Τζίμης Σαμαράς

vicken

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2008
55
0
Thessaloniki
Denis, συμφωνώ σε πολλά μαζί σου.

Από την πρώτη στιγμή μπήκα εδώ και ζήτησα ένα πράγμα.
Δεν μπήκα για να πω τι κάνω ούτε στο Σαμαρά, ούτε σε άλλη στέγη ή αδέσποτο.
Το αν προσπαθούμε να διορθώσουμε τα πράγματα και τι κάνουμε γι'αυτό με τις άκρες που έχουμε το ξέρουμε εμείς και δεν νομίζω πως πρέπει να δώσω αναλυτικό πρόγραμμα στον καθένα για να δώσει ένα τσουβάλι τροφή.
Αντιθέτως αν θέλει να έρθει να δει από κοντά και να βοηθήσει σε αυτό που κάνουμε και από 5 να γίνουμε 6, ευχαρίστως να του τα πω όλα αναλυτικά.
Να σαι σίγουρος πως προταιρεότητά μας είναι να γίνει κάτι οριστικο, γιατί ο κύριος φόβος μας εκτός των άλλων, είναι μη πεθάνει ο Σαμαράς και τότε να δούμε τι γρήγορες αποφάσεις θα πάρει η νομαρχία.
Μέχρι όμως να βρεθεί κάτι οριστικο προσπαθούμε να αποφορτίσουμε το χώρο απ'όσα περισσότερα σκυλάκια μπορούμε και να βελτιώσουμε όσο μπορούμε τα πράγματα.

Συνέχεια μου πετάτε την καραμέλα...προτείναμε λύσεις!
Ε λοιπόν να οι λύσεις, οι οποίες τις αναφέρω και σε άλλο ποστ, αλλά μερικοί το προσπερνούν.Τα ξαναγράφω...μπας και τα δουν!

Με τις φιλοζωικές έχουμε μιλήσει πάμπολλες φορές, φως στο τούνελ όμως δεν βλέπουμε.
Και όποιος γνωρίζει τις φιλοζωικές στη Θεσσαλονίκη πιστεύω πως είναι σε θέση να καταλάβει το γιατί(εξηγώ σε προηγούμενο ποστ τι χώρους και τι κάνει η καθεμία).

Οσο για το ΔΗΜΟ συμφωνώ και επαυξάνω οτι ΑΥΤΟΣ είναι που θα έπρεπε να βρει τη λύση.Ξέρεις όμως εσύ κανένα δήμο που κάνει οτι του αναλογεί?
Για να κλείσεις ραντεβού με τον Δήμαρχο για να σε ακούσει θέλει να έχεις βίσμα.
Είναι η γραμματέας του στην πόρτα, σε ρωτάει ευγενικά "έχετε ραντεβού?Μόνο με ραντεβού δέχεται".Λες όχι να κλείσω τότε.Σε ρωτάει τι τον θες...λες πάνω κάτω το πρόβλημα και σου λέει αφήστε το όνομα και το τηλέφωνό σας και θα σας ειδοποιήσω.Δεν σου κλείνει καν ραντεβού!!!!Αυτό έγινε δύο φορές!!!!!!Ακόμα περιμένω.....
Και δυστυχώς έχουμε και τις δουλειές μας πρωί-βράδυ για να ζήσουμε, οπότε δεν είναι και εύκολο να ξεροσταλιάζουμε στο Δήμο.Σαββατοκύριακα που ασχολούμαστε με την στέγη νομαρχίες,δημαρχίες είναι κλειστα!!!

Οσο για τα ΜΜΕ μην νομίζεις οτι ψωφάνε για τέτοια θέματα.
Είχα πάρει κάποτε σε τοπικούς σταθμούς και κανέας δεν ενδιαφέρθηκε.
Το έχουνε καλύψει το θέμα με το παραπάνω ήταν η απάντηση.

Οπότε τι μας μένει....να βάλω φωτιά να το κάψω όπως πρότεινε κάποιος ή να τον μπουζουριάσουμε μαζί και εμάς, όπως πάλι πρότεινε κάποιος?????

Οπότε μέχρι να βρούμε μία οριστική λύση στο πρόβλημα, εμείς οι 5, σαν μονάδες μέσα στο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ που είπε κάποιος, προσπαθούμε με αυτά που έχουμε να κάνουμε ότι μπορούμε.Αν κάποιος από εσάς έχει κάποια γνωριμία που μπορεί να βοηθήσει ευχαρίστως να μας πει και να τη χρεισιμοποιήσουμε!

