Τζίμης Σαμαράς

pitbullina

Member
9 Φεβρουαρίου 2009
11
0
Ποιος σου ειπε οτι δεν ειμαστε και στα φιλοζωικά σωματεια?

Προφανως εμεις αντι να κανουμε καλο τα κανουμε χειροτερα ελα να μας δειξεις πως και τι πρεπει να κανουμε .Μεχρι τοτε προτεινω να μην ταισουμε τα σκυλια που βρισκονται εκει ωστε να εχει κουφαρια για να μπορεις να πεταξεις στην νομαρχια !!!!!!!!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Pitbullina έχεις τη συμπεριφορά ανθρώπου με παρωπίδες, που θεωρεί άγιες τις πράξεις του, εαυτόν οσιομάρτυρα και τους άλλους που προσπαθούν να εξηγήσουν από που μπάζει στην όλη υπόθεση κακούς!
Διάβασε το τόπικ ΠΑΛΙ και αντί να σκας που "σου τη λέμε" λες και έχουμε προσωπικά, προσπάθησε να καταλάβεις τα επιχειρήματα, τα κίνητρα και τις προθέσεις των άλλων.
Δε μας αφορά λες?
Ο κάθε ένας από μας που μπορεί να στείλει μια τροφή στο Σαμαρά όπως ζητάτε, δικαιούται να ξέρει αν η τροφή του θα αξιοποιηθεί όπως πρέπει ή αν απλώς θα συμβάλλει στη διαιώνιση μιας αρρωστημένης κατάστασης.
Βεβαίως και μας αφορά, γι' αυτό σε ξαναρωτάω. Πόσα απ' τα 70 ζώα που ζουν εκεί έχουν εμβολιαστεί? Πόσα έχουν στειρωθεί? Πόσα έχουν βγει φωτογραφία και έχει προωθηθεί η υιοθεσία τους? Πόσα έχουν βρει σπίτι?

Rentina - Marley

Well-Known Member
14 Ιανουαρίου 2009
133
1
Thessaloniki
Εγώ πάντως χαίρομαι να βλέπω ζώα σε αγέλη, παρά κάποια αδεσποτάκια που είναι μόνο τους και τα κλωτσάει ο κάθε πα....αρας. Μπορούν να υπερασπίζονται καλύτερα τον εαυτό τους όλα μαζί. Εμείς φταίμε που καταντησανε έτσι τα ζώα και μετά γκρινιάζουμε κι απο πάνω..... και πως ακριβως διαλύσατε την αγέλη, για να'χουμε καλό ρώτημα? πήγατε τα μισά αλλου?
Όταν θα γίνεις ( Δεν ξέρω η είσαι )
αρχηγός μιας αγέλης Ανθρώπων τότε Θα έχεις και το δικαίωμα να κρίνεις
Με το Χαρακτηρισμό που προσπαθείς να Επιβάλεις την άποψη σου.

επίσης δεν έχω λόγο να λογοδοτήσω σε κανέναν .

Αν οι Αρχές έκαναν το Έργο τους Σωστά τότε ίσος να συμφωνούσα σε πολλά.

Όταν όμως δεν το κάνουν δυστυχώς
Δεν σε σκέφτηκα τότε να Έρθεις και να Χαϊδέψεις την Αγέλη που θέλεις να προστατέψεις.

Εναντια σε μικρά και ανυπεράσπιστα Παιδιά.
Όχι μονο τα δικά μου αλλα και τις περιοχής.

Αν είσαι φιλόζωος ... καλά κανεις
Εγώ δεν είμαι και χαίρομαι που δεν είμαι σαν εσένα Φιλόζωος.

Κάποια πράγματα Φιλε μου Έχουν
Μια αρχή και ένα Τέλος.

Όταν Τον Λύκο τον κάναμε Σκύλο
το κάναμε για να είναι η Συντροφια μας
όταν αυτή η συντροφια τείνει να γίνει
Εχθρός σου τότε αναρωτήσου που είναι η αρχή και που το τέλος.

Και όπως Ξέρεις Καλά
Εσύ που επιβραβεύεις (είμαι σίγουρος)
Την Ηθική και φιλοζωική πράξη τον Έτερον μας
Φιλόζωων Ξένων Ευρωπαϊκών Κρατών
Ξέρεις πια θα ήταν η κατάληξη τον σκύλων ???

Θάνατος από την στιγμή που Επιτέθηκαν άνευ λόγου σε Παιδιά κύριος.

αυτά για να μην βγούμε και εκτος θέματος.

pitbullina

Member
9 Φεβρουαρίου 2009
11
0
Pitbullina έχεις τη συμπεριφορά ανθρώπου με παρωπίδες, που θεωρεί άγιες τις πράξεις του, εαυτόν οσιομάρτυρα και τους άλλους που προσπαθούν να εξηγήσουν από που μπάζει στην όλη υπόθεση κακούς!
Διάβασε το τόπικ ΠΑΛΙ και αντί να σκας που "σου τη λέμε" λες και έχουμε προσωπικά, προσπάθησε να καταλάβεις τα επιχειρήματα, τα κίνητρα και τις προθέσεις των άλλων.
Δε μας αφορά λες?
Ο κάθε ένας από μας που μπορεί να στείλει μια τροφή στο Σαμαρά όπως ζητάτε, δικαιούται να ξέρει αν η τροφή του θα αξιοποιηθεί όπως πρέπει ή αν απλώς θα συμβάλλει στη διαιώνιση μιας αρρωστημένης κατάστασης.
Βεβαίως και μας αφορά, γι' αυτό σε ξαναρωτάω. Πόσα απ' τα 70 ζώα που ζουν εκεί έχουν εμβολιαστεί? Πόσα έχουν στειρωθεί? Πόσα έχουν βγει φωτογραφία και έχει προωθηθεί η υιοθεσία τους? Πόσα έχουν βρει σπίτι?

Αγαπητη chloe ,

παρωπιδες δεν εχω και ουτε ειχα ποτε ,δεν θεωρω καθολου οτι κανω κατι γιατι στην ουσια για μενα κανω το ελαχιστο και δεν ειναι αρκετο αρα οσιομαρτυρας δεν ειμαι .

Τα κινητρα και τις προθεσεις σας τα εχω καταλαβει απλα μαλλον εσεις δεν καταλαβατε το ακριβως συμβαινει στον συγκεκριμενο χωρο.
Σας ειπα οτι γνωριζουμε πολυ καλα τους νομους αλλα οπως ειπατε και οι ιδιοι ζουμε στο Ελλαδισταν τουτεστιν οσο και να φωναζουμε τιποτα αξιολογο και διαχρονικο δεν θα γινει .

Για οσους ενδιαφερονατι να στειλουν τροφη ενημερωνω οτι :
η τροφη θα παει σε πεινασμενα σκυλακια με σκοπο να μεινουν ζωντανα μεχρι να μπορεσουμε να τα "σωσουμε" ολα .Οπως προαναναφερα τα λεφτα ειναι απο την τσεπη μας η οποια δεν ειναι πολυ βαθεια , αρα προσπαθουμε να φροντισουμε τα πιο επειγοντα περιστατικα .

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Ωραία, προωθήστε αγγελίες για όλα τα ζώα ΠΑΝΤΟΥ! Το είπα και πριν, έδωσα και links. Επικοινωνήστε με την Κλειάννα και κυνηγήστε τους αρμόδιους φορείς και τις φιλοζωικές. Προσανατολιστείτε εκεί. Ο δήμος, είπαμε, έχει καραβολευτεί με την αποθήκη του Σαμαρά...

Afroditi

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2008
509
0
Θεσσαλονίκη,Αθήνα
Για οσους ενδιαφερονατι να στειλουν τροφη ενημερωνω οτι :
η τροφη θα παει σε πεινασμενα σκυλακια με σκοπο να μεινουν ζωντανα μεχρι να μπορεσουμε να τα "σωσουμε" ολα .Οπως προαναναφερα τα λεφτα ειναι απο την τσεπη μας η οποια δεν ειναι πολυ βαθεια , αρα προσπαθουμε να φροντισουμε τα πιο επειγοντα περιστατικα .

Αν ΑΥΤΟ,αναφερότανε από την αρχή,θα αποφεύγαμε κ 11 άσκοπες σελίδες αντιπαραθέσεων..
Με τον τρόπο που ζητήθηκε η τροφή δε ξεκαθάριζε τις προθέσεις σας οπότε τώρα που αυτό έγινε,ας κλείσει το θέμα εδώ,όποιος θέλει ας στείλει pm να βοηθήσει.

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
afroditi οι προθεσεις των κοριτσιων ηταν ξεκαθαρες απο το 1ο μηνυμα..
το τι γινοταν στο σπιτι αυτο θελανε να μαθουν ολοι..
τι δεν διευκρινίστηκε δηλαδη οτι ζητησαν τροφη γιατι σε λιγο δεν θα υπηρχε τροφη να φανε τα ζωα??

Afroditi

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2008
509
0
Θεσσαλονίκη,Αθήνα
afroditi οι προθεσεις των κοριτσιων ηταν ξεκαθαρες απο το 1ο μηνυμα..
το τι γινοταν στο σπιτι αυτο θελανε να μαθουν ολοι..
τι δεν διευκρινίστηκε δηλαδη οτι ζητησαν τροφη γιατι σε λιγο δεν θα υπηρχε τροφη να φανε τα ζωα??
Αυτό που κατάλαβα εγώ κ προφανώς αρκετοί απόδω,ήτανε πως θέλουνε την τροφή για να συνεχίσουν να παραμένουν σε αυτή τη στέγη,όχι ΜΕΧΡΙ να βρεθούν οικογένειες να υιοθετηθούν οοολα τα σκυλιά.

stalitsa

Active Member
9 Ιανουαρίου 2009
28
0
50
Ηλιούπολη Αττικής
post No 96, Pitbullina:
Πληροφοριακα , τα σκυλια που βρισκονται εκει είναι περιπου 60-70 , η φωτο είναι απο το σαλονι του σπιτιου (στο οποιο σπιτι ειναι ολες οι πορτες ανοιχτες και τα σκυλια κυκλοφορουν ελευθερα , κια ο τζιμης κοιματε σε ενα πολυ μικρο δωματιο στον επανω οροφο )Οποιος θελει ας παει να ελεγξει
Εχθές βρήκα σε άλλο forum ότι τα σκυλάκια είναι περίπου 150...!

by vicken on Mon Feb 09, 2009 11:03 am
Λοιπόν τα σκυλάκια είναι περίπου 150....δεν μπορούμε να σου πούμε σταθερό νούμερο γιατί κάθε φορά που πηγαίνουμε ποτέ δεν είναι το ίδιο νούμερο.
πηγή: www.pets.gr

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
και τωρα δηλαδη καλουνται σε απολογια??

afroditi στο 1ο ποστ ηδη αναφερει οτι σε μερικα εχουν βρεθει σπιτια..

vicken

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2008
55
0
Thessaloniki
Λοιπόν, αν ψάχνεται να πιαστείται από λεπτομέρειες λυπάμαι.
Τα σκυλάκια στις 28 Οκτωβρίου που πήγαμε ήταν περίπου 150.
Την τελευταία φορά που πήγαμε ήταν πολύ λιγότερα, όπως λέει και η pitbulina.
H stalitsa από εκείνο το ποστ απομόνωσε μόνο ότι την συμφέρει.
με το να κόβω και να ράβω βγάζω κι εγώ συμπεράσματα όπως με συμφέρει.
Και όπως γράφω σε εκείνο το ποστ, όχι δεν φροντίσαμε εμείς μόνο να υιοθετηθούν τόσα ζωάκια.Υπάρχουν κι άλλοι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ!
Δηλαδή Chloe εσύ για να βοηθήσεις και να στείλεις τροφή θες ακριβή αριθμό?
Εκεί κολλάς?Αν σου πω θα στείλεις?
Αν είναι να όταν πάω να μετρήσω και να σου πω.
Ειλικρινά, λυπάμαι που κάποιοι για να δώσουν ένα χέρι βοηθείας το βγάζουν τα μάτια!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Δεν μιλάω για μένα vicken. Αυτό ήταν απάντηση στο "δεν σας αφορά" που είπε η pitbulina.
Αλλά ναι, θεωρώ πως ο κάθε ένας που θέλει να βοηθήσει δικαιούται να ξέρει ΑΚΡΙΒΩΣ πώς έχουν τα πράγματα.
60-70 και 150 έχει μεγάλη διαφορά. Λεπτομέρειες? Σχεδόν τα μισά σκυλιά. Τι έγιναν όλα αυτά τα σκυλιά από τις 28 Οκτωβρίου?
Εκεί κολλάς?Αν σου πω θα στείλεις?
Σε ενδιαφέρει η απάντηση? Ειλικρινά.

vicken

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2008
55
0
Thessaloniki
Δεν το κατάλαβα το σε ενδιαφέρει η απάντηση.

Αυτός που θέλει να βοηθήσει, βοηθάει όταν του ζητηθεί.
Οπως προσφέρθηκαν μερικοί χωρίς καν να ακουστούν εδώ(και τους ευχαριστούμε θερμά)
Αυτός που δεν θέλει, ψάχνει να πιαστεί από κάπου.
Κι αν κάποιος που είναι από θεσσαλονίκη θέλει να βοηθήσει και να δει και από κοντά πόσα είναι τα σκυλιά και πως έχει η κατάσταση,μπορεί να πάει κι από κοντά.
Γιατί να πιστέψει εμένα άλλωστε!
Οπότε μην το κουράζεται το θέμα.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Ρώτησα κι άλλα πράγματα εκτός απ' αυτό γιατί δεν απαντάς?

Σε ενδιαφέρει να μάθεις αν εγώ θα στείλω τροφή? Έχει σημασία?

Αυτός που δεν θέλει, ψάχνει να πιαστεί από κάπου.
Αυτό θέλω να πω. Αυτό πιστεύεις ότι συμβαίνει? Ότι προσπαθούμε να πιαστούμε από κάπου? Δεν είναι έτσι.
Νομίζω δε, ότι ήδη προσφέρθηκα να βοηθήσω, και στο θυμίζω όσο κι αν δεν με τιμά.

Afroditi

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2008
509
0
Θεσσαλονίκη,Αθήνα
και τωρα δηλαδη καλουνται σε απολογια??

afroditi στο 1ο ποστ ηδη αναφερει οτι σε μερικα εχουν βρεθει σπιτια..
Αυτό δε μου λέει τπτ.Μπορεί να βρήκαν σπίτια είτε από τύχη,είτε από χίλιαδυο.
Αλλο το να έγινε κίνηση να βρούνε σπίτια κάποια από αυτά κ άλλο το να ζητείται τροφή για να παραμείνουνε στη στέγη αυτή,δεν είμαι αρκετά ξεκάθαρη?'Η δε καταλαβαίνεις τη διαφορά?
Οπως κ ναχει,για μένα,το θέμα αυτό κακώς συνεχίζεται..
Λέμε τα ίδια κ καταλαβαίνουμε άλλα.Ολοι μας.Αστο.

vicken

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2008
55
0
Thessaloniki
Στην προκειμένη στιγμή, αυτό ήταν το θέμα του τόπικ...η τροφή.
Οπότε αυτό και με ενδιαφέρει.
Οσο για σένα είσαι λίγο μακριά...υπάρχουν και άλλοι πιο κοντά!
Αν με ενδιέφερε κάτι άλλο θα είχε άλλο θέμα το τόπικ.
Για το τι άλλο με ενδιαφέρει δεν χρειάζεται να το αναλύσω εδώ και σε κανέναν.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Δεκτό!
Μεταφράζεται επίσης και ως εξής "Στείλτε εσείς τροφές, αλλά για να μάθετε τι συμβαίνει εκεί ελάτε μόνοι σας. Εμείς ΔΕΝ λέμε. Οποιαδήποτε άλλη βοήθεια για τις υιοθεσίες των ζώων δεν μας ενδιαφέρει".
Αυτό το συμπέρασμα βγάζω εγώ, ως κακοπροαίρετη. ΤΕΛΟΣ.

vicken

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2008
55
0
Thessaloniki
Μα καλά Αφροδίτη είναι δυνατόν να θέλουμε να παραμείνουν εκεί τα ζωάκια.
Αν είναι δυνατόν.
Πρέπει να εξηγούμε και τα αυτονόητα?
Αλλωστε και στο πρώτο ποστ έγραψα πως έχουμε βρει σπιτάκια σε μερικά
Και προσπαθούμε και για πολλά άλλα.
Αλλωστε κι εδώ έγραψα σε ένα από τα ποστ μου πως έχουμε ανάγκη μεταφοράς σκύλου του Σαμαρά από Θεσσαλονίκη-Αθήνα μήπως και κάποιος κάνει το δρομολόγιο και μπορεί να βοηθήσει...
Εσύ απ'όλα αυτά κατάλαβες οτι σκοπός μας είναι να κρατήσουμε τα ζωάκια στο Σαμαρά???