Τζίμης Σαμαράς

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Από την άλλη,είναι γονιός κ αν δεν αποκτήσουμε δικά μας παιδιά,δε νομίζω ότι μπορούμε να καταλάβουμε ακριβώς πως νιώθει στο θέαμα ενός σκύλου να επιτίθεται στο παιδί του..
Εγώ έχω 5 παιδιά. Και πάρκα σε πάρκα, πλατείες, κλπ με ένα σωρό αδέσποτα... Και ξέρουν να φερθούν κατάλληλα, και δεν είχαν ποτέ κάποιο πρόβλημα.

Για όνομα του Θεού, ο μόνος γονιός στο φόρουμ αυτό νομίζεις ότι είναι αυτός?

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Ρε παιδιά ο άνθρωπος τα είδε να τρέχουν δεξιά αριστερά σου λέει "διαλύθηκε ΑΧΑ!!" :)
:D:D:D:D:D
Κι εγώ φοβάμαι ότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι...:(
Σίγουρα πάντως να δεις να επιτίθενται στο παιδί σου δεν είναι το καλύτερο ασχέτως με το πώς πότε και γιατί!
Θεωρώ ότι κάθε ενήλικος άνθρωπος οφείλει να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να μην μπει σε λογικές αυτοδικίας,αλλιώς σε όλα τα ζητήματα να πάρουμε το νόμο στα χέρια μας, αλλά όντας έξω από το χορό...;)
Ξέρω ότι εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω, και δεν το έκανα όταν δάγκωσαν έναν συγγενή μου!:)

Afroditi

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2008
509
0
Θεσσαλονίκη,Αθήνα
Εγώ έχω 5 παιδιά. Και πάρκα σε πάρκα, πλατείες, κλπ με ένα σωρό αδέσποτα... Και ξέρουν να φερθούν κατάλληλα, και δεν είχαν ποτέ κάποιο πρόβλημα.

Για όνομα του Θεού, ο μόνος γονιός στο φόρουμ αυτό νομίζεις ότι είναι αυτός?
Αυτό είπα amangos?
Δάγκωσαν κάποιο από τα παιδιά σου?Εύχομαι όχι.
Δε θέλω να κρίνω κανέναν.Αυτό που λέω,είναι πως ο καθένας αντιδράει αλλιώς.Για σένα,σωστό μπορεί να είναι κάτι που για άλλον γονιο να μην είναι,δεν αναφέρθηκα προσωπικά σε σένα!
Η άποψή μου είναι πως δε μπορώ να μπω στη θέση του γονιού από τη στιγμή που δεν είμαι,αλλά καταδικάζω τη θανάτωση.
Από το πουθενά πάλι δημιουργούμε θέμα..
Βγάζουμε τα συμπεράσματά μας από την απάντησή του κ τελείωσε το θέμα!

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
1. Δεν θα ξαναβάλεις Λόγια στα Γραπτά μου και στο στόμα μου που δεν είπα.
Ποτε Δεν Έγραψα ότι τα Θανάτωσα.

2. το χειρότερο είναι Πως θα τα Προστατέψω από Άτομα σαν εσένα
και όχι σαν εμενα και αλλα Εγκληματικά Στοιχεια.

δυστυχώς η Παρερμηνεύσει είναι η Ημιμάθεια πολλών.

σου εύχομαι καλή συνεχεια στις σκέψης σου

Εγώ απλά Γελάω μαζί σου προς το παρόν.

Με Λίγα λόγια Απαξιώ τελείως να ασχοληθώ μαζί σου.
Αυτό είπα amangos?
Δάγκωσαν κάποιο από τα παιδιά σου?Εύχομαι όχι.
Δε θέλω να κρίνω κανέναν.Αυτό που λέω,είναι πως ο καθένας αντιδράει αλλιώς.Για σένα,σωστό μπορεί να είναι κάτι που για άλλον γονιο να μην είναι,δεν αναφέρθηκα προσωπικά σε σένα!
Η άποψή μου είναι πως δε μπορώ να μπω στη θέση του γονιού από τη στιγμή που δεν είμαι,αλλά καταδικάζω τη θανάτωση.
Από το πουθενά πάλι δημιουργούμε θέμα..
Βγάζουμε τα συμπεράσματά μας από την απάντησή του κ τελείωσε το θέμα!
Αν και δεν σκόπευα να απαντήσω στο πιο πάνω, θα μου επιτρέψεις να το χρησιμοποιήσω για να αντιληφθούμε τι λέει ο καθένας...