Μόνο που δεν ξέρω που είναι πιο πολύ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ...εκεί έξω ή μέσα σε αυτές τις 14 σελίδες?

Λες για τις φώτο με τα στρώματα.
Τις δείξαμε, οχι βέβαια για να δείτε τα καινούρια στρώματα και να μας πείτε και μπράβο(άλλωστε δεν τα πήγαμε εμείς), αλλων παράνομων προσφορές ήταν.
Τις δείξαμε απλά για να δείτε πως τα ζώα είναι αρκετά καλύτερα εκεί απ'ότι σε άλλες στέγες.Εχουν όλα στέγη και μάλιστα τώρα το χειμώνα έχει βάλει και στρώματα για να είναι ζεστα.Οποιος έχει ασχοληθεί με άλλες στέγες που δυστυχώς τα καημένα είναι έξω στη βροχή και το κρύο χωρίς ούτε μία λαμαρίνα από πάνω τους και χωρίς να μπορούν να πάνε κάπου να προστατευθούν(περιφραγμένα), αυτός κατάλαβε τη διαφορά από το νταχάου του Σαμαρά με τις άλλες στέγες.

Και για να τελειώνω τα νούμερα, που λες και τα μπλα...μπλα... τα ζητούσε επίμονα κάποιος εδώ γιατί λέει πως για να βοηθήσει ΠΡΕΠΕΙ να ξέρει τι γίνεται πρώτα, τι κίνηση υπάρχει!

Οπότε τώρα πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μαζεύουμε προσφορές για τροφές!!!!

Σε λίγο θα έχουμε πει και την ιστορία της ζωής μπας και συγκινηθεί κανένας και βοηθήσει.
Μάλλον όσοι ήταν να βοηθήσουν, βοήθησαν χωρίς να ζητήσουν την παραμικρή απόδειξη.

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Όταν Μια Αγέλη Αδέσποτων σκύλων επιτέθηκαν στον γιο μου και τον Δάγκασαν
Στη μέση του δρόμου εντός του Κέντρου της πόλης μας
και Ο Δήμος που το Κατήγγειλα δεν έκανε τίποτε τότε Ανέλαβα εγώ Δράση.

Και φυσικά ξέρετε όλοι τι κάνουμε εμείς οι Γονείς.
Δεν χρειάζεται να συνεχίσω πιστεύω.

Οποτε σε πληροφορώ ότι προτιμώ να είναι εντός
Χορού που προστατεύονται και προστατεύονται τα παιδιά παρα οτιδήποτε άλλο.
Απλά Παραμόνεψα και την κατάλληλη ώρα με έναν ίσος για πόλους και για
εμενα Βάρβαρο τρόπο Διέλυσα την Αγέλη αυτή που τρομοκρατούσε και
επιτίθετο σχεδόν σε όλα τα παιδιά και περαστικούς.:confused:
Θάνατος από την στιγμή που Επιτέθηκαν άνευ λόγου σε Παιδιά κύριος.
Ανέλαβες δράση, παραμόνεψες και διέλυσες την αγέλη που δάγκασαν τον γιο σου, με απόφαση θανάτου στους ενόχους... Και για να δικαιολογήσεις την πράξη σου, τοποθετείς τον εαυτό σου στην ομάδα των "αγακτισμένων" γονέων!!!

Εύγε!

Και υποστηρίζεις την μανία (να συλέγει ζώα) κάποιου ανθρώπου με προφανή ψυχολογικά προβλήματα. Έτσι οι δρόμοι παραμένουν καθαροί για τα παιδιά σας.

Φοράτε (εσύ και οι όμοιοι σου) κάποια μασκα ή καποια στολή τύπου μπάτμαν ή σούπερμαν, ή φοράτε τα καθημερινά σας ρούχα όταν αναλαμβάνετε δράση?

Να σου πω ένα μυστικό? Ο γιός σου κινδυνεύει από παιδεραστές, από εμπόρους ναρκωτικών, από τα διερχόμενα αυτοκίνητα, από τις κουτσουλιές των πουλιών (λιστέρια, νόσος των πουλερικών κλπ), και από πολλά άλλα...

Τι δράση θα αναλάβεις για να σώσεις τον κανακάρη σου από όλα αυτά? Στα αδέσποτα σκυλιά θα περιοριστεί η δράση σου? Ξέρεις ότι εδώ στο Ελλαδιστάν, τους δολοφόνους, τους βιαστές, τους εγκληματίες γενικότερα του αμολάνε σύντομα από τις φυλακές και πολλοί εξ αυτών εγκληματούν ξανά? Κάποιοι εγκληματούν στις πενθήμερες άδειες που παίρνουν... Θα κάνεις κατι και γι αυτό?
Θα βοηθήσεις την δράση κάποιου ψυχάκια, που θα μαντρώνει όλους αυτούς σε κάποια ιδιότυπη φυλακή, για να αισθάνσαι ασφαλέστερη στους άδειους δρόμους?

Μια επίσκεψη στον ψυχίατρο θα σου κάνει πολύ καλό, μην την αναβάλλεις...

Rentina - Marley

Well-Known Member
14 Ιανουαρίου 2009
133
1
Thessaloniki
Ανέλαβες δράση, παραμόνεψες και διέλυσες την αγέλη που δάγκασαν τον γιο σου, με απόφαση θανάτου στους ενόχους... Και για να δικαιολογήσεις την πράξη σου, τοποθετείς τον εαυτό σου στην ομάδα των "αγακτισμένων" γονέων!!!

Εύγε!

Και υποστηρίζεις την μανία (να συλέγει ζώα) κάποιου ανθρώπου με προφανή ψυχολογικά προβλήματα. Έτσι οι δρόμοι παραμένουν καθαροί για τα παιδιά σας.

Φοράτε (εσύ και οι όμοιοι σου) κάποια μασκα ή καποια στολή τύπου μπάτμαν ή σούπερμαν, ή φοράτε τα καθημερινά σας ρούχα όταν αναλαμβάνετε δράση?

Να σου πω ένα μυστικό? Ο γιός σου κινδυνεύει από παιδεραστές, από εμπόρους ναρκωτικών, από τα διερχόμενα αυτοκίνητα, από τις κουτσουλιές των πουλιών (λιστέρια, νόσος των πουλερικών κλπ), και από πολλά άλλα...

Τι δράση θα αναλάβεις για να σώσεις τον κανακάρη σου από όλα αυτά? Στα αδέσποτα σκυλιά θα περιοριστεί η δράση σου? Ξέρεις ότι εδώ στο Ελλαδιστάν, τους δολοφόνους, τους βιαστές, τους εγκληματίες γενικότερα του αμολάνε σύντομα από τις φυλακές και πολλοί εξ αυτών εγκληματούν ξανά? Κάποιοι εγκληματούν στις πενθήμερες άδειες που παίρνουν... Θα κάνεις κατι και γι αυτό?
Θα βοηθήσεις την δράση κάποιου ψυχάκια, που θα μαντρώνει όλους αυτούς σε κάποια ιδιότυπη φυλακή, για να αισθάνσαι ασφαλέστερη στους άδειους δρόμους?

Μια επίσκεψη στον ψυχίατρο θα σου κάνει πολύ καλό, μην την αναβάλλεις...
1. Δεν θα ξαναβάλεις Λόγια στα Γραπτά μου και στο στόμα μου που δεν είπα.
Ποτε Δεν Έγραψα ότι τα Θανάτωσα.

2. το χειρότερο είναι Πως θα τα Προστατέψω από Άτομα σαν εσένα
και όχι σαν εμενα και αλλα Εγκληματικά Στοιχεια.

δυστυχώς η Παρερμηνεύσει είναι η Ημιμάθεια πολλών.

σου εύχομαι καλή συνεχεια στις σκέψης σου

Εγώ απλά Γελάω μαζί σου προς το παρόν.

Με Λίγα λόγια Απαξιώ τελείως να ασχοληθώ μαζί σου.

Afroditi

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2008
509
0
Θεσσαλονίκη,Αθήνα
Σόρρυ που επεμβαίνω(κ είμαστε κ off topic)αλλά,Rentina-Marley,από τα λεγόμενά σου,δε διευκρινίζεις ποια ακριβώς ήτανε η συμβολή σου στη διάλυση της αγέλης.
Τη μια υποστηρίζεις τη 'θανάτωση' κ την άλλη όχι.
Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων,διευκρίνισέ το αν θες :)

Rentina - Marley

Well-Known Member
14 Ιανουαρίου 2009
133
1
Thessaloniki
Όταν θα γίνεις ( Δεν ξέρω η είσαι )
αρχηγός μιας αγέλης Ανθρώπων τότε Θα έχεις και το δικαίωμα να κρίνεις
Με το Χαρακτηρισμό που προσπαθείς να Επιβάλεις την άποψη σου.

επίσης δεν έχω λόγο να λογοδοτήσω σε κανέναν .

Αν οι Αρχές έκαναν το Έργο τους Σωστά τότε ίσος να συμφωνούσα σε πολλά.

Όταν όμως δεν το κάνουν δυστυχώς
Δεν σε σκέφτηκα τότε να Έρθεις και να Χαϊδέψεις την Αγέλη που θέλεις να προστατέψεις.

Εναντια σε μικρά και ανυπεράσπιστα Παιδιά.
Όχι μονο τα δικά μου αλλα και τις περιοχής.

Αν είσαι φιλόζωος ... καλά κανεις
Εγώ δεν είμαι και χαίρομαι που δεν είμαι σαν εσένα Φιλόζωος.

Κάποια πράγματα Φιλε μου Έχουν
Μια αρχή και ένα Τέλος.

Όταν Τον Λύκο τον κάναμε Σκύλο
το κάναμε για να είναι η Συντροφια μας
όταν αυτή η συντροφια τείνει να γίνει
Εχθρός σου τότε αναρωτήσου που είναι η αρχή και που το τέλος.

Και όπως Ξέρεις Καλά
Εσύ που επιβραβεύεις (είμαι σίγουρος)
Την Ηθική και φιλοζωική πράξη τον Έτερον μας
Φιλόζωων Ξένων Ευρωπαϊκών Κρατών
Ξέρεις πια θα ήταν η κατάληξη τον σκύλων ???

αυτά για να μην βγούμε και εκτος θέματος.
Όπως Βλέπεις αγαπητή μου Afroditi
Η αναφορά μου για την θανάτωση είναι στο τι κάνουν αλλα
Ευρωπαϊκά Κράτη.

Όμως ο Αγαπητός μου Amangos
απομόνωσε αυτό που τον ενδιέφερε για να κάνει τι ???

Ερίσεις όπως όλοι Γνωρίζουμε είναι και η Μοναδική λύση Αυτή
όταν κάποια Σκυλιά Αδέσποτα η Δεσποτικά
επιτεθούν άνευ λόγου σε Άνθρωπο.

δεν ξέρω αν είναι η σωστή η όχι όμως την βρίσκω και εγώ ως Λύση.

Εγώ αυτό που έκανα ήταν να διαλύσω όπως προανέφερα την Αγέλη.
Δεν ανέφερα πουθενά την πράξη
Νομίζω ότι είναι δικαίωμα μου να το δημοσιεύσω η Όχι
σωστά ???

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Εγώ απλά να πω ότι τα σκυλιά γενικά και τα αδέσποτα πολύ περισσότερο επιτίθενται πολύ σπάνια εως και ποτέ ανευ λόγου...
Σχεδόν πάντα κάνουμε πραγματα τα οποιά είναι ακρως προκλητικά για αυτά χωρίς εμεις να αντιληφθούμε το παραμικρό!Πόσο μάλλον τα παιδιά που δεν εχουν και γνώσεις και εμπειρίες...

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Εγώ αυτό που έκανα ήταν να διαλύσω όπως προανέφερα την Αγέλη.
Δεν ανέφερα πουθενά την πράξη
Νομίζω ότι είναι δικαίωμα μου να το δημοσιεύσω η Όχι
σωστά ???
Ένας τρόπος υπάρχει για να διαλύσεις μια αγέλη σκύλων. Να την ξεκληρίσεις.
Είναι δικαίωμα σου να μην μας πεις με ποιον τρόπο ενέργησες, αλλά από τη στιγμή που δεν μας διευκρινίζεις είναι δικαίωμα του Amangos ή του οποιουδήποτε άλλου να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα (αυθαίρετα ή όχι).

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Βρε Ρόττυ, τα δικά της λόγια έκανα quote...
Δεν τα είπε όλα σε ένα, έκοψα από 3-4 διαφορετικά δικά της ποστ.
Δεν ξέρω εσείς τι συμπέρασμα βγάζετε, μπορεί εγώ να "παρεξήγησα", τι να πω, αλλά... ενήλικοι και σώφρωνες άνθρωποι υποτίθεται πως είμαστε, ο καθένας μπορεί να διαβάσει τα δικα της γραφόμενα και να βγάλει τα συμπεράσματα του.

Όταν θα γίνεις ( Δεν ξέρω η είσαι )
αρχηγός μιας αγέλης Ανθρώπων τότε Θα έχεις και το δικαίωμα να κρίνεις
Με το Χαρακτηρισμό που προσπαθείς να Επιβάλεις την άποψη σου.

επίσης δεν έχω λόγο να λογοδοτήσω σε κανέναν .

Αν οι Αρχές έκαναν το Έργο τους Σωστά τότε ίσος να συμφωνούσα σε πολλά.

Όταν όμως δεν το κάνουν δυστυχώς
Δεν σε σκέφτηκα τότε να Έρθεις και να Χαϊδέψεις την Αγέλη που θέλεις να προστατέψεις.

Εναντια σε μικρά και ανυπεράσπιστα Παιδιά.
Όχι μονο τα δικά μου αλλα και τις περιοχής.

Αν είσαι φιλόζωος ... καλά κανεις
Εγώ δεν είμαι και χαίρομαι που δεν είμαι σαν εσένα Φιλόζωος.

Κάποια πράγματα Φιλε μου Έχουν
Μια αρχή και ένα Τέλος.

Όταν Τον Λύκο τον κάναμε Σκύλο
το κάναμε για να είναι η Συντροφια μας
όταν αυτή η συντροφια τείνει να γίνει
Εχθρός σου τότε αναρωτήσου που είναι η αρχή και που το τέλος.

Και όπως Ξέρεις Καλά

αυτά για να μην βγούμε και εκτος θέματος.

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Πάντως όχι για εμενα να πεταχτούν και πάλι στον δρόμο.

Σε πληροφορώ και δεν το κρύβω διότι αν είσαι και εσύ Γονέας αυτό θα έκανες.

Όταν Μια Αγέλη Αδέσποτων σκύλων επιτέθηκαν στον γιο μου και τον Δάγκασαν
Στη μέση του δρόμου εντός του Κέντρου της πόλης μας
και Ο Δήμος που το Κατήγγειλα δεν έκανε τίποτε τότε Ανέλαβα εγώ Δράση.

Και φυσικά ξέρετε όλοι τι κάνουμε εμείς οι Γονείς.
Δεν χρειάζεται να συνεχίσω πιστεύω.

Οποτε σε πληροφορώ ότι προτιμώ να είναι εντός
Χορού που προστατεύονται και προστατεύονται τα παιδιά παρα οτιδήποτε άλλο.

Τώρα αν το Κράτος δεν μπορεί να μεριμνήσει σωστά αυτοί είναι οι Υπαίτιοι και όχι εμείς( το εμείς όλοι εμείς) που σκεφτόμαστε τι να κάνουμε.
Όχι Βεβαια να τα σκοτώσω !!!:mad:

Απλά Παραμόνεψα και την κατάλληλη ώρα με έναν ίσος για πόλους και για
εμενα Βάρβαρο τρόπο Διέλυσα την Αγέλη αυτή που τρομοκρατούσε και
επιτίθετο σχεδόν σε όλα τα παιδιά και περαστικούς.:confused:

φυσικά είχα και την Βοήθεια τον Κατοίκων τις Περιοχής.

( Ας σκεφτούμε λοιπόν ότι όταν λέμε να έχουμε Αδέσποτα σκυλιά ότι θα έχουμε
και τέτοιες συμπεριφορές και από τους Αθρώπους αλλα και από τους Σκύλους.)

( Ο Λόγος τις Γραφής μου είναι θέμα συνήθειας από την Βυζαντινή γραφή και λόγο επαγγέλματος απαγγελίας λόγου.)

Πιστεύω να σε έβγαλα από την απορία.:)
και σε επόμενο μήνυμα καταλήγει η ίδια: Θάνατος από την στιγμή που Επιτέθηκαν άνευ λόγου σε Παιδιά

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Είπε ωστόσο κι αυτό:
Όχι Βεβαια να τα σκοτώσω !!!:mad:
Παρ' όλα αυτά μια αγέλη ΔΕΝ διαλύεται εύκολα. Μόνο αν κουβαλήσατε τα σκυλιά σε άλλο μέρος. Τι άλλο κάνατε? Τους σπάσατε τα πόδια?

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
Και όπως Ξέρεις Καλά

νομιζω οτι ετσι βγαινει καπως καλυτερο νοημα για το τι ειπε.

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
από λάθος δημοσίευσα πρώτα το τρίτο μήνυμα, και μετά το ρώτο και το δεύτερο. Άκοπα, αμοντάριστα. Απλώς έκανα πιο σκούρα αυτά που απόκοψα, γιατί στα δικά μου μάτια τουλάχιστον, οδηγούν σε ξεκάθαρα συμπεράσματα.

Οι χαρακτηρισαμοί και τα υπόλοιπα περί "του απαντάω πρώτα αλλά μετά απαξιώ να ασχολούμαι μαζί σου", με αφήνουν αδιάφορο. Τα γραπτά είναι δικά της, και ο καθένας που διαβάζει, βγάζει τα συμπεράσματα του. Όποιος δεν αντέχει την κριτική για όσα γράφει, ας μην γράφει σε δημόσιο φόρουμ συζητήσεων, διότι δεν αντέχει την συζήτηση.

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
[/b]

νομιζω οτι ετσι βγαινει καπως καλυτερο νοημα για το τι ειπε.
πριν από αυτό, αφού επέριψε σε τρίτους τις ευθύνες των πράξεων της, δικαιολόγησε τον εαυτό της γιατί.... "Απλά Παραμόνεψε και την κατάλληλη ώρα με έναν ίσως για πολλους και για αυτήν Βάρβαρο τρόπο Διέλυσε την Αγέλη αυτή "

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com

Εύγε!

Δεν είπα ότι τα σκότωσε, είπα ότι είχε λάβει απόφαση θανάτου, ότι τους αξίζει ο θάνατος δηλαδή. Κι έτσι, κατέληξε να υποστηρίζει τον συλέκτη ζώων, που εξ αιτίας του οι δρόμοι είναι καθαροί από τα αδέσποτα που αισθάνεται να την απειλούν...

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Καλά ας το σκεφτούμε κι αλλιώς, ας μπούμε δηλαδή στη θέση του.
Είναι πατέρας και ίσως ενήργησε εν βρασμώ. Και όντως τα επικίνδυνα σκυλιά πρέπει να θανατώνονται. Ήταν όμως αυτά τα σκυλιά επικίνδυνα? Τι ακριβώς συνέβη? Είναι δυνατόν να δάγκωναν όντως τους πάντες? Και τελικά, ποια ήταν η βαρβαρότητα που διέλυσε την αγέλη? Αν δεν τα μάθουμε αυτά, αν δεν αποφασίσει ο ίδιος να μας απαντήσει δηλαδή, δεν έχει κανένα νόημα να συνεχίζουμε τη συζήτηση.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Ποιος Μπρους Λι και Τσακι Τσαν ρε παιδιά?
Ας δεχτούμε πως αρχίζει κάποιος τα «καρατερίστικα» κόλπα ή σκάει με μαδέρια και αρχίζει την κλοτσοπατιναδα στα αδέσποτα, υπάρχει περίπτωση να διαλύσει την αγέλη? Θα τρελαθούμε τελείως?

Έγραψα και προηγουμένως πως μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να διαλυθεί μια αγέλη. Να ξεκληριστεί /αφανιστεί και αυτό μπορεί να επιτευχθεί είτε σκοτώνοντας τα ζώα, είτε παγιδεύοντας κάποια από αυτά και μεταφέροντας τα σε άλλες περιοχές (που σημαίνει πως φορτώνεις το πρόβλημα σε άλλους).

Afroditi

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2008
509
0
Θεσσαλονίκη,Αθήνα
Από τη στιγμή που δε μας διευκρινίζει το πως,το μυαλό μας μπορεί να πάει αυθαίρετα σε πολλούς τρόπους αλλά όπως κ να το κάνεις,οι τρόποι,όπως αναφέρει κ η ROTTIE,είναι αυτοί.Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.
Από προσωπική εμπειρία,έχω δει να δίνεται πολλές φορές αυτή η λύση,αλλιώς δε διαλύεται η αγέλη,δεν υπάρχει κανένας λόγος να διαλυθούν άλλωστε!
Από την άλλη,είναι γονιός κ αν δεν αποκτήσουμε δικά μας παιδιά,δε νομίζω ότι μπορούμε να καταλάβουμε ακριβώς πως νιώθει στο θέαμα ενός σκύλου να επιτίθεται στο παιδί του..