1. Δεν θα ξαναβάλεις Λόγια στα Γραπτά μου και στο στόμα μου που δεν είπα.
Ποτε Δεν Έγραψα ότι τα Θανάτωσα.
2. το χειρότερο είναι Πως θα τα Προστατέψω από Άτομα σαν εσένα
και όχι σαν εμενα και αλλα Εγκληματικά Στοιχεια.
δυστυχώς η Παρερμηνεύσει είναι η Ημιμάθεια πολλών.
σου εύχομαι καλή συνεχεια στις σκέψης σου
Εγώ απλά Γελάω μαζί σου προς το παρόν.
Με Λίγα λόγια Απαξιώ τελείως να ασχοληθώ μαζί σου.
Αυτό είπα amangos?
Δάγκωσαν κάποιο από τα παιδιά σου?Εύχομαι όχι.
Δε θέλω να κρίνω κανέναν.Αυτό που λέω,είναι πως ο καθένας αντιδράει αλλιώς.Για σένα,σωστό μπορεί να είναι κάτι που για άλλον γονιο να μην είναι,δεν αναφέρθηκα προσωπικά σε σένα!
Η άποψή μου είναι πως δε μπορώ να μπω στη θέση του γονιού από τη στιγμή που δεν είμαι,αλλά καταδικάζω τη θανάτωση.
Από το πουθενά πάλι δημιουργούμε θέμα..
Βγάζουμε τα συμπεράσματά μας από την απάντησή του κ τελείωσε το θέμα!
Αν και δεν σκόπευα να απαντήσω στο πιο πάνω, θα μου επιτρέψεις να το χρησιμοποιήσω για να αντιληφθούμε τι λέει ο καθένας...
εγώ είπα για απόφαση θανάτου, δεν είπα ότι θανάτωσε ο ίδιος κάποιον σκύλο, αν και ο ίδιος μίλησε για ενέργειες που έκανε και που ακόμα και ο ίδιος αποδοκίμαζε...
Παρόλα αυτά, ο ίδιος εξέλαβε την κουβέντα μου σαν να είπα ότι τα σκότωσε ο ίδιος... Μήπως είχε την μύγα και μυγιάστηκε?
Είπε ο εν λόγω κύριος ότι θα προστατεύσει τα παιδιά του από ανθρώπους σαν κι εμένα, και άλλα εγκληματικά στοιχεία, ενώ δεν με γνωρίζει... Αυτό δείχνει επίσης ενα ποιόν ανθρώπου κρίνοτας κάποιον που δεν γνωρίζει αλλά απλώς επισημαίνει ότι αυτά που ο ίδιος έχει γράψει είναι κουκουρούκου, αλλά δεν θα το σχολιάσω εγώ, ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του.
Ξέρει επίσης τόσα πολλά, που αντιλαμβάνεται το μέγεθος της ημιμάθειας μου, και γελάει μαζί μου... ενώ δεν ασχολείται μαζί μου!!!
Και για να ολοκληρώσω με το δικό του κείμενο, και σε αυτό το κείμενο αλλά και στα προηγούμενα, ο "γνώστης" έχει πλήρη μεσάνυχτα της στοιχειώδους ορθογραφίας και συντακτικού!!!
Και σε αυτόν τον άνθρωπο, εσύ δίνεις άλλοθι γιατί δεν είσαι γονιός, και δεν ξέρεις τι θα κάνεις όταν θα γίνεις κι εσύ γονιός...
Σου απάντησα λοιπόν πως εγώ είμαι γονιός, αλλά ούτε σκέφτομαι έτσι, ούτε φέρομαι έτσι. Δεν αναλαμβάνω δράση για το ξεπάστρεμα των αδεσπότων, ούτε ψάχνω για άλλοθι για τις ενέργειες μου.
Αναρωτιέσαι εαν το παιδί μου έχει δαγκωθεί από αδέσποτο... Από αδέσποτο, ποτέ δεν δαγκώθηκε κάποιο παιδί μου, και σε διαβεβαιώνω πως έχουν έρθει σε επαφή με πολλά, και με αγέλες από τέτοια σκυλιά. Αντιθέτως, εχει δαγκωθεί ένα παιδί μου σε ηλικία 2 ετών, από σπιτικό σκύλο, μια τρυπα κάτω από το ματι, μια τρύπα κάτω από το αυτί, και ένα μάγουλο ξεσκισμένο...
Κι όμως, αυτό το παιδί, λατρεύει τους σκύλους, παίζει με όλα τα σκυλιά, και δεν αισθάνεται ανασφαλές στους δρόμους και στις πλατείες επειδή υπάρχουν αδέσποτα... έγινε ένα λάθος, και δεν ξανάγινε ποτέ ξανά. Δηλαδή όταν το παιδί θα μάθει να οδηγάει και θα τρακάει πρώτη φορά, θα σταματήσει την οδήγηση? Ή θα ξεπαστρέψει με τον άλφα ή τον βήτα τρόπο (ο καλός γονιός) όλα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα για να είναι ασφαλής ο κανακάρης του?
Δεν έχει κανένα νόημα να συνεχίσω, ούτε νομίζω πως κάποιος που δεν θέλει να καταλάβει, θα καταλάβει επειδή θα γράψω περισσότερα.
Το μόνο που θέλω να συμπληρώσω, είναι πως δεν καταλαβαίνω γιατί το να διαφωνεί καποιος με την οπτική του άλλου, ή να ζητάει εξηγήσεις για κάτι που ειπώθηκε, το αντιμετωπίζετε σαν "θέμα"... Ποιόν έβλαψε ο διάλογος?