikola15/nena6.gif

Ναι το μιλώ κάτω από την μίλια πέφτει πως είναι καλή η μάνα του(πόλους τίτλους από ADRK κριτές) με την ίδια ουρα και αυτός δεν είναι???:confused::confused::confused:

Και τα μάτια του είναι ανοιχτόχρωμα
Εσύ Denis μπορεί να είσαι σίγουρος για αυτό:cool::p:p:p

όσο για χίλια αλλα που έχει ίδωμεν είναι μονο 12 μηνών!

Εμενα πάντως μου άρεσε έχει και ωραίο pedigree πιστεύω μου κάνει στο μέλλον;)

αυτο τωρα δεν ειναι disqualified?
πως μπορει να ειναι V3 σε εκθεση με κριτη του ADRK?:confused::confused::confused:
Dimitri ,
Μόλις ξεκινήσεις να πηγαίνεις σε έκθεσις τα το καταλάβεις

Last edited:

celius

Well-Known Member
22 Νοεμβρίου 2008
104
0
παιδια πολυ ωραιος ειναι ο σκυλος . σκυλαρος και ειναι μονο 12 μηνων. τα ιδια πραγματα λετε κατ ουσιαν.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Δεν είπα ότι δεν είναι καλός σκύλος είπα ότι είναι λάθος η ουρά.

Αλλά ...

Κοίτα καλύτερα να δείς ότι η ουρά της σκύλας σε ΚΑΜΙΑ φωτογραφία δεν ξεπερνάει πρός τα κάτω ή έστω ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ την πλάτη της :

http://www.royalbreed-rottweiler.com/nena.htm

Η ουρά αυτή επιτρέπεται και δεν έχει διαφορά από νορμάλ ουρά. Η ουρά του σκύλου Fausto δεν επιτρέπεται ΚΑΝΟΝΙΚΑ, αλλά πολλοί κριτές την αφήνουν ...

Και ναι, μπορώ να είμαι σίγουρος ότι δεν έχει σκούρο μάτι, βλέπεις κάτι άλλο ?

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
Και ναι, μπορώ να είμαι σίγουρος ότι δεν έχει σκούρο μάτι, βλέπεις κάτι άλλο ?
Tο ότι "δεν έχει πολύ σκούρο" με "το έχει ανοιχτό" είναι πολύ διαφορετικά πράγματα!!!

Και αν κρίνουμε από photo και σχεδιάγραμμα ο Fausto είναι κάπου ενδιάμεσα από "sabre" και"coiled" πιστεύω επειδή η ουρα του απλός ακουμπάει στην πλάτη δεν κάνει στροφή να τελειώνει με την φορα προς τα πάνω.

χαίρομαι που συμφωνήσαμε έστω για photoshop:D

Status
Κλειδωμένο θέμα