Τζίμης Σαμαράς

vicken

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2008
55
0
Thessaloniki
Δικαίωμά σου να βγάζεις ότι συμπέρασμα θέλεις Chloe.
Οταν μιλάμε και οι άλλοι έχουν κλειστά αυτιά...δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο.

vicken

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2008
55
0
Thessaloniki
Και όσο για οπιαδήποτε άλλη βοήθεια για την υιοθεσία των ζώων, που λες οτι μεταφράζεις τα λόγια μου και βγάζεις αυτό το συμπέρασμα....ποιες λέξεις μετέφρασες κι έβγαλες αυτό το συμπέρασμα?

Afroditi

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2008
509
0
Θεσσαλονίκη,Αθήνα
Μα καλά Αφροδίτη είναι δυνατόν να θέλουμε να παραμείνουν εκεί τα ζωάκια.
Αν είναι δυνατόν.
Πρέπει να εξηγούμε και τα αυτονόητα?
Αλλωστε και στο πρώτο ποστ έγραψα πως έχουμε βρει σπιτάκια σε μερικά
Και προσπαθούμε και για πολλά άλλα.
Αλλωστε κι εδώ έγραψα σε ένα από τα ποστ μου πως έχουμε ανάγκη μεταφοράς σκύλου του Σαμαρά από Θεσσαλονίκη-Αθήνα μήπως και κάποιος κάνει το δρομολόγιο και μπορεί να βοηθήσει...
Εσύ απ'όλα αυτά κατάλαβες οτι σκοπός μας είναι να κρατήσουμε τα ζωάκια στο Σαμαρά???
Τπτ δεν είναι αυτονόητο αν δεν λεχθεί,δε μπορώ να ξέρω εγώ που διαβάζω ένα ποστ τις προθέσεις του καθενός!
Εσύ δλδ από όλα αυτά θα καταλάβαινες ότι σκοπός σας δεν είναι να μείνουν τα ζώα στο Σαμαρά?Το τι ισχύει είναι άλλο.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Ναι. Πόσα είναι τελικά εκεί? Τι έγιναν 80 σκυλιά από τις 28 Οκτωβρίου? Για αρχή.
Πόσες αγγελίες έχουν μπει? (Έστω σε ένα site)
Πόσα σκυλιά έχουν υιοθετηθεί?
Πόσα είναι εμβολιασμένα και/ή στειρωμένα?
Να δούμε βρε παιδί μου αν εκτός απ' το να είναι μαζεμένα σε ένα σπίτι τόσα (πόσα?) ζωντανά εκτεθειμένα σε μολύνσεις και καταδικασμένα σε μια ΑΘΛΙΑ ζωή, γίνεται και καμία κίνηση!

vicken

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2008
55
0
Thessaloniki
Λοιπόν, αν η σταλίτσα έβαζε ότι έβρισκε στο pets.gr θα βλέπατε οτι μαζί του ασχολείται και το μαζί μπορούμε.
Οπότε τα 80 σκυλιά που λες, που πάνω κάτω λέμε οτι είναι τόσα, δεν υιοθετήθηκαν μόνο από μας.Βοηθάει και το μαζί μπορούμε, όπως και πολλοί ιδιώτες που θέλουν σκυλί πηγαίνουν και ζητάνε και υιοθετούν.
Την τελευταία φορά που πήγαμε ένας ζήτησε αν υπάρχει κάτι σε λυκοσκυλάκι και μία κυρία υιοθέτησε ένα κοκεράκι(ναι υπάρχουν και ράτσες μέσα)
Εμείς από 28 Οκτοβρίου(γιατί τότε ασχοληθήκαμε πρώτη φορά με το Σαμαρά)
δώσαμε για υιοθεσία τον Μουρμούρη, την Καρμελίτα, τον Τσάρλυ, την φρου φρου,
Εχουμε σε πανσιόν την Μαυρούλα, και τον Σάννυ που τον πήραμε την τελευταία κυριακή.
Δώσαμε ακόμα ένα κουταβάκι και έχουμε πάρει και βρει σπίτι σε έαν ακόμα και περιμένουμε 22 του μηνός να κατεβεί Αθήνα.
Εμβολιασμένα είναι όλα τα κουτάβια σίγουρα.
Αυτά που πήραμε εμείς τα κάναμε όλες τις αιματολογικές εξετάσεις, στειρώσεις και εμβόλια.
Αγγελίες έχουν μπει μπόλικες...αν είναι δυνατόν να καθήσω να μετρήσω επειδή εσύ θες νούμερο.Οταν με το καλό φτιαχτεί το pc της IOANNA-BR θα σου τις στείλει να προωθήσεις.
Κι αν είχαμε μία περιουσία στην άκρη να σαι σίγουρη πως όλα αυτά θα ήταν στο εκαντονταπλάσιο!!!!
Ευχαριστημένη τώρα?
Αλλη έρωτηση????

vicken

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2008
55
0
Thessaloniki
Αααααα να αναφέρω και ότι ένα κουταβάκι που πήραμε τελικά μας πέθανε.
Μην τυχόν και το ανακαλύψετε κι αυτό και πρέπει πάλι να απολογούμαστε και καθυστερούν παραπάνω οι τροφές!!!!!

vicken

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2008
55
0
Thessaloniki
Στο πρώτο ποστ μου Αφροδίτη αναφέρω πως ήδη έχουμε πάρει κάποια για να κάνουν τη θεραπεία τους και σε ορισμένα έχουμε βρει ήδη σπιτάκι.
Αν σκοπός μας ήταν να μείνουνε στη στέγη τότε γιατί να έχουμε βρει ήδη σπιτάκι σε κάποια????????
Τι δεν κατάλαβες?

vicken

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2008
55
0
Thessaloniki
Οχι, δεν συνησφέραμε εμείς να φύγουν τα μισά σκυλιά!
Σου γράφω καθαρά πόσα είναι τα δικά μας!
Δεν το βλέπεις?

Afroditi

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2008
509
0
Θεσσαλονίκη,Αθήνα
Στο πρώτο ποστ μου Αφροδίτη αναφέρω πως ήδη έχουμε πάρει κάποια για να κάνουν τη θεραπεία τους και σε ορισμένα έχουμε βρει ήδη σπιτάκι.
Αν σκοπός μας ήταν να μείνουνε στη στέγη τότε γιατί να έχουμε βρει ήδη σπιτάκι σε κάποια????????
Τι δεν κατάλαβες?
Γιατί,όπως είπες κ εσύ,δε χωράνε άλα!!
Κατάλαβα όσα έγραψες,ότι κάποια βρήκανε σπίτι.Οι προθέσεις να φύγουνε όλα νομίζω δεν ήτανε ξεκάθαρες από την αρχή..
Τέλος από μένα,καλύφθηκα.

vicken

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2008
55
0
Thessaloniki
Που έγραψα εγώ οτι δεν χωράνε άλλα????
Μην βάζεις λόγια στο στόμα μου!
Σαν μέρος χωράει πολλά περισσότερα από αυτά που έχει.
Αλλά όσα κι αν χωράει και αυτός και οι στέγες, σκοπός μας είναι όλα τα ζωάκια να έχουν τη "δική τους οικογένεια"!!!
Αλλωστε όλες οι στέγες είναι η πρόσωρινή λύση...πάντα ευχόμαστε να μην μένουν εκεί, είτε είναι στο Σαμαρά, είτε σε άλλη στέγη.

Afroditi

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2008
509
0
Θεσσαλονίκη,Αθήνα
Αν δε κάνω λάθος ανέφερες ότι θα σας δώσουν κ από κάποια άλλη φιλοζωική που κλείνει κ δε χωράνε όλα.
Τέσπα,δεν έχει νόημα τπτ άλλο νομίζω κ να γράφονται τόσες σελίδες άσκοπα.
Συνεχίστε την καλή δουλειά κ από 5 κοπέλες να γίνετε 15 κ ακομα περισσότερες :)

vicken

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2008
55
0
Thessaloniki
Σε μένα προσωπικά δεν θα δώσουν τίποτα!
Στο Σαμαρά θα πάνε κι άλλα σκυλιά, πράγμα που προσπαθούμε να μη γίνει.
Και δεν είπα οτι δεν χωράνε, απλά δεν είναι ότι καλύτερο να μαζευτούν τόσα σκυλιά εκεί με μόνο το σαμαρά, χωρίς να βοηθήσουν σε τίποτα οι νομαρχιακοί σύμβουλοι που θέλουν να του τα φορτώσουν.

Οσο για το 15 μακάρι να γίνουν τόσες....αλλά δεν το βλέπω, δυστυχώς!!!!

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
:) Μπλα Μπλα Μπλα Μπλα Μπλα

Φιλοσοφική συζήτηση από μή αρμόδιους πρός μη αρμόδιους. Διαξιφισμοί για το ποιός είναι πιο φιλόζωος ...

... νεκρά ζώα, άγνωστος αριθμός ζώων ... πόσα χωράνε ? πόσο τρώνε ? ποιός πάει - ποιός ενδιαφέρεται - ποιός δεν ενδιαφέρεται και τα χώνει πίσω από ένα πληκτρολόγιο ... κι άλλα νεκρά ζώα ... αναπαράγονται ζούν και τρώνε το ένα το άλλο ... είναι ο Σαμαράς φιλόζωος ή εκκεντρικός συλλέκτης ?? Μπλα μπλα μπλα ... ποιοί είναι αυτοί οι νομαρχιακοί σύμβουλοι που φορτώνουν ζώα σε παράνομη στέγη ? ... φάγανε σήμερα τα ζώα ?? Μπλα μπλα μπλα ... κι άλλα νεκρά ζώα ... πόσα υιοθετήθηκαν ? ΜΠΡΑΒΟ να τα εκατοστήσετε ... μπλα μπλα μπλα ... εσύ τί μιλάς έχεις ξεσκατίσει ποτέ τίποτα άλλο εκτός από το καμάρι σου ? Εγώ όμως ... μπλα μπλα ... έχουν και στρώματα καινούρια μέσα στην αποθήκη ... μπλα μπλα μπλα ...

Ακούστε την γνώμη ενός ΜΗ φιλόζωου (για να μην αναλωθούμε σε άσκοπες συζητήσεις)

Ο Δήμος και η Νομαρχία είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να τηρεί πρόγραμμα και καταφύγιο αδέσποτων ζώων και να αναθέτει εκτός από εθελοντές με υποκειμενική γνώμη και άποψη για την καλοπέραση και την φιλοζωία, και σε ΕΙΔΙΚΟΥΣ την φροντίδα και την διαμονή τους, καθώς και την διάθεσή τους σε σπίτια όσα γίνεται να υιοθετηθούν ...

Οι εγκαταστάσεις πρέπει να έχουν κάποιες προδιαγραφές γιατί αλλιώς είναι ΝΤΑΧΑΟΥ είτε είναι καινούρια τα στρώματα είτε όχι - είτε τα αγαπάει κάποιος τα ζώα είτε όχι είτε ξεσκατίζει κάποιος είτε όχι.

Με βάση περίπου την μισή ελληνική νομοθεσία καθώς και την μισή Ευρωπαική το σπίτι του Σαμαρά πρέπει να κλείσει και να γίνει ντού να φύγουν από εκεί τα ζώα και να μοιραστούν σε ΝΟΜΙΜΑ καταφύγια, άλλα να στειρωθούν και σίγουρα κάποια να θανατωθούν.

Επίσης κάποιος πρέπει να ενδιαφερθεί και για αυτόν τον άνθρωπο εκτός από τα ζώα.

Ποιός θα το κάνει ? ΚΑΝΕΙΣ

ΓΙΑΤΙ ?

Γιατί οι μισοί δεν καταλαβαίνουν τί πρόβλημα υπάρχει - οι άλλοι μισοί καταλαβαίνουν αλλά αξιολογούν την φυτοζωία ενός ζώου εκεί μέσα ώς πιο σημαντική από την οριστική λύση του προβλήματος, ενώ όλοι (και ειδικά αυτοί που μόνο γράφουν και ξεσκατίζουν τα δικά τους σκυλιά σαν κι εμένα) δεν κουνάνε ούτε το μικρό τους δαχτυλάκι για να γίνει κάτι, για πολλούς λόγους μερικούς από τους οποίους καταλαβαίνω μερικούς όχι, δεν έχει σημασία.

Είπα και στην αρχή ... τα ζώα θα είναι μια 80 μιά 150 και μιά 550 , θα ζούν θα σφάζονται, θα κατουράνε τα πλήρως ακατάλληλα λόγω μικροοργανισμών και μικροβίων καινούρια στρώματα και θα αναπαράγονται, ψοφάνε ή και θα καλοπερνάνε εκεί μέσα μέχρι να πεθάνει ο Σαμαράς και κάποιος να τα πετάξει τότε έξω ή να τα ευθανατίσει ώς δια μαγείας όλα μέσα σε ένα βράδυ με κάποιο Καλάσνικοφ ... μην ξεγελιέστε ... αυτό θα γινει και αυτό θα δούμε (ίσως και στις ειδήσεις) σε λίγα χρόνια ... γιατί αυτό μας αξίζει και στους φιλόζωους και στους μή φιλόζωους ...

ερωτήσεις "είσαι υπέρ της ευθανασίας δηλαδή" ή "τί θα τρώνε μέχρι να υοθετηθούν" ή "πόσα σκυλιά έχεις βοηθήσει εσύ άχρηστε" δεν προτίθεμαι να απαντήσω ...