εγώ είπα για απόφαση θανάτου, δεν είπα ότι θανάτωσε ο ίδιος κάποιον σκύλο, αν και ο ίδιος μίλησε για ενέργειες που έκανε και που ακόμα και ο ίδιος αποδοκίμαζε...
Παρόλα αυτά, ο ίδιος εξέλαβε την κουβέντα μου σαν να είπα ότι τα σκότωσε ο ίδιος... Μήπως είχε την μύγα και μυγιάστηκε?

Είπε ο εν λόγω κύριος ότι θα προστατεύσει τα παιδιά του από ανθρώπους σαν κι εμένα, και άλλα εγκληματικά στοιχεία, ενώ δεν με γνωρίζει... Αυτό δείχνει επίσης ενα ποιόν ανθρώπου κρίνοτας κάποιον που δεν γνωρίζει αλλά απλώς επισημαίνει ότι αυτά που ο ίδιος έχει γράψει είναι κουκουρούκου, αλλά δεν θα το σχολιάσω εγώ, ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του.

Ξέρει επίσης τόσα πολλά, που αντιλαμβάνεται το μέγεθος της ημιμάθειας μου, και γελάει μαζί μου... ενώ δεν ασχολείται μαζί μου!!!

Και για να ολοκληρώσω με το δικό του κείμενο, και σε αυτό το κείμενο αλλά και στα προηγούμενα, ο "γνώστης" έχει πλήρη μεσάνυχτα της στοιχειώδους ορθογραφίας και συντακτικού!!!

Και σε αυτόν τον άνθρωπο, εσύ δίνεις άλλοθι γιατί δεν είσαι γονιός, και δεν ξέρεις τι θα κάνεις όταν θα γίνεις κι εσύ γονιός...

Σου απάντησα λοιπόν πως εγώ είμαι γονιός, αλλά ούτε σκέφτομαι έτσι, ούτε φέρομαι έτσι. Δεν αναλαμβάνω δράση για το ξεπάστρεμα των αδεσπότων, ούτε ψάχνω για άλλοθι για τις ενέργειες μου.

Αναρωτιέσαι εαν το παιδί μου έχει δαγκωθεί από αδέσποτο... Από αδέσποτο, ποτέ δεν δαγκώθηκε κάποιο παιδί μου, και σε διαβεβαιώνω πως έχουν έρθει σε επαφή με πολλά, και με αγέλες από τέτοια σκυλιά. Αντιθέτως, εχει δαγκωθεί ένα παιδί μου σε ηλικία 2 ετών, από σπιτικό σκύλο, μια τρυπα κάτω από το ματι, μια τρύπα κάτω από το αυτί, και ένα μάγουλο ξεσκισμένο...

Κι όμως, αυτό το παιδί, λατρεύει τους σκύλους, παίζει με όλα τα σκυλιά, και δεν αισθάνεται ανασφαλές στους δρόμους και στις πλατείες επειδή υπάρχουν αδέσποτα... έγινε ένα λάθος, και δεν ξανάγινε ποτέ ξανά. Δηλαδή όταν το παιδί θα μάθει να οδηγάει και θα τρακάει πρώτη φορά, θα σταματήσει την οδήγηση? Ή θα ξεπαστρέψει με τον άλφα ή τον βήτα τρόπο (ο καλός γονιός) όλα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα για να είναι ασφαλής ο κανακάρης του?

Δεν έχει κανένα νόημα να συνεχίσω, ούτε νομίζω πως κάποιος που δεν θέλει να καταλάβει, θα καταλάβει επειδή θα γράψω περισσότερα.

Το μόνο που θέλω να συμπληρώσω, είναι πως δεν καταλαβαίνω γιατί το να διαφωνεί καποιος με την οπτική του άλλου, ή να ζητάει εξηγήσεις για κάτι που ειπώθηκε, το αντιμετωπίζετε σαν "θέμα"... Ποιόν έβλαψε ο διάλογος?

Rentina - Marley

Well-Known Member
14 Ιανουαρίου 2009
133
1
Thessaloniki
Για να πάρουμε την Ιστορία από την Αρχή

Πάντως όχι για εμενα να πεταχτούν και πάλι στον δρόμο.

Σε πληροφορώ και δεν το κρύβω διότι αν είσαι και εσύ Γονέας αυτό θα έκανες.

Όταν Μια Αγέλη Αδέσποτων σκύλων επιτέθηκαν στον γιο μου και τον Δάγκασαν
Στη μέση του δρόμου εντός του Κέντρου της πόλης μας
και Ο Δήμος που το Κατήγγειλα δεν έκανε τίποτε τότε Ανέλαβα εγώ Δράση.

Και φυσικά ξέρετε όλοι τι κάνουμε εμείς οι Γονείς.
Δεν χρειάζεται να συνεχίσω πιστεύω.

Οποτε σε πληροφορώ ότι προτιμώ να είναι εντός
Χορού που προστατεύονται και προστατεύονται τα παιδιά παρα οτιδήποτε άλλο.

Τώρα αν το Κράτος δεν μπορεί να μεριμνήσει σωστά αυτοί είναι οι Υπαίτιοι και όχι εμείς( το εμείς όλοι εμείς) που σκεφτόμαστε τι να κάνουμε.
Όχι Βεβαια να τα σκοτώσω !!!:mad:

Απλά Παραμόνεψα και την κατάλληλη ώρα με έναν ίσος για πόλους και για
εμενα Βάρβαρο τρόπο Διέλυσα την Αγέλη αυτή που τρομοκρατούσε και
επιτίθετο σχεδόν σε όλα τα παιδιά και περαστικούς.:confused:

φυσικά είχα και την Βοήθεια τον Κατοίκων τις Περιοχής.

( Ας σκεφτούμε λοιπόν ότι όταν λέμε να έχουμε Αδέσποτα σκυλιά ότι θα έχουμε
και τέτοιες συμπεριφορές και από τους Αθρώπους αλλα και από τους Σκύλους.)

( Ο Λόγος τις Γραφής μου είναι θέμα συνήθειας από την Βυζαντινή γραφή και λόγο επαγγέλματος απαγγελίας λόγου.)

Πιστεύω να σε έβγαλα από την απορία.:)
Εγώ πάντως χαίρομαι να βλέπω ζώα σε αγέλη, παρά κάποια αδεσποτάκια που είναι μόνο τους και τα κλωτσάει ο κάθε πα....αρας. Μπορούν να υπερασπίζονται καλύτερα τον εαυτό τους όλα μαζί. Εμείς φταίμε που καταντησανε έτσι τα ζώα και μετά γκρινιάζουμε κι απο πάνω..... και πως ακριβως διαλύσατε την αγέλη, για να'χουμε καλό ρώτημα? πήγατε τα μισά αλλου?
Όταν θα γίνεις ( Δεν ξέρω η είσαι )
αρχηγός μιας αγέλης Ανθρώπων τότε Θα έχεις και το δικαίωμα να κρίνεις
Με το Χαρακτηρισμό που προσπαθείς να Επιβάλεις την άποψη σου.

επίσης δεν έχω λόγο να λογοδοτήσω σε κανέναν .

Αν οι Αρχές έκαναν το Έργο τους Σωστά τότε ίσος να συμφωνούσα σε πολλά.

Όταν όμως δεν το κάνουν δυστυχώς
Δεν σε σκέφτηκα τότε να Έρθεις και να Χαϊδέψεις την Αγέλη που θέλεις να προστατέψεις.

Εναντια σε μικρά και ανυπεράσπιστα Παιδιά.
Όχι μονο τα δικά μου αλλα και τις περιοχής.

Αν είσαι φιλόζωος ... καλά κανεις
Εγώ δεν είμαι και χαίρομαι που δεν είμαι σαν εσένα Φιλόζωος.

Κάποια πράγματα Φιλε μου Έχουν
Μια αρχή και ένα Τέλος.

Όταν Τον Λύκο τον κάναμε Σκύλο
το κάναμε για να είναι η Συντροφια μας
όταν αυτή η συντροφια τείνει να γίνει
Εχθρός σου τότε αναρωτήσου που είναι η αρχή και που το τέλος.

Και όπως Ξέρεις Καλά
Εσύ που επιβραβεύεις (είμαι σίγουρος)
Την Ηθική και φιλοζωική πράξη τον Έτερον μας
Φιλόζωων Ξένων Ευρωπαϊκών Κρατών
Ξέρεις πια θα ήταν η κατάληξη τον σκύλων ???

Θάνατος από την στιγμή που Επιτέθηκαν άνευ λόγου σε Παιδιά κύριος.

αυτά για να μην βγούμε και εκτος θέματος.
Ανέλαβες δράση, παραμόνεψες και διέλυσες την αγέλη που δάγκασαν τον γιο σου, με απόφαση θανάτου στους ενόχους... Και για να δικαιολογήσεις την πράξη σου, τοποθετείς τον εαυτό σου στην ομάδα των "αγακτισμένων" γονέων!!!

Εύγε!

Και υποστηρίζεις την μανία (να συλέγει ζώα) κάποιου ανθρώπου με προφανή ψυχολογικά προβλήματα. Έτσι οι δρόμοι παραμένουν καθαροί για τα παιδιά σας.

Φοράτε (εσύ και οι όμοιοι σου) κάποια μασκα ή καποια στολή τύπου μπάτμαν ή σούπερμαν, ή φοράτε τα καθημερινά σας ρούχα όταν αναλαμβάνετε δράση?

Να σου πω ένα μυστικό? Ο γιός σου κινδυνεύει από παιδεραστές, από εμπόρους ναρκωτικών, από τα διερχόμενα αυτοκίνητα, από τις κουτσουλιές των πουλιών (λιστέρια, νόσος των πουλερικών κλπ), και από πολλά άλλα...

Τι δράση θα αναλάβεις για να σώσεις τον κανακάρη σου από όλα αυτά? Στα αδέσποτα σκυλιά θα περιοριστεί η δράση σου? Ξέρεις ότι εδώ στο Ελλαδιστάν, τους δολοφόνους, τους βιαστές, τους εγκληματίες γενικότερα του αμολάνε σύντομα από τις φυλακές και πολλοί εξ αυτών εγκληματούν ξανά? Κάποιοι εγκληματούν στις πενθήμερες άδειες που παίρνουν... Θα κάνεις κατι και γι αυτό?
Θα βοηθήσεις την δράση κάποιου ψυχάκια, που θα μαντρώνει όλους αυτούς σε κάποια ιδιότυπη φυλακή, για να αισθάνσαι ασφαλέστερη στους άδειους δρόμους?

Μια επίσκεψη στον ψυχίατρο θα σου κάνει πολύ καλό, μην την αναβάλλεις...
1. Δεν θα ξαναβάλεις Λόγια στα Γραπτά μου και στο στόμα μου που δεν είπα.
Ποτε Δεν Έγραψα ότι τα Θανάτωσα.

2. το χειρότερο είναι Πως θα τα Προστατέψω από Άτομα σαν εσένα
και όχι σαν εμενα και αλλα Εγκληματικά Στοιχεια.

δυστυχώς η Παρερμηνεύσει είναι η Ημιμάθεια πολλών.

σου εύχομαι καλή συνεχεια στις σκέψης σου

Εγώ απλά Γελάω μαζί σου προς το παρόν.

Με Λίγα λόγια Απαξιώ τελείως να ασχοληθώ μαζί σου.
Όπως Βλέπεις αγαπητή μου Afroditi
Η αναφορά μου για την θανάτωση είναι στο τι κάνουν αλλα
Ευρωπαϊκά Κράτη.

Όμως ο Αγαπητός μου Amangos
απομόνωσε αυτό που τον ενδιέφερε για να κάνει τι ???

Ερίσεις όπως όλοι Γνωρίζουμε είναι και η Μοναδική λύση Αυτή
όταν κάποια Σκυλιά Αδέσποτα η Δεσποτικά
επιτεθούν άνευ λόγου σε Άνθρωπο.

δεν ξέρω αν είναι η σωστή η όχι όμως την βρίσκω και εγώ ως Λύση.

Εγώ αυτό που έκανα ήταν να διαλύσω όπως προανέφερα την Αγέλη.
Δεν ανέφερα πουθενά την πράξη
Νομίζω ότι είναι δικαίωμα μου να το δημοσιεύσω η Όχι
σωστά ???
Και για να τα ξεκαθαρίσουμε, εγώ δεν είπα ότι τα σκότωσε, είπα ότι προφανώς προτιμάει το κολαστήριο του ψυχάκια συλλέκτη σκύλων Τζίμη Σαμαρά.
Δεν είπα ότι τα σκότωσε, είπα ότι είχε λάβει απόφαση θανάτου, ότι τους αξίζει ο θάνατος δηλαδή. Κι έτσι, κατέληξε να υποστηρίζει τον συλέκτη ζώων, που εξ αιτίας του οι δρόμοι είναι καθαροί από τα αδέσποτα που αισθάνεται να την απειλούν...
Αν και δεν σκόπευα να απαντήσω στο πιο πάνω, θα μου επιτρέψεις να το χρησιμοποιήσω για να αντιληφθούμε τι λέει ο καθένας...

εγώ είπα για απόφαση θανάτου, δεν είπα ότι θανάτωσε ο ίδιος κάποιον σκύλο, αν και ο ίδιος μίλησε για ενέργειες που έκανε και που ακόμα και ο ίδιος αποδοκίμαζε...
Παρόλα αυτά, ο ίδιος εξέλαβε την κουβέντα μου σαν να είπα ότι τα σκότωσε ο ίδιος... Μήπως είχε την μύγα και μυγιάστηκε?

Είπε ο εν λόγω κύριος ότι θα προστατεύσει τα παιδιά του από ανθρώπους σαν κι εμένα, και άλλα εγκληματικά στοιχεία, ενώ δεν με γνωρίζει... Αυτό δείχνει επίσης ενα ποιόν ανθρώπου κρίνοτας κάποιον που δεν γνωρίζει αλλά απλώς επισημαίνει ότι αυτά που ο ίδιος έχει γράψει είναι κουκουρούκου, αλλά δεν θα το σχολιάσω εγώ, ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του.

Ξέρει επίσης τόσα πολλά, που αντιλαμβάνεται το μέγεθος της ημιμάθειας μου, και γελάει μαζί μου... ενώ δεν ασχολείται μαζί μου!!!

Και για να ολοκληρώσω με το δικό του κείμενο, και σε αυτό το κείμενο αλλά και στα προηγούμενα, ο "γνώστης" έχει πλήρη μεσάνυχτα της στοιχειώδους ορθογραφίας και συντακτικού!!!

Και σε αυτόν τον άνθρωπο, εσύ δίνεις άλλοθι γιατί δεν είσαι γονιός, και δεν ξέρεις τι θα κάνεις όταν θα γίνεις κι εσύ γονιός...

Σου απάντησα λοιπόν πως εγώ είμαι γονιός, αλλά ούτε σκέφτομαι έτσι, ούτε φέρομαι έτσι. Δεν αναλαμβάνω δράση για το ξεπάστρεμα των αδεσπότων, ούτε ψάχνω για άλλοθι για τις ενέργειες μου.

Αναρωτιέσαι εαν το παιδί μου έχει δαγκωθεί από αδέσποτο... Από αδέσποτο, ποτέ δεν δαγκώθηκε κάποιο παιδί μου, και σε διαβεβαιώνω πως έχουν έρθει σε επαφή με πολλά, και με αγέλες από τέτοια σκυλιά. Αντιθέτως, εχει δαγκωθεί ένα παιδί μου σε ηλικία 2 ετών, από σπιτικό σκύλο, μια τρυπα κάτω από το ματι, μια τρύπα κάτω από το αυτί, και ένα μάγουλο ξεσκισμένο...

Κι όμως, αυτό το παιδί, λατρεύει τους σκύλους, παίζει με όλα τα σκυλιά, και δεν αισθάνεται ανασφαλές στους δρόμους και στις πλατείες επειδή υπάρχουν αδέσποτα... έγινε ένα λάθος, και δεν ξανάγινε ποτέ ξανά. Δηλαδή όταν το παιδί θα μάθει να οδηγάει και θα τρακάει πρώτη φορά, θα σταματήσει την οδήγηση? Ή θα ξεπαστρέψει με τον άλφα ή τον βήτα τρόπο (ο καλός γονιός) όλα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα για να είναι ασφαλής ο κανακάρης του?

Δεν έχει κανένα νόημα να συνεχίσω, ούτε νομίζω πως κάποιος που δεν θέλει να καταλάβει, θα καταλάβει επειδή θα γράψω περισσότερα.

Το μόνο που θέλω να συμπληρώσω, είναι πως δεν καταλαβαίνω γιατί το να διαφωνεί καποιος με την οπτική του άλλου, ή να ζητάει εξηγήσεις για κάτι που ειπώθηκε, το αντιμετωπίζετε σαν "θέμα"... Ποιόν έβλαψε ο διάλογος?

Rentina - Marley

Well-Known Member
14 Ιανουαρίου 2009
133
1
Thessaloniki
Και τέλος Σε Ευχαριστώ για τα καλά σου Λόγια.
Σου επιστρέφω τα σχόλια.
Και ας είναι δικά σου τα τελευταία λόγια.
Έγραψα πιο πάνω ότι δεν θα ασχοληθώ ξανά και αυτό θα Κάνω.
Δεν φταίω εγώ αν δεν έχεις εσύ την νοημοσύνη για να καταλάβεις
Τα πιο απλά πράγματα
Εγώ όμως δεν έχω την Υποχρέωση να Σου μάθω
Από το Α – Ω
Διότι πρέπει να αρχίσουμε από κει μια που όπως εγώ βλέπω δεν έχεις και την Στοιχειώδη Ευγένεια.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
και τα κλωτσάει ο κάθε πα....αρας.
Εγώ δεν κατάλαβα τι θες να πεις με τα κόκκινα και τα μπλε.... (δεν παρακολούθησα και στενά τη "συζήτηση".... ίσως οι άλλοι κατάλαβαν καλύτερα...

Αλλά επειδή το σχόλιο μου και το κοκκίνησες και του έβαλες και bold ηθελα να διευκρινήσω ότι δεν αναφερόμουν σε σένα (εκτός αν αυτός ήταν ο τρόπος με τον οποίο διαλύσατε την αγέλη....).... γενικό ήταν το σχόλιο για το πως καταντάνε οι αγέλες των σκυλιών καμιά φορά και γιατί.....

Και πάντως δεν νομίζω ότι τυχαία γίνονται κάποιες αγέλες πιο επιθετικές από άλλες... κάποια στιγμή κάποιος κάτι τους έκανε και γιναν έτσι! Πολλές φορές έχω συναντήσει αγέλες εξαιρετικά φιλικές με τους ανθρώπους.... και να σου πω τις λυπάμαι, γιατι καμιά φορά πλησιάζουν το λάθος άνθρωπο...:(:(

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Οι αρχικές καλές προθέσεις, δεν είναι απαραίτητο να οδηγήσουν σε καλό αποτέλεσμα.

Είναι πολύ πιθανόν, ένας άνθρωπος σαν αυτόν τον Σαμαρά, να είχε την διάθεση να βοηθήσει όσο μπορεί. Όμως, με την αύξηση του αριθμού των σκύλων, προφανώς έπεσε σε μια τρύπα που κατάπιε τον ίδιον και τους σκύλους, και τον οδήγησε σε έναν φαύλο κύκλο που δεν του επιτρέπει να προσφέρει ούτε τα στοιχειώδη στα σκυλιά που "φροντίζει".

Φυλακίζει σκύλους στην φυλακή που εκλωβίστηκε και ο ίδιος